Online Marketing Bureau Herkingen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Herkingen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Herkingen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Herkingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Herkingen gezocht?

Een marketing bureau uit Herkingen vinden

Marketing Herkingen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herkingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sommelsdijk, Stellendam en Melissant bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Herkingen

Het aantrekken van een marketing Herkingen is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Herkingen kan jou hiermee helpen. Bedrijven die online marketing weten toe te passen zullen het snelst groeien, ondernemingen die hier niet mee bezig zijn zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Herkingen zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Herkingen

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Online marketing is eigenlijk een redelijk makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is essentieel dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Omdat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere bedrijven er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je maakt weet je precies waar je aan toe bent. Bij het creëren van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten gedefinieerd. Samenvattend, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Herkingen.

marketing service Herkingen

Weet jij al precies welke soort marketingservice je nodig hebt? Er is namelijk keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op e-mailmarketing, conversie optimalisatie of social media management Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Zo houden een aantal agencies je van iedere taak op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn allemaal dingen waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Herkingen. Wij streven ernaar een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Herkingen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Herkingen– type marketingbureau Herkingen

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Herkingen is het aan te raden om na te denken over de opdrachten die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Herkingen die je in wilt zetten. Deze partij is er uiteraard niet enkel voor het uit handen nemen van de klusjes, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. Door de kennis van het marketingbureau uit Herkingen weten zij precies welke diensten passen bij jouw onderneming.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Herkingen die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Herkingen. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Herkingen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Herkingen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Herkingen

Het samenwerken met een internet marketing bureau uit Herkingen heeft een aantal voordelen. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook meer omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de resultaten zijn van hun inspanningen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je website. Door hier slim rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Wacht dus niet langer en schakel direct een online marketing bureau Herkingen in.

Hoger in google in Herkingen?

Zoekmachine optimalisatie Herkingen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Herkingen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Herkingen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Herkingen vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd fijn, ook als het aankomt op in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je veel tijd stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Herkingen. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Herkingen. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo uniek maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in de regio. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere aanpak.

De marketing agencies uit Herkingen die samenwerken met marketingkaart beschikken over de volgende diensten:

  • SEA Herkingen
  • SEO Herkingen
  • Content marketing Herkingen
  • Social Media Bureau Herkingen
  • E-mailmarketing Herkingen
  • Marketing communicatiebureau Herkingen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Herkingen

Door specifiek te zijn bij je aanvraag kom je sneller uit bij een geschikt marketing agency uit Herkingen. Is het kantoor niet in staat om de taken uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote issues krijgt met de planning. Daarna kan je een eerste ontmoeting plannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Herkingen op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Herkingen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Herkingen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Herkingen?

Direct zoekmachine adverteren Herkingen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Herkingen‘ om SEA Herkingen specialisten te vergelijken.

Marketing Herkingen is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Herkingen contacteren voor jouw marketing taken. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Door middel van marketing Herkingen kan je jouw bedrijf laten groeien, je wilt immers wel dat jouw organisatie zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Herkingen.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Herkingen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Herkingen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Herkingen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Herkingen?

Conversie optimalisatie Herkingen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Herkingen‘ om de kosten voor een CRO Herkingen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Herkingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Herkingen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Herkingen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Herkingen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Herkingen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Herkingen

Marketingkaart is top!

18 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Yvonne Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Laura Mulder

Aangenaam verrast

17 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martine Verbeek

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

14 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris van Loon

Zeer verrast

16 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ingrid Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne van de Wal

niet verwacht zo betaalbaar

15 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Verbeek

erg snel

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marco Hofman

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline Hendriks

Forum bood hulp

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Marloes Kuiper

Forum bood hulp

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Bart Kuijpers

Ideale match

8 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke Driessen

Ideale website

8 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Yvonne Bosman

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Dijkstra

Super service

8 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Annemieke Koster

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacqueline Blom

betaalbaar en professioneel

1 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Smits

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Dirk Peeters

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter van Doorn

Prettige service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Nicolaas Kuijpers

Perfecte tip

29 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sander Peters

aangename service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sjoerd van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martin Bosch

Forum bood hulp

30 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Frank Prins

Snelle match via marketingkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten van der Meulen

Vlugge offerte

28 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Verhoeven

Erg tevreden

29 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Diana van Doorn

Ideale tip

23 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nathalie Koning

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martinus de Leeuw

Voortreffelijke match

23 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Peters

Via linkedin niet hetzelfde

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Jansen

Geen linkedin nodig

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Hermans

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Susanne Jansen

Forum bood hulp

20 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Petrus Willems

aangename service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Albert Peeters

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrika Smit

Voortreffelijke match

19 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Timmermans

Goede werking van de website

20 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marc van de Brink

Super service

14 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jeffrey de Koning

Vlugge offerte

16 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole Jacobs

zeer rap geholpen

11 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nathalie van der Meulen

Ideale match

14 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patricia de Koning

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Verhoeven

De perfecte match

7 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michiel van Dam

Zeer verrast

8 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Vanessa van den Heuvel

Goede werking van de website

7 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Yvonne Kramer

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Raymond Peters

Gevonden via forum

10 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marijke Vink

Marketingkaart werkt erg fijn

7 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Johanna Janssen

Via Via maar dan beter

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Hofman

Ideale tip

1 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael van Vliet

Ideale match

1 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth Hendriks

Ideale website

31 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Björn van der Meulen

Positieve ervaring

2 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sander Smits

Ideale match

30 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne Veenstra

Dé tip

28 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeffrey Dekker

Fijn!

28 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje Vink

Fijne service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Petrus de Bruijn

Heel positief

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Edwin Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy de Jonge

erg betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja van de Pol

Zeer verrast

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jan Jacobs

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Vink

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Maas

Werkt goed dit

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tamara Schouten

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter Kok

Marketingkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Peter Wolters

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Edwin van der Horst

Zeer verrast

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sebastiaan Hendriks

Forum bood hulp

15 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Anita van de Ven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry van den Broek

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Inge van Vliet

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris de Bruijn

Duidelijke website

11 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Evers

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Jonker

Zeer verrast

10 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Roy van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Astrid Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Barry Smits

Perfecte website

25 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vanessa Smit

Lang leve google

15 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

11 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Brenda de Ruiter

Ideale tip

3 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina van den Heuvel

Dé tip

25 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem Postma

Zeer verrast

17 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas van der Heijden

Snelle offerte

12 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van Veen

Werkt lekker!

7 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja Wolters

Ideale tip

28 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Danny van de Wal

Marketingkaart is top!

28 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Bastiaan Boer

betaalbaarder dan ik dacht

22 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van de Berg

Gevonden via forum

15 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erwin van den Broek

Zeer verrast

15 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pieter Post

Perfecte tip

7 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus Hoekstra

Gevonden via forum

7 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Manon Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

4 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tamara Verbeek

erg snel

4 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jelle de Koning

Aangenaam verrast

28 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

17 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Christian Verhoeven

Ideale tip

7 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Kuijpers

De perfecte match

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Vanessa de Haan

Eindelijk een fijne site

18 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dennis Kuijpers

De perfecte match

11 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Manon Vink

Via forum hier terechtgekomen

8 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Deborah van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

2 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dave van Loon

Duidelijke website

19 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacoba Koster

Google is je grootste vriend

18 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda van der Meulen

Lang leve google

5 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van Wijk

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

31 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ellen Wolters

Vlugge offerte

25 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje Bos

Snelle offerte

15 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Roel de Koning

Vlugge offerte

12 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Wolters

Zeer verrast

4 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patrick Prins

Vlugge offerte

27 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Kok

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

20 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy Hendriks

Dit werkt fijn

14 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah van Dam

De perfecte match

7 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

27 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska de Koning

betaalbaar en professioneel

13 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Jacobs

Goed contact

8 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn Kuiper

erg betaalbaar

5 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Mariska Jansen

Forum bood hulp

20 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Vincent van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus Visser

Marketingkaart werkt erg fijn

2 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maarten Evers

Ideale website

29 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia Dijkstra

Heel positief

4 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petrus Kok

erg snel

25 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Lisette van de Berg

zeer rap geholpen

20 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Laura Hofman

Dit werkt fijn

3 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne van Beek

Fijne service

15 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Karin Verhoeven

Uitgelichte marketing bureau's uit Herkingen

Rankify – SEO Bureau

Lijsterbesweg 77
3241 BL Middelharnis
Nederland

0187 820 187
https://rankify.nl/

ZOUT Media | Reclamebureau Goeree-Overflakkee

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
Nederland

0187 642 164
http://www.zoutmedia.nl/

XSARUS Digital Commerce

De Hofjes 22
3241 ML Middelharnis
Nederland

0187 747 400
http://www.xsarus.nl/