Online Marketing Bureau Zoeterwoude

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Zoeterwoude?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Zoeterwoude verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Zoeterwoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Zoeterwoude gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Zoeterwoude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoeterwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moerkapelle, Hoogmade en Rijpwetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Zoeterwoude

Het aantrekken van een marketing Zoeterwoude is voor iedere organisatie enorm belangrijk. Voorheen kon je nog wel adverteren in een vakblad, maar tegenwoordig speelt het internet een cruciale rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten bewegen, marketing Zoeterwoude kan jou hiermee helpen. Bedrijven die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, organisaties die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Zoeterwoude zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Zoeterwoude

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde omgeving voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is slim om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een bedreven online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een effectieve SEA campagne. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing Zoeterwoude.

marketing service Zoeterwoude

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Dit zijn dingen waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Zoeterwoude. Wij streven ernaar een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Zoeterwoude

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Zoeterwoude– type marketingbureau Zoeterwoude

Alvorens je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Zoeterwoude is het aan te raden om na te denken over de taken die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Zoeterwoude die je in wilt schakelen. Een goed marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een waardevol advies. De marketing Zoeterwoude zal bekijken in welke opzichten jouw organisatie verbeterd kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar de juiste agency uit Zoeterwoude die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Zoeterwoude. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Zoeterwoude?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Zoeterwoude te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Zoeterwoude

We kunnen enorm veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het inhuren van een marketingbureau Zoeterwoude. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel tijd als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze taken uit te besteden hou je zelf tijd over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Zoeterwoude is het over laten komen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Zoeterwoude weet precies waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen efficiënter. Een online marketingbureau uit Zoeterwoude is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Zoeterwoude?

Zoekmachine optimalisatie Zoeterwoude

Zorg ervoor dat jouw SEO in Zoeterwoude in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Zoeterwoude‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Zoeterwoude vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Omdat er veel vraag is naar marketing Zoeterwoude zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te checken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere werkwijze.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Zoeterwoude die enorm goed zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Zoeterwoude
  • SEO Zoeterwoude
  • Content marketing Zoeterwoude
  • Social Media Bureau Zoeterwoude
  • E-mailmarketing Zoeterwoude
  • Marketing communicatiebureau Zoeterwoude

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Zoeterwoude

Door specifiek te zijn bij je aanvraag kom je direct uit bij een goed marketing agency uit Zoeterwoude. Als jij duidelijk aankaart welke diensten je wilt afnemen en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing agency uit Zoeterwoude om een passende offerte uit te sturen. Vervolgens kan je een kennismakingsgesprek plannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Zoeterwoude op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Zoeterwoude, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Zoeterwoude op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Zoeterwoude?

Direct zoekmachine adverteren Zoeterwoude

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Zoeterwoude‘ om SEA Zoeterwoude specialisten te vergelijken.

Marketing Zoeterwoude is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Zoeterwoude vinden voor jouw marketing taken. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online zichtbaarheid en het aanspreken van de juiste doelgroep. Om je nog verder te assisteren bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Zoeterwoude, vul meteen ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Zoeterwoude te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Zoeterwoude, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Zoeterwoude).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Zoeterwoude?

Conversie optimalisatie Zoeterwoude

Klik op ‘Conversie optimalisatie Zoeterwoude‘ om de kosten voor een CRO Zoeterwoude specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Zoeterwoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Zoeterwoude is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Zoeterwoude. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Zoeterwoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Zoeterwoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Zoeterwoude

Voortreffelijke match

15 september 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob de Haan

Fijne service

10 september 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ivo Evers

Ideale website

8 september 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom de Vries

Marketingkaart werkt erg fijn

7 september 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Pascal van de Pol

Aangenaam verrast

1 september 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam de Vos

Heel positief

31 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Guido Peeters

Voortreffelijke match

23 augustus 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maaike van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

20 augustus 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus van de Velde

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Susanne Jansen

Forum bood hulp

19 augustus 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Annemarie van der Meulen

Aangenaam verrast

12 augustus 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marianne van den Broek

Goed contact

8 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith van den Broek

betaalbaar en professioneel

6 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Veenstra

Vlugge offerte

29 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn de Graaf

Duidelijke website

29 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Barry van der Heijden

erg betaalbaar

23 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Willemsen

Lang leve google

25 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina de Haan

Eindelijk een fijne site

24 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilona Bos

Werkt goed dit

21 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

21 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Karin van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost van der Linden

Vlugge offerte

22 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha Scholten

Eindelijk een fijne site

17 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije Vink

Ideale tip

18 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny van de Wal

Dé tip

16 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martin Smits

Erg tevreden

21 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rutger de Haan

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Frank van Loon

Prettige service

14 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan de Bruijn

Voortreffelijke match

12 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmina Jonker

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

12 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Mariska Veenstra

Forum bood hulp

11 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Nathalie van der Heijden

De perfecte match

15 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Peters

Goed contact

13 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn van Dongen

De perfecte match

7 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Karin van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

5 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Matthijs Mol

snelle service

3 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sanne Evers

Perfecte tip

2 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jan Vermeulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Brink

Goed contact

1 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin Wolters

Marketingkaart werkt erg fijn

7 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Franciscus Wolters

Perfecte tip

1 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilse de Haan

Perfecte tip

28 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Claudia van de Ven

Super service

30 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmina Smits

Lang leve google

27 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van der Meulen

Fijne service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eveline Wolters

Werkt goed dit

24 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim van Dongen

Lang leve google

22 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Mol

Werkt lekker!

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria Groen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Esther Meijer

Vlugge offerte

17 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Judith Koster

Heel positief

16 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hanneke Visser

Marketingkaart werkt erg fijn

17 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Margaretha Mol

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adrianus van Vliet

Forum bood hulp

14 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ivo Koster

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes van de Ven

Fijn!

17 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Patricia van den Bosch

zeer rap geholpen

12 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Diana Peeters

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse van Veen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Matthijs van de Brink

erg snel

7 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Koen Schouten

Erg tevreden

12 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Guido Gerritsen

Positieve ervaring

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Guido de Bruin

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marcel Boer

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marianne Meijer

Vlugge offerte

8 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald Koning

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

4 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus van den Heuvel

aangename service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Tessa de Haan

Ideale match

6 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen van Wijk

Heel positief

5 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ramona Meijer

Erg tevreden

31 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Linda Timmermans

Geen linkedin nodig

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Kuipers

Dé tip

30 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob Vos

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ronald Smit

Lang leve google

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Smit

Ideale website

26 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis van de Veen

betaalbaar en professioneel

24 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan de Koning

Ideale match

27 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika van Loon

Zeer verrast

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tamara Kuiper

snel geholpen

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Petrus van de Veen

Duidelijke website

26 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roy Post

vlot en makkelijk

26 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dave Hermans

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sandra Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Remco Willemsen

Prettige service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Franciscus van den Heuvel

Voortreffelijke match

20 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

14 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johannes Hofman

Geen linkedin nodig

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent van de Brink

Marketingkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Petra van de Berg

Zeer verrast

15 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erik van den Broek

Perfecte tip

10 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Claudia Timmermans

Werkt goed dit

13 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith Verhoeven

Heel positief

10 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marjolein van Beek

Fijne service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Hendrik Postma

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine van de Pol

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marijke van de Veen

Vlugge offerte

11 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Hendriks

Perfecte website

10 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robert de Vos

Lang leve google

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram de Koning

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacob Koster

Zeer verrast

5 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Antonius Postma

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniël van den Bosch

Werkt goed dit

5 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barbara Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maartje van de Ven

snel geholpen

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Patrick Huisman

Gevonden via forum

25 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Femke Postma

De perfecte match

1 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël van den Broek

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Angela Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Vink

Erg tevreden

24 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrik Kramer

Aangenaam verrast

20 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maartje de Bruijn

Eindelijk een fijne site

20 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter de Ruiter

Positieve ervaring

22 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Adrianus Martens

Duidelijke website

24 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mark de Bruin

Voortreffelijke match

18 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent Dekker

Aangenaam verrast

19 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jan Vink

Dé tip

20 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik de Bruin

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha van Vliet

Marketingkaart is top!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Simone de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Albert van Beek

Dé tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- David Boer

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly van de Wal

Forum bood hulp

15 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Hanneke Martens

Super service

12 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maarten Smeets

zeer rap geholpen

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wilhelmus Dekker

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Franciscus van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

12 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Christiaan Prins

Super service

10 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Groen

Perfecte website

4 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marc van Loon

zeer rap geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marianne de Jonge

Eindelijk een fijne site

2 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Kuiper

Marketingkaart is top!

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Christiaan Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

5 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Mariska Post

Lang leve google

4 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Bosch

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Smits

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jan Timmermans

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten Hoekstra

Ideale match

27 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein Koster

Erg tevreden

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrikus Hendriks

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin de Ruiter

Snelle match via marketingkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Anita de Vries

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van der Horst

snel geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eric Meijer

Duidelijke website

21 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wouter Hoekstra

Erg tevreden

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Stefan Bosch

Zeer verrast

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tessa de Boer

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrikus Verhoeven

Positieve ervaring

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Daniëlle Peters

Snelle offerte

17 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda van Leeuwen

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniëlle van der Laan

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Lisette Brouwer

Duidelijke website

15 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart Brouwer

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arjan van der Horst

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine van Dam

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Sanders

Prettige service

9 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Cornelia Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

9 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marloes Kok

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal Kuiper

De perfecte match

23 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Blom

Snelle offerte

14 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven van de Berg

Gevonden via forum

9 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniël Post

erg snel

5 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jacoba van de Pol

Via Via maar dan beter

27 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse Jansen

Perfecte tip

22 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje van de Velde

Ideale website

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Sanders

Erg tevreden

7 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Deborah Timmermans

Perfecte tip

26 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Cindy de Leeuw

Fijn!

20 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel Vos

Ideale website

19 december 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

11 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Adrianus Visser

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marjolein Vink

Ideale tip

29 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Saskia Kok

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Alexander de Leeuw

Snelle match via marketingkaart.nl

17 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michael van Dijk

Forum bood hulp

14 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline van Doorn

Werkt lekker!

2 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul de Wit

Super service

25 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adriaan Bakker

Perfecte tip

22 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Laura Wolters

Marketingkaart werkt erg fijn

11 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Arie Bakker

Snelle match via marketingkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius Wolters

De perfecte match

30 september 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Smit

Goede werking van de website

25 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Dekker

Forum bood hulp

18 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tom van Dam

Snelle offerte

10 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus de Boer

Eindelijk een fijne site

3 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger van Veen

betaalbaar en professioneel

15 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana van de Ven

Aangenaam verrast

12 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paul van Loon

De perfecte match

2 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven van Vliet

De perfecte match

27 juli 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilse de Vries

Prettige service

21 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jan Gerritsen

Marketingkaart werkt erg fijn

14 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Sabrina de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

5 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave Hofman

De perfecte match

30 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dennis Gerritsen

snelle service

21 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sanne Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Graaf

Lang leve google

10 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Kramer

Perfecte tip

2 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus Vink

Werkt lekker!

24 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke Smits

erg betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Femke van der Laan

Google is je grootste vriend

2 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Willems

Marketingkaart werkt erg fijn

27 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Adriaan Bosman

Prettige service

5 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Erik Smit

Via linkedin niet hetzelfde

15 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Scholten

Forum bood hulp

27 februari 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Christiaan Visser

Eindelijk een fijne site

6 februari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus de Lange

De perfecte match

13 januari 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabrina Post

Uitgelichte marketing bureau's uit Zoeterwoude

Gwepa Studios

Elisabethhof 7
2353 EW Leiderdorp
Nederland

06 42562161
https://gwepa-studios.business.site/

To The Point Digital Productions

Sisalbaan 5A
2352 AZ Leiderdorp
Nederland

071 820 0209
https://www.tothepoint.digital/

Weppstar

Fruitweg 22V
2321 KG Leiden
Nederland

085 833 0033
http://www.weppstar.com/