Online Marketing Bureau Leiderdorp

Behoefte aan een ijzersterk marketing bureau in Leiderdorp die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Leiderdorp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Leiderdorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Leiderdorp gezocht?

Een marketing bureau uit Leiderdorp vinden

Marketing Leiderdorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leiderdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogmade, Rijpwetering en Sassenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Leiderdorp

Het vinden van een marketing Leiderdorp is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Daar waar je voorheen je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten bewegen, marketing Leiderdorp zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Leiderdorp zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Leiderdorp

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de beste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is echter wel een tijdrovend proces, wij adviseren dan ook om het uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Hierdoor doen ook de grotere ondernemingen er goed aan om te zoeken naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je ontwikkeld weet je precies waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een solide advertentie in Google. Samenvattend, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Leiderdorp.

marketing service Leiderdorp

Heb jij al een idee van welke diensten je graag wilt inzetten? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden een aantal bureaus je van elke stap op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn dingen waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Leiderdorp. Wij doen natuurlijk ons best een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Leiderdorp

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Leiderdorp– type marketingbureau Leiderdorp

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het type werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Leiderdorp: ben je op zoek naar een marketing Leiderdorp voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, gelukkig kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Leiderdorp die je in wilt zetten. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een goed advies. De marketing Leiderdorp zal analyseren in welke opzichten jouw organisatie verbeterd kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Leiderdorp die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Leiderdorp. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Leiderdorp?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Leiderdorp te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Leiderdorp

Het inzetten van een internet marketing bureau uit Leiderdorp heeft een aantal voordelen. Allereerst is het mogelijk om enorm veel energie als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan het werk om jouw website te verbeteren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Leiderdorp is er om al deze online taken van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online aanwezigheid. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Leiderdorp weet waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij optimaliseren het koopproces waardoor de andere marketingkanalen effectiever worden. Twijfel dus niet langer en zet direct een online marketing bureau Leiderdorp in.

Hoger in google in Leiderdorp?

Zoekmachine optimalisatie Leiderdorp

Zorg ervoor dat jouw SEO in Leiderdorp in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Leiderdorp‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Leiderdorp vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het wenselijk dat je op een open manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op de marketing. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg aandacht stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Leiderdorp. Omdat je waarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om intensief onderzoek te doen. Daarnaast is het wenselijk om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een iets andere aanpak.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Leiderdorp die gespecialiseerd zijn in de volgende diensten.

  • SEA Leiderdorp
  • SEO Leiderdorp
  • Content marketing Leiderdorp
  • Social Media Bureau Leiderdorp
  • E-mailmarketing Leiderdorp
  • Marketing communicatiebureau Leiderdorp

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Leiderdorp

Door specifiek te zijn bij je aanvraag kom je sneller uit bij het beste marketing agency uit Leiderdorp. Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later grote problemen krijgt met je marketing planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Leiderdorp uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Leiderdorp, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Leiderdorp op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Leiderdorp?

Direct zoekmachine adverteren Leiderdorp

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Leiderdorp‘ om SEA Leiderdorp specialisten te vergelijken.

Marketing Leiderdorp is altijd een goede investering

Twijfel niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Leiderdorp in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Door middel van marketing Leiderdorp ben je in staat om jouw bedrijf laten groeien, je wilt uiteraard wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog verder te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Leiderdorp, vul meteen ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Leiderdorp te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Leiderdorp, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Leiderdorp).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Leiderdorp?

Conversie optimalisatie Leiderdorp

Klik op ‘Conversie optimalisatie Leiderdorp‘ om de kosten voor een CRO Leiderdorp specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Leiderdorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Leiderdorp is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Leiderdorp. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Leiderdorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Leiderdorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Leiderdorp

Via linkedin niet hetzelfde

29 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Diana Jacobs

Super service

24 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Arie van de Brink

Google is je grootste vriend

26 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel van de Ven

Dé tip

22 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah de Haan

Fijne service

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marc van den Heuvel

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nancy de Vries

Google is je grootste vriend

24 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Vos

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nicolaas de Groot

Eindelijk een fijne site

15 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara van den Broek

Snelle match via marketingkaart.nl

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joris de Koning

Dé tip

20 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Willem Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

12 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Bosman

Forum bood hulp

15 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Kelly van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van Leeuwen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Evelien Vink

Duidelijke website

9 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maria Kramer

Lang leve google

10 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Vos

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Eric Kramer

Aangenaam verrast

9 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter van de Veen

Eindelijk een fijne site

4 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier Scholten

Voortreffelijke match

6 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije Molenaar

Fijne service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Elisabeth de Jonge

Marketingkaart is top!

9 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sabine van Dongen

Werkt lekker!

6 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christiaan Blom

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Charlotte Postma

Duidelijke website

3 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

4 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Eveline van der Meulen

Marketingkaart werkt erg fijn

2 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Johannes Bosch

betaalbaar en professioneel

29 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Willemsen

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal Veenstra

niet verwacht zo betaalbaar

22 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke van Veen

Fijne service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Vincent Hermans

Via forum hier terechtgekomen

21 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ronald Gerritsen

Google is je grootste vriend

20 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anita van de Velden

Snelle offerte

16 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Verbeek

Perfecte tip

17 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert de Bruijn

Via Via maar dan beter

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van de Pol

Super service

16 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona Kok

Marketingkaart is top!

18 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marianne Driessen

Dé tip

18 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice Koning

Aangenaam verrast

16 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Judith Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Bosch

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

13 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Christian Boer

Via Via maar dan beter

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda de Groot

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jan Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Jonker

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Margaretha de Koning

aangename service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nienke Schouten

Zeer verrast

3 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marcel Koning

snelle service

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sharon Bos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petrus Kok

Werkt lekker!

1 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura Mulder

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rogier van de Brink

Heel positief

30 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anita Bos

erg betaalbaar

3 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Kok

Vlugge offerte

2 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel van Veen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Diana Vermeulen

Erg tevreden

29 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ruben Vermeulen

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Laura Willemsen

Google is je grootste vriend

30 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Hoekstra

Via Via maar dan beter

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny van der Meulen

Duidelijke website

23 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter van Beek

Goede werking van de website

26 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal van Veen

Marketingkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Angelique Dijkstra

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van Veen

Eindelijk een fijne site

25 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie Willemsen

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Janneke Peeters

Duidelijke website

18 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita Sanders

Via Via maar dan beter

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Janssen

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van Doorn

Dé tip

20 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angela van Veen

Vlugge offerte

16 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin Mulder

erg betaalbaar

16 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Groen

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Prins

snelle service

17 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marijke Bosch

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sandra Kuijpers

Perfecte website

15 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Willem van de Velden

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja Bos

Marketingkaart is top!

9 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Margaretha de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patrick Koning

Eindelijk een fijne site

10 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus de Vos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Melanie Veenstra

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marianne Meijer

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

6 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joost Hofman

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Eva van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina van de Wal

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle Dijkstra

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Kramer

De perfecte match

28 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke Janssen

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Guido Peeters

Forum bood hulp

3 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Hendrikus van de Wal

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Maas

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jeroen Hermans

Ideale website

30 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd Timmermans

Duidelijke website

29 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Evelien de Boer

Zeer verrast

28 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martin Driessen

Marketingkaart werkt erg fijn

26 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Patricia Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van den Bosch

Vlugge offerte

21 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Peters

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke van den Broek

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van den Heuvel

Zeer verrast

22 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Adriaan van Veen

Marketingkaart werkt erg fijn

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Pieter de Vries

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Simon Jansen

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Natasja Martens

Aangenaam verrast

14 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Lisette Kok

De perfecte match

12 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Smits

Geen linkedin nodig

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus van de Brink

Marketingkaart werkt erg fijn

12 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Willem van de Veen

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Mulder

erg betaalbaar

9 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Dijkstra

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne Timmermans

Lang leve google

12 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van der Heijden

snel geholpen

11 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simone Peters

snelle service

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Raymond van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Bosch

Vlugge offerte

7 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter de Graaf

Super service

2 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Judith van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël van de Veen

Lang leve google

2 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van Dongen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nienke de Vos

Ideale website

30 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Angela Dijkstra

Ideale website

2 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik Jonker

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Koster

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja van den Heuvel

Ideale website

1 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marieke Peters

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Molenaar

Aangenaam verrast

27 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda Prins

Positieve ervaring

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Björn van der Meer

Heel positief

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jelle de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle de Bruijn

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Klaas Sanders

Ideale match

25 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco Bosch

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Maas

betaalbaar en professioneel

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Kuiper

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Peter de Groot

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra de Ruiter

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Kuijpers

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Huisman

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes Peters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

13 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Bart van de Ven

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simone de Lange

Eindelijk een fijne site

11 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Blom

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus Kok

Voortreffelijke match

10 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco de Jong

niet verwacht zo betaalbaar

8 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

1 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Koster

Lang leve google

23 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Boer

Geen linkedin nodig

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Blom

Ideale match

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Bos

Eindelijk een fijne site

30 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Vermeulen

Perfecte website

24 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Steven van den Bosch

Duidelijke website

18 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eva van Vliet

aangename service

12 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ronald van de Brink

Marketingkaart werkt erg fijn

7 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ingrid de Jonge

Snelle offerte

28 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna Bos

De perfecte match

29 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas Scholten

Werkt goed dit

19 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn de Haan

Goed contact

18 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke Huisman

Prettige service

14 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Suzanne Brouwer

erg betaalbaar

5 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Maas

Dit werkt fijn

9 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jasper van der Linden

Prettige service

30 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Vincent van Loon

erg snel

1 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Claudia Brouwer

Aangenaam verrast

28 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sebastiaan de Ruiter

De perfecte match

15 november 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria Schipper

Vlugge offerte

8 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus Maas

Voortreffelijke match

6 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anna van Dijk

Voortreffelijke match

30 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja de Wit

Positieve ervaring

17 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Suzanne Molenaar

Prettige service

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Mariska Hofman

Fijn!

10 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johannes Hendriks

Duidelijke website

30 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus van den Bosch

Aangenaam verrast

20 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Janssen

Dé tip

19 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nathalie Hermans

erg snel

8 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marieke Kuipers

Via Via maar dan beter

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Mol

Fijne service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marcel van der Horst

Fijn!

20 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke Brouwer

Positieve ervaring

15 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marcel van der Horst

Aangenaam verrast

1 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Evelien Mulder

Goede werking van de website

26 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johanna van de Brink

Super service

19 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Edwin van Dijk

snel geholpen

17 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wilhelmina Sanders

De perfecte match

11 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabine van den Heuvel

Via Via maar dan beter

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam de Wit

Fijn!

25 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marc de Bruijn

Werkt goed dit

13 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pieter Brouwer

Fijne service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marjolein van Dam

Via Via maar dan beter

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Maas

Via Via maar dan beter

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Jansen

Goed contact

18 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Irene Mulder

Ideale website

16 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eva Hofman

Snelle match via marketingkaart.nl

3 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Frank Bosch

Ideale website

2 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon Bosman

betaalbaar en professioneel

17 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Smeets

aangename service

28 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kim van Dam

Perfecte website

27 februari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacoba Post

De perfecte match

12 februari 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel van de Ven

Positieve ervaring

15 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Tamara Smeets

Uitgelichte marketing bureau's uit Leiderdorp

Gwepa Studios

Elisabethhof 7
2353 EW Leiderdorp
Nederland

06 42562161
https://gwepa-studios.business.site/

To The Point Digital Productions

Sisalbaan 5A
2352 AZ Leiderdorp
Nederland

071 820 0209
https://www.tothepoint.digital/

Weppstar

Fruitweg 22V
2321 KG Leiden
Nederland

085 833 0033
http://www.weppstar.com/