Online Marketing Bureau Hartwerd

Wil jij een top marketing bureau uit Hartwerd die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Hartwerd verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hartwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Hartwerd gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Hartwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hartwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waaksens, Nijland en Wommels bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Hartwerd

Het vinden van een marketing Hartwerd is voor iedere onderneming enorm belangrijk. Daar waar je voorheen je potentiële klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Hartwerd zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Als je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Hartwerd zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Hartwerd

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Online marketing is eigenlijk een relatief goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit te besteden aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet makkelijk zijn om al die online taken te beheersen. Om deze reden doen ook de grotere organisaties er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je direct waar de focus op moet gaan liggen. Bij het maken van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten bepaald. Kortom, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Hartwerd.

marketing service Hartwerd

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen inzetten? Marketing is natuurlijk een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van elke taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Hartwerd. Wij proberen natuurlijk altijd een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Hartwerd

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Hartwerd– type marketingbureau Hartwerd

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het type werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Hartwerd: heb je behoefte aan een marketing Hartwerd voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee geholpen bent, schroom dan ook niet om advies te vragen aan het marketingbureau in Hartwerd. Deze partij is er namelijk niet enkel voor het overnemen van de opdrachten, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing Hartwerd zal analyseren op welke gebieden jouw bedrijf verbeterd kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Hartwerd die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Hartwerd. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Hartwerd?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Hartwerd te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Hartwerd

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Hartwerd. Allereerst is het mogelijk om enorm veel tijd als ondernemer zijnde te besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te verbeteren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te concentreren op zaken die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het in dienst nemen van een marketing bureau Hartwerd kan zorgen voor een aardige besparing. Doordat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Hartwerd is het over laten komen van een bepaald imago. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere marketingmiddelen effectiever. Twijfel dus niet langer en schakel nu een online marketing bureau Hartwerd in.

Hoger in google in Hartwerd?

Zoekmachine optimalisatie Hartwerd

Zorg ervoor dat jouw SEO in Hartwerd in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Hartwerd‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Hartwerd vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd belangrijk, ook als het aankomt op in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je voldoende moeite steekt in het zoeken naar de beste marketing Hartwerd. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om intensief onderzoek te doen. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Hartwerd die de beste zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Hartwerd
  • SEO Hartwerd
  • Content marketing Hartwerd
  • Social Media Bureau Hartwerd
  • E-mailmarketing Hartwerd
  • Marketing communicatiebureau Hartwerd

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Hartwerd

Door duidelijk te zijn in je offerte aanvraag kom je veel sneller uit bij een geschikt marketing agency uit Hartwerd. Als jij helder aankaart welke taken je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bedrijf uit Hartwerd om een geschikte offerte uit te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het mogelijk om een eerste ontmoeting te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Hartwerd, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Hartwerd op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Hartwerd?

Direct zoekmachine adverteren Hartwerd

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Hartwerd‘ om SEA Hartwerd specialisten te vergelijken.

Marketing Hartwerd is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Hartwerd vinden voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online zichtbaarheid en het aanspreken van de ideale doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Hartwerd.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Hartwerd te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Hartwerd, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Hartwerd).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Hartwerd?

Conversie optimalisatie Hartwerd

Klik op ‘Conversie optimalisatie Hartwerd‘ om de kosten voor een CRO Hartwerd specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Hartwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Hartwerd is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Hartwerd. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Hartwerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Hartwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Hartwerd

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Barbara Blom

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marjolein Hermans

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

27 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rutger Boer

Super service

26 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Laura Hermans

Eindelijk een fijne site

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper Maas

niet verwacht zo betaalbaar

21 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Smit

Dit werkt fijn

18 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben de Vries

Duidelijke website

22 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda Kok

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nathalie Blom

Voortreffelijke match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Vink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Evelien de Graaf

snelle service

17 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Johan Bosman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Joost Maas

Via linkedin niet hetzelfde

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate de Groot

Werkt goed dit

13 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Monique Mol

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan Vermeulen

Werkt lekker!

10 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela Verhoeven

Ideale website

9 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anne Hendriks

snel geholpen

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Caroline Blom

Voortreffelijke match

11 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger de Graaf

Super service

11 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus Schipper

Super service

5 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sabine van Vliet

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sylvia van den Bosch

Marketingkaart werkt erg fijn

2 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Dave de Leeuw

Snelle offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit Jansen

Ideale tip

2 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniëlle Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly Smit

Google is je grootste vriend

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van Wijk

Dit werkt fijn

2 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin Martens

Snelle offerte

30 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten Bos

Via forum hier terechtgekomen

28 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Angelique de Leeuw

Eindelijk een fijne site

1 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kirsten Mol

Vlugge offerte

27 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Niels Mulder

Perfecte website

23 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne Mol

Snelle match via marketingkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michiel Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge van de Wal

Dit werkt fijn

23 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robertus van de Ven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Natasja van der Heijden

snelle service

19 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hanneke Schipper

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Michel de Ruiter

Geen linkedin nodig

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien van den Heuvel

Snelle offerte

20 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith de Jonge

Snelle match via marketingkaart.nl

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ronald Verhoeven

Duidelijke website

20 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank Smit

snelle service

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Cindy Janssen

snel geholpen

16 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Vincent Hoekstra

Perfecte website

13 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adrianus van der Heijden

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacobus Driessen

De perfecte match

16 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin van den Heuvel

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

10 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ruben van Veen

Ideale website

12 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Klaas van der Horst

erg betaalbaar

14 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Groen

Aangenaam verrast

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sebastiaan Koning

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Molenaar

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard Schipper

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie van de Velden

snelle service

5 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Daniël Jansen

Erg tevreden

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- David van Dam

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerardus van den Broek

Dit werkt fijn

7 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mark van den Broek

Eindelijk een fijne site

5 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda Martens

Voortreffelijke match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam Willems

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie de Wit

snelle service

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sabine van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine Dekker

Ideale tip

25 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin Vos

vlot en makkelijk

29 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Michiel Verhoeven

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petronella Smeets

Fijn!

28 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ronald de Bruijn

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vincent Koning

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jan Koster

Perfecte tip

23 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc Timmermans

De perfecte match

20 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arjan Evers

Ideale website

23 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan Mol

Duidelijke website

18 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemarie Vos

Snelle match via marketingkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Esther Veenstra

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique Blom

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo van de Veen

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs Hoekstra

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus van der Heijden

Lang leve google

13 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes de Boer

Perfecte tip

16 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ronald Post

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Peters

Ideale website

15 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan van de Velde

vlot en makkelijk

14 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Koen Martens

Ideale match

8 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia Schipper

Werkt lekker!

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eva van der Linden

zeer rap geholpen

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anne de Vos

Zeer verrast

8 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sanne van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Verbeek

Marketingkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Elizabeth Vink

Erg tevreden

9 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marcel Schipper

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Maas

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia van der Laan

erg betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Gerritsen

Perfecte website

3 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan Jacobs

Voortreffelijke match

29 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Esther Koster

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Dijkstra

zeer rap geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kim Wolters

Marketingkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ronald van der Linden

Vlugge offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline van Vliet

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Maas

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben Dekker

Ideale match

26 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Schouten

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn Boer

Perfecte website

24 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angelique van Veen

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jelle Verbeek

Gevonden via forum

19 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Tom van de Velden

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Björn Koning

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eric Driessen

Dé tip

24 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Kirsten Postma

Snelle match via marketingkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna van Leeuwen

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Peters

Super service

17 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nathalie Peters

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Bosman

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simone Gerritsen

Marketingkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maria van den Bosch

zeer rap geholpen

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Natascha Jansen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elisabeth Scholten

De perfecte match

8 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrikus Koning

Gevonden via forum

1 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Eva de Wit

Perfecte website

20 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge Kramer

betaalbaarder dan ik dacht

13 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Mulder

Positieve ervaring

13 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mark Peeters

erg betaalbaar

1 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Simon van Dijk

snel geholpen

30 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jelle van der Meer

Prettige service

23 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen Bos

Eindelijk een fijne site

15 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Inge de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

6 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Peeters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Mark Vink

Ideale tip

27 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne Smit

Marketingkaart is top!

20 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patricia de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva de Boer

Goede werking van de website

18 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric Vos

Via forum hier terechtgekomen

5 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Judith de Leeuw

Perfecte website

5 december 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barbara de Wit

betaalbaar en professioneel

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline van Leeuwen

erg snel

3 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Caroline Smits

Voortreffelijke match

28 november 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob van Dam

Gevonden via forum

14 november 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jan Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

11 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Schipper

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

7 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Albert de Jong

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

27 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Smeets

Ideale website

19 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anita van de Berg

aangename service

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Johan Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin van Dijk

De perfecte match

29 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sjoerd Boer

De perfecte match

25 september 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska van den Heuvel

Fijn!

14 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jelle de Ruiter

De perfecte match

8 september 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriaan Dekker

Duidelijke website

29 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja Dijkstra

Ideale website

23 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sylvia Vos

Duidelijke website

19 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus Bosch

Vlugge offerte

11 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie Vink

erg snel

2 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martijn van de Brink

Marketingkaart werkt erg fijn

1 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Monique van der Heijden

Perfecte website

20 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelis Postma

Fijne service

12 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan de Jonge

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria van de Brink

Google is je grootste vriend

1 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Kramer

Goed contact

26 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Groen

Ideale match

19 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrikus Visser

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

12 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrika Jacobs

Google is je grootste vriend

1 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Maas

Ideale tip

27 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Evers

Vlugge offerte

16 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Blom

Vlugge offerte

12 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan van Dijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Catharina Timmermans

snel geholpen

26 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Monique van Wijk

Perfecte tip

1 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica Driessen

Voortreffelijke match

22 maart 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Leonie de Vries

Snelle offerte

7 maart 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen Boer

Lang leve google

11 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Hermans

Google is je grootste vriend

28 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Smeets

Uitgelichte marketing bureau's uit Hartwerd

Malengo

Hegedyk 2
8601 ZR Sneek
Nederland

088 243 1800
http://www.malengo.nl/

Snakeware

Veemarktplein 1
8601 DA Sneek
Nederland

0515 431 895
http://www.snakeware.nl/

Inzet Online | Professionele websites

Hegedyk 2
8601 ZR Sneek
Nederland

06 20010538
http://www.inzetonline.nl/