Online Marketing Bureau Hemelum

Zoek jij een expert voor jouw marketing in Hemelum?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Hemelum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hemelum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Hemelum gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Hemelum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hemelum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Koudum, Mirns en Kolderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Hemelum

Het aantrekken van een marketing Hemelum is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Daar waar je voorheen je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Hemelum kan jou hiermee helpen. Wanneer je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Hemelum zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Hemelum

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Hemelum in te huren. Online marketing is eigenlijk een redelijk goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij adviseren dan ook om het uit handen te geven aan een kundig online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Hierdoor doen ook de grotere bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je precies waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken bepaald. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Hemelum.

marketing service Hemelum

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op e-mailmarketing, conversie optimalisatie of social media management Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige bureaus je van iedere taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn dingen waar je even bij stil moet staan voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Hemelum. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op als we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Hemelum

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Hemelum– type marketingbureau Hemelum

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Hemelum is het goed om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan uit helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee kan beginnen, schroom dan ook niet om raad te vragen aan het marketingbureau in Hemelum. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. De marketing Hemelum zal analyseren in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Hemelum die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Hemelum. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Hemelum?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Hemelum te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Hemelum

Het vinden van een internet marketing bureau uit Hemelum heeft diverse voordelen. De voornaamste factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau Hemelum is bereid om al deze online taken van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw website. Daarnaast is het zo dat het inzetten van een marketing bureau Hemelum kan zorgen voor een aardige omzet. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de opbrengsten zijn van hun inspanningen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je daarnaast ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Hemelum weet waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen effectiever. Een online marketingbureau uit Hemelum is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Hemelum?

Zoekmachine optimalisatie Hemelum

Zorg ervoor dat jouw SEO in Hemelum in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Hemelum‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Hemelum vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een goede manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op je marketing. Doordat er veel vraag is naar marketing Hemelum zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij een of ander online marketing bureau Hemelum. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo bijzonder maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in je regio. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Hemelum die de beste zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Hemelum
  • SEO Hemelum
  • Content marketing Hemelum
  • Social Media Bureau Hemelum
  • E-mailmarketing Hemelum
  • Marketing communicatiebureau Hemelum

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Hemelum

Wil je direct het beste marketing agency uit Hemelum vinden? Ben dan zo helder mogelijk in je offerte aanvraag! Als jij helder aangeeft welke diensten je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit Hemelum om een geschikte offerte uit te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het zaak om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Hemelum, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Hemelum op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Hemelum?

Direct zoekmachine adverteren Hemelum

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Hemelum‘ om SEA Hemelum specialisten te vergelijken.

Marketing Hemelum is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Hemelum contacteren voor jouw marketing taken. Wij denken dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Hemelum kan je jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen, je wilt uiteraard wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Hemelum, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Hemelum te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Hemelum, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Hemelum).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Hemelum?

Conversie optimalisatie Hemelum

Klik op ‘Conversie optimalisatie Hemelum‘ om de kosten voor een CRO Hemelum specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Hemelum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Hemelum is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Hemelum. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Hemelum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Hemelum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Hemelum

Via forum hier terechtgekomen

31 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Evelien Vos

Perfecte tip

5 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

30 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Christian van Leeuwen

snelle service

25 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Angelique Willems

betaalbaarder dan ik dacht

23 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Jonker

Geen linkedin nodig

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus van den Bosch

Geen linkedin nodig

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marjolein Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

23 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Vincent Visser

Goed contact

19 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy de Bruin

Werkt lekker!

16 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter van Leeuwen

Forum bood hulp

17 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marcel Vermeulen

Ideale website

19 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Esther van der Laan

aangename service

17 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Daniël Maas

Voortreffelijke match

14 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus de Haan

Perfecte website

12 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben van de Veen

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anouk de Koning

Ideale website

11 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrikus van de Velde

aangename service

14 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sanne van den Bosch

Snelle match via marketingkaart.nl

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruud van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

12 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Maas

Heel positief

7 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Karin Schouten

Via Via maar dan beter

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus de Jonge

Eindelijk een fijne site

10 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave Willemsen

Snelle offerte

3 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Bosman

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tessa van de Wal

Zeer verrast

2 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabrina Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Huisman

Prettige service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Koen Verbeek

Vlugge offerte

30 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes de Vos

betaalbaar en professioneel

5 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Scholten

Lang leve google

30 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van der Meulen

Ideale website

26 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander van Wijk

Lang leve google

22 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Willemsen

Aangenaam verrast

20 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Catharina Dijkstra

vlot en makkelijk

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Linda van Wijk

Snelle offerte

21 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah van der Meulen

Perfecte tip

23 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus Jacobs

Fijn!

24 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marco Verbeek

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marco van de Berg

Werkt lekker!

21 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roy Blom

Zeer verrast

18 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Steven Vermeulen

Eindelijk een fijne site

14 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline Jonker

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Steven Willemsen

Dé tip

13 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn Scholten

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie Martens

Eindelijk een fijne site

14 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roy de Vos

Ideale website

13 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce Verbeek

Dé tip

10 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan Koning

Lang leve google

8 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Bos

Ideale tip

7 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara van de Wal

Aangenaam verrast

6 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jolanda Schouten

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Remco de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn van den Broek

Ideale tip

8 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander van Vliet

Duidelijke website

4 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda Mol

snelle service

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nicolaas van der Laan

Dé tip

31 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pieter van Doorn

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Barbara Willems

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Post

Marketingkaart is top!

3 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Irene van der Heijden

Forum bood hulp

28 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Steven Smits

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Gerritsen

Snelle offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus Boer

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald van de Ven

Snelle offerte

27 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte de Vos

erg betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika van de Veen

vlot en makkelijk

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maria de Groot

Prettige service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Patricia de Bruijn

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrik de Graaf

Dé tip

24 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patrick Maas

Ideale match

20 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim van Dam

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Bruijn

Voortreffelijke match

23 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruben van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce de Vos

Zeer verrast

17 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marloes Smits

Super service

18 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrikus van der Horst

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska Kuiper

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne Bosch

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erik de Jonge

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniëlle van de Pol

Google is je grootste vriend

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Prins

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Steven Peeters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Edwin Postma

vlot en makkelijk

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Brenda van de Brink

Zeer verrast

13 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Daniëlle Bos

niet verwacht zo betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Postma

Dé tip

10 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik Smits

Gevonden via forum

10 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Roel Jacobs

Perfecte tip

4 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon Smit

Ideale match

5 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne van den Broek

De perfecte match

2 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- David Verhoeven

betaalbaar en professioneel

1 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda de Wit

Snelle match via marketingkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan Peeters

Werkt goed dit

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob Schipper

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jolanda Veenstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hanneke Groen

Geen linkedin nodig

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael de Leeuw

Gevonden via forum

30 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tessa de Koning

Erg tevreden

28 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ruben van der Laan

Perfecte website

24 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriaan de Bruin

Fijn!

26 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Monique van de Veen

betaalbaar en professioneel

24 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander de Haan

Heel positief

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kelly van Veen

vlot en makkelijk

25 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hendrika Wolters

Erg tevreden

18 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Margaretha Willems

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Jacobs

De perfecte match

16 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nancy van de Velde

Aangenaam verrast

18 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jessica de Groot

Positieve ervaring

22 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nancy Post

betaalbaarder dan ik dacht

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik Post

Goede werking van de website

19 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba de Bruin

zeer rap geholpen

14 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Irene Willems

Geen linkedin nodig

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Koster

betaalbaarder dan ik dacht

10 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Dekker

snel geholpen

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Pieter Kramer

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Catharina de Groot

Forum bood hulp

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Koen Verhoeven

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha Post

Positieve ervaring

6 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rob Peeters

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Kuiper

Marketingkaart is top!

11 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Leonie Hofman

Fijne service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jeffrey van den Heuvel

Aangenaam verrast

4 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joost Blom

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita Meijer

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard van de Velden

Erg tevreden

3 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mariska van den Heuvel

De perfecte match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke Meijer

Marketingkaart is top!

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Margaretha Jacobs

Marketingkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- David Vink

Ideale tip

29 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Melanie Hermans

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marinus Post

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Brouwer

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martinus Bakker

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas Postma

Heel positief

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tamara Hermans

De perfecte match

29 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmina van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniël Dekker

Dit werkt fijn

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petrus Gerritsen

Goede werking van de website

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne van den Heuvel

Erg tevreden

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michael van de Veen

Ideale website

21 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Vermeulen

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Petra Vos

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus Hoekstra

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris Kuijpers

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ilse Verbeek

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Brink

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Susanne van Wijk

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Roel Meijer

vlot en makkelijk

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arjan Brouwer

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Koning

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maarten Peeters

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angelique de Leeuw

Super service

28 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Alexander Willems

Via Via maar dan beter

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Schouten

Lang leve google

16 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon van Leeuwen

Ideale tip

9 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Smits

snelle service

30 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wouter Visser

Dit werkt fijn

23 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marloes Smits

Google is je grootste vriend

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martijn van de Wal

Snelle match via marketingkaart.nl

11 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Angela Vermeulen

Voortreffelijke match

7 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria Prins

Google is je grootste vriend

29 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

29 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michel Schouten

Google is je grootste vriend

23 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Blom

erg snel

18 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Pieter Molenaar

erg snel

13 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ivo Maas

Ideale tip

8 december 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline Bos

Werkt lekker!

7 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Kuijpers

Duidelijke website

1 december 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rob Vos

Via linkedin niet hetzelfde

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia de Ruiter

betaalbaar en professioneel

17 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Willemsen

Fijne service

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kelly Hermans

Prettige service

6 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Adriaan van Leeuwen

De perfecte match

29 oktober 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Bakker

Ideale match

19 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten Evers

Vlugge offerte

15 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Dekker

Ideale website

4 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom Mol

betaalbaarder dan ik dacht

30 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Dekker

Forum bood hulp

20 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Leonie Gerritsen

Fijn!

15 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije van Loon

Forum bood hulp

10 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Arjan Schipper

Goed contact

3 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth de Vries

Duidelijke website

23 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Daniël Vink

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger de Koning

Prettige service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Matthijs Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

2 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Smits

Ideale match

28 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Brenda Bosman

Aangenaam verrast

23 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michiel van de Wal

Heel positief

18 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Joyce Kuiper

Fijn!

8 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrik Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

3 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Hendrik van Dam

Werkt lekker!

27 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Niels Evers

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander van der Meulen

Super service

11 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martinus de Lange

Werkt goed dit

4 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy de Lange

snelle service

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Natascha Jonker

Ideale website

19 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel van de Velden

Google is je grootste vriend

9 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem van Beek

Google is je grootste vriend

4 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

28 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin van den Bosch

Werkt lekker!

8 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Huisman

Geen linkedin nodig

8 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje de Jong

Goed contact

13 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marloes Wolters

Snelle offerte

26 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Dekker

Uitgelichte marketing bureau's uit Hemelum

Malengo

Hegedyk 2
8601 ZR Sneek
Nederland

088 243 1800
http://www.malengo.nl/

Snakeware

Veemarktplein 1
8601 DA Sneek
Nederland

0515 431 895
http://www.snakeware.nl/

Inzet Online | Professionele websites

Hegedyk 2
8601 ZR Sneek
Nederland

06 20010538
http://www.inzetonline.nl/