Online Marketing Bureau Kapelle

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Kapelle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Kapelle verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Kapelle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Kapelle gezocht?

Een marketing bureau uit Kapelle vinden

Marketing Kapelle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kapelle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wemeldinge, Schore en Kattendijke bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Kapelle

Het vinden van een marketing Kapelle is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. In het verleden kon je nog wel adverteren in een vakblad, maar vandaag de dag speelt het internet een belangrijke rol. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Kapelle zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Kapelle met kennis en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Kapelle

Veel bedrijven weten niet op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Kapelle in te schakelen. Zoals we hierboven hebben benoemd is internet marketing echt de beste methode om jouw doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je meteen waar de focus op zal gaan liggen. Bij het creëren van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten bepaald. Kortom, iedere organisatie heeft baat bij het inzetten van een marketing Kapelle.

marketing service Kapelle

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is zoals je weet een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Zo houden een aantal bureaus je van iedere taak op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Denk hier eerst goed over na alvorens je een aanvraag indient. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Kapelle

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Kapelle– type marketingbureau Kapelle

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Kapelle is het goed om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee kan beginnen, schroom dan ook niet om raad te vragen aan het marketingbureau in Kapelle. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het uit handen nemen van de klusjes, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. Door de ervaring van het marketingbureau uit Kapelle weten zij precies welke diensten aansluiten bij jouw organisatie.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Kapelle die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Kapelle. We hebben alle services voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Kapelle?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Kapelle te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Kapelle

Het inhuren van een internet marketing bureau uit Kapelle heeft een aantal voordelen. De voornaamste factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau Kapelle is bereid om al deze online taken van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw online marketing. Daarnaast is het zo dat het inschakelen van een marketing bureau Kapelle kan zorgen voor een aardige omzet. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun inspanningen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Kapelle weet exact waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Door hier goed op in te spelen maken ze je andere ingezette kanalen efficiënter. Een online marketingbureau uit Kapelle is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Kapelle?

Zoekmachine optimalisatie Kapelle

Zorg ervoor dat jouw SEO in Kapelle in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Kapelle‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Kapelle vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd wenselijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook belangrijk dat je veel moeite steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Kapelle. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Kapelle. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere aanpak.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Kapelle die de beste zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Kapelle
  • SEO Kapelle
  • Content marketing Kapelle
  • Social Media Bureau Kapelle
  • E-mailmarketing Kapelle
  • Marketing communicatiebureau Kapelle

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Kapelle

Wil je meteen het meest geschikte marketing agency uit Kapelle contacteren? Ben dan zo helder mogelijk in je offerte aanvraag! Als jij helder aangeeft welke diensten je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bureau uit Kapelle om een geschikte offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het zaak om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Kapelle, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Kapelle op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Kapelle?

Direct zoekmachine adverteren Kapelle

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Kapelle‘ om SEA Kapelle specialisten te vergelijken.

Marketing Kapelle is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Kapelle in. Wij hopen dat je met onze handvatten snel uitkomt bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Kapelle ben je in staat om jouw bedrijf laten groeien, je wilt natuurlijk wel dat jouw organisatie optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Kapelle.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Kapelle te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Kapelle, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Kapelle).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Kapelle?

Conversie optimalisatie Kapelle

Klik op ‘Conversie optimalisatie Kapelle‘ om de kosten voor een CRO Kapelle specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Kapelle

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Kapelle is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Kapelle. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Kapelle en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Kapelle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Kapelle

De perfecte match

24 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Blom

Ideale tip

28 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke Hoekstra

Perfecte website

28 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maarten Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal van Beek

erg betaalbaar

21 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Veenstra

De perfecte match

26 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Mol

Positieve ervaring

25 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jeffrey Schouten

Lang leve google

24 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Kramer

Prettige service

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Hendrik Bakker

Perfecte tip

19 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus de Wit

Prettige service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Tamara Willemsen

Fijne service

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Irene van der Heijden

Perfecte tip

13 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Mirjam Hofman

erg betaalbaar

11 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Vink

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Driessen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martijn Peeters

Forum bood hulp

13 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Caroline Kramer

Fijne service

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Arie van den Heuvel

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paulus de Koning

De perfecte match

12 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas Kuiper

Duidelijke website

8 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maurice de Lange

vlot en makkelijk

10 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Pieter Huisman

De perfecte match

3 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nancy Post

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Blom

Via linkedin niet hetzelfde

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim de Graaf

Vlugge offerte

29 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Saskia Jacobs

Vlugge offerte

1 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs de Jonge

Snelle match via marketingkaart.nl

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rutger Peeters

Eindelijk een fijne site

26 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eric Hendriks

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom van der Laan

Duidelijke website

24 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marianne Sanders

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natascha van Veen

Zeer verrast

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joost van Doorn

Google is je grootste vriend

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle de Bruijn

Ideale tip

24 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nathalie Gerritsen

Ideale website

18 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny de Koning

Ideale tip

15 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patrick van de Wal

Vlugge offerte

19 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Willemsen

Lang leve google

19 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Vink

Voortreffelijke match

12 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda Smeets

Zeer verrast

17 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Frank Gerritsen

Erg tevreden

11 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marinus de Haan

Fijne service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Annemarie Smeets

Lang leve google

11 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Peeters

Forum bood hulp

11 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniëlle Hermans

Positieve ervaring

13 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin de Bruijn

Ideale match

13 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Niels Willems

Snelle match via marketingkaart.nl

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Willem Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Jonker

Fijn!

10 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus van der Horst

Snelle offerte

6 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bas de Haan

Ideale tip

4 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elizabeth van de Wal

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Postma

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johanna Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas Mol

Super service

28 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne de Graaf

Heel positief

30 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Chantal Schipper

Ideale website

28 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie Driessen

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram Huisman

Perfecte tip

1 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis van den Bosch

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo Gerritsen

Lang leve google

24 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther van Dijk

Perfecte tip

27 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco van de Brink

Geen linkedin nodig

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van Vliet

Duidelijke website

25 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pieter Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sander van de Ven

Prettige service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Ruud Vink

Snelle match via marketingkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid Peters

Snelle match via marketingkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Barry Dijkstra

Ideale website

19 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Judith van Leeuwen

Voortreffelijke match

16 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel Mol

Forum bood hulp

17 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ramona Kramer

Forum bood hulp

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent Vermeulen

aangename service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marijke Blom

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roel Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marije de Jong

Fijn!

11 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bram Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

13 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Janneke Schipper

Snelle offerte

10 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marijke Dijkstra

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- René Schipper

snelle service

6 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Björn Molenaar

Prettige service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Richard de Vos

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Huisman

Eindelijk een fijne site

10 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marjolein Blom

Werkt lekker!

8 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michael de Wit

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Nathalie Verbeek

Dé tip

30 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Monique Molenaar

Voortreffelijke match

5 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan Vos

Ideale match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter de Jonge

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabine Jonker

Dé tip

30 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maartje Kuiper

Marketingkaart is top!

3 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Monique Willems

Perfecte website

29 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan Bosman

De perfecte match

24 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Raymond Janssen

Super service

30 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje Smit

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart de Graaf

Geen linkedin nodig

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Vos

Gevonden via forum

24 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Eric Janssen

Marketingkaart is top!

23 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sylvia Mulder

Aangenaam verrast

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bianca de Ruiter

Prettige service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Angela van de Ven

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacobus Peeters

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Inge Vermeulen

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Groen

Heel positief

21 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Laura Dekker

Duidelijke website

15 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patricia van Dam

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn de Ruiter

Lang leve google

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger van Wijk

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruben Brouwer

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba van Loon

Snelle offerte

11 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs van de Berg

Marketingkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacob van Beek

Aangenaam verrast

12 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mirjam van der Heijden

betaalbaar en professioneel

6 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

11 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Meijer

Ideale tip

5 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy Dijkstra

Perfecte website

9 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martine van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Peeters

snel geholpen

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jacobus Bosman

Zeer verrast

4 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ramona Jonker

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- David Vink

Via forum hier terechtgekomen

31 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Johannes van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Joyce de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adrianus van Dam

Gevonden via forum

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Caroline Hermans

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sanne Groen

Marketingkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Remco Kuiper

Ideale match

1 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal van Beek

Dé tip

24 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly de Koning

vlot en makkelijk

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Erwin de Jong

Via Via maar dan beter

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes de Groot

Gevonden via forum

27 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marianne Jansen

Gevonden via forum

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jasper Jansen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paul Verbeek

vlot en makkelijk

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Daniël Boer

Erg tevreden

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Bianca Boer

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeffrey de Groot

Heel positief

15 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dirk Huisman

Fijne service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Caroline van der Horst

snel geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Roy Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke van der Laan

Vlugge offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco Verhoeven

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Anne Peeters

Eindelijk een fijne site

8 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus van de Velden

Positieve ervaring

29 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jacoba Kuiper

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jan van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Boer

Forum bood hulp

7 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Esther de Koning

erg betaalbaar

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martinus Bakker

Aangenaam verrast

30 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kelly van Leeuwen

Perfecte website

16 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius de Bruin

Perfecte website

13 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna van Dijk

Voortreffelijke match

7 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Postma

Via Via maar dan beter

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van Wijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne van der Meulen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

25 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline de Graaf

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

16 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David Driessen

Prettige service

14 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jan de Bruijn

Marketingkaart werkt erg fijn

6 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Judith Smit

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Monique Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas Veenstra

Fijn!

5 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha Mulder

vlot en makkelijk

27 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vanessa van Beek

Vlugge offerte

19 november 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petrus de Bruijn

Perfecte website

10 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ronald Dijkstra

Vlugge offerte

7 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel Peeters

Aangenaam verrast

29 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marco de Lange

Ideale website

20 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Smit

Goed contact

13 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris Post

Dé tip

7 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dirk Hendriks

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ilse van Vliet

Ideale website

25 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dave Hermans

Vlugge offerte

18 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

9 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mirjam Post

Gevonden via forum

5 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rogier Peeters

Werkt goed dit

27 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara Koster

Goede werking van de website

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria Vink

Werkt goed dit

13 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tim Koster

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marleen Huisman

Dé tip

30 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten van Dijk

Goede werking van de website

20 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin Janssen

Via Via maar dan beter

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Hermans

Eindelijk een fijne site

4 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Robert de Jong

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

1 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeroen Bosch

Google is je grootste vriend

22 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Hoekstra

Via Via maar dan beter

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Verbeek

Dé tip

4 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeroen van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

25 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van de Veen

Goed contact

19 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anne van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

13 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marloes Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

3 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrik de Jong

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Robin van Vliet

Eindelijk een fijne site

16 april 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy Post

Ideale website

29 maart 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elisabeth Peters

Ideale tip

2 maart 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes Visser

Aangenaam verrast

18 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rutger de Jong

De perfecte match

18 januari 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven Sanders

Uitgelichte marketing bureau's uit Kapelle

JMTele.com

Burgemeester Jansenstraat 15
4431 BL 's-Gravenpolder
Nederland

0113 316 631
http://jmtele.com/

BRAIN communicatie

Stationsstraat 61
4421 AK Kapelle
Nederland

0113 700 282
http://braincommunicatie.nl/

Nilsson

Vogelzangsweg 100
4461 VN Goes
Nederland

0113 250 700
https://www.nilsson.nl/