Online Marketing Bureau Berkel en Rodenrijs

Ben jij opzoek naar een professioneel marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Berkel en Rodenrijs verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Berkel en Rodenrijs – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Berkel en Rodenrijs gezocht?

Een marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs vinden

Marketing Berkel en Rodenrijs
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berkel en Rodenrijs, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Pijnacker, Benthuizen en Delfgauw bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Berkel en Rodenrijs

Marketingbureaus uit Berkel en Rodenrijs nemen een belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Daar waar je eerst je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat veel organisaties zich focussen op online aanwezigheid. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, organisaties die dit niet doen zullen waarschijnlijk niet overleven. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Berkel en Rodenrijs met kunde en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Berkel en Rodenrijs

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde omgeving voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. Het is essentieel dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een bedreven online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een sterke advertentie in Google. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Berkel en Rodenrijs.

marketing service Berkel en Rodenrijs

Heb jij al een idee van welke diensten je graag wilt afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of content marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de werkwijze van diverse bureaus. Ben jij iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Berkel en Rodenrijs. In jouw aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Berkel en Rodenrijs

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Berkel en Rodenrijs– type marketingbureau Berkel en Rodenrijs

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Berkel en Rodenrijs is het handig om na te denken over de opdrachten die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Berkel en Rodenrijs die je in wilt zetten. Deze partij is er natuurlijk niet alleen voor het uitbesteden van de taken, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. Door de kennis van het marketingbureau uit Berkel en Rodenrijs weten zij precies welke werkzaamheden aansluiten bij jouw bedrijf.

Zoek jij naar de juiste agency uit Berkel en Rodenrijs die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Berkel en Rodenrijs. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Berkel en Rodenrijs

Het in zee gaan met een internet marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs heeft een aantal voordelen. Allereerst is het mogelijk om enorm veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf tijd over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Doordat online marketingbureaus precies kunnen meten wat de resultaten zijn van hun inspanningen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je daarnaast ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Berkel en Rodenrijs weet exact waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Door hier goed op in te spelen maken ze je andere ingezette middelen efficiënter. Wacht dus niet langer en zet nu een online marketing bureau Berkel en Rodenrijs in.

Hoger in google in Berkel en Rodenrijs?

Zoekmachine optimalisatie Berkel en Rodenrijs

Zorg ervoor dat jouw SEO in Berkel en Rodenrijs in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Berkel en Rodenrijs‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Berkel en Rodenrijs vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Het is dan ook aan te raden dat je veel tijd stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Berkel en Rodenrijs. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Berkel en Rodenrijs. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de omgeving. Ook bij bijvoorbeeld email marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zijn tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Berkel en Rodenrijs die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Berkel en Rodenrijs
  • SEO Berkel en Rodenrijs
  • Content marketing Berkel en Rodenrijs
  • Social Media Bureau Berkel en Rodenrijs
  • E-mailmarketing Berkel en Rodenrijs
  • Marketing communicatiebureau Berkel en Rodenrijs

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Berkel en Rodenrijs

Door helder te zijn in je aanvraag kom je veel sneller uit bij het beste marketing agency uit Berkel en Rodenrijs. Als jij duidelijk aangeeft welke diensten je wilt afnemen en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs om een geschikte offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het wenselijk om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Berkel en Rodenrijs, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Berkel en Rodenrijs op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Berkel en Rodenrijs?

Direct zoekmachine adverteren Berkel en Rodenrijs

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Berkel en Rodenrijs‘ om SEA Berkel en Rodenrijs specialisten te vergelijken.

Marketing Berkel en Rodenrijs is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Berkel en Rodenrijs contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het aanspreken van de juiste doelgroep. Om je nog verder te begeleiden bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Berkel en Rodenrijs, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Berkel en Rodenrijs, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Berkel en Rodenrijs).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Berkel en Rodenrijs?

Conversie optimalisatie Berkel en Rodenrijs

Klik op ‘Conversie optimalisatie Berkel en Rodenrijs‘ om de kosten voor een CRO Berkel en Rodenrijs specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Berkel en Rodenrijs

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Berkel en Rodenrijs is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Berkel en Rodenrijs. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Berkel en Rodenrijs en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Berkel en Rodenrijs die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Berkel en Rodenrijs

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Richard Hoekstra

vlot en makkelijk

25 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Danny Peters

erg betaalbaar

28 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Maas

erg betaalbaar

28 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco van de Brink

Eindelijk een fijne site

22 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Margaretha de Groot

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nicolaas Evers

Ideale website

24 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Steven Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram van der Heijden

zeer rap geholpen

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Annemieke van Leeuwen

Perfecte website

23 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerrit van Doorn

Ideale website

16 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ingrid de Lange

Marketingkaart is top!

19 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ruben van Vliet

Snelle offerte

19 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Franciscus van der Meer

betaalbaar en professioneel

11 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Smits

Forum bood hulp

14 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tim Dekker

Lang leve google

13 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van den Broek

Fijne service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Paulus Huisman

Marketingkaart werkt erg fijn

11 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Wouter Bos

Duidelijke website

11 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jessica de Jong

Perfecte tip

10 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Meijer

Fijn!

5 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rob de Vos

Ideale website

10 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan Boer

snel geholpen

8 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Cornelis Kramer

Prettige service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmus Jacobs

Goede werking van de website

7 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Willem Smit

Aangenaam verrast

7 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel Post

Gevonden via forum

3 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Smit

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus de Bruijn

Dit werkt fijn

3 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabine van Doorn

Snelle offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Bakker

Zeer verrast

24 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Richard Vos

Goede werking van de website

25 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin Dijkstra

Positieve ervaring

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Renate Vermeulen

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Kuijpers

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ellen Jacobs

Marketingkaart is top!

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ramona de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

16 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joris van Wijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ruud Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

19 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robin Groen

Marketingkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Irene van der Laan

Forum bood hulp

19 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmina Vermeulen

De perfecte match

18 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bianca Koning

Ideale website

18 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike Hoekstra

Marketingkaart werkt erg fijn

16 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ronald Kuipers

Vlugge offerte

12 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie de Vries

Erg tevreden

9 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Roy van den Broek

Positieve ervaring

8 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Danny de Vos

Via forum hier terechtgekomen

9 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mark Dekker

Ideale website

11 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- René Meijer

Lang leve google

7 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier de Ruiter

De perfecte match

5 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina van de Velden

Lang leve google

3 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem van Dijk

Google is je grootste vriend

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen van Leeuwen

vlot en makkelijk

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Irene de Lange

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrikus van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

5 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marijke Visser

Google is je grootste vriend

5 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Bosch

Super service

4 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelia van der Linden

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eric de Jonge

Perfecte website

31 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mirjam Visser

Perfecte tip

30 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne van Wijk

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rogier Schipper

betaalbaar en professioneel

29 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel de Bruin

Perfecte tip

27 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Willem Willems

Werkt lekker!

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels Dijkstra

Via Via maar dan beter

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Gerritsen

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Robertus de Leeuw

Super service

24 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michael van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sabrina Peters

erg betaalbaar

22 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van de Wal

Geen linkedin nodig

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha Janssen

Prettige service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nienke Huisman

Via forum hier terechtgekomen

16 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Melanie Mol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van de Pol

Snelle offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Jonker

Ideale match

13 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

19 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Groot

Fijne service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Simone Bakker

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Mariska Verbeek

Lang leve google

13 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom de Jonge

Dé tip

10 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Iris Kok

De perfecte match

8 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke Verbeek

Gevonden via forum

6 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ruud Dekker

Fijn!

8 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robin Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

4 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van de Pol

Super service

9 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Caroline Boer

Via linkedin niet hetzelfde

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Visser

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara Vink

Marketingkaart is top!

2 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sylvia Schipper

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Saskia de Jonge

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Koning

Werkt lekker!

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Esther de Lange

Voortreffelijke match

1 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Yvonne Visser

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Evers

Eindelijk een fijne site

2 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maria de Boer

Fijne service

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- René de Groot

Aangenaam verrast

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maria van Dijk

Perfecte website

26 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robert Janssen

Via forum hier terechtgekomen

27 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Chantal van Wijk

De perfecte match

28 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Schouten

Snelle offerte

24 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Kok

Super service

19 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joris van der Meulen

Dé tip

22 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Remco de Wit

Heel positief

24 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adrianus Kok

Marketingkaart werkt erg fijn

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jelle Dekker

Ideale website

20 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke Molenaar

Perfecte website

17 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sylvia de Haan

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Prins

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Maartje van Doorn

betaalbaar en professioneel

12 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Meijer

Aangenaam verrast

17 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kim Post

Aangenaam verrast

16 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Miranda van der Heijden

Gevonden via forum

11 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Albert van de Pol

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika de Groot

Erg tevreden

7 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Eva Koning

Duidelijke website

13 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelis van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon van de Berg

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Renate de Wit

Geen linkedin nodig

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van Dongen

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angelique Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Koster

aangename service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jacqueline Smit

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marinus de Jonge

vlot en makkelijk

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Maria van de Ven

Marketingkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Martin van Vliet

Prettige service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Robertus Evers

De perfecte match

1 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël van de Wal

Ideale website

27 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adrianus de Vries

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrika Willems

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Femke Sanders

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Kok

snel geholpen

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marjolein van Wijk

Marketingkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmina Maas

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marjolein de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Prins

Eindelijk een fijne site

24 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Prins

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bianca Janssen

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michael Sanders

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Esther Visser

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruud van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry de Wit

Super service

12 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bastiaan Bosch

Lang leve google

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Scholten

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika Smits

Zeer verrast

10 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ivo van Veen

Forum bood hulp

11 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Monique Jacobs

Fijne service

6 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate van den Heuvel

Fijn!

28 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maaike Wolters

Duidelijke website

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey de Vries

Goed contact

18 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Martens

Google is je grootste vriend

8 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Wolters

betaalbaar en professioneel

3 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan van Dijk

Via Via maar dan beter

29 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Renate van Dongen

Eindelijk een fijne site

20 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeroen Meijer

Voortreffelijke match

13 januari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vanessa Mulder

Via linkedin niet hetzelfde

7 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy de Vries

Ideale tip

27 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anouk van de Velde

Gevonden via forum

1 januari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Frank de Bruin

Vlugge offerte

24 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke van Veen

aangename service

18 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sandra Sanders

Prettige service

13 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Peter Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

9 december 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Hoekstra

Vlugge offerte

12 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angela de Lange

Vlugge offerte

3 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob van Doorn

Eindelijk een goede site gevonden

5 december 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arjan Vermeulen

Gevonden via forum

21 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bas van Loon

Positieve ervaring

17 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jessica Jansen

Vlugge offerte

20 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith Brouwer

aangename service

8 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Patricia de Bruin

Fijn!

12 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelia Veenstra

Goed contact

6 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke Janssen

Marketingkaart werkt erg fijn

24 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Smit

erg snel

13 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Vincent van de Velde

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marleen Visser

Ideale match

28 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas Smit

Ideale tip

26 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Bosman

Forum bood hulp

16 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle Huisman

Aangenaam verrast

10 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nienke Huisman

Perfecte tip

3 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent Martens

Snelle offerte

29 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel Scholten

Goed contact

22 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Evelien Verbeek

Super service

11 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anita Gerritsen

Perfecte website

6 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara Verhoeven

Vlugge offerte

30 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Visser

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paul Sanders

Ideale match

16 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marianne Maas

Ideale tip

11 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmus Bosch

Super service

1 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eveline Kuijpers

Marketingkaart werkt erg fijn

20 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Esther Bosch

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia Boer

Via linkedin niet hetzelfde

10 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Brouwer

zeer rap geholpen

27 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kirsten van Veen

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Simon Kuijpers

Google is je grootste vriend

13 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Visser

Ideale match

2 mei 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne van Loon

Geen linkedin nodig

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Hofman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sanne van Dongen

Forum bood hulp

23 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Anita Smits

Eindelijk een fijne site

9 maart 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Smeets

Duidelijke website

15 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Manon Verhoeven

Uitgelichte marketing bureau's uit Berkel en Rodenrijs

netnotion.nl

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 55
3055 LC Rotterdam
Nederland


http://netnotion.nl/

remcovanderpluijm.nl

Terbregse Rechter Rottekade 254
3055 XJ Rotterdam
Nederland

06 51531112
https://www.remcovanderpluijm.nl/

Mamascreen | Film Animation & Visual Effects

Vantaabaan 2
3045 AJ Rotterdam
Nederland

010 202 3488
http://www.mamascreen.com/