Online Marketing Bureau Etten

Ben jij opzoek naar een top marketing bureau uit Etten die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Etten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Etten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Etten gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Etten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Etten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ulft, Silvolde en Vethuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Etten

Marketingbureaus uit Etten nemen een belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel organisaties. In het verleden kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat steeds meer ondernemingen zich bezighouden met online aanwezigheid. Ondernemingen die online marketing effectief inzetten zullen sneller vooruit gaan, organisaties die dit niet doen zullen waarschijnlijk niet overleven. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Etten met kunde en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Etten

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Etten in te huren. Zoals we hierboven hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een kundig online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Bij het maken van die strategie worden ook de middelen die je gaat gebruiken bepaald. Kortom, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Etten.

marketing service Etten

Heb jij al voor ogen welke diensten je graag wilt inzetten? Marketing is zoals je weet een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Ben jij iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Dit zijn zaken waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Etten. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Etten

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Etten– type marketingbureau Etten

Het is cruciaal dat je gaat kijken naar het type taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Etten: heb je behoefte aan een marketing Etten voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, gelukkig kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Etten die je in wilt zetten. Deze partij is er natuurlijk niet alleen voor het uit handen nemen van de opdrachten, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing Etten zal bekijken op welke gebieden jouw onderneming verbeterd kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Etten die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Etten. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Etten?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Etten te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Etten

Het vinden van een internet marketing bureau uit Etten heeft een aantal voordelen. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als ondernemer wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Door hier actief rekening mee te houden maken ze je andere ingezette kanalen efficiënter. Een online marketingbureau uit Etten is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Etten?

Zoekmachine optimalisatie Etten

Zorg ervoor dat jouw SEO in Etten in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Etten‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Etten vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een open manier met elkaar om kunt gaan, ook als het gaat om de marketing. Het is dan ook belangrijk dat je voldoende aandacht stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Etten. Omdat je meestal lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om goed onderzoek te doen. Daarnaast is het wenselijk om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de regio. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere aanpak.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Etten die enorm goed zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Etten
  • SEO Etten
  • Content marketing Etten
  • Social Media Bureau Etten
  • E-mailmarketing Etten
  • Marketing communicatiebureau Etten

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Etten

Wil je meteen het meest geschikte marketing agency uit Etten contacteren? Ben dan zo duidelijk mogelijk in je offerte aanvraag! Als jij duidelijk aangeeft welke diensten je wilt afnemen en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bedrijf uit Etten om een geschikte offerte uit te sturen. Ten slotte kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Etten uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Etten, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Etten op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Etten?

Direct zoekmachine adverteren Etten

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Etten‘ om SEA Etten specialisten te vergelijken.

Marketing Etten is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Etten contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het bereiken van de ideale doelgroep. Om je nog verder te helpen bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Etten, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Etten te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Etten, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Etten).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Etten?

Conversie optimalisatie Etten

Klik op ‘Conversie optimalisatie Etten‘ om de kosten voor een CRO Etten specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Etten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Etten is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Etten. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Etten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Etten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Etten

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Susanne Bos

Dé tip

30 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilse de Vries

Eindelijk een fijne site

28 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicole Schouten

Perfecte tip

25 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kelly van Leeuwen

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan Sanders

Fijn!

22 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martinus Dijkstra

Perfecte tip

20 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth Blom

Voortreffelijke match

20 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika van Dijk

snelle service

22 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maria Scholten

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nathalie de Koning

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angelique Sanders

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sylvia van Beek

Fijne service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan de Bruijn

betaalbaar en professioneel

14 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Jonker

Eindelijk een fijne site

18 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier Evers

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Bosch

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus van de Ven

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan Verhoeven

Werkt lekker!

12 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Prins

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan Brouwer

Super service

13 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vincent Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van den Heuvel

Duidelijke website

9 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jan van der Horst

Lang leve google

9 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Jonker

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dave Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Peter Smit

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Esther Driessen

Werkt lekker!

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne Kramer

Forum bood hulp

6 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Simone van de Brink

Prettige service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Susanne van Wijk

Ideale website

1 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cindy de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

4 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

29 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis Smit

Fijne service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Diana Kramer

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacqueline Smit

snelle service

24 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jessica de Jong

Werkt goed dit

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas van der Meer

Perfecte website

26 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sharon de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van den Bosch

Eindelijk een fijne site

21 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob de Bruin

Gevonden via forum

24 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sebastiaan Maas

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nathalie Kuijpers

Ideale tip

20 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus Veenstra

Voortreffelijke match

19 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius Peeters

De perfecte match

19 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus de Lange

De perfecte match

16 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Astrid van den Heuvel

Vlugge offerte

21 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Peeters

Zeer verrast

19 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Melanie de Jonge

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle van den Broek

Via linkedin niet hetzelfde

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Kok

Snelle match via marketingkaart.nl

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben Koning

Heel positief

15 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jelle Kok

Vlugge offerte

9 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke Peters

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Pascal van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Bosman

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Willemsen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Remco van Loon

Super service

10 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Claudia de Bruijn

Fijne service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sanne Jacobs

Perfecte tip

6 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Brenda van de Wal

Vlugge offerte

6 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Schipper

Aangenaam verrast

30 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eric Hermans

Vlugge offerte

29 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Evelien van Vliet

Vlugge offerte

4 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte Vos

Vlugge offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan de Ruiter

Aangenaam verrast

27 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maurice van Veen

Perfecte tip

28 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Smits

Vlugge offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Vermeulen

Eindelijk een fijne site

24 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn Vink

Ideale website

26 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan van Leeuwen

erg betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene van der Horst

Via Via maar dan beter

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica van de Wal

Google is je grootste vriend

22 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent van den Bosch

Heel positief

18 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marinus de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva van Wijk

Ideale website

19 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Barry Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Hofman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Brouwer

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus Kok

Zeer verrast

17 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tim Visser

Lang leve google

11 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Hendriks

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robertus van Veen

Aangenaam verrast

9 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Klaas Verhoeven

Super service

13 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vanessa van Dijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Robertus Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marloes Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anna Willemsen

erg snel

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sebastiaan Timmermans

Eindelijk een fijne site

5 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha de Bruijn

Via Via maar dan beter

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Smits

Snelle offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle van der Laan

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van Leeuwen

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein Boer

erg betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus van de Ven

betaalbaar en professioneel

2 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Mulder

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin Wolters

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank van der Meulen

Snelle offerte

2 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth van den Heuvel

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marco Timmermans

Positieve ervaring

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pascal van der Meer

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris Gerritsen

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Bos

Lang leve google

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus van Loon

Erg tevreden

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kevin van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie Kuijpers

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Yvonne Kramer

betaalbaar en professioneel

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus van Loon

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten van Dijk

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal Hermans

Ideale tip

16 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin van de Wal

De perfecte match

14 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marjolein Kuiper

De perfecte match

18 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Smits

De perfecte match

14 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis van der Heijden

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bas van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus van de Velden

Prettige service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Dirk Smeets

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Berg

Vlugge offerte

5 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Bianca Mulder

Marketingkaart is top!

1 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eric Peeters

Ideale tip

22 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jasper van der Heijden

Werkt lekker!

16 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth van Doorn

Vlugge offerte

10 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus Kok

zeer rap geholpen

1 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

21 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Post

De perfecte match

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Raymond de Boer

Google is je grootste vriend

5 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 december 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sanne van de Pol

Forum bood hulp

31 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Ruben van den Bosch

Erg tevreden

26 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Kevin Willems

Ideale tip

19 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten Blom

Voortreffelijke match

18 december 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van der Linden

Forum bood hulp

10 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Anne Verhoeven

Snelle offerte

10 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Gerritsen

erg betaalbaar

5 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van Loon

Fijn!

1 december 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erik Willemsen

betaalbaar en professioneel

25 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona Hermans

Aangenaam verrast

15 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter van der Meulen

Snelle offerte

8 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly van den Bosch

Duidelijke website

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike de Jonge

Vlugge offerte

31 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Hendriks

Fijne service

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jelle Verhoeven

Goede werking van de website

17 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marco Brouwer

Gevonden via forum

3 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robert Brouwer

Ideale website

3 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sanne Jonker

vlot en makkelijk

23 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michael van de Pol

snel geholpen

17 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Wilhelmina van der Meulen

Super service

10 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nancy Veenstra

Gevonden via forum

3 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Niels Vos

Lang leve google

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Mulder

De perfecte match

16 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal van Dongen

Ideale match

10 augustus 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Richard van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael Peeters

aangename service

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jeroen de Vries

Ideale match

20 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marc de Wit

De perfecte match

11 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart van Veen

Ideale website

6 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adrianus Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

28 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel van de Pol

Perfecte tip

21 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Klaas van de Veen

Dé tip

19 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Huisman

aangename service

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Stefan Willems

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska Vermeulen

Vlugge offerte

28 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Danny de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

21 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Petronella Hermans

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Barry van Vliet

Erg tevreden

6 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Edwin van de Ven

Geen linkedin nodig

27 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David de Wit

Super service

19 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ramona Koster

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

19 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Adriaan Blom

Eindelijk een goede site gevonden

9 maart 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dennis van den Broek

Aangenaam verrast

31 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anita van Veen

Fijn!

16 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein Prins

Uitgelichte marketing bureau's uit Etten

LTK Media

Berkenlaan 98
7064 HT Silvolde
Nederland

06 42995541
https://ltkmedia.nl/

Voskotan Webservices

Hoofdstraat 15
7061 CG Terborg
Nederland

0315 341 555
http://www.voskotan.com/

Lekker In Vorm Creatieve Merksetters

Koopmanslaan 31-02
7005 BK Doetinchem
Nederland

06 13144671
http://www.lekkerinvorm.nl/