Online Marketing Bureau Britswert

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw marketing in Britswert?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Britswert verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Britswert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Britswert gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Britswert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Britswert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jorwert, Baard en Itens bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Britswert

Marketingbureaus uit Britswert nemen een cruciale rol in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Voorheen kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar vandaag de dag speelt het internet een belangrijke rol. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven zich focussen op online aanwezigheid. Bedrijven die online marketing effectief inzetten zullen het snelst groeien, organisaties die hier niet mee bezig zijn zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Britswert met kennis en ervaring om jou hierbij te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Britswert

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Britswert in te zetten. Zoals we hierboven hebben benoemd is internet marketing echt de beste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Het is wenselijk dat je ook online zichtbaar bent. Het is wel een tijdrovend proces, wij adviseren dan ook om het uit te besteden aan een professioneel online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere organisaties er goed aan om te zoeken naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat gebruiken bepaald. Kortom, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Britswert.

marketing service Britswert

Weet jij al exact welke soort marketingservice je nodig hebt? Marketing is natuurlijk een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Denk hier eerst goed over na alvorens je een offerte aanvraagt. In jouw aanvraag letten we hier natuurlijk op als we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Britswert

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Britswert– type marketingbureau Britswert

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Britswert is het slim om na te denken over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, gelukkig kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Britswert die je in wilt schakelen. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Britswert zal bekijken in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Britswert die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Britswert. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Britswert?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Britswert te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Britswert

We kunnen enorm veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Britswert. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel energie als ondernemer zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw online aanwezigheid te verbeteren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze taken uit te besteden hou je zelf tijd over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing uiteraard ook omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de resultaten zijn van hun inspanningen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Britswert weet exact waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere marketingkanalen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Britswert is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Britswert?

Zoekmachine optimalisatie Britswert

Zorg ervoor dat jouw SEO in Britswert in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Britswert‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Britswert vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar om kunt gaan, ook als het gaat om de marketing. Doordat er veel vraag is naar marketing Britswert zijn er ook veel aanbieders. Omdat je meestal lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te kijken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Britswert die gespecialiseerd zijn in de volgende diensten.

  • SEA Britswert
  • SEO Britswert
  • Content marketing Britswert
  • Social Media Bureau Britswert
  • E-mailmarketing Britswert
  • Marketing communicatiebureau Britswert

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Britswert

Door specifiek te zijn in je aanvraag kom je sneller uit bij een goed marketing agency uit Britswert. Als jij helder aangeeft welke taken je wilt afnemen en wat je doelen zijn is het makkelijker voor het marketing agency uit Britswert om een geschikte offerte toe te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het zaak om een ontmoetingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Britswert, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Britswert op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Britswert?

Direct zoekmachine adverteren Britswert

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Britswert‘ om SEA Britswert specialisten te vergelijken.

Marketing Britswert is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Britswert contacteren voor jouw marketing taken. Wij weten dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Door middel van marketing Britswert ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog verder te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Britswert, vul ons formulier in en begin met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Britswert te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Britswert, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Britswert).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Britswert?

Conversie optimalisatie Britswert

Klik op ‘Conversie optimalisatie Britswert‘ om de kosten voor een CRO Britswert specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Britswert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Britswert is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Britswert. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Britswert en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Britswert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Britswert

Voortreffelijke match

24 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ramona Scholten

Vlugge offerte

23 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Bosch

Zeer verrast

22 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ingrid Visser

zeer rap geholpen

22 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Erik de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Danny van Vliet

Duidelijke website

20 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michel Koning

niet verwacht zo betaalbaar

18 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina van de Ven

Lang leve google

18 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van Vliet

Fijn!

16 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jessica van den Broek

Ideale match

19 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon Bos

vlot en makkelijk

15 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Thomas van den Broek

Erg tevreden

14 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Barbara Sanders

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Gerrit van der Meer

Werkt goed dit

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Renate Verhoeven

erg snel

14 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Barry Boer

Dé tip

11 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie van Dijk

Dit werkt fijn

15 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard van de Velde

Werkt goed dit

12 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilse Vos

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna van den Broek

Positieve ervaring

13 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Christiaan van den Heuvel

Snelle offerte

5 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

11 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Kuiper

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- David Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

3 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Karin Blom

Heel positief

9 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Miranda Smits

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kirsten Vos

Erg tevreden

4 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michael Evers

Ideale tip

3 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Sanders

betaalbaar en professioneel

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Kuiper

Marketingkaart werkt erg fijn

29 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roel Koning

Vlugge offerte

29 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Dekker

Aangenaam verrast

27 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marcel Veenstra

Zeer verrast

21 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Rutger de Graaf

Vlugge offerte

22 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Laura Vos

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Richard van Veen

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nicolaas Hoekstra

Goede werking van de website

20 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marinus de Ruiter

Forum bood hulp

15 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne van de Velde

Via Via maar dan beter

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Evers

Ideale match

15 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido van Doorn

Forum bood hulp

15 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Rob van den Bosch

Perfecte tip

17 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen Bos

Forum bood hulp

11 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte Meijer

Voortreffelijke match

11 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Diana van der Meulen

Dit werkt fijn

13 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tamara van den Heuvel

Ideale match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle de Boer

Forum bood hulp

10 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Steven de Boer

Gevonden via forum

8 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Erik van der Linden

Eindelijk een fijne site

10 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper Vermeulen

snel geholpen

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cindy Maas

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Jonker

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Anouk Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Boer

Dé tip

6 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline de Haan

Marketingkaart is top!

30 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ellen de Koning

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice Koning

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ivo Timmermans

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Anne van Dam

Werkt goed dit

2 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Antonius van de Velden

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Catharina van der Meulen

Lang leve google

25 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

30 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van de Velden

Gevonden via forum

24 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Robertus van de Veen

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paul Willems

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben Martens

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bas van Dongen

De perfecte match

24 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Dijkstra

Fijn!

21 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marcel de Leeuw

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy van Beek

Zeer verrast

19 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ingrid Brouwer

Erg tevreden

22 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robin Jonker

Geen linkedin nodig

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Kok

Gevonden via forum

17 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina van den Bosch

Fijne service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Nancy de Groot

Goede werking van de website

14 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van der Meulen

Ideale website

11 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johanna Vink

Heel positief

16 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Diana van de Velden

Dé tip

16 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Dekker

Dé tip

14 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca van Veen

Aangenaam verrast

9 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Mol

Erg tevreden

12 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martijn Koning

Eindelijk een goede site gevonden

11 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus Smeets

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Stefan Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Nancy Kramer

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marc Kuipers

Aangenaam verrast

5 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jolanda Peters

Super service

7 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Manon Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

5 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Franciscus Scholten

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robin Verhoeven

Marketingkaart is top!

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michel Jonker

Snelle offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben de Wit

betaalbaar en professioneel

2 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline Willems

Goede werking van de website

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin Timmermans

De perfecte match

26 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona van de Velde

Voortreffelijke match

26 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian Hendriks

Zeer verrast

23 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martinus Dekker

Duidelijke website

23 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Alexander Janssen

Perfecte website

26 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacob Mol

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Hendrikus Koning

Fijn!

24 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marianne Jonker

Werkt goed dit

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johannes van Doorn

Positieve ervaring

24 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martinus Boer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter Boer

snelle service

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ilse Kramer

Voortreffelijke match

17 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas Kuiper

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan de Vos

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia Kramer

Aangenaam verrast

19 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marcel Vink

Marketingkaart is top!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Arjan de Koning

Dé tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk Bosch

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Niels van der Meulen

Eindelijk een fijne site

9 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry Huisman

Via Via maar dan beter

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid van den Bosch

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Martin Molenaar

Google is je grootste vriend

12 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Evers

Marketingkaart is top!

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Thijs Vos

Marketingkaart is top!

11 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Johan de Jonge

Vlugge offerte

7 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke Willems

Perfecte website

4 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christian van de Ven

Prettige service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Mirjam van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Pieter Driessen

Duidelijke website

5 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina van Veen

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Vink

Prettige service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Irene Meijer

Heel positief

31 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marc van den Broek

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Jong

Heel positief

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Frank van Vliet

Super service

31 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Simone Brouwer

Forum bood hulp

28 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Linda de Boer

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mark Koster

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Blom

Zeer verrast

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patrick de Vos

Snelle offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke van den Bosch

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke Koster

Ideale website

18 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik van Loon

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Judith Boer

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Paul Maas

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius de Graaf

Vlugge offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van Wijk

Gevonden via forum

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robin Brouwer

Marketingkaart is top!

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Antonius van de Veen

Perfecte website

18 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thijs Visser

Gevonden via forum

11 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bram de Leeuw

zeer rap geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eric de Lange

erg snel

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jolanda de Jonge

Geen linkedin nodig

8 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemarie Gerritsen

Vlugge offerte

1 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel de Boer

Perfecte tip

24 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia Huisman

Goede werking van de website

18 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Verhoeven

Geen linkedin nodig

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Blom

Erg tevreden

6 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marleen Meijer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Roy Mulder

Dit werkt fijn

16 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Simon Hoekstra

Positieve ervaring

13 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha van Dam

Fijn!

8 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joyce Smeets

Heel positief

27 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martine de Boer

Heel positief

30 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Matthijs Koning

Werkt goed dit

26 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël de Wit

Via Via maar dan beter

18 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis de Boer

Google is je grootste vriend

19 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Smeets

Zeer verrast

12 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nancy Schipper

Ideale website

8 december 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martine van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Raymond Kuijpers

Snelle offerte

30 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Esther Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Martens

Vlugge offerte

16 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van den Heuvel

snel geholpen

19 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Joris Willemsen

betaalbaar en professioneel

12 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rob van der Meer

Ideale tip

31 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Monique Huisman

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roel Molenaar

Goed contact

21 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patricia de Wit

betaalbaar en professioneel

17 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes van Beek

Snelle offerte

6 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben van Leeuwen

Fijn!

29 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christiaan Sanders

De perfecte match

26 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

12 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke Bosch

snel geholpen

6 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Linda Vermeulen

betaalbaar en professioneel

2 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Evers

Dit werkt fijn

15 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien de Graaf

vlot en makkelijk

11 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nathalie Schouten

Lang leve google

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Driessen

Marketingkaart is top!

25 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Miranda Verbeek

aangename service

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Erwin Schipper

Werkt goed dit

15 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene Verhoeven

Ideale website

6 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petra van den Bosch

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Jasper Mulder

Vlugge offerte

25 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Björn de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

19 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Charlotte Hermans

Ideale tip

7 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny van Wijk

Marketingkaart is top!

5 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sanne Blom

betaalbaarder dan ik dacht

27 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Bosman

De perfecte match

21 mei 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Alexander Smeets

Vlugge offerte

16 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus Blom

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Wilhelmus de Vries

erg snel

2 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sandra Scholten

Ideale website

13 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacoba van Leeuwen

Via linkedin niet hetzelfde

19 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam van Wijk

Goed contact

21 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sanne de Jonge

erg betaalbaar

5 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas de Jong

erg snel

21 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nienke de Wit

Uitgelichte marketing bureau's uit Britswert

RBF communicatie & print

Ampèrestraat 4
8912 AD Leeuwarden
Nederland

058 303 1320
http://www.rbf.frl/

Online Media Koffer

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
Nederland

058 203 8076
http://www.onlinemediakoffer.nl/

Malengo

Hegedyk 2
8601 ZR Sneek
Nederland

088 243 1800
http://www.malengo.nl/