Online Marketing Bureau Delfzijl

Wil jij een betaalbaar marketing bureau uit Delfzijl die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Delfzijl verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Delfzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Delfzijl gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Delfzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Siddeburen, Holwierde en Tjuchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Delfzijl

Marketingbureaus uit Delfzijl nemen een steeds belangrijkere rol in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je voorheen je doelgroep bereikte door op beurzen te staan, maakt nu iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Delfzijl zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Delfzijl met kunde en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Delfzijl

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde omgeving voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Online marketing is eigenlijk een redelijk makkelijke manier om de juiste mensen te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online zichtbaar bent. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet makkelijk zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het creëren van die strategie worden ook de middelen die je gaat gebruiken bepaald. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Delfzijl.

marketing service Delfzijl

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van verschillende bureaus. Ben jij iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Sta hier eerst bij stil alvorens je een aanvraag indient. In jouw aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee als we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Delfzijl

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Delfzijl– type marketingbureau Delfzijl

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Delfzijl: zoek je naar een marketing Delfzijl voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je het beste mee van start kan gaan, schroom dan ook niet om advies te vragen aan het marketingbureau in Delfzijl. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een goed advies. De marketing Delfzijl zal bekijken in welke opzichten jouw organisatie verbeterd kan worden op het online gebied.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Delfzijl die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Delfzijl. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Delfzijl?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Delfzijl te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Delfzijl

Het aantrekken van een internet marketing bureau uit Delfzijl heeft een aantal voordelen. De voornaamste factor is tijd, als ondernemer heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te richten. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als ondernemer wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Zij verbeteren het imago waardoor de andere ingezette middelen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Delfzijl is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Delfzijl?

Zoekmachine optimalisatie Delfzijl

Zorg ervoor dat jouw SEO in Delfzijl in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Delfzijl‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Delfzijl vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd fijn, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je veel moeite stopt in het zoeken naar de beste marketing Delfzijl. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Delfzijl. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere werkwijze.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Delfzijl die de beste zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Delfzijl
  • SEO Delfzijl
  • Content marketing Delfzijl
  • Social Media Bureau Delfzijl
  • E-mailmarketing Delfzijl
  • Marketing communicatiebureau Delfzijl

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Delfzijl

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Delfzijl contacteren? Ben dan zo helder mogelijk in je aanvraag! Is het kantoor niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote issues krijgt met de planning. Daarna kan je een eerste ontmoeting plannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Delfzijl uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Delfzijl, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Delfzijl op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Delfzijl?

Direct zoekmachine adverteren Delfzijl

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Delfzijl‘ om SEA Delfzijl specialisten te vergelijken.

Marketing Delfzijl is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Delfzijl contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij weten zeker dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Delfzijl ben je in staat om jouw organisatie laten groeien, je wilt natuurlijk wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog verder te begeleiden bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Delfzijl, vul meteen ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Delfzijl te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Delfzijl, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Delfzijl).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Delfzijl?

Conversie optimalisatie Delfzijl

Klik op ‘Conversie optimalisatie Delfzijl‘ om de kosten voor een CRO Delfzijl specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Delfzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Delfzijl is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Delfzijl. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Delfzijl en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Delfzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Delfzijl

Ideale website

23 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elizabeth Kuipers

betaalbaar en professioneel

25 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Kuiper

Super service

26 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilona Bosman

Via forum hier terechtgekomen

27 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robert Jansen

Dé tip

21 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost de Bruijn

Aangenaam verrast

22 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Matthijs de Jonge

Geen linkedin nodig

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Schouten

Goed contact

19 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine van de Velde

Voortreffelijke match

18 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth de Boer

Perfecte website

20 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Franciscus van Wijk

aangename service

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Karin van de Ven

Zeer verrast

20 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Willem van Doorn

Positieve ervaring

14 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Frank de Boer

Super service

14 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kirsten Scholten

Forum bood hulp

14 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Judith Bosman

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrikus van de Ven

erg snel

10 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jeffrey Peters

Via Via maar dan beter

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

14 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Driessen

Heel positief

7 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Johan de Vries

Duidelijke website

9 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joyce Sanders

Prettige service

11 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Michael Hendriks

Voortreffelijke match

5 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacob Hoekstra

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Driessen

aangename service

6 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Thomas van Loon

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmus van den Bosch

Snelle match via marketingkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Raymond Koning

Werkt lekker!

6 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martinus Visser

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Miranda Jonker

Perfecte tip

4 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natasja de Vos

Positieve ervaring

3 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Evelien de Wit

Snelle offerte

26 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave Gerritsen

De perfecte match

23 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin Post

De perfecte match

24 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne Peeters

Goed contact

25 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacqueline van Loon

Aangenaam verrast

21 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin Kok

Ideale tip

20 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk de Wit

Vlugge offerte

24 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemarie Schouten

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra van de Pol

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes Vink

Marketingkaart is top!

14 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Femke Brouwer

Lang leve google

17 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Visser

Snelle offerte

17 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba van Beek

Ideale tip

12 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerardus de Wit

Perfecte tip

16 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Edwin Smit

aangename service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Adriana Smeets

zeer rap geholpen

12 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nienke Gerritsen

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Yvonne Veenstra

erg betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Bos

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van Wijk

Lang leve google

11 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes van Veen

aangename service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Franciscus Kramer

Gevonden via forum

6 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ingrid van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Jacoba Gerritsen

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan Hendriks

Eindelijk een fijne site

4 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Femke Veenstra

Snelle offerte

5 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie de Vos

Positieve ervaring

31 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wendy Jansen

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johanna de Bruijn

erg snel

1 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marc Mol

Zeer verrast

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jan Hendriks

Fijn!

3 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michel Kuiper

Snelle offerte

1 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan de Vries

Perfecte tip

25 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke de Boer

Positieve ervaring

30 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sjoerd Visser

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy Bos

betaalbaar en professioneel

22 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Verbeek

Werkt lekker!

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom de Koning

Lang leve google

27 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van Dongen

Vlugge offerte

20 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce van der Meulen

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole Postma

Lang leve google

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Vos

Zeer verrast

22 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maria de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Boer

Ideale match

21 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Roel van Dam

Vlugge offerte

15 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel Boer

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pieter van de Wal

Goede werking van de website

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal de Ruiter

Voortreffelijke match

14 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nienke Kuiper

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Femke van den Broek

zeer rap geholpen

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Paul Hoekstra

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes Gerritsen

De perfecte match

13 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Vermeulen

Perfecte tip

13 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa Dijkstra

Aangenaam verrast

5 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dennis van de Velde

Ideale website

10 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tamara de Bruin

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Blom

Vlugge offerte

3 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke Martens

Snelle offerte

8 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van de Veen

Prettige service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Antonius de Koning

Ideale match

30 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Linda van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart Driessen

erg betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob van der Horst

Goede werking van de website

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ramona van de Wal

Gevonden via forum

2 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Prins

Dé tip

26 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal van Doorn

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine van de Velden

snelle service

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Patricia van Dijk

Ideale match

24 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis Bosman

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pieter van de Ven

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin de Ruiter

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Prins

Geen linkedin nodig

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger van de Berg

vlot en makkelijk

22 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Angelique Peters

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

19 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eric van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Mirjam Bakker

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Susanne van der Meer

Vlugge offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole van den Broek

Ideale website

20 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paulus van den Bosch

Ideale website

14 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal de Jong

betaalbaar en professioneel

15 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco van de Wal

Marketingkaart is top!

16 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eveline Vink

Werkt lekker!

9 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Boer

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ilona Willemsen

Ideale tip

13 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Remco van Vliet

Fijn!

10 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra de Jong

Ideale tip

13 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes van Dijk

Gevonden via forum

9 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Anne van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Caroline Jansen

Heel positief

6 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Danny Schouten

Snelle offerte

8 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs de Haan

Heel positief

1 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michiel Brouwer

Aangenaam verrast

4 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Astrid Molenaar

Fijn!

31 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ellen Bosch

Vlugge offerte

2 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael Molenaar

Geen linkedin nodig

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Kok

Super service

30 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- David Jonker

De perfecte match

29 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicole van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

2 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Kuijpers

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sanne Huisman

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus van der Meulen

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marcel Verbeek

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilona Dijkstra

Duidelijke website

22 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriaan Brouwer

Snelle match via marketingkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Irene de Bruin

Dé tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jolanda Verhoeven

Marketingkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maarten Bos

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marco Kuiper

Perfecte tip

19 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Melanie de Koning

Snelle offerte

21 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Mol

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sandra Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Willems

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabine Timmermans

Perfecte tip

19 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wendy Jansen

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna de Koning

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jacqueline Koning

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacoba de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Hendriks

Werkt lekker!

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Jonker

Fijn!

5 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kirsten Blom

Aangenaam verrast

20 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Hermans

Duidelijke website

13 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Lisette Huisman

Fijne service

7 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Vincent de Vries

Perfecte website

3 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole Scholten

Dit werkt fijn

27 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric de Vos

Marketingkaart is top!

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacqueline de Bruijn

Marketingkaart werkt erg fijn

16 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sander Dijkstra

Vlugge offerte

3 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patricia van der Meulen

Via Via maar dan beter

31 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha van de Ven

Eindelijk een fijne site

28 december 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba van Dijk

zeer rap geholpen

25 december 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paul Vos

Via Via maar dan beter

13 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus de Lange

Super service

18 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik van de Ven

Goed contact

6 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Gerritsen

Snelle offerte

11 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha van der Heijden

Erg tevreden

2 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Antonius Jacobs

Dit werkt fijn

28 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah Hermans

Dit werkt fijn

26 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Guido Postma

Goed contact

15 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly van Dijk

snel geholpen

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Roy de Haan

Dé tip

4 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Christiaan Mulder

Werkt lekker!

25 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam Bakker

Snelle offerte

24 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Smit

Super service

13 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bianca van Loon

betaalbaar en professioneel

4 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Verbeek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marleen de Lange

Snelle offerte

26 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina van Beek

Goede werking van de website

16 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia Kok

vlot en makkelijk

11 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Thijs Kuiper

Werkt lekker!

2 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita van der Meulen

Marketingkaart werkt erg fijn

23 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sandra Bakker

Vlugge offerte

16 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam Kuijpers

Ideale match

15 augustus 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Janneke Mol

snel geholpen

7 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jolanda Visser

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

31 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Barry Koning

Vlugge offerte

23 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond Meijer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique van der Laan

Aangenaam verrast

4 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Roy Wolters

Fijn!

1 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce Hofman

De perfecte match

20 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrik Kuiper

Super service

20 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petra Post

Lang leve google

8 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle Meijer

Fijn!

3 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ingrid Hoekstra

Eindelijk een fijne site

30 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra Schipper

Google is je grootste vriend

19 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van den Bosch

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martine de Bruijn

Perfecte tip

5 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara de Ruiter

Geen linkedin nodig

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent van der Meer

Goed contact

7 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Willemsen

Zeer verrast

22 maart 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Evelien Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriana de Boer

Geen linkedin nodig

5 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Bakker

Werkt lekker!

27 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba van Dam

Uitgelichte marketing bureau's uit Delfzijl

Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau

Hallehuis 15
9932 CC Delfzijl
Nederland

0596 623 190
http://www.yolandawals.nl/

Medipio

Hogelandsterweg 16
9936 BH Farmsum
Nederland

0596 234 412
https://www.medipio.nl/

Noorder Marketing

Houtweg 40
9936 BL Farmsum
Nederland

06 40682536
http://noordermarketing.com/