Online Marketing Bureau Winsum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Winsum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Winsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Winsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Winsum gezocht?

Een marketing bureau uit Winsum vinden

Marketing Winsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Baflo, Tinallinge en Sauwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Winsum

Marketingbureaus uit Winsum nemen een belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel organisaties. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat steeds meer organisaties zich bezighouden met online aanwezigheid. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Winsum zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Winsum

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Winsum in te schakelen. Online marketing is eigenlijk een relatief goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Het is wel een tijdrovend proces, wij adviseren dan ook om het uit te besteden aan een kundig online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Om deze reden doen ook de grote organisaties er goed aan om te zoeken naar een ervaren online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw bedrijf een maatwerk strategie opstellen, door deze strategie weet je meteen waar de focus op zal gaan liggen. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een sterke SEA campagne. Kortom, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Winsum.

marketing service Winsum

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen inzetten? Marketing is zoals je weet een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Ben jij iemand die strak wilt managen? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Dit zijn allemaal dingen waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Winsum. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Winsum

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Winsum– type marketingbureau Winsum

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het type taken die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Winsum: heb je behoefte aan een marketing Winsum voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Winsum die je in wilt schakelen. Deze partij is er namelijk niet alleen voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. Door de ervaring van het marketingbureau uit Winsum weten zij precies welke werkzaamheden aansluiten bij jouw bedrijf.

Zoek jij naar de juiste agency uit Winsum die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Winsum. We hebben alle services voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Winsum?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Winsum te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Winsum

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Winsum. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook meer omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Winsum is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Door hier actief rekening mee te houden maken ze je andere ingezette kanalen efficiënter. Een online marketingbureau uit Winsum is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Winsum?

Zoekmachine optimalisatie Winsum

Zorg ervoor dat jouw SEO in Winsum in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Winsum‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Winsum vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd wenselijk, ook als het aankomt op samenwerken met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je genoeg moeite stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Winsum. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Winsum. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo bijzonder maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je regio. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bedrijven.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Winsum die de beste zijn in de volgende diensten.

  • SEA Winsum
  • SEO Winsum
  • Content marketing Winsum
  • Social Media Bureau Winsum
  • E-mailmarketing Winsum
  • Marketing communicatiebureau Winsum

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Winsum

Door specifiek te zijn bij je aanvraag kom je direct uit bij het beste marketing agency uit Winsum. Als jij helder aangeeft welke taken je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing agency uit Winsum om een passende offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het wenselijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Winsum, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Winsum op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Winsum?

Direct zoekmachine adverteren Winsum

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Winsum‘ om SEA Winsum specialisten te vergelijken.

Marketing Winsum is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Winsum in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat de kosten zijn voor de marketing Winsum.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Winsum te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Winsum, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Winsum).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Winsum?

Conversie optimalisatie Winsum

Klik op ‘Conversie optimalisatie Winsum‘ om de kosten voor een CRO Winsum specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Winsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Winsum is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Winsum. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Winsum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Winsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Winsum

niet verwacht zo betaalbaar

28 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Hendriks

Perfecte website

24 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natasja Wolters

Lang leve google

25 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Kuiper

Lang leve google

23 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Hermans

Heel positief

22 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Deborah Veenstra

Eindelijk een fijne site

22 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben de Lange

snelle service

24 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hendrik Sanders

Snelle offerte

19 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy Koning

Dé tip

22 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Blom

Perfecte website

19 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jolanda van Veen

Duidelijke website

20 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natascha de Vries

Via Via maar dan beter

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth Dijkstra

Erg tevreden

16 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marc Blom

Ideale website

15 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels de Boer

Eindelijk een fijne site

18 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacobus Bakker

Werkt lekker!

13 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth van Doorn

vlot en makkelijk

13 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Pieter Koster

Snelle offerte

15 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus Willems

Ideale tip

11 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marc Gerritsen

Prettige service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Roy Kuipers

Prettige service

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Chantal van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Bosman

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marcel Evers

Werkt goed dit

4 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Thijs de Groot

Fijne service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Wendy van Doorn

Perfecte website

3 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Catharina van de Berg

Forum bood hulp

7 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Leonie Visser

Super service

30 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michel Hendriks

Fijne service

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Maurice Willems

Aangenaam verrast

29 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Brenda Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Matthijs de Jong

Dit werkt fijn

23 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

24 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Kuiper

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michael de Boer

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom Verbeek

Ideale match

20 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ivo de Bruin

Dit werkt fijn

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge van Loon

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Guido Kuiper

Heel positief

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jasper de Graaf

Perfecte website

13 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Irene Kuipers

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Janssen

Aangenaam verrast

11 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Judith Kuipers

Marketingkaart werkt erg fijn

15 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Peter Schouten

Lang leve google

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van de Veen

Ideale website

9 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabine Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna de Jong

Marketingkaart is top!

13 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacobus Driessen

Ideale website

7 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent Hofman

Marketingkaart is top!

7 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michiel van de Berg

Dit werkt fijn

11 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sander Postma

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin Jacobs

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ramona de Vries

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Annemieke de Haan

Snelle match via marketingkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius van der Horst

Werkt lekker!

1 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly van Vliet

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Bakker

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Rob Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Post

Eindelijk een fijne site

26 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marjolein Koning

De perfecte match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse van den Bosch

Marketingkaart werkt erg fijn

30 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Christian van Dongen

Vlugge offerte

27 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Veenstra

Ideale website

24 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Manon Sanders

Ideale website

21 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje Peeters

Super service

25 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bianca de Boer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petra van Veen

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Hofman

Forum bood hulp

24 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Antonius Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simon Peters

Marketingkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marije Smit

Ideale website

19 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wouter Willemsen

Fijne service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Ivo Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Veenstra

Ideale tip

15 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella Bosch

snelle service

16 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Robin Driessen

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Kok

Via forum hier terechtgekomen

13 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marleen Bosch

Snelle match via marketingkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Deborah Post

Zeer verrast

12 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mariska Blom

Marketingkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Christian Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba Dekker

Fijn!

11 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michel Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce Bakker

Zeer verrast

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Patricia Mol

erg betaalbaar

9 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus de Jonge

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca van den Broek

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeroen de Graaf

Perfecte tip

1 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Björn Post

Eindelijk een goede site gevonden

30 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patrick Kuiper

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke van der Linden

Erg tevreden

4 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Chantal Peeters

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis de Graaf

Lang leve google

25 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Prins

erg snel

30 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Arjan van Wijk

Snelle offerte

26 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald de Ruiter

De perfecte match

25 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Leonie Vermeulen

Snelle offerte

22 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Hoekstra

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth van Wijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Willemsen

Perfecte tip

21 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Groen

Prettige service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Ellen Janssen

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Astrid Timmermans

Via Via maar dan beter

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

22 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Martens

Perfecte tip

19 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Sanders

aangename service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sjoerd Peeters

aangename service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Erik Hoekstra

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marloes van den Broek

Via Via maar dan beter

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus van den Broek

Snelle offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

12 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Diana van de Ven

Positieve ervaring

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Alexander van de Brink

Erg tevreden

8 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tamara Schouten

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda Bos

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelis Prins

Marketingkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Arie Peeters

snelle service

4 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Laura Bos

Fijne service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina Scholten

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Björn Bos

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Hofman

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Laura de Haan

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Johan Hofman

Voortreffelijke match

30 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie Willems

snel geholpen

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Barry Mulder

Ideale tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark de Wit

Dit werkt fijn

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Gerritsen

Fijne service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Robin Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Catharina Schouten

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy Kuiper

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Veenstra

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van Vliet

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine van Dam

Perfecte tip

18 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kirsten Smeets

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maria van Dijk

Ideale website

20 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Laura de Jonge

Perfecte tip

17 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco Wolters

Erg tevreden

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Diana Dijkstra

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Natascha van den Broek

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge Groen

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Schouten

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Kuijpers

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Alexander Hendriks

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bastiaan de Wit

zeer rap geholpen

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Björn Driessen

Snelle match via marketingkaart.nl

5 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Dijkstra

Voortreffelijke match

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Anne van der Meulen

Ideale tip

16 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elizabeth van der Horst

Fijn!

10 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Miranda van de Ven

Goede werking van de website

31 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marc van de Wal

Lang leve google

23 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Willemsen

Geen linkedin nodig

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn van den Bosch

Prettige service

12 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wendy Jacobs

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Erwin van den Bosch

Snelle offerte

26 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra Mol

Aangenaam verrast

20 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nathalie Hoekstra

Fijn!

18 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda Huisman

Via Via maar dan beter

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob van Dijk

Super service

11 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angela Willems

Werkt lekker!

2 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Sanders

erg snel

29 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Frank van den Bosch

Werkt lekker!

27 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thomas van den Broek

Ideale website

19 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Edwin de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

8 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Patrick de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

5 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ronald Gerritsen

Via Via maar dan beter

29 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom Prins

Erg tevreden

23 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Patrick de Jonge

Erg tevreden

14 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Claudia van Vliet

Super service

7 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joost de Lange

Perfecte website

29 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander Janssen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerardus Scholten

erg snel

15 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eva Willems

Vlugge offerte

8 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije de Groot

Via Via maar dan beter

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Dijkstra

Eindelijk een fijne site

29 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke van der Linden

Goed contact

22 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Hoekstra

Erg tevreden

12 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Diana Dijkstra

Super service

2 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angela de Groot

Lang leve google

26 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Kuiper

Goed contact

23 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ramona Veenstra

Goede werking van de website

12 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anna van den Bosch

Google is je grootste vriend

7 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van de Brink

Fijn!

2 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bart Dekker

erg betaalbaar

22 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Hofman

Werkt lekker!

15 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Huisman

Goede werking van de website

7 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Evelien Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

30 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice de Vries

Via Via maar dan beter

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Vos

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martin de Groot

Prettige service

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Leonie Jonker

Google is je grootste vriend

1 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Verhoeven

niet verwacht zo betaalbaar

15 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Schouten

Dit werkt fijn

12 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Björn Peeters

Goed contact

18 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ingrid Jonker

Google is je grootste vriend

24 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Kuipers

Uitgelichte marketing bureau's uit Winsum

LiftingSEO

Korreweg 206A
9715 AM Groningen
Nederland

06 23638986
http://liftingseo.nl/

QoQ Media

De Bongerd 1
9781 NL Bedum
Nederland

050 720 0220
http://www.qoqmedia.nl/

Addwork B.V.

Lamsoor 20
9738 AL Groningen
Nederland

050 549 9898
http://www.addwork.nl/