Online Marketing Bureau Akersloot

Behoefte aan een top marketing bureau uit Akersloot die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Akersloot verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Akersloot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Akersloot gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Akersloot
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Akersloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidschermer, Limmen en Markenbinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Akersloot

Marketingbureaus uit Akersloot nemen een hele belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je eerst je klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook logisch dat veel ondernemingen zich bezighouden met online aanwezigheid. Bedrijven die online marketing weten toe te passen zullen hier het meeste van profiteren, bedrijven die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Akersloot zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Akersloot

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Zoals we hierboven hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw doelgroep aan te spreken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een kundig online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n breed vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, met deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat gebruiken bepaald. Kortom, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing Akersloot.

marketing service Akersloot

Heb jij al een idee van welke diensten je graag wilt afnemen? Marketing is zoals je weet een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en experts door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden een aantal bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn allemaal dingen waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Akersloot. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Akersloot

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Akersloot– type marketingbureau Akersloot

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Akersloot is het handig om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan uit helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, uiteraard kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Akersloot die je in wilt schakelen. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. Door de ervaring van het marketingbureau uit Akersloot weten zij precies welke werkzaamheden aansluiten bij jouw organisatie.

Zoek jij naar de juiste agency uit Akersloot die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Akersloot. We hebben het diensten overzicht voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Akersloot?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Akersloot te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Akersloot

We kunnen enorm veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Akersloot. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan het werk om jouw website te verbeteren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf tijd over om je te richten op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook extra omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Akersloot is het uitstralen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Akersloot weet waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan neerzetten. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Wacht dus niet langer en schakel nu een online marketing bureau Akersloot in.

Hoger in google in Akersloot?

Zoekmachine optimalisatie Akersloot

Zorg ervoor dat jouw SEO in Akersloot in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Akersloot‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Akersloot vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd wenselijk, ook als het aankomt op samenwerken met een marketingbureau. Omdat er veel behoefte is aan marketing Akersloot zijn er ook veel aanbieders. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Akersloot. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo bijzonder maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in je regio. Ook bij bijvoorbeeld email marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zijn tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Akersloot die enorm goed zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Akersloot
  • SEO Akersloot
  • Content marketing Akersloot
  • Social Media Bureau Akersloot
  • E-mailmarketing Akersloot
  • Marketing communicatiebureau Akersloot

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Akersloot

Wil je meteen het meest geschikte marketing agency uit Akersloot vinden? Ben dan zo helder mogelijk bij je aanvraag! Als jij duidelijk aankaart welke diensten je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het makkelijker voor het marketing bureau uit Akersloot om een geschikte offerte uit te sturen. Daarna kan je een kennismakingsgesprek plannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Akersloot uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Akersloot, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Akersloot op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Akersloot?

Direct zoekmachine adverteren Akersloot

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Akersloot‘ om SEA Akersloot specialisten te vergelijken.

Marketing Akersloot is altijd een goede investering

Twijfel niet langer en schakel direct een marketing bureau uit Akersloot in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Akersloot.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Akersloot te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Akersloot, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Akersloot).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Akersloot?

Conversie optimalisatie Akersloot

Klik op ‘Conversie optimalisatie Akersloot‘ om de kosten voor een CRO Akersloot specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Akersloot

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Akersloot is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Akersloot. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Akersloot en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Akersloot die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Akersloot

Google is je grootste vriend

29 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Jonker

aangename service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Joyce Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Koning

Snelle offerte

23 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen Jansen

Prettige service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bianca van de Ven

Forum bood hulp

22 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Natascha de Koning

Google is je grootste vriend

25 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Peters

Vlugge offerte

19 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Molenaar

Google is je grootste vriend

16 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Maas

Super service

19 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris Willems

betaalbaar en professioneel

16 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle van Doorn

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marcel Blom

Gevonden via forum

13 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tessa de Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Lisette Bakker

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Blom

niet verwacht zo betaalbaar

16 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Evers

Vlugge offerte

10 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Steven Jonker

Erg tevreden

9 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johanna Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mirjam van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Evers

Eindelijk een goede site gevonden

12 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim Schipper

De perfecte match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Alexander Bosman

Snelle offerte

9 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Linda Mulder

Positieve ervaring

3 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerardus van de Berg

Ideale website

7 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Hermans

Ideale website

8 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacqueline Bakker

Lang leve google

31 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Gerritsen

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maarten Timmermans

betaalbaar en professioneel

2 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Vink

Ideale website

28 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon van Dongen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie van der Meer

De perfecte match

30 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bianca Jonker

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin Huisman

Marketingkaart is top!

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Anna Veenstra

Ideale website

26 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joris Veenstra

Ideale match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kelly Peeters

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus Smeets

Geen linkedin nodig

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

27 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michiel de Leeuw

niet verwacht zo betaalbaar

22 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van den Broek

Via Via maar dan beter

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Timmermans

Perfecte website

23 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angelique van den Broek

vlot en makkelijk

18 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Dave Vos

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Angela Driessen

Ideale website

20 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelia Meijer

Google is je grootste vriend

16 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas de Vos

Super service

16 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nienke Kuiper

Heel positief

14 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Diana Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Smits

snel geholpen

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Manon Vermeulen

Perfecte tip

11 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ingrid Hoekstra

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Astrid Visser

Goede werking van de website

10 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne van Loon

Perfecte tip

10 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sjoerd Huisman

Dé tip

7 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus van de Velde

Forum bood hulp

8 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Daniëlle de Jonge

snelle service

6 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petra van Dongen

betaalbaar en professioneel

9 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Dekker

Dé tip

3 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

3 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Schipper

Zeer verrast

6 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Thijs van de Brink

Snelle offerte

6 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Simon van de Veen

erg snel

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Roel de Ruiter

Dé tip

3 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent Kok

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erik de Bruin

Erg tevreden

26 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Christiaan Boer

Snelle offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje van der Laan

Duidelijke website

30 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerrit Boer

betaalbaarder dan ik dacht

25 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Schipper

Super service

25 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nienke van de Velden

Vlugge offerte

22 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Dijkstra

Zeer verrast

23 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Brenda de Lange

Werkt lekker!

24 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas Jonker

Geen linkedin nodig

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita van Veen

Zeer verrast

24 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van de Veen

Eindelijk een goede site gevonden

20 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie de Lange

Erg tevreden

22 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Remco Scholten

Positieve ervaring

20 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Susanne de Vos

Super service

18 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eveline van de Ven

Voortreffelijke match

13 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thijs de Vries

Snelle offerte

13 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Janssen

Erg tevreden

13 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Lisette van Dam

Perfecte tip

15 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Smits

Snelle offerte

11 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Sanders

snel geholpen

13 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Femke Peeters

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten Vink

Zeer verrast

14 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Klaas Hendriks

Eindelijk een fijne site

11 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rutger Jonker

Werkt lekker!

10 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs Bosman

Ideale tip

4 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Yvonne van de Velde

Zeer verrast

5 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Antonius de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Wolters

snelle service

8 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Saskia Blom

Aangenaam verrast

5 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Saskia Timmermans

De perfecte match

5 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Suzanne van der Horst

Ideale website

3 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce Evers

snelle service

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Roy Koning

Gevonden via forum

28 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Christiaan Postma

Vlugge offerte

1 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Scholten

snel geholpen

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martinus Visser

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Nicolaas van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Visser

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Martens

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja Kramer

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob de Groot

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Femke de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marco Martens

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kevin van Loon

Ideale match

26 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martine de Vos

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Kramer

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marieke van Dijk

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Cornelis Post

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Scholten

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maartje de Wit

Ideale website

18 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eva Mol

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Peters

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Nienke van Dam

Super service

15 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dennis van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Joris de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne de Lange

Werkt goed dit

9 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maria Jansen

Perfecte website

3 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Alexander van der Heijden

Goed contact

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

15 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne de Lange

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas van Beek

Ideale website

3 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Janneke van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

29 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia de Lange

Ideale match

16 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus Smits

Eindelijk een goede site gevonden

14 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robin van Dongen

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michel van der Horst

vlot en makkelijk

26 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anouk Willemsen

Dé tip

27 december 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Suzanne van de Velde

Ideale website

26 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan de Groot

Dé tip

16 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ivo van Doorn

aangename service

16 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Nienke Hofman

erg snel

6 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bas Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 december 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem Visser

zeer rap geholpen

3 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sharon Koster

Ideale tip

5 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus Prins

Fijn!

23 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Erik Gerritsen

Vlugge offerte

19 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon Huisman

Fijn!

16 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marcel de Bruin

Snelle match via marketingkaart.nl

12 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mariska van Dongen

aangename service

14 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Raymond de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

5 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Peeters

Vlugge offerte

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arjan de Groot

Via Via maar dan beter

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Peters

aangename service

14 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Adriaan Koster

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabine Kuipers

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

3 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniël de Lange

Fijne service

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Frank Meijer

Goed contact

19 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel van der Meulen

Marketingkaart werkt erg fijn

7 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Deborah Koster

Zeer verrast

3 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Angela Peeters

Forum bood hulp

26 augustus 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Roel Schipper

Ideale tip

21 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Evers

betaalbaar en professioneel

13 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dave Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

25 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jeffrey van de Velden

Ideale match

21 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bart Veenstra

Forum bood hulp

5 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marieke de Groot

Zeer verrast

27 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Adrianus Post

Google is je grootste vriend

24 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark de Jong

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eric van de Velden

Perfecte tip

8 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven de Haan

snel geholpen

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Susanne van Veen

vlot en makkelijk

25 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rutger Huisman

Forum bood hulp

21 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Maaike Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marieke van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus Molenaar

snelle service

30 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Erik Hoekstra

Marketingkaart werkt erg fijn

11 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Martijn van Leeuwen

Google is je grootste vriend

29 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Verbeek

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacoba Gerritsen

Ideale match

1 februari 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny Jansen

Goed contact

26 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tim Smit

Uitgelichte marketing bureau's uit Akersloot

SprayMaxStore – Officiële SprayMax Dealer

Kruiskamplaan 138
1911 LN Uitgeest
Nederland

06 10997087
https://www.spraymaxstore.nl/

Buro Vormvast | Reclame Vormgeving Communicatie

Anna Van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Nederland

0251 258 251
http://www.burovormvast.nl/

GJ Bramer Web en Organisatie, Googleadviseur

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV Heiloo
Nederland

085 303 8679
https://www.googleadvies.nl/