Online Marketing Bureau Nijeberkoop

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw marketing in Nijeberkoop?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Nijeberkoop verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nijeberkoop – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Nijeberkoop gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Nijeberkoop
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijeberkoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elsloo Fr, Hoornsterzwaag en Boijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Nijeberkoop

Marketingbureaus uit Nijeberkoop nemen een steeds belangrijkere positie in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Het is dan ook vanzelfsprekend dat steeds meer organisaties zich focussen op online aanwezigheid. Ondernemingen die online marketing weten toe te passen zullen sneller vooruit gaan, organisaties die hier niet mee bezig zijn zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Nijeberkoop zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Nijeberkoop

Veel ondernemingen weten niet op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Nijeberkoop in te zetten. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is echter wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om het uit te besteden aan een kundig online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw organisatie een persoonlijke strategie ontwikkelen, door middel van deze strategie weet je direct waar de focus op moet gaan liggen. Bij het opstellen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten bepaald. Kortom, iedere onderneming heeft baat bij het inschakelen van een marketing Nijeberkoop.

marketing service Nijeberkoop

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en specialisten door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden een aantal agencies je van elke stap op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn zaken waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Nijeberkoop. Wij streven ernaar een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Nijeberkoop

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Nijeberkoop– type marketingbureau Nijeberkoop

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Nijeberkoop: zoek je naar een marketing Nijeberkoop voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee geholpen bent, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Nijeberkoop. Deze partij is er natuurlijk niet alleen voor het uit handen nemen van de werkzaamheden, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Nijeberkoop zal analyseren op welke gebieden jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Nijeberkoop die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Nijeberkoop. We hebben het diensten overzicht voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Nijeberkoop?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Nijeberkoop te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Nijeberkoop

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Nijeberkoop. De voornaamste factor is tijd, als ondernemer heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Ook is het zo dat het inschakelen van een marketing bureau Nijeberkoop kan zorgen voor een aardige besparing. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Nijeberkoop is het over laten komen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Nijeberkoop weet waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Wacht dus niet langer en schakel meteen een online marketing bureau Nijeberkoop in.

Hoger in google in Nijeberkoop?

Zoekmachine optimalisatie Nijeberkoop

Zorg ervoor dat jouw SEO in Nijeberkoop in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Nijeberkoop‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Nijeberkoop vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd belangrijk, ook als het aankomt op in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook belangrijk dat je voldoende aandacht stopt in het zoeken naar de beste marketing Nijeberkoop. Omdat je waarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Nijeberkoop die samenwerken met marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Nijeberkoop
  • SEO Nijeberkoop
  • Content marketing Nijeberkoop
  • Social Media Bureau Nijeberkoop
  • E-mailmarketing Nijeberkoop
  • Marketing communicatiebureau Nijeberkoop

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Nijeberkoop

Door specifiek te zijn in je offerte aanvraag kom je direct uit bij een geschikt marketing agency uit Nijeberkoop. Als jij duidelijk aankaart welke werkzaamheden je wilt afnemen en wat je doelen zijn is het makkelijker voor het marketing agency uit Nijeberkoop om een geschikte offerte toe te sturen. Daarna kan je een eerste ontmoeting plannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Nijeberkoop uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Nijeberkoop, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Nijeberkoop op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Nijeberkoop?

Direct zoekmachine adverteren Nijeberkoop

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Nijeberkoop‘ om SEA Nijeberkoop specialisten te vergelijken.

Marketing Nijeberkoop is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Nijeberkoop contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het aanspreken van de ideale doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je gelijk wat je kwijt zal zijn voor de marketing Nijeberkoop.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Nijeberkoop te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Nijeberkoop, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Nijeberkoop).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Nijeberkoop?

Conversie optimalisatie Nijeberkoop

Klik op ‘Conversie optimalisatie Nijeberkoop‘ om de kosten voor een CRO Nijeberkoop specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Nijeberkoop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Nijeberkoop is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Nijeberkoop. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Nijeberkoop en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Nijeberkoop die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Nijeberkoop

Werkt lekker!

25 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jan Veenstra

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Laura van der Horst

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel de Leeuw

Dé tip

22 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique Bosman

Positieve ervaring

24 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Bosch

De perfecte match

20 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ivo de Vos

Marketingkaart werkt erg fijn

23 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Klaas Brouwer

Erg tevreden

24 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jolanda Smits

Marketingkaart is top!

17 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eric de Boer

Voortreffelijke match

17 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara Smeets

Marketingkaart werkt erg fijn

22 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Ellen de Haan

Prettige service

20 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Joost Koster

Forum bood hulp

19 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rob de Bruin

erg snel

13 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Steven Smits

Goed contact

18 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacqueline Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bas de Jonge

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Bos

De perfecte match

13 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis Peters

Positieve ervaring

15 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan Kok

Dé tip

14 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent Meijer

Voortreffelijke match

12 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marcel de Jonge

Lang leve google

8 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van der Meer

Lang leve google

10 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Blom

Fijn!

5 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy Willemsen

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerrit Peters

Via forum hier terechtgekomen

4 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eveline Postma

Perfecte website

2 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marc Molenaar

Snelle offerte

3 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina de Vries

Marketingkaart is top!

29 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Suzanne Bos

Dit werkt fijn

3 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus Hermans

Snelle offerte

29 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris Verbeek

erg snel

27 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ronald Scholten

Vlugge offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tim van de Velden

Lang leve google

21 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper van Vliet

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nathalie Bos

Eindelijk een fijne site

19 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dirk Evers

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Tessa de Graaf

Ideale match

20 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michiel de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

21 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Schouten

Snelle offerte

14 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eva Jonker

Perfecte website

16 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natascha Verbeek

Aangenaam verrast

15 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

16 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Kok

Fijne service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Klaas Vermeulen

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda Dekker

Ideale website

9 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Inge Wolters

erg snel

13 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jessica van de Berg

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus Hoekstra

Dit werkt fijn

11 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Diana Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Matthijs van de Veen

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin Janssen

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sandra Bosman

Marketingkaart werkt erg fijn

8 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- David de Graaf

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruud de Koning

Lang leve google

3 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin de Leeuw

Dé tip

5 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Iris van der Horst

Ideale website

2 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Klaas van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Boer

Positieve ervaring

30 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ramona van de Ven

Gevonden via forum

1 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Inge van de Pol

Perfecte tip

29 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Vos

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin de Jonge

Prettige service

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Charlotte van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Dekker

Prettige service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Joris van Loon

Dé tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Vermeulen

erg snel

24 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Natascha van de Pol

erg snel

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Inge Postma

Werkt lekker!

22 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jan de Graaf

Werkt lekker!

17 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arie van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah Timmermans

Super service

21 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elisabeth Willems

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michel Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robin Sanders

betaalbaar en professioneel

14 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik de Haan

Zeer verrast

18 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joris Hofman

Duidelijke website

13 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ingrid Kok

erg snel

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dennis Timmermans

Perfecte tip

16 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pieter van der Meulen

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Janneke van der Horst

zeer rap geholpen

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Christian Smits

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia van der Linden

Vlugge offerte

7 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Vos

De perfecte match

7 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth Smits

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne van der Laan

Ideale match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

9 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Diana van Doorn

Fijne service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Thijs Schipper

Snelle offerte

5 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Hoekstra

De perfecte match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus van de Berg

Zeer verrast

3 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thijs de Leeuw

Voortreffelijke match

30 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert Willemsen

De perfecte match

27 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paulus Jansen

Ideale website

26 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela Vink

betaalbaarder dan ik dacht

29 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Hendriks

Dit werkt fijn

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilse van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Willems

snel geholpen

27 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Michiel Blom

Heel positief

28 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mariska Prins

erg snel

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maartje van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dennis Postma

Lang leve google

21 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel Evers

Perfecte website

18 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Matthijs Vos

Ideale website

18 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maarten de Jong

Lang leve google

22 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Peeters

Lang leve google

18 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Smeets

Lang leve google

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Verbeek

Perfecte website

19 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicole van de Pol

Super service

15 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Willems

Dé tip

17 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Miranda van den Broek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Elisabeth Vos

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

12 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johan van der Linden

Marketingkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Martine Meijer

Ideale website

9 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arjan van de Brink

snelle service

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacobus Bosch

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Smeets

Snelle match via marketingkaart.nl

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

4 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk van de Pol

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jeroen Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Angelique Post

Via Via maar dan beter

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Sanders

Lang leve google

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha Schipper

Zeer verrast

2 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Anna van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Hermans

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Post

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Verhoeven

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patricia Vermeulen

snel geholpen

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Rogier Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van de Ven

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Mulder

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerrit Bosch

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Iris Smits

Perfecte website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ilona Boer

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Tamara Meijer

Zeer verrast

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Alexander van de Velde

Vlugge offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra de Leeuw

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Eveline Kuipers

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Manon Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sharon de Wit

Ideale match

13 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arie Vos

Snelle offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth Peters

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Wouter Jacobs

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natascha Maas

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle van de Veen

Fijn!

12 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maria van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

6 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tim Kramer

Positieve ervaring

1 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Gerrit van de Pol

aangename service

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud de Ruiter

Aangenaam verrast

14 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van de Wal

Gevonden via forum

7 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Molenaar

Goed contact

5 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Prins

Erg tevreden

26 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maria Smeets

Snelle match via marketingkaart.nl

19 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Visser

Werkt lekker!

15 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Susanne van Veen

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Patricia Schipper

Via forum hier terechtgekomen

31 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jan Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke Prins

Goed contact

12 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin de Wit

snel geholpen

17 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robin de Bruijn

betaalbaar en professioneel

9 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Bosman

zeer rap geholpen

11 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Annemieke Kuiper

Vlugge offerte

2 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Evers

Fijne service

1 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Laura Kuiper

Ideale website

28 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Christian de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van Vliet

erg snel

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eveline Smits

Via forum hier terechtgekomen

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johanna Driessen

Ideale tip

26 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robin de Boer

Snelle match via marketingkaart.nl

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabine de Bruin

Google is je grootste vriend

15 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van de Velde

snel geholpen

9 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marcel de Leeuw

Perfecte website

2 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tessa van de Pol

Marketingkaart is top!

20 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- David van Wijk

Marketingkaart werkt erg fijn

13 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Elizabeth van de Wal

Dit werkt fijn

7 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemarie van de Wal

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

3 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita Driessen

zeer rap geholpen

26 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Janneke de Jonge

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Mulder

Ideale match

11 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bas van der Laan

snelle service

2 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Stefan Willems

Zeer verrast

25 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne Kuiper

Marketingkaart is top!

25 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Suzanne van de Berg

Fijn!

17 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus Martens

Ideale match

10 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmus van der Linden

Fijne service

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Ronald Blom

Zeer verrast

23 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wendy van der Heijden

Positieve ervaring

18 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Guido van der Meer

Eindelijk een fijne site

11 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

6 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Hoekstra

Erg tevreden

25 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bas Evers

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Deborah Kuipers

Ideale tip

16 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan Verhoeven

Ideale match

9 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmina Schipper

snelle service

25 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- René Hoekstra

Marketingkaart werkt erg fijn

11 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ilona van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica de Leeuw

Goed contact

20 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Peters

snel geholpen

10 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Arie Kuipers

Voortreffelijke match

23 januari 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin de Vos

Uitgelichte marketing bureau's uit Nijeberkoop

Publanda

Westermaad 46
8431 TD Oosterwolde
Nederland

0516 234 000
https://www.publanda.nl/

Herder Beeld en Tekst

Weinterp 78
9241 HG Wijnjewoude
Nederland

06 30774601
http://herderbeeldentekst.nl/

Van Nieuwenhoven MediaAdvies

Weemstraat 15-16
8391 AE Noordwolde
Nederland

0561 431 600
http://www.goedmediaadvies.nl/