Online Marketing Bureau Liempde

Wil jij een ijzersterk marketing bureau uit Liempde die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Liempde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Liempde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Liempde gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Liempde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Liempde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gemonde, Esch en Den Dungen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Liempde

Het aantrekken van een marketing Liempde is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als organisatie mee moeten bewegen, marketing Liempde kan jou hiermee helpen. Als je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Liempde zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Liempde

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de slimste methode om jouw doelgroep aan te spreken. Het is wenselijk dat je ook online zichtbaar bent. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij adviseren dan ook om de online marketing werkzaamheden uit handen te geven aan een kundig online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Hierdoor doen ook de grote organisaties er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een effectieve advertentie in Google. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inschakelen van een marketing Liempde.

marketing service Liempde

Heb jij al voor ogen welke diensten je graag wilt inzetten? Marketing is natuurlijk een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Sta hier eerst bij stil alvorens je een offerte aanvraagt. In jouw offerte aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Liempde

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Liempde– type marketingbureau Liempde

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Liempde is het slim om na te denken over de taken die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan uit helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Liempde die je in wilt zetten. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het uit handen nemen van de opdrachten, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Liempde zal onderzoeken in welke opzichten jouw onderneming versterkt kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Liempde die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Liempde. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Liempde?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Liempde te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Liempde

Het vinden van een internet marketing bureau uit Liempde heeft meerdere voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel tijd als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan aanspreken. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te richten op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Liempde is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Liempde weet exact waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Zij optimaliseren het koopproces waardoor de andere ingezette middelen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Liempde is dus een uitgave die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Liempde?

Zoekmachine optimalisatie Liempde

Zorg ervoor dat jouw SEO in Liempde in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Liempde‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Liempde vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op je marketing. Omdat er veel behoefte is aan marketing Liempde zijn er ook meerdere aanbieders. Omdat je meestal langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om intensief onderzoek te doen. Daarnaast is het wenselijk om te vragen wat hun zo speciaal maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je regio. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Liempde die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • SEA Liempde
  • SEO Liempde
  • Content marketing Liempde
  • Social Media Bureau Liempde
  • E-mailmarketing Liempde
  • Marketing communicatiebureau Liempde

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Liempde

Wil je meteen het beste marketing agency uit Liempde vinden? Ben dan zo helder mogelijk in je offerte aanvraag! Is het marketingbureau niet in staat om de taken uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote problemen krijgt met de marketing planning. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het zaak om een ontmoetingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Liempde, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Liempde op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Liempde?

Direct zoekmachine adverteren Liempde

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Liempde‘ om SEA Liempde specialisten te vergelijken.

Marketing Liempde is altijd een goede investering

Twijfel niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Liempde in. Wij weten zeker dat je met onze handvatten snel uitkomt bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de ideale doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je snel wat de kosten zijn voor de marketing Liempde.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Liempde te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Liempde, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Liempde).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Liempde?

Conversie optimalisatie Liempde

Klik op ‘Conversie optimalisatie Liempde‘ om de kosten voor een CRO Liempde specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Liempde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Liempde is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Liempde. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Liempde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Liempde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Liempde

Snelle offerte

17 september 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Smits

Snelle offerte

10 september 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eveline Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

6 september 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven Koster

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 september 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jasper van Leeuwen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

28 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martinus Evers

Perfecte website

1 september 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Verbeek

Goed contact

23 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger Timmermans

Voortreffelijke match

16 augustus 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniëlle van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia van de Veen

Werkt lekker!

8 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Schipper

Dé tip

5 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda van de Pol

Ideale website

2 augustus 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martine Verhoeven

Werkt lekker!

29 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob Evers

Geen linkedin nodig

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge de Bruijn

Werkt goed dit

27 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mark van Dam

aangename service

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Stefan de Wit

Snelle offerte

24 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard van de Ven

erg betaalbaar

21 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline Vermeulen

vlot en makkelijk

23 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicole Peeters

betaalbaar en professioneel

24 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

23 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Peter Vos

Fijne service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Barry Smits

Snelle offerte

16 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob Veenstra

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sylvia de Graaf

Fijn!

16 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon Mulder

Via Via maar dan beter

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin de Leeuw

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

18 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemarie van de Brink

Werkt lekker!

16 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke Vermeulen

Via Via maar dan beter

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Prins

Prettige service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jolanda de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte Jansen

Aangenaam verrast

11 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmina van der Laan

De perfecte match

14 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael van de Brink

Gevonden via forum

7 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nancy Blom

Zeer verrast

5 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robin Schouten

Dé tip

5 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roy van der Heijden

Geen linkedin nodig

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul de Vos

Duidelijke website

7 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joost Groen

Heel positief

8 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Bastiaan Smits

Werkt goed dit

6 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth de Bruijn

Forum bood hulp

4 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Vink

Goede werking van de website

30 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus de Boer

Aangenaam verrast

2 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christiaan van der Heijden

Snelle match via marketingkaart.nl

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacqueline Mol

Dé tip

2 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jasper Mol

Ideale match

25 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius Koning

Goede werking van de website

26 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper Dekker

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marc Smeets

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

19 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon van Beek

Marketingkaart is top!

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sebastiaan Visser

Snelle offerte

16 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Mol

Snelle offerte

22 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Femke de Haan

Ideale website

18 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Koen Bosch

Werkt lekker!

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke van Dongen

betaalbaar en professioneel

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Molenaar

Super service

14 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maartje Smits

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke van Wijk

Snelle offerte

12 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roy van de Pol

Werkt goed dit

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana Schipper

Ideale website

13 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn Prins

Fijn!

8 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kirsten de Vos

Forum bood hulp

6 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Jacobus van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha van de Brink

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost de Haan

Perfecte tip

5 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerardus van Dijk

Prettige service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Bianca Martens

Fijn!

8 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra Veenstra

Ideale match

8 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Koster

Ideale website

30 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Manon Sanders

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal van de Pol

Ideale website

2 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Antonius Vink

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus van de Berg

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michiel van den Bosch

zeer rap geholpen

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Miranda de Koning

De perfecte match

27 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin Jacobs

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Judith van de Berg

Forum bood hulp

28 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Johanna de Jonge

Duidelijke website

25 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Monique Schouten

erg betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Smits

niet verwacht zo betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom de Vos

Perfecte tip

21 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Patrick de Bruijn

Ideale website

19 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick van der Laan

Aangenaam verrast

25 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anita Blom

Snelle offerte

23 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie de Haan

Perfecte website

16 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jan Jacobs

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patricia Groen

Via Via maar dan beter

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth de Boer

Forum bood hulp

19 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joost Willemsen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Evelien van de Velden

Ideale website

19 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simone de Koning

Goed contact

17 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rob de Jong

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nicolaas Timmermans

vlot en makkelijk

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Albert Postma

Vlugge offerte

12 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tim de Boer

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Veenstra

Zeer verrast

7 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel de Vries

Marketingkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marcel van de Pol

Eindelijk een fijne site

10 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tom van de Ven

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Simone Kramer

Forum bood hulp

5 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Angelique Huisman

Lang leve google

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Wolters

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrika de Jonge

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Brenda van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter Veenstra

snelle service

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nathalie Jonker

Goede werking van de website

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Linda Martens

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel Jansen

Eindelijk een fijne site

29 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart Koning

Positieve ervaring

2 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jeffrey Huisman

Fijn!

27 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johan van der Laan

Goede werking van de website

28 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob van Dijk

Marketingkaart werkt erg fijn

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Koen de Jonge

Snelle offerte

21 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeffrey van de Veen

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna de Graaf

Lang leve google

22 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Verbeek

Super service

24 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie Hendriks

Perfecte tip

18 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Chantal van de Ven

erg betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Boer

Google is je grootste vriend

18 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Mulder

Zeer verrast

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bram Veenstra

Marketingkaart werkt erg fijn

15 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Yvonne de Groot

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Timmermans

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline Hoekstra

Fijne service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sanne de Wit

Goed contact

10 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Janneke van der Heijden

Erg tevreden

16 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marieke Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jasper van de Brink

Werkt lekker!

7 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kim Mulder

Vlugge offerte

8 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Niels Hoekstra

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost Scholten

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus de Koning

Heel positief

4 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacqueline Peeters

Snelle offerte

2 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben Gerritsen

Werkt lekker!

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Willem Dijkstra

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrika van de Berg

snelle service

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Niels Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

4 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone van der Heijden

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marieke Kramer

Super service

29 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal van Doorn

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tamara de Jonge

Ideale match

27 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ivo Huisman

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom van de Ven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie Bosman

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van de Velde

Geen linkedin nodig

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Mulder

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin Meijer

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Evelien van de Wal

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jolanda Visser

Positieve ervaring

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Elisabeth van den Broek

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Niels Koning

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris van der Horst

Ideale website

17 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marijke de Bruin

Marketingkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eveline Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Hendrika de Leeuw

Snelle match via marketingkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sjoerd van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah van Loon

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jelle Gerritsen

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter Hermans

Snelle match via marketingkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke van der Meer

Marketingkaart werkt erg fijn

10 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Remco Koster

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Niels Schouten

Lang leve google

5 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marloes van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Nathalie Gerritsen

Lang leve google

17 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Lisette Brouwer

Prettige service

9 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Molenaar

Eindelijk een fijne site

1 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Patricia van de Ven

Ideale website

23 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bram van Veen

Marketingkaart is top!

17 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Anouk Willems

Eindelijk een fijne site

16 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sandra de Ruiter

Ideale tip

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy de Groot

Voortreffelijke match

31 december 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben Bosman

Lang leve google

2 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Kuiper

aangename service

26 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda van Doorn

Voortreffelijke match

12 december 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia van Vliet

Lang leve google

16 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan de Vos

aangename service

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina van de Veen

Ideale match

5 december 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thijs van Beek

Dé tip

2 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris van Dongen

Geen linkedin nodig

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van Beek

Duidelijke website

27 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anita van Beek

Super service

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thomas Maas

Ideale tip

14 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit Post

Gevonden via forum

5 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Bastiaan Visser

Forum bood hulp

30 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Miranda van Veen

Heel positief

20 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter Wolters

Goed contact

13 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelia Blom

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam van Wijk

Fijne service

27 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Angelique Prins

Forum bood hulp

22 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Martinus Janssen

Perfecte website

18 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs de Vries

Fijne service

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Danny Vink

Marketingkaart werkt erg fijn

29 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacqueline Schouten

Marketingkaart werkt erg fijn

22 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Mirjam Bos

Fijne service

19 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marco Dijkstra

Geen linkedin nodig

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Sanders

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sandra Schipper

Perfecte tip

29 juli 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robin van der Heijden

snel geholpen

25 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Anouk Bakker

Super service

11 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeroen van Vliet

Goed contact

7 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Hofman

snel geholpen

1 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Roel de Haan

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Angelique Boer

Snelle offerte

15 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus de Bruin

Dit werkt fijn

7 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tamara Wolters

Dit werkt fijn

31 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth van de Pol

Fijne service

28 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Esther van der Horst

Lang leve google

23 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen de Boer

Perfecte website

4 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus van der Linden

Marketingkaart werkt erg fijn

28 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Karin van de Ven

Werkt goed dit

5 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marinus Mulder

Ideale tip

19 maart 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette de Wit

Ideale website

21 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Lisette Molenaar

Goed contact

2 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angela van Doorn

Heel positief

26 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Wouter Brouwer

Uitgelichte marketing bureau's uit Liempde

Beursbox.nl, financiële portal van Pro Gain BV

Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH Best
Nederland

06 29067997
http://www.beursbox.nl/

Online marketing bureau Drendabel

Bosscheweg 63
5281 AH Boxtel
Nederland

0411 607 173
http://www.drendabel.nl/

Drendabel online marketing en acquisitie

Bosscheweg 63
5281 AH Boxtel
Nederland

0411 607 173
http://www.drendabel.nl/