Online Marketing Bureau Foxwolde

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw marketing in Foxwolde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Foxwolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Foxwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Foxwolde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Foxwolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Foxwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Matsloot, Roderesch en Leutingewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Foxwolde

Marketingbureaus uit Foxwolde nemen een steeds belangrijkere rol in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Voorheen kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten bewegen, marketing Foxwolde kan jou hiermee helpen. Ondernemingen die online marketing effectief inzetten zullen sneller vooruit gaan, ondernemingen die hier niet mee bezig zijn zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Foxwolde met kennis en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Foxwolde

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Foxwolde in te huren. Online marketing is echter een redelijk goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is slim om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het opstellen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten gedefinieerd. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inschakelen van een marketing Foxwolde.

marketing service Foxwolde

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van diverse bureaus. Ben jij iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Dit zijn dingen waar je even over moet nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Foxwolde. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Foxwolde

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Foxwolde– type marketingbureau Foxwolde

Het is essentieel dat je onderzoek doet naar het type werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Foxwolde: heb je behoefte aan een marketing Foxwolde voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Foxwolde die je in wilt schakelen. Een fatsoenlijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een goed advies. De marketing Foxwolde zal bekijken op welke gebieden jouw bedrijf versterkt kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Foxwolde die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Foxwolde. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Foxwolde?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Foxwolde te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Foxwolde

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Foxwolde. Allereerst is het mogelijk om enorm veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Foxwolde is er om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw online marketing. Ook is het zo dat het inschakelen van een marketing bureau Foxwolde kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Foxwolde is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Foxwolde weet precies waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere ingezette middelen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Foxwolde is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Foxwolde?

Zoekmachine optimalisatie Foxwolde

Zorg ervoor dat jouw SEO in Foxwolde in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Foxwolde‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Foxwolde vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd wenselijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg moeite stopt in het zoeken naar de beste marketing Foxwolde. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Foxwolde. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je regio. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere aanpak.

De marketing agencies uit Foxwolde die samenwerken met marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA Foxwolde
  • SEO Foxwolde
  • Content marketing Foxwolde
  • Social Media Bureau Foxwolde
  • E-mailmarketing Foxwolde
  • Marketing communicatiebureau Foxwolde

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Foxwolde

Door helder te zijn bij je offerte aanvraag kom je sneller uit bij een geschikt marketing agency uit Foxwolde. Is het marketing agency niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote issues krijgt met je marketing planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Foxwolde uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Foxwolde, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Foxwolde op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Foxwolde?

Direct zoekmachine adverteren Foxwolde

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Foxwolde‘ om SEA Foxwolde specialisten te vergelijken.

Marketing Foxwolde is altijd een goede investering

Aarzel niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Foxwolde in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing Foxwolde.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Foxwolde te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Foxwolde, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Foxwolde).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Foxwolde?

Conversie optimalisatie Foxwolde

Klik op ‘Conversie optimalisatie Foxwolde‘ om de kosten voor een CRO Foxwolde specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Foxwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Foxwolde is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Foxwolde. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Foxwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Foxwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Foxwolde

Eindelijk een fijne site

27 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Leonie van der Heijden

Ideale website

19 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique van de Velde

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Iris Gerritsen

Duidelijke website

20 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Remco de Ruiter

Google is je grootste vriend

21 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Boer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Anna Kuipers

snel geholpen

22 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Esther Molenaar

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost Timmermans

Forum bood hulp

19 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Franciscus van den Broek

Voortreffelijke match

13 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacobus de Ruiter

Zeer verrast

12 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Annemieke Kuijpers

Forum bood hulp

17 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jacqueline Sanders

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patrick Mulder

Forum bood hulp

14 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joyce van de Wal

Lang leve google

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander van Dongen

betaalbaar en professioneel

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van Veen

Aangenaam verrast

8 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry de Haan

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marc van de Brink

Fijn!

5 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marianne Veenstra

Zeer verrast

7 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sharon van de Berg

Zeer verrast

9 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Pascal van Wijk

Zeer verrast

7 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ingrid van der Linden

De perfecte match

1 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter van den Broek

betaalbaar en professioneel

6 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Bakker

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Veenstra

Snelle offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal Peeters

Marketingkaart is top!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Stefan van de Velde

Ideale website

28 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn van der Horst

Forum bood hulp

30 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Suzanne de Jonge

Marketingkaart werkt erg fijn

25 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Simon Molenaar

snel geholpen

25 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sanne Smeets

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly Huisman

vlot en makkelijk

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Arie Verbeek

Werkt lekker!

25 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jolanda Wolters

zeer rap geholpen

23 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Pascal Evers

Zeer verrast

24 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Scholten

Super service

25 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Koen Scholten

Duidelijke website

19 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marieke Meijer

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke de Vos

Heel positief

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Natasja van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

21 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus Smeets

betaalbaar en professioneel

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Veenstra

Forum bood hulp

15 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Wouter van de Velden

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Veenstra

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Rob Verhoeven

zeer rap geholpen

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Annemarie de Jong

Erg tevreden

11 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacob Gerritsen

Snelle offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Bram Hoekstra

Dé tip

7 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrika Timmermans

erg snel

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Susanne Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly de Bruin

Perfecte website

10 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeffrey Jonker

Voortreffelijke match

4 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Jansen

Gevonden via forum

2 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne Bos

De perfecte match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha Veenstra

Ideale tip

6 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dave de Jonge

snelle service

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tamara Smeets

Forum bood hulp

1 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Femke Jonker

Ideale tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vanessa de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald de Haan

Ideale match

28 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten Bakker

Zeer verrast

28 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Raymond Bosch

Ideale website

28 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mariska de Vos

Lang leve google

29 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Evers

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kim de Haan

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther van Loon

Geen linkedin nodig

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Timmermans

Ideale match

25 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patricia van Loon

erg betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van Doorn

Perfecte website

19 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

18 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Cindy Jonker

Fijne service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Simone Hofman

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Pieter de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

14 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Vanessa Kuijpers

Erg tevreden

13 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kirsten van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

18 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Willemsen

Snelle offerte

12 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth van der Heijden

Snelle offerte

11 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara Vink

Forum bood hulp

16 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Petronella Bosman

Dé tip

10 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud Kramer

Dé tip

15 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Blom

Duidelijke website

12 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin Kuipers

Gevonden via forum

11 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marieke van Dijk

Lang leve google

10 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van de Ven

Duidelijke website

4 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska van Wijk

Dé tip

10 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thijs van de Wal

Aangenaam verrast

2 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha de Jong

Forum bood hulp

2 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Elizabeth Brouwer

Snelle offerte

5 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

3 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Peters

Lang leve google

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth van der Meulen

Dé tip

31 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- René Willemsen

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Verbeek

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angelique Mol

Ideale website

2 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Diana Kramer

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sandra Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Franciscus Kramer

Marketingkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Bram de Bruin

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Steven Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Margaretha Evers

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eveline van der Meulen

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia van der Meulen

Fijn!

24 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Erik Verhoeven

De perfecte match

25 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne van Doorn

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke Dekker

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Verhoeven

Marketingkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Christian Boer

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Martijn van den Broek

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter van de Berg

Gevonden via forum

12 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Richard van der Linden

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs Wolters

Ideale tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan van Dijk

Perfecte website

14 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erwin Kuiper

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

9 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Martens

Eindelijk een fijne site

4 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ramona van Dam

Fijn!

25 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Gerardus Veenstra

Fijne service

19 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michel Hendriks

erg snel

10 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sabrina van Loon

erg betaalbaar

4 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sander de Lange

Goed contact

29 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs van der Laan

aangename service

13 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Charlotte Kramer

Snelle offerte

9 januari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sylvia van der Heijden

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Bas de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

25 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva de Bruijn

Marketingkaart werkt erg fijn

12 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Annemieke Visser

Erg tevreden

17 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marinus Hermans

Perfecte tip

7 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia van de Velden

Via Via maar dan beter

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Smeets

snelle service

29 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marije Smits

snelle service

3 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Chantal Vos

Ideale website

21 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ellen van der Horst

betaalbaar en professioneel

19 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah de Jong

Erg tevreden

7 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- David Maas

Voortreffelijke match

6 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Iris Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ingrid van Leeuwen

Ideale tip

24 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabrina Meijer

aangename service

14 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marloes Meijer

Erg tevreden

3 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Linda Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Koster

Dé tip

24 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard Prins

Duidelijke website

16 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anne Vink

Goed contact

10 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank van Wijk

zeer rap geholpen

4 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Simon Mol

Google is je grootste vriend

26 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Vos

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kirsten Dekker

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Anna Schipper

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dennis Smit

snelle service

26 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sebastiaan van Vliet

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes van de Ven

Geen linkedin nodig

18 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita van den Bosch

Google is je grootste vriend

8 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van de Brink

Goed contact

29 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Renate de Leeuw

Super service

27 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Margaretha Kok

Erg tevreden

17 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacobus Brouwer

Heel positief

7 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter van Vliet

snel geholpen

2 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jessica van Dongen

Fijn!

26 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adrianus Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

20 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Prins

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Klaas van de Veen

Voortreffelijke match

4 mei 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella Smeets

De perfecte match

1 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Miranda Peeters

Vlugge offerte

5 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Hoekstra

betaalbaar en professioneel

28 maart 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Wolters

Fijn!

2 maart 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petrus Jonker

Erg tevreden

1 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jeffrey Jacobs

Eindelijk een fijne site

25 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Verhoeven

Uitgelichte marketing bureau's uit Foxwolde

Trics Media

Atoomweg 6B
9743 AK Groningen
Nederland

06 23400333
http://www.trics-media.nl/

Yacht Groningen

Rozenburglaan 3
9727 DL Groningen
Nederland

050 520 5410
http://www.yacht.nl/

Juistonline B.V.

Hunsingolaan 24
9727 DA Groningen
Nederland

050 750 3835
http://www.juistonline.nl/