Online Marketing Bureau Delft

Wil jij een betaalbaar marketing bureau in Delft die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Delft verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Delft – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Delft gezocht?

Een marketing bureau uit Delft vinden

Marketing Delft
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Den Hoorn, Voorburg en Pijnacker bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Delft

Marketingbureaus uit Delft nemen een hele belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Vroeger kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Delft zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Delft zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Delft

Veel ondernemingen weten niet op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Delft in te zetten. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de beste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Het is belangrijk dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is handig om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Hierdoor doen ook de grote ondernemingen er goed aan om op zoek te gaan naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je maakt weet je meteen waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een effectieve SEA campagne. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Delft.

marketing service Delft

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op e-mailmarketing, conversie optimalisatie of content marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Zo houden een aantal bureaus je van iedere stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Delft. Wij doen natuurlijk ons best een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Delft

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Delft– type marketingbureau Delft

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Delft is het aan te raden om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan uit helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Delft die je in wilt zetten. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een gedegen advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Delft weten zij exact welke werkzaamheden passen bij jouw bedrijf.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Delft die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Delft. We hebben alle services voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Delft?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Delft te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Delft

We kunnen ongelooflijk veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau Delft. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te richten. Het marketingbureau Delft is er om al deze online taken van je uit handen te nemen, zelf heb je geen omkijken meer naar jouw website. Daarnaast is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Delft kan zorgen voor een aardige omzet. Doordat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd meteen wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je uiteraard ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Wacht dus niet langer en schakel een online marketing bureau Delft in.

Hoger in google in Delft?

Zoekmachine optimalisatie Delft

Zorg ervoor dat jouw SEO in Delft in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Delft‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Delft vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een open manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op je marketing. Het is dan ook belangrijk dat je genoeg aandacht stopt in het zoeken naar de beste marketing Delft. Omdat je meestal lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Delft die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA Delft
  • SEO Delft
  • Content marketing Delft
  • Social Media Bureau Delft
  • E-mailmarketing Delft
  • Marketing communicatiebureau Delft

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Delft

Door duidelijk te zijn bij je offerte aanvraag kom je veel sneller uit bij een geschikt marketing agency uit Delft. Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met je planning. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Delft, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Delft op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Delft?

Direct zoekmachine adverteren Delft

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Delft‘ om SEA Delft specialisten te vergelijken.

Marketing Delft is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Delft contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij hopen dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat goed aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Delft ben je in staat om jouw organisatie laten groeien, je wilt immers wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Delft.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Delft te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Delft, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Delft).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Delft?

Conversie optimalisatie Delft

Klik op ‘Conversie optimalisatie Delft‘ om de kosten voor een CRO Delft specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Delft

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Delft is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Delft. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Delft en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Delft die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Delft

Goed contact

29 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Dijkstra

Gevonden via forum

28 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabrina Brouwer

Ideale match

27 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Inge Post

Snelle match via marketingkaart.nl

25 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thijs Smeets

Werkt lekker!

25 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne van Dam

Ideale match

20 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Miranda Scholten

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes Groen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom Peeters

De perfecte match

18 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco Wolters

erg snel

18 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Raymond van der Meer

Eindelijk een fijne site

17 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johannes Vink

Geen linkedin nodig

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Brouwer

Marketingkaart werkt erg fijn

17 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Hendrikus Dekker

Heel positief

15 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arjan Verbeek

Marketingkaart is top!

13 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Frank Evers

Marketingkaart werkt erg fijn

10 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michel van Vliet

zeer rap geholpen

16 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Annemieke Blom

Dit werkt fijn

15 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Margaretha van der Meulen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Tessa de Groot

Voortreffelijke match

13 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Danny Huisman

Fijn!

6 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pieter Huisman

vlot en makkelijk

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martijn Post

betaalbaarder dan ik dacht

5 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Vink

Werkt lekker!

6 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ellen de Graaf

Duidelijke website

9 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petra Peters

Google is je grootste vriend

9 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Janssen

Voortreffelijke match

1 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sebastiaan Dekker

erg snel

3 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Willem Dekker

Perfecte website

2 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Melanie van der Heijden

Werkt lekker!

30 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander Driessen

erg betaalbaar

3 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van Dongen

Eindelijk een fijne site

2 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mark Bosch

Forum bood hulp

25 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van de Berg

Snelle match via marketingkaart.nl

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ellen Bos

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin Post

Fijn!

18 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Johan van de Ven

De perfecte match

21 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke de Graaf

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Guido Koster

Werkt goed dit

21 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Guido Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jessica van Loon

Duidelijke website

20 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marc Jacobs

erg snel

19 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Nancy de Jonge

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Vanessa van der Linden

aangename service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marc Kramer

Voortreffelijke match

16 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arie Blom

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maurice Kramer

Ideale website

9 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene Jansen

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon van der Meulen

vlot en makkelijk

10 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Elizabeth Bos

Zeer verrast

13 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Suzanne Postma

Snelle offerte

9 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette van de Wal

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marleen de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Vos

erg betaalbaar

3 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Meijer

Werkt goed dit

8 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Mol

Google is je grootste vriend

1 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Sanders

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ingrid de Vries

Werkt lekker!

1 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond Willemsen

Snelle offerte

4 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger van den Bosch

Lang leve google

31 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Mulder

Vlugge offerte

28 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin van de Velden

De perfecte match

2 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger van den Bosch

Forum bood hulp

31 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Paul Koster

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Scholten

Ideale tip

25 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Niels Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven Bos

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan Jansen

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Iris Hermans

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen Prins

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Boer

Werkt lekker!

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ellen van Veen

Lang leve google

18 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick de Vos

Lang leve google

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Hofman

Forum bood hulp

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maartje Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Sanders

Fijn!

15 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jelle van Dam

Super service

19 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simon Kuiper

Gevonden via forum

19 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rutger Gerritsen

Lang leve google

15 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van Leeuwen

Ideale tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry Scholten

Marketingkaart werkt erg fijn

16 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Vanessa de Groot

Geen linkedin nodig

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit de Groot

Perfecte tip

10 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicolaas van Dijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Iris Schouten

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan van der Meer

Forum bood hulp

10 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mark de Boer

Ideale website

9 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

8 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Daniëlle van de Velde

Werkt lekker!

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Koster

Marketingkaart is top!

2 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wouter Smits

betaalbaarder dan ik dacht

2 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie van der Meer

Lang leve google

3 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina de Jonge

erg betaalbaar

29 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van Dijk

Voortreffelijke match

28 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes Dijkstra

Goede werking van de website

29 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Franciscus Driessen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jeffrey Schipper

Lang leve google

29 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Huisman

erg betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Veenstra

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander Verhoeven

Vlugge offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Simone de Koning

Voortreffelijke match

24 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie Kok

Via forum hier terechtgekomen

26 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Miranda Jacobs

snelle service

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Albert van Loon

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel Janssen

Google is je grootste vriend

21 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Kuipers

snel geholpen

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jacoba de Wit

Perfecte tip

17 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert Jonker

Eindelijk een fijne site

20 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Willemsen

Marketingkaart is top!

15 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Roel Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Willem de Graaf

Lang leve google

13 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk van der Linden

Lang leve google

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha van den Heuvel

Fijn!

12 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus Timmermans

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martine van de Velden

Marketingkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Janneke de Koning

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Susanne de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sanne de Haan

Marketingkaart is top!

9 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Matthijs Dekker

Vlugge offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie van de Wal

Heel positief

3 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Simon van de Pol

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Dennis Visser

zeer rap geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Susanne Smeets

betaalbaar en professioneel

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Huisman

snel geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Cindy Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Peter van der Horst

Perfecte tip

5 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen de Lange

aangename service

4 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Adriana de Lange

Dé tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Irene Verhoeven

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arjan de Haan

Fijn!

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Steven Molenaar

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy Post

Forum bood hulp

25 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes van den Broek

Fijn!

29 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Johanna Jonker

Heel positief

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arjan Bosch

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Schipper

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier Jansen

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ronald van Dijk

Marketingkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Niels van den Bosch

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petra Vermeulen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Koen Post

snel geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Natascha van de Brink

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris van de Pol

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anna de Bruijn

Perfecte tip

13 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Melanie Visser

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Niels Koning

Ideale match

18 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Bakker

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Mol

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Bosch

Ideale match

5 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke van Dam

Snelle offerte

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra van Dongen

Ideale website

20 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Peter Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

19 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Prins

zeer rap geholpen

7 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa de Jonge

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

4 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus Hoekstra

Dit werkt fijn

23 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Antonius van Wijk

erg snel

20 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk Janssen

Snelle offerte

13 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nienke Janssen

Google is je grootste vriend

7 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dirk Hendriks

Marketingkaart is top!

27 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Petra Vos

Super service

2 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom van Dam

Super service

22 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roel Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

13 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Kuiper

Snelle offerte

17 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Smit

Positieve ervaring

5 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacoba van de Velden

Ideale match

7 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Kuipers

aangename service

1 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Vincent van de Ven

Dit werkt fijn

29 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Schouten

De perfecte match

21 november 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel Kuiper

Aangenaam verrast

19 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca de Graaf

Gevonden via forum

11 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia van der Meer

Lang leve google

3 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Mol

erg betaalbaar

31 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Ramona Scholten

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

19 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabrina de Vries

Ideale match

6 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs Timmermans

Dé tip

30 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johanna Meijer

Voortreffelijke match

19 september 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joris van Loon

Voortreffelijke match

13 september 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martinus Kok

De perfecte match

6 september 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark Verhoeven

Via Via maar dan beter

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Jacobs

Dit werkt fijn

24 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Verbeek

Perfecte tip

18 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Iris van de Wal

Google is je grootste vriend

8 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Smeets

Geen linkedin nodig

3 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van den Heuvel

Prettige service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Natascha de Haan

betaalbaar en professioneel

21 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Wolters

Duidelijke website

15 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rutger van Leeuwen

Gevonden via forum

9 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Melanie de Vries

Werkt lekker!

2 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Peter van de Pol

Perfecte tip

22 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina Kok

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Petronella Brouwer

Ideale tip

12 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David Jacobs

Dé tip

6 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn van de Velden

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sjoerd Hermans

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin van Wijk

Ideale match

13 mei 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Melanie van der Meulen

Snelle offerte

29 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Smit

Lang leve google

9 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Scholten

erg betaalbaar

14 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Vos

Positieve ervaring

23 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniëlle Bos

Prettige service

13 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Caroline van Vliet

Gevonden via forum

19 januari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniëlle Jacobs

Uitgelichte marketing bureau's uit Delft

Heinosoft Search Engine Optimization – SEO

Distributieweg 22
2645 EJ Delfgauw
Nederland

085 760 3333
http://www.heinosoft.nl/

Noscura

Rotterdamseweg 392
2629 HH Delft
Nederland

06 81834114
http://www.noscura.nl/

Define The Fine

Papenstraat 71
2611 JB Delft
Nederland

06 44852783
https://definethefine.business.site/