Online Marketing Bureau Enkhuizen

Ben jij opzoek naar een ijzersterk marketing bureau in Enkhuizen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Enkhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Enkhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Enkhuizen gezocht?

Een marketing bureau uit Enkhuizen vinden

Marketing Enkhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enkhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lutjebroek, Grootebroek en Venhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Enkhuizen

Het samenwerken met een marketing Enkhuizen is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. In het verleden kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een belangrijke rol. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Enkhuizen kan jou hiermee helpen. Ondernemingen die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, bedrijven die hier niet mee bezig zijn zullen waarschijnlijk niet overleven. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Enkhuizen met kunde en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Enkhuizen

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau Enkhuizen in te zetten. Zoals we hierboven hebben benoemd is internet marketing echt de slimste methode om jouw doelgroep te bereiken. Het is essentieel dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is slim om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een ervaren online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Bij het maken van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Enkhuizen.

marketing service Enkhuizen

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Denk hier eerst goed over na voordat je een aanvraag indient. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Enkhuizen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Enkhuizen– type marketingbureau Enkhuizen

Het is essentieel dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Enkhuizen: heb je behoefte aan een marketing Enkhuizen voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om advies te vragen aan het marketingbureau in Enkhuizen. Een ervaren marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. De marketing Enkhuizen zal bekijken op welke gebieden jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar de juiste agency uit Enkhuizen die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Enkhuizen. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Enkhuizen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Enkhuizen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Enkhuizen

Het vinden van een internet marketing bureau uit Enkhuizen heeft een aantal voordelen. De voornaamste factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze taken uit te besteden hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het inschakelen van een marketing bureau Enkhuizen kan zorgen voor een aardige omzet. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette middelen weet je altijd meteen wat het je heeft opgeleverd. Een ander bijkomend voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Enkhuizen is het uitstralen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Enkhuizen weet waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere ingezette middelen efficiënter worden. Twijfel dus niet langer en zet direct een online marketing bureau Enkhuizen in.

Hoger in google in Enkhuizen?

Zoekmachine optimalisatie Enkhuizen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Enkhuizen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Enkhuizen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Enkhuizen vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd wenselijk, ook als het gaat om samenwerken met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je genoeg tijd steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Enkhuizen. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Enkhuizen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bedrijven.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Enkhuizen die enorm goed zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Enkhuizen
  • SEO Enkhuizen
  • Content marketing Enkhuizen
  • Social Media Bureau Enkhuizen
  • E-mailmarketing Enkhuizen
  • Marketing communicatiebureau Enkhuizen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Enkhuizen

Door specifiek te zijn in je aanvraag kom je veel sneller uit bij een goed marketing agency uit Enkhuizen. Is het marketing agency niet in staat om de werkzaamheden op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later allerlei issues krijgt met de marketing planning. Ten slotte kan je een eerste ontmoeting plannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Enkhuizen uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Enkhuizen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Enkhuizen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Enkhuizen?

Direct zoekmachine adverteren Enkhuizen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Enkhuizen‘ om SEA Enkhuizen specialisten te vergelijken.

Marketing Enkhuizen is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Enkhuizen in. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Door marketing Enkhuizen ben je in staat om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen, je wilt uiteraard wel dat jouw organisatie optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog verder te begeleiden bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Enkhuizen, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Enkhuizen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Enkhuizen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Enkhuizen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Enkhuizen?

Conversie optimalisatie Enkhuizen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Enkhuizen‘ om de kosten voor een CRO Enkhuizen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Enkhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Enkhuizen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Enkhuizen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Enkhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Enkhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Enkhuizen

Goed contact

26 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adrianus Prins

Ideale website

27 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

27 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- René Smits

Lang leve google

27 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van Dijk

Forum bood hulp

22 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marloes Blom

Aangenaam verrast

23 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arjan Willemsen

Google is je grootste vriend

22 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Bosch

Dé tip

23 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wouter van de Brink

Dé tip

17 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel de Bruin

Goed contact

22 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes de Koning

Goed contact

15 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cindy Peeters

Super service

14 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel Mol

Fijn!

14 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kelly Boer

Goede werking van de website

14 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christian van de Pol

Ideale website

17 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Björn van de Berg

Duidelijke website

10 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johannes van der Laan

Aangenaam verrast

11 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Frank de Leeuw

Ideale website

11 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Koen van der Meulen

Snelle offerte

8 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien van Vliet

Aangenaam verrast

13 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patrick de Bruijn

Snelle offerte

10 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Timmermans

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marinus Huisman

Marketingkaart is top!

9 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Jessica Smeets

Voortreffelijke match

5 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk van Dongen

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roel Kok

Duidelijke website

4 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sanne van Doorn

Perfecte tip

7 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon Jansen

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

29 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruud van Vliet

Snelle offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan van de Ven

Marketingkaart is top!

30 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Daniëlle de Lange

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Cornelia Kok

Duidelijke website

22 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- René Kuipers

Ideale website

22 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels Schipper

snelle service

20 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sanne de Koning

Prettige service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Thijs Meijer

Heel positief

19 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sylvia de Bruijn

Duidelijke website

23 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tim Kuijpers

Super service

19 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marianne Postma

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arjan Gerritsen

Perfecte tip

19 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Charlotte Smeets

Positieve ervaring

16 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Catharina Martens

zeer rap geholpen

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michael de Wit

Gevonden via forum

13 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marleen Verhoeven

Via Via maar dan beter

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa de Vos

Geen linkedin nodig

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo van Loon

Google is je grootste vriend

12 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Hofman

Google is je grootste vriend

11 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje van de Pol

Zeer verrast

8 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tessa Evers

Super service

4 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Deborah Huisman

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriaan Meijer

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes Willems

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Hofman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Albert van Dongen

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra de Haan

Perfecte tip

30 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge van Leeuwen

Lang leve google

30 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Hendriks

Snelle match via marketingkaart.nl

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nicolaas Willems

Perfecte website

4 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michael Martens

Dé tip

30 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin de Bruijn

Werkt lekker!

26 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander de Ruiter

erg betaalbaar

25 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Smits

Dit werkt fijn

25 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angela van Wijk

Vlugge offerte

30 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana van der Laan

zeer rap geholpen

25 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus de Bruin

Lang leve google

21 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Kok

betaalbaar en professioneel

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana van der Meulen

Lang leve google

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Lange

Zeer verrast

19 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johannes Evers

snel geholpen

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Charlotte van Leeuwen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petrus Peeters

Prettige service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Anna Jonker

Super service

20 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robin van Veen

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tamara Maas

Snelle match via marketingkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bram van der Horst

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemieke Kuiper

Forum bood hulp

13 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Maria van de Pol

aangename service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Martin Peeters

Lang leve google

16 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Scholten

Goede werking van de website

16 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris Jansen

Snelle offerte

13 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Kramer

Dé tip

12 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patrick van de Veen

De perfecte match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martin de Groot

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

6 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Laura de Lange

Prettige service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Anita Hoekstra

Duidelijke website

10 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia Mol

erg snel

9 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Roel Vos

Perfecte website

5 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Eric Vink

Vlugge offerte

4 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Schipper

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette Visser

Ideale website

5 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Boer

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten van den Broek

Marketingkaart is top!

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Dirk Schipper

Fijn!

4 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Miranda de Vries

Snelle match via marketingkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Christiaan Post

zeer rap geholpen

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Femke Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriana Willems

niet verwacht zo betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van der Meer

Ideale website

27 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Astrid van der Meer

Positieve ervaring

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johan van den Bosch

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Timmermans

Google is je grootste vriend

27 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Mol

Perfecte tip

25 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa van den Broek

Via Via maar dan beter

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel Hofman

erg betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Jonker

Vlugge offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette de Jong

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dave Prins

De perfecte match

16 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina van der Laan

snel geholpen

19 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Janneke van Dongen

De perfecte match

19 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes de Leeuw

Super service

16 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Angela Koster

Perfecte tip

12 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Post

Snelle match via marketingkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen van de Velden

Lang leve google

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Vink

Erg tevreden

13 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wendy Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Peters

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Johanna Smits

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

11 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van de Velden

Gevonden via forum

8 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Ilse van der Linden

Lang leve google

3 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina de Groot

Gevonden via forum

6 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Stefan de Vos

Lang leve google

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Koning

Fijne service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Pascal Groen

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ruud de Jonge

Positieve ervaring

3 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Remco de Bruijn

Eindelijk een fijne site

1 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Vermeulen

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cindy van der Linden

Snelle offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemarie Verhoeven

Dit werkt fijn

2 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce van de Wal

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Schouten

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart Driessen

Ideale website

29 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cindy de Graaf

Snelle match via marketingkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam van de Ven

snelle service

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Angela Dijkstra

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Margaretha de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van den Heuvel

Ideale website

19 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martijn Evers

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda de Boer

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Frank Kuijpers

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Deborah Schouten

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roel van Dam

Positieve ervaring

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin de Lange

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Susanne de Jonge

Via Via maar dan beter

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia van Wijk

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus van de Velden

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Inge Sanders

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon Postma

Eindelijk een fijne site

10 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michel Maas

Werkt goed dit

8 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon Maas

De perfecte match

5 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rogier van Doorn

Fijn!

25 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Yvonne Bakker

betaalbaar en professioneel

14 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martinus Hermans

Snelle offerte

5 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Mirjam Hofman

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Arie van Leeuwen

Dé tip

17 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen Prins

Goed contact

11 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter Jacobs

Fijne service

3 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marije Peters

Ideale website

28 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Manon van Doorn

Google is je grootste vriend

27 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Veenstra

Marketingkaart werkt erg fijn

19 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha Kuipers

Perfecte website

15 december 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Femke van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joris Molenaar

zeer rap geholpen

7 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ronald Huisman

Goed contact

12 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly van de Velden

Erg tevreden

2 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Matthijs Jacobs

Heel positief

1 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ivo van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

28 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Brouwer

Marketingkaart is top!

21 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wendy van den Broek

aangename service

12 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline Vink

Via forum hier terechtgekomen

5 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas de Groot

Vlugge offerte

28 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris Smit

Dit werkt fijn

18 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel Groen

Prettige service

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Kim Molenaar

Duidelijke website

10 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacobus de Wit

De perfecte match

3 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina van de Pol

Prettige service

22 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Petra Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Judith Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Hofman

Eindelijk een fijne site

4 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin Meijer

Goed contact

24 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole Jonker

Ideale tip

21 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Smit

niet verwacht zo betaalbaar

2 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

27 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Visser

Eindelijk een fijne site

19 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martijn van der Laan

vlot en makkelijk

16 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sjoerd Verbeek

Positieve ervaring

7 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Brenda Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Verbeek

Snelle match via marketingkaart.nl

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martinus Schouten

Geen linkedin nodig

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Verbeek

Dé tip

10 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska de Ruiter

Vlugge offerte

5 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

27 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Janssen

De perfecte match

22 mei 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Jonker

Perfecte tip

11 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien Peeters

Werkt lekker!

9 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bastiaan van der Meulen

Erg tevreden

26 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maria Kuipers

Zeer verrast

10 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Vanessa Visser

Forum bood hulp

21 maart 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Richard van der Meulen

Eindelijk een goede site gevonden

21 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin Dijkstra

Perfecte website

16 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rob van Dongen

Eindelijk een fijne site

15 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick van der Meulen

Uitgelichte marketing bureau's uit Enkhuizen

Venhuis Communicatie Producties

Koggeweg 54
1607 MT Hem
Nederland

0228 545 280
http://www.venhuis.nl/

Marketing Tijgers

Paktuinen 2A
1601 GD Enkhuizen
Nederland

088 201 6455
http://www.marketingtijgers.nl/

Multicopy The Communication Company | Enkhuizen

De Drie Kronen 23
1601 MT Enkhuizen
Nederland

0228 527 398
http://www.multicopy.nl/enkhuizen