Online Marketing Bureau Duiven

Zoek jij een expert voor jouw marketing in Duiven?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Duiven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Duiven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Duiven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Duiven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duiven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loo, Velp en Lathum bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Duiven

Marketingbureaus uit Duiven nemen een belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel organisaties. In het verleden kon je nog wel adverteren in een vakblad, maar tegenwoordig speelt het internet een cruciale rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Duiven zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Duiven met kunde en ervaring om jou hierbij te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Duiven

Veel bedrijven weten niet wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Duiven in te huren. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is wenselijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een professioneel online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een solide SEA campagne. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Duiven.

marketing service Duiven

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen inzetten? Online marketing is natuurlijk een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Ben jij iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Sta hier eerst bij stil voordat je een offerte aanvraagt. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Duiven

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Duiven– type marketingbureau Duiven

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Duiven is het goed om na te denken over de taken die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Duiven die je in wilt zetten. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Duiven zal onderzoeken in welke opzichten jouw onderneming verbeterd kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Duiven die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Duiven. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Duiven?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Duiven te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Duiven

We kunnen enorm veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Duiven. Allereerst is het mogelijk om enorm veel tijd als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw website te optimaliseren en om manieren te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te richten op zaken die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het inzetten van een marketing bureau Duiven kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Duiven is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Duiven weet precies waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Duiven is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Duiven?

Zoekmachine optimalisatie Duiven

Zorg ervoor dat jouw SEO in Duiven in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Duiven‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Duiven vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd fijn, ook als het aankomt op samenwerken met een marketingbureau. Omdat er veel behoefte is aan marketing Duiven zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij een of ander online marketing bureau Duiven. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de regio. Ook bij bijvoorbeeld zoekmachine marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zijn tussen de bedrijven.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Duiven die enorm goed zijn in de volgende diensten.

  • SEA Duiven
  • SEO Duiven
  • Content marketing Duiven
  • Social Media Bureau Duiven
  • E-mailmarketing Duiven
  • Marketing communicatiebureau Duiven

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Duiven

Door duidelijk te zijn in je aanvraag kom je meteen uit bij een geschikt marketing agency uit Duiven. Als jij duidelijk aankaart welke taken je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing agency uit Duiven om een passende offerte toe te sturen. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Duiven op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Duiven, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Duiven op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Duiven?

Direct zoekmachine adverteren Duiven

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Duiven‘ om SEA Duiven specialisten te vergelijken.

Marketing Duiven is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Duiven vinden voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Door middel van marketing Duiven kan je jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw bedrijf optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Duiven, vul nu ons formulier in en start met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Duiven te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Duiven, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Duiven).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Duiven?

Conversie optimalisatie Duiven

Klik op ‘Conversie optimalisatie Duiven‘ om de kosten voor een CRO Duiven specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Duiven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Duiven is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Duiven. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Duiven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Duiven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Duiven

Lang leve google

10 september 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald de Vos

Dé tip

14 september 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Melanie van Loon

Dit werkt fijn

9 september 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmina de Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

7 september 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick de Boer

Google is je grootste vriend

2 september 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Brouwer

Aangenaam verrast

1 september 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Petra van der Meer

Goed contact

26 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Roy Dekker

Forum bood hulp

21 augustus 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Erik Willemsen

Gevonden via forum

16 augustus 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martin de Vries

betaalbaar en professioneel

15 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne de Haan

Voortreffelijke match

12 augustus 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 augustus 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jessica Jonker

Zeer verrast

30 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Janneke Hoekstra

Fijn!

3 augustus 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sanne de Boer

Goed contact

27 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus Sanders

Gevonden via forum

29 juli 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Diana de Koning

Erg tevreden

29 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ingrid Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

22 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Kuijpers

Ideale match

24 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene Dekker

Duidelijke website

24 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Matthijs van Dijk

zeer rap geholpen

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Wouter Hermans

Google is je grootste vriend

17 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Verhoeven

Goed contact

18 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriana Hoekstra

Dé tip

16 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels Schouten

Dit werkt fijn

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita Prins

Aangenaam verrast

20 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabrina van Beek

Duidelijke website

19 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christian van Doorn

Werkt goed dit

19 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rob van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

16 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David van den Bosch

Ideale website

14 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Renate Prins

zeer rap geholpen

16 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Dirk Peeters

De perfecte match

11 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- René Boer

Via linkedin niet hetzelfde

13 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Wolters

Perfecte tip

10 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elizabeth van de Velde

Google is je grootste vriend

8 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Jacobs

Marketingkaart werkt erg fijn

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Nienke Boer

Marketingkaart is top!

2 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Willem Hoekstra

Snelle offerte

5 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje van Dijk

Goede werking van de website

8 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniëlle van de Wal

Positieve ervaring

3 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arjan de Boer

Werkt lekker!

29 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra van Dijk

Ideale match

2 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrik van der Laan

Gevonden via forum

2 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Tim Driessen

Goed contact

26 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Catharina Martens

snel geholpen

21 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Frank Hendriks

Lang leve google

20 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander de Boer

Via forum hier terechtgekomen

23 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kevin Bosch

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Raymond Gerritsen

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Sanders

Fijn!

20 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Klaas Vos

Geen linkedin nodig

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van Veen

snelle service

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Hendrikus de Ruiter

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse Maas

Perfecte website

15 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jelle Schipper

Gevonden via forum

19 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jeffrey van Veen

Goede werking van de website

15 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Klaas van der Heijden

Perfecte website

16 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jasper van de Ven

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Petra Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin Bakker

Lang leve google

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Brouwer

Prettige service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kim Janssen

Lang leve google

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Mulder

snel geholpen

4 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacqueline Peters

Marketingkaart is top!

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Adrianus de Vries

Voortreffelijke match

6 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben Willemsen

De perfecte match

2 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Danny Molenaar

Marketingkaart is top!

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Renate Bosch

erg betaalbaar

6 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Peeters

Forum bood hulp

30 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Klaas van de Velden

Voortreffelijke match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik van Vliet

vlot en makkelijk

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Stefan van Dijk

Via Via maar dan beter

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Molenaar

Eindelijk een fijne site

26 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia de Vries

aangename service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jan de Leeuw

vlot en makkelijk

24 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Astrid van Doorn

Heel positief

24 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Mariska Sanders

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Susanne van der Horst

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jessica de Vries

Vlugge offerte

25 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Kuijpers

Ideale tip

20 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriaan Blom

Werkt lekker!

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Caroline van Dongen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten Hofman

Ideale tip

15 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy de Bruijn

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michel Smits

Ideale match

17 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michiel Maas

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Hofman

Ideale website

17 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika de Graaf

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ramona Huisman

Marketingkaart is top!

13 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Barbara Dijkstra

Fijn!

13 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth van de Wal

Duidelijke website

13 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maaike Dijkstra

Aangenaam verrast

10 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Femke van de Ven

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Hendriks

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina Hoekstra

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick de Vos

zeer rap geholpen

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ellen van de Brink

Ideale match

9 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien Mol

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Groen

Prettige service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jacqueline Willems

Forum bood hulp

30 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah Mol

Werkt lekker!

2 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs van Loon

Marketingkaart werkt erg fijn

29 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Stefan de Jong

Via forum hier terechtgekomen

5 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Peter Hoekstra

Werkt goed dit

29 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Karin van Veen

erg betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Schipper

Fijne service

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jan Kuijpers

aangename service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Inge van der Laan

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Peters

snel geholpen

27 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Wilhelmus de Graaf

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tessa Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Willems

Ideale website

27 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrik de Vos

Super service

24 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael Peeters

Werkt goed dit

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke Smits

Dé tip

20 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michel van den Heuvel

Dé tip

17 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marieke van de Velde

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Willemsen

Positieve ervaring

21 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mariska van Beek

Perfecte website

14 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bas Willemsen

aangename service

19 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marcel Wolters

snel geholpen

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Daniëlle Driessen

Erg tevreden

13 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Frank Martens

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Edwin van den Broek

Eindelijk een fijne site

12 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus Janssen

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas Prins

Lang leve google

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roel Peters

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba Smit

Via forum hier terechtgekomen

11 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia Huisman

Forum bood hulp

10 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Niels Sanders

Vlugge offerte

4 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave de Bruijn

Aangenaam verrast

2 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Inge de Boer

Super service

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrika Wolters

Fijn!

4 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Caroline van Leeuwen

Snelle offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Smeets

erg betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus van Veen

Perfecte website

3 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik Smits

Perfecte tip

3 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Judith de Boer

Ideale match

27 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke Kok

Ideale tip

1 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniël van Beek

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sabine van den Heuvel

Forum bood hulp

26 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sander Prins

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martinus de Leeuw

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mark Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Verhoeven

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa de Koning

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Daniël van Veen

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marjolein Martens

Fijn!

25 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacobus de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Smit

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria van den Heuvel

Gevonden via forum

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rogier Boer

Positieve ervaring

18 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martin de Leeuw

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Richard Visser

Goede werking van de website

13 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marinus van den Broek

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank de Graaf

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina Hofman

Duidelijke website

12 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Sanders

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie Peters

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jessica Gerritsen

erg snel

8 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Claudia Peeters

Ideale tip

5 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana Peeters

Eindelijk een fijne site

26 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave de Wit

Dé tip

16 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Patricia Groen

Fijn!

13 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Leonie van de Veen

vlot en makkelijk

6 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Catharina de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

25 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- René Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marinus Dijkstra

zeer rap geholpen

11 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jelle Jacobs

Snelle offerte

6 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes Smeets

Gevonden via forum

30 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angela van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

1 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robertus Schouten

Forum bood hulp

24 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Monique Verbeek

Via Via maar dan beter

13 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Verbeek

Dé tip

17 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marloes Mol

Snelle offerte

10 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johan Smit

Werkt goed dit

6 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicole Verhoeven

Duidelijke website

2 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anne van der Meer

Ideale match

5 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline de Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pieter van Doorn

Super service

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemarie Sanders

Prettige service

11 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joris Vos

Perfecte website

5 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Renate Schouten

Snelle offerte

30 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerrit Kuipers

Marketingkaart is top!

16 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacoba Huisman

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen van den Broek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Maurice Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

20 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten van der Meer

Forum bood hulp

12 september 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Deborah de Jong

Goede werking van de website

12 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra Molenaar

Snelle match via marketingkaart.nl

31 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roel Groen

Positieve ervaring

26 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Barbara Mol

Ideale website

19 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cindy Jacobs

Dé tip

15 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco Koning

Ideale match

6 augustus 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel de Graaf

Perfecte tip

27 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilona Hermans

Werkt lekker!

18 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn Smeets

vlot en makkelijk

11 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Patricia Vos

betaalbaar en professioneel

27 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Vink

erg betaalbaar

26 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Kuipers

Aangenaam verrast

17 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tim van de Brink

Dé tip

13 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Simone Koning

Werkt lekker!

5 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien Jansen

Vlugge offerte

24 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- David van der Meer

Perfecte tip

19 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie de Graaf

snelle service

12 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nicolaas Willems

Goed contact

4 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sander van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

29 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper van de Berg

aangename service

11 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marcel de Koning

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sjoerd Scholten

snel geholpen

23 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Barry Mol

Google is je grootste vriend

13 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Vliet

Zeer verrast

22 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Paul Hermans

Uitgelichte marketing bureau's uit Duiven

Hippo Content Creators

Hoofdstraat 29
6881 TB Velp
Nederland

026 369 9251
https://www.hippocontent.com/

Brandpepper

Marketing 37a
6921 RE Duiven
Nederland

085 401 1100
https://www.brandpepper.nl/

Orange Juice B.V.

Meander 601
6825 ME Arnhem
Nederland

026 327 4045
https://www.orange-juice.nl/