Online Marketing Bureau Haaksbergen

Behoefte aan een top marketing bureau in Haaksbergen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Haaksbergen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Haaksbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Haaksbergen gezocht?

Een marketing bureau uit Haaksbergen vinden

Marketing Haaksbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaksbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Saasveld, Delden en Hengelo bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Haaksbergen

Marketingbureaus uit Haaksbergen nemen een steeds belangrijkere positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Vroeger kon je nog wel adverteren in een vakblad, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Haaksbergen kan jou hiermee helpen. Ondernemingen die online marketing weten toe te passen zullen sneller vooruit gaan, ondernemingen die dit niet doen zullen waarschijnlijk niet overleven. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Haaksbergen met kennis en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Haaksbergen

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Haaksbergen in te schakelen. Online marketing is echter een relatief goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is wenselijk dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere organisaties er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een sterke SEA campagne. Samenvattend, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Haaksbergen.

marketing service Haaksbergen

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is natuurlijk een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Ben jij bijvoorbeeld iemand die strak wilt managen? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Denk hier eerst goed over na voordat je een offerte aanvraagt. In jouw aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je koppelen aan een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Haaksbergen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Haaksbergen– type marketingbureau Haaksbergen

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Haaksbergen: zoek je naar een marketing Haaksbergen voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Haaksbergen die je in wilt zetten. Een goed marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Haaksbergen weten zij precies welke diensten passen bij jouw organisatie.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Haaksbergen die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Haaksbergen. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Haaksbergen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Haaksbergen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Haaksbergen

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Haaksbergen. Allereerst is het mogelijk om enorm veel energie als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw website te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Het marketingbureau Haaksbergen is er om al deze online taken van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online aanwezigheid. Ook is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Haaksbergen kan zorgen voor een behoorlijke omzet. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je online kanalen. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Haaksbergen is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Haaksbergen?

Zoekmachine optimalisatie Haaksbergen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Haaksbergen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Haaksbergen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Haaksbergen vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd belangrijk, ook als het aankomt op in zee gaan met een marketingbureau. Doordat er veel behoefte is aan marketing Haaksbergen zijn er ook veel aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Haaksbergen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een iets andere aanpak.

De marketing agencies uit Haaksbergen die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende diensten:

  • SEA Haaksbergen
  • SEO Haaksbergen
  • Content marketing Haaksbergen
  • Social Media Bureau Haaksbergen
  • E-mailmarketing Haaksbergen
  • Marketing communicatiebureau Haaksbergen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Haaksbergen

Door helder te zijn in je offerte aanvraag kom je direct uit bij een goed marketing agency uit Haaksbergen. Is het marketing agency niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote problemen krijgt met je marketing planning. Na het ontvangen van de offertes is het wenselijk om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Haaksbergen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Haaksbergen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Haaksbergen?

Direct zoekmachine adverteren Haaksbergen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Haaksbergen‘ om SEA Haaksbergen specialisten te vergelijken.

Marketing Haaksbergen is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Haaksbergen vinden voor jouw marketing opdrachten. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Door middel van marketing Haaksbergen ben je in staat om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen, je wilt natuurlijk wel dat jouw organisatie optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je gelijk wat de kosten zijn voor de marketing Haaksbergen.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Haaksbergen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Haaksbergen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Haaksbergen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Haaksbergen?

Conversie optimalisatie Haaksbergen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Haaksbergen‘ om de kosten voor een CRO Haaksbergen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Haaksbergen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Haaksbergen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Haaksbergen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Haaksbergen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Haaksbergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Haaksbergen

Duidelijke website

27 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jolanda Smeets

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Margaretha de Ruiter

Prettige service

23 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marieke de Wit

Google is je grootste vriend

23 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Postma

Ideale match

25 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita de Lange

Werkt lekker!

24 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Mol

Goed contact

21 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marieke Hofman

Prettige service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Koen Schipper

Vlugge offerte

22 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

19 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Visser

Eindelijk een fijne site

17 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bianca de Boer

Dé tip

15 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anne de Vos

Perfecte website

19 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Guido Jansen

Dé tip

16 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Willemsen

Dit werkt fijn

18 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein de Haan

snelle service

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Natasja Evers

Vlugge offerte

11 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten de Haan

Super service

11 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Iris van de Wal

aangename service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marianne van Beek

Lang leve google

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid van der Heijden

Fijn!

7 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicolaas Schouten

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rob van Dam

Gevonden via forum

6 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Visser

betaalbaarder dan ik dacht

6 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Huisman

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal Post

Perfecte website

8 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce van de Velden

Prettige service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Guido Peeters

Lang leve google

2 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Jonker

Geen linkedin nodig

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Driessen

Ideale tip

4 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen Bakker

Eindelijk een fijne site

1 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabine de Lange

Google is je grootste vriend

26 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Jong

Fijne service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eveline van den Heuvel

Fijn!

23 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Edwin van de Wal

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ellen Mol

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid de Vos

snel geholpen

20 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ellen van de Veen

Ideale website

19 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michael Koster

Perfecte tip

18 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christian Kuiper

Ideale website

22 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erik van der Heijden

Ideale match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemarie van de Berg

Marketingkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Elisabeth van de Brink

Zeer verrast

12 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Vanessa van de Velden

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan Schouten

Perfecte website

13 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke Wolters

Dit werkt fijn

16 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra Timmermans

erg snel

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jeffrey van Veen

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

7 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Antonius van de Brink

Super service

8 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martin Scholten

Eindelijk een fijne site

7 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate Smit

Via forum hier terechtgekomen

5 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maria van de Berg

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marc de Jong

Snelle match via marketingkaart.nl

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Albert de Lange

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeffrey Willems

Zeer verrast

8 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Susanne Koning

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie van der Laan

Ideale match

1 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sjoerd Bosman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

31 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacoba Brouwer

Heel positief

3 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Björn Vos

Marketingkaart is top!

2 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jelle Smit

Dit werkt fijn

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha van Dam

Prettige service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Claudia van de Veen

Ideale match

1 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert van Dam

Zeer verrast

27 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marleen Peeters

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel van de Brink

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- David Dijkstra

Aangenaam verrast

27 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Chantal de Lange

Gevonden via forum

22 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs van de Berg

zeer rap geholpen

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jolanda Schipper

Perfecte website

23 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kelly van Beek

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nicole Vink

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard van Dongen

Forum bood hulp

16 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Angela van de Veen

Vlugge offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Timmermans

Marketingkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Tamara de Bruin

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey de Wit

Ideale tip

13 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Peter Maas

Lang leve google

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert de Bruin

betaalbaar en professioneel

16 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Smit

Lang leve google

17 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van der Horst

Ideale match

10 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie Hofman

Dit werkt fijn

8 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey de Vries

Fijne service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Martijn Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabrina Schipper

Ideale tip

7 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Miranda Willemsen

Lang leve google

6 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Jonker

zeer rap geholpen

5 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wilhelmina van Dijk

De perfecte match

3 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave van der Linden

betaalbaarder dan ik dacht

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius van Loon

Lang leve google

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Timmermans

Goede werking van de website

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Bos

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriana Hoekstra

betaalbaar en professioneel

4 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Peters

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Alexander Boer

Vlugge offerte

29 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel van der Horst

aangename service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Dirk de Vries

Lang leve google

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Smit

Forum bood hulp

27 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Arie van der Meer

Perfecte tip

26 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vanessa Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Alexander van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Meijer

Fijne service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Dave Kuijpers

Duidelijke website

26 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc Kuipers

Goede werking van de website

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wilhelmina van de Brink

Werkt goed dit

25 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marco Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

21 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Kramer

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Edwin van de Velde

Positieve ervaring

17 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marcel van Dongen

Marketingkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Thomas Boer

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michel Dekker

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Hermans

Zeer verrast

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Peter Hermans

Werkt goed dit

12 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Danny van de Velden

Dit werkt fijn

12 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sebastiaan van der Linden

Duidelijke website

13 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriaan Hoekstra

Aangenaam verrast

14 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johannes van Dijk

Eindelijk een fijne site

9 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rob Koning

Dé tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Brenda Visser

erg betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Timmermans

Marketingkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marcel Visser

Werkt goed dit

4 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robin Sanders

Aangenaam verrast

9 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sander van de Velden

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Sanders

Geen linkedin nodig

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa van den Heuvel

Aangenaam verrast

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johan de Leeuw

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter Verhoeven

Eindelijk een fijne site

1 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rutger van Dijk

Werkt goed dit

3 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia Huisman

Lang leve google

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van de Ven

Dé tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes de Haan

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jessica Veenstra

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Cindy Verbeek

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike de Koning

Snelle match via marketingkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid de Groot

Dit werkt fijn

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jolanda Koning

Ideale tip

24 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michiel Hoekstra

Snelle match via marketingkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniëlle van de Wal

Zeer verrast

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Klaas de Boer

vlot en makkelijk

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Gerrit van der Meer

Zeer verrast

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Charlotte Kramer

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Niels Bakker

Gevonden via forum

19 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrikus Vos

Zeer verrast

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Maria Molenaar

De perfecte match

16 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Miranda van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacob Verhoeven

Via Via maar dan beter

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy de Vos

Ideale website

12 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus Evers

Forum bood hulp

10 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jeffrey van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter de Koning

Goed contact

3 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petronella Vink

Ideale tip

23 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Leonie Boer

Via linkedin niet hetzelfde

14 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eva de Bruin

Fijn!

7 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja van den Broek

Werkt goed dit

6 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Huisman

snel geholpen

29 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Thomas Kramer

Werkt lekker!

16 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin Vink

Via linkedin niet hetzelfde

13 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Elisabeth Verhoeven

Eindelijk een fijne site

2 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Steven de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

27 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Postma

Goede werking van de website

31 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jan van den Heuvel

Prettige service

26 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joost Willems

Perfecte tip

16 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke Boer

Zeer verrast

17 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bart Meijer

Goed contact

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia Bosch

Prettige service

9 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Remco van Leeuwen

Ideale match

28 november 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kevin Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

2 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco van de Wal

Duidelijke website

21 november 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Peeters

Gevonden via forum

16 november 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Kirsten Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

7 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Annemieke Wolters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

6 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Martijn Kok

aangename service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Hendrikus Willemsen

Goed contact

18 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Inge Vink

Zeer verrast

15 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Rutger van der Heijden

aangename service

6 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Brenda van der Meulen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

28 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Albert van Doorn

aangename service

23 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Edwin van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn van den Bosch

De perfecte match

11 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen Willems

Duidelijke website

2 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ramona Willems

Via Via maar dan beter

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Dekker

Super service

19 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bianca van der Horst

Dé tip

8 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Vermeulen

Super service

5 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- René Dijkstra

Prettige service

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sylvia Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

21 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje van den Bosch

Fijne service

13 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marianne Bakker

Duidelijke website

4 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska Boer

zeer rap geholpen

30 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anita Vink

Perfecte website

21 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simone van der Linden

Positieve ervaring

15 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Brenda van Doorn

Snelle offerte

9 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

6 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

24 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

17 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Kuipers

Forum bood hulp

14 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Simone van Veen

Forum bood hulp

8 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Rogier Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Schouten

snel geholpen

7 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ingrid Gerritsen

Fijn!

16 maart 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona Post

Vlugge offerte

27 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 februari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona van der Laan

vlot en makkelijk

18 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Paulus van de Pol

Uitgelichte marketing bureau's uit Haaksbergen

buro BAM!

Institutenweg 41
7521 PK Enschede
Nederland

053 206 8737
https://www.bamraakt.nl/

Comyoo | Interactieve media

Capitool 42
7521 PL Enschede
Nederland

053 203 0933
http://www.comyoo.nl/

Twentse Storm B.V.

Oelerweg 95
7555 GL Hengelo
Nederland

074 376 6091
http://www.twentsestorm.nl/