Online Marketing Bureau Hoogwoud

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw marketing in Hoogwoud?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Hoogwoud verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hoogwoud – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Hoogwoud gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Hoogwoud
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogwoud, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwe Niedorp, Winkel en Sijbekarspel bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Hoogwoud

Het vinden van een marketing Hoogwoud is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een cruciale rol. Het is dan ook vanzelfsprekend dat steeds meer ondernemingen zich focussen op online aanwezigheid. Organisaties die online marketing weten toe te passen zullen hier het meeste van profiteren, ondernemingen die dit niet doen zullen waarschijnlijk niet overleven. Een marketing bureau Hoogwoud zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Hoogwoud

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Zoals we al even kort hebben genoemd is internet marketing echt de slimste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Het is wenselijk dat je ook online zichtbaar bent. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een kundig online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n breed vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Om deze reden doen ook de grotere organisaties er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je maakt weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het maken van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten gedefinieerd. Kortom, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing Hoogwoud.

marketing service Hoogwoud

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of content marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de werkwijze van diverse bureaus. Zo houden een aantal agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Denk hier eerst goed over na voordat je een offerte aanvraagt. Wij proberen natuurlijk altijd een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Hoogwoud

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Hoogwoud– type marketingbureau Hoogwoud

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Hoogwoud: heb je behoefte aan een marketing Hoogwoud voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Hoogwoud die je in wilt zetten. Een ervaren marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een gedegen advies. De marketing Hoogwoud zal analyseren in welke opzichten jouw organisatie verbeterd kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Hoogwoud die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Hoogwoud. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Hoogwoud?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Hoogwoud te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Hoogwoud

Het aantrekken van een internet marketing bureau uit Hoogwoud heeft een aantal voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw online aanwezigheid te verbeteren en om manieren te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Hoogwoud is er om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf heb je geen omkijken meer naar jouw online marketing. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook extra omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de opbrengsten zijn van hun inspanningen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Hoogwoud is het uitstralen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Hoogwoud weet exact waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Door hier actief rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Een online marketingbureau uit Hoogwoud is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Hoogwoud?

Zoekmachine optimalisatie Hoogwoud

Zorg ervoor dat jouw SEO in Hoogwoud in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Hoogwoud‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Hoogwoud vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een open manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om de marketing. Doordat er veel behoefte is aan marketing Hoogwoud zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Hoogwoud. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de regio. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere werkwijze.

De marketing agencies uit Hoogwoud die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA Hoogwoud
  • SEO Hoogwoud
  • Content marketing Hoogwoud
  • Social Media Bureau Hoogwoud
  • E-mailmarketing Hoogwoud
  • Marketing communicatiebureau Hoogwoud

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Hoogwoud

Wil je meteen het beste marketing agency uit Hoogwoud contacteren? Ben dan zo duidelijk mogelijk in je offerte aanvraag! Als jij duidelijk aankaart welke taken je wilt uitbesteden en wat je doelstellingen zijn is het makkelijker voor het marketing bureau uit Hoogwoud om een geschikte offerte toe te sturen. Ten slotte kan je een eerste ontmoeting plannen, zo weet je meteen wie er voor jou de marketing Hoogwoud uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Hoogwoud, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Hoogwoud op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Hoogwoud?

Direct zoekmachine adverteren Hoogwoud

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Hoogwoud‘ om SEA Hoogwoud specialisten te vergelijken.

Marketing Hoogwoud is altijd een goede investering

Twijfel niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Hoogwoud in. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aantrekken van de ideale doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je snel wat de kosten zijn voor de marketing Hoogwoud.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Hoogwoud te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Hoogwoud, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Hoogwoud).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Hoogwoud?

Conversie optimalisatie Hoogwoud

Klik op ‘Conversie optimalisatie Hoogwoud‘ om de kosten voor een CRO Hoogwoud specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Hoogwoud

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Hoogwoud is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Hoogwoud. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Hoogwoud en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Hoogwoud die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Hoogwoud

snelle service

12 september 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Femke Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

15 september 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick van de Brink

De perfecte match

7 september 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura van de Velde

Google is je grootste vriend

6 september 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Koning

Dit werkt fijn

2 september 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

26 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Kramer

Geen linkedin nodig

27 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Dijkstra

vlot en makkelijk

25 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Michiel Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mariska Hermans

Prettige service

19 augustus 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Diana van der Heijden

Snelle match via marketingkaart.nl

9 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce de Haan

Voortreffelijke match

11 augustus 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth Bakker

Snelle match via marketingkaart.nl

3 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marjolein Peters

Marketingkaart werkt erg fijn

3 augustus 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Martijn Bakker

Snelle offerte

29 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik Huisman

Voortreffelijke match

27 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne van de Velden

erg betaalbaar

22 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus van Beek

Perfecte website

22 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dennis van der Linden

Ideale tip

25 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Peters

Goede werking van de website

23 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan Kok

Geen linkedin nodig

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria van de Ven

Goed contact

17 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

23 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc van der Meer

Via Via maar dan beter

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Jansen

Prettige service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Astrid van der Meulen

snel geholpen

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Erwin Molenaar

Ideale website

14 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marinus van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

16 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Christiaan van der Meer

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje Hermans

Perfecte website

16 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruben van Vliet

Via linkedin niet hetzelfde

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Jansen

Forum bood hulp

14 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Wouter Huisman

Fijn!

9 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Janneke van de Pol

Fijn!

10 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicolaas Meijer

Dit werkt fijn

5 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ingrid Gerritsen

Lang leve google

5 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Bosch

Prettige service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Annemarie Dijkstra

Fijne service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Steven Bosman

Marketingkaart is top!

2 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jessica de Vries

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Post

betaalbaar en professioneel

1 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van der Meer

Werkt goed dit

3 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paulus Verbeek

Voortreffelijke match

30 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René de Ruiter

Super service

3 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Diana Bosman

Via forum hier terechtgekomen

28 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eveline van den Bosch

Ideale website

26 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Frank Verbeek

Lang leve google

22 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Boer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roy Wolters

Gevonden via forum

25 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeroen Mulder

Gevonden via forum

23 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Annemieke Janssen

betaalbaar en professioneel

19 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Sanders

Werkt lekker!

21 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrik Kramer

Perfecte website

17 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rutger Bos

De perfecte match

19 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes Dekker

Marketingkaart werkt erg fijn

16 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Steven Bakker

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- David van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke van den Broek

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Bosman

Via Via maar dan beter

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus de Ruiter

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Nicolaas de Boer

Dé tip

12 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Miranda van de Velden

Aangenaam verrast

8 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sander de Groot

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeroen Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

6 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave van Loon

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Pieter Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa van de Veen

Zeer verrast

5 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ruud de Jong

Marketingkaart is top!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Johanna van de Ven

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arie Bosman

Vlugge offerte

3 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Peters

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Chantal Willems

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eric Schouten

Duidelijke website

1 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacobus van de Brink

Duidelijke website

2 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mark van der Meulen

Perfecte website

2 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sandra Vermeulen

Heel positief

25 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan Peters

Snelle offerte

25 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jolanda Bosman

Marketingkaart is top!

26 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Jacob de Ruiter

Positieve ervaring

28 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- David de Leeuw

Fijn!

22 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Matthijs van der Heijden

Marketingkaart werkt erg fijn

25 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Kirsten Willems

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martine Bos

Erg tevreden

21 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Daniëlle de Jong

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Kok

Gevonden via forum

22 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ivo de Vries

Positieve ervaring

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Renate Molenaar

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Peters

Fijne service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Tom de Koning

Ideale tip

18 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela van Doorn

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Groen

Fijne service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bart Dijkstra

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Kevin Evers

Eindelijk een fijne site

13 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eric Peters

Vlugge offerte

13 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Evers

Via Via maar dan beter

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Meijer

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona van der Laan

Positieve ervaring

6 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Paul de Vos

Zeer verrast

6 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Björn de Groot

Lang leve google

5 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Vos

Heel positief

5 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jolanda Bosman

Voortreffelijke match

2 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmus Bosch

Lang leve google

30 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne Kuijpers

Fijn!

1 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sanne van Dam

Ideale tip

29 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacobus Bakker

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier de Jong

betaalbaar en professioneel

27 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Kok

Duidelijke website

28 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah van der Meulen

Goede werking van de website

29 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Kuiper

Marketingkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Cornelia de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martine van der Laan

Ideale tip

28 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia van Doorn

Duidelijke website

24 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Femke Groen

Google is je grootste vriend

23 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Koning

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Visser

snelle service

21 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hanneke Kuipers

Snelle offerte

22 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rogier de Groot

Snelle offerte

20 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roel de Jong

Werkt lekker!

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal Post

Fijn!

17 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nathalie Post

Lang leve google

16 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Schouten

Super service

14 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Inge Jacobs

Fijne service

17 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Peter Peeters

Via forum hier terechtgekomen

16 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Diana de Vries

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

15 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacoba de Groot

De perfecte match

12 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Veenstra

Heel positief

9 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Annemarie van Beek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Vincent Jonker

Dé tip

11 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Lisette van den Bosch

Duidelijke website

10 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas Driessen

Zeer verrast

8 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michel Koning

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Groen

Perfecte website

2 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vanessa van der Meer

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Paul Bosch

Goede werking van de website

30 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ronald van der Linden

Lang leve google

5 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van den Broek

Marketingkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Rogier de Ruiter

Geen linkedin nodig

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard Post

Lang leve google

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Verbeek

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob Vink

Zeer verrast

27 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Robin Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Blom

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bianca van Dijk

Geen linkedin nodig

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Verhoeven

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rob Bos

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sanne van de Ven

Snelle offerte

24 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Roy de Jonge

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Ingrid van de Wal

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Willem Janssen

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne de Boer

snelle service

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Cornelia Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard Vermeulen

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger van de Brink

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick de Haan

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nienke van de Velde

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mariska van der Heijden

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eveline de Koning

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc van Vliet

Werkt lekker!

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

8 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Post

Via linkedin niet hetzelfde

28 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus van de Berg

Via Via maar dan beter

21 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

15 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniël Visser

Marketingkaart is top!

8 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marjolein Sanders

Via forum hier terechtgekomen

31 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maurice Mulder

Aangenaam verrast

24 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Claudia de Leeuw

Google is je grootste vriend

21 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël van Doorn

Perfecte website

16 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dave Kuijpers

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Thijs de Wit

Snelle offerte

28 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Bosman

erg betaalbaar

31 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Gerritsen

betaalbaar en professioneel

25 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kirsten van Loon

betaalbaar en professioneel

18 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Jonker

Vlugge offerte

13 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben de Ruiter

Erg tevreden

9 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dennis Kramer

Werkt lekker!

10 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- René Smit

Heel positief

30 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart van de Ven

Snelle match via marketingkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy Hendriks

zeer rap geholpen

24 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Eveline Bosch

aangename service

19 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eva de Wit

Goed contact

11 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Nicolaas Bosman

Goed contact

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Janssen

Perfecte tip

26 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mirjam Schipper

Snelle offerte

24 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter van Wijk

Fijne service

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Björn Mol

erg betaalbaar

10 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

28 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart de Haan

Dit werkt fijn

19 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Peter Meijer

Snelle offerte

17 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen de Jonge

Aangenaam verrast

7 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robertus van Dijk

Goed contact

1 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda van Doorn

Dit werkt fijn

26 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne de Wit

Via Via maar dan beter

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van Beek

vlot en makkelijk

9 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hendrika Maas

Vlugge offerte

7 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Martens

erg snel

26 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marije Janssen

Eindelijk een fijne site

21 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adrianus van der Heijden

Vlugge offerte

15 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy Schipper

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nathalie van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Martens

Ideale tip

21 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica van den Broek

aangename service

14 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sandra van de Wal

zeer rap geholpen

11 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Natascha Vink

Perfecte website

30 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje van Dam

Marketingkaart is top!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Kirsten van Dongen

Aangenaam verrast

22 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kelly Postma

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marinus Dekker

Goede werking van de website

8 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus Maas

Fijn!

1 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elisabeth Sanders

Heel positief

4 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Petronella Hendriks

Positieve ervaring

29 maart 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel Verhoeven

Goed contact

2 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Peeters

De perfecte match

4 februari 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erwin Smit

Super service

14 januari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniël de Ruiter

Uitgelichte marketing bureau's uit Hoogwoud

Creatief met Content

meester aaldershof 16
1775 CL Middenmeer
Nederland

06 55560685
http://www.creatiefmetcontent.nl/

Wijn Design

Zandwilg 14D
1731 LS Winkel
Nederland

0224 540 135
http://www.wijndesign.nl/

Zinvol Teksten

Rietveen 3
1687 WL Wognum
Nederland

06 25139795
http://www.zinvolteksten.nl/