Online Marketing Bureau Retranchement

Wil jij een betaalbaar marketing bureau in Retranchement die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Retranchement verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Retranchement – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Retranchement gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Retranchement
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Retranchement, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Cadzand, Sint Kruis en Grijpskerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Retranchement

Het aantrekken van een marketing Retranchement is voor ieder bedrijf van cruciaal belang. Voorheen kon je nog wel adverteren in een vakblad, maar vandaag de dag speelt het internet een cruciale rol. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat veel organisaties zich focussen op online aanwezigheid. Wanneer je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Retranchement met kunde en ervaring om jou hierbij te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Retranchement

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Zoals we al even kort hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit te besteden aan een professioneel online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Om deze reden doen ook de grotere bedrijven er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, door middel van deze strategie weet je gelijk waar de focus op moet gaan liggen. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een effectieve advertentie in Google. Samenvattend, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Retranchement.

marketing service Retranchement

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Er is namelijk keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op e-mailmarketing, betaalde zichtbaarheid of social media management Daarnaast gaan bureau’s en experts door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Denk hier eerst goed over na alvorens je een aanvraag indient. In jouw offerte aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Retranchement

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Retranchement– type marketingbureau Retranchement

Het is cruciaal dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Retranchement: ben je op zoek naar een marketing Retranchement voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Retranchement die je in wilt zetten. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. De marketing Retranchement zal bekijken in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Retranchement die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Retranchement. We hebben alle services voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Retranchement?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Retranchement te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Retranchement

Het vinden van een internet marketing bureau uit Retranchement heeft meerdere voordelen. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als bedrijfsleider zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te verbeteren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te richten op dingen die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het in dienst nemen van een marketing bureau Retranchement kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Retranchement weet precies waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen efficiënter. Wacht dus niet langer en zet direct een online marketing bureau Retranchement in.

Hoger in google in Retranchement?

Zoekmachine optimalisatie Retranchement

Zorg ervoor dat jouw SEO in Retranchement in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Retranchement‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Retranchement vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd fijn, ook als het aankomt op samenwerken met een marketingbureau. Omdat er veel vraag is naar marketing Retranchement zijn er ook veel aanbieders. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Retranchement. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Retranchement die samenwerken met marketingkaart beschikken over onderstaande diensten:

  • SEA Retranchement
  • SEO Retranchement
  • Content marketing Retranchement
  • Social Media Bureau Retranchement
  • E-mailmarketing Retranchement
  • Marketing communicatiebureau Retranchement

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Retranchement

Wil je meteen het meest geschikte marketing agency uit Retranchement contacteren? Ben dan zo helder mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later grote problemen krijgt met je planning. Vervolgens kan je een eerste ontmoeting inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Retranchement uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Retranchement, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Retranchement op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Retranchement?

Direct zoekmachine adverteren Retranchement

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Retranchement‘ om SEA Retranchement specialisten te vergelijken.

Marketing Retranchement is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Retranchement contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aantrekken van de ideale doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Retranchement, vul ons formulier in en begin met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Retranchement te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Retranchement, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Retranchement).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Retranchement?

Conversie optimalisatie Retranchement

Klik op ‘Conversie optimalisatie Retranchement‘ om de kosten voor een CRO Retranchement specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Retranchement

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Retranchement is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Retranchement. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Retranchement en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Retranchement die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Retranchement

Google is je grootste vriend

4 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Wit

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- René de Groot

Duidelijke website

25 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge Vos

Eindelijk een fijne site

26 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth de Koning

Fijn!

28 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris Post

aangename service

25 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Barbara Bosman

Fijne service

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Michel Kuipers

Gevonden via forum

25 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrika Prins

Ideale match

20 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barry van Dam

zeer rap geholpen

20 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rogier Bosman

Marketingkaart werkt erg fijn

17 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Bastiaan Hofman

Zeer verrast

22 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adriaan Vink

aangename service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bas Vos

Voortreffelijke match

19 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Renate Vink

betaalbaarder dan ik dacht

16 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Post

Eindelijk een fijne site

17 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martinus Smeets

Ideale website

15 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerardus de Ruiter

Fijn!

9 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kelly van der Laan

Werkt lekker!

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke Boer

Geen linkedin nodig

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van den Heuvel

Snelle offerte

10 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin Boer

Perfecte tip

10 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmina Kuijpers

Snelle match via marketingkaart.nl

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Renate de Bruijn

Perfecte website

6 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michiel de Vos

Werkt goed dit

7 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

7 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander Driessen

Werkt goed dit

5 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joost Blom

erg snel

6 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nicolaas Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Albert Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Steven van Loon

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Gerrit Hofman

erg betaalbaar

27 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Maas

zeer rap geholpen

21 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martinus Verhoeven

Perfecte tip

26 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey van de Veen

vlot en makkelijk

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Anouk Smits

aangename service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Judith de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van der Meulen

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemarie van de Brink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle van der Heijden

Vlugge offerte

18 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel de Koning

Perfecte website

13 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Bakker

Lang leve google

14 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana de Boer

Marketingkaart is top!

11 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maaike Mulder

Via Via maar dan beter

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus van Vliet

De perfecte match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sanne de Lange

Lang leve google

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Hermans

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna de Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sabine Vos

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke van den Bosch

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barry van der Horst

Snelle match via marketingkaart.nl

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sylvia Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke Kuiper

erg snel

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martine van Vliet

Snelle offerte

4 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus Kok

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis Dijkstra

erg betaalbaar

5 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja van de Veen

Fijne service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- David Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Meijer

aangename service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Simone van de Ven

erg snel

1 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Arjan Boer

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita Peters

Ideale match

27 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabrina van Vliet

Lang leve google

24 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela van de Ven

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein Wolters

Snelle offerte

22 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robert van der Linden

Werkt lekker!

21 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Manon van Doorn

Dé tip

22 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilona van Beek

Lang leve google

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda de Groot

erg betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Prins

betaalbaarder dan ik dacht

19 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy van Veen

betaalbaar en professioneel

23 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik Huisman

Vlugge offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick de Graaf

Lang leve google

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Groen

Zeer verrast

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Judith Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

19 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal van de Velde

Ideale tip

12 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim Willems

Forum bood hulp

14 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Adriaan Koning

snel geholpen

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Evelien van de Wal

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Diana van Doorn

Ideale tip

10 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Bosman

Ideale match

8 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Diana Jansen

Vlugge offerte

11 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim van der Meulen

erg betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Gerritsen

Aangenaam verrast

6 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Linda de Wit

Snelle match via marketingkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marc Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien Mulder

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael Veenstra

Heel positief

5 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Daniël van Doorn

Snelle offerte

29 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilse Willems

Fijn!

28 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roy van der Meer

Gevonden via forum

30 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas van Beek

Ideale match

29 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert Kramer

Heel positief

26 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tim Mulder

snel geholpen

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Koen Willemsen

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bas Kramer

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert Vermeulen

Snelle offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon Hoekstra

erg snel

26 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anna de Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniëlle de Vries

Via Via maar dan beter

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Kuiper

Duidelijke website

21 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nancy Postma

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly de Graaf

snel geholpen

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jeroen de Wit

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Annemieke de Ruiter

Marketingkaart is top!

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marleen Sanders

Ideale tip

21 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella van de Veen

Goede werking van de website

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth van den Heuvel

zeer rap geholpen

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Irene Verbeek

Lang leve google

17 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline van Veen

Ideale tip

11 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Diana Bakker

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Roel van de Berg

Fijne service

10 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jacoba Bosch

Goede werking van de website

12 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha de Jong

vlot en makkelijk

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Bianca Dekker

Gevonden via forum

9 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Michiel van de Veen

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rutger Meijer

Fijn!

6 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eric Veenstra

vlot en makkelijk

5 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Patricia Scholten

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Post

De perfecte match

8 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Mulder

Perfecte website

6 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona Sanders

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angela Verhoeven

Heel positief

2 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus Koning

Perfecte website

3 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vanessa van der Laan

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Manon Smits

Vlugge offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Postma

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas de Haan

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Judith Peeters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jeroen van Loon

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Manon Peeters

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Dekker

Marketingkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Bas van Doorn

Heel positief

25 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina van der Meulen

Snelle offerte

23 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Postma

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Timmermans

Duidelijke website

25 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Molenaar

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert van Dam

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vanessa Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda Bosman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Thijs van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Visser

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Driessen

Fijne service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Joyce Hoekstra

Perfecte tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis Koster

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anita Peeters

Ideale match

11 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie Schouten

Ideale website

16 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia Hendriks

Marketingkaart is top!

10 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Gerardus van Vliet

Snelle offerte

27 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelis Veenstra

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

21 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anita de Lange

Forum bood hulp

16 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nathalie Schouten

Perfecte website

7 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van der Meer

Voortreffelijke match

1 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Martens

Snelle offerte

25 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Albert Veenstra

erg betaalbaar

22 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska van Loon

erg snel

8 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal Jacobs

Werkt goed dit

26 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jessica Kok

Werkt lekker!

21 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn Verhoeven

Duidelijke website

12 december 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arie Groen

Heel positief

13 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabine Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

7 december 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bram Koning

aangename service

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Arie Martens

Eindelijk een goede site gevonden

2 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Gerritsen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

28 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Dirk Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

15 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Post

snelle service

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anita van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robin Mulder

Perfecte website

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Kuijpers

Gevonden via forum

24 oktober 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rob Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Peeters

Duidelijke website

5 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah Bosch

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anouk Sanders

Dé tip

26 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy Veenstra

Ideale website

18 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Esther Bakker

Dé tip

9 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna Bos

Duidelijke website

3 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Renate Jansen

Voortreffelijke match

24 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van der Horst

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

18 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Margaretha Hofman

Perfecte tip

13 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Chantal Timmermans

De perfecte match

7 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmina van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

25 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maartje de Graaf

Heel positief

19 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robin Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin van de Berg

Lang leve google

28 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Kramer

Zeer verrast

27 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Petronella Bos

Dit werkt fijn

16 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erwin van der Heijden

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rogier Kramer

Goed contact

4 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Postma

Google is je grootste vriend

29 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van der Heijden

Positieve ervaring

22 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sanne van der Laan

zeer rap geholpen

13 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jessica Schipper

Dé tip

5 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemarie Kramer

Super service

27 april 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriaan Veenstra

Fijn!

13 april 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sandra van de Velde

De perfecte match

26 maart 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël Mulder

Forum bood hulp

10 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Claudia de Leeuw

Lang leve google

5 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne de Lange

Uitgelichte marketing bureau's uit Retranchement

WiFY

Westkapellestraat 396 B44
8300 Knokke-Heist
België

+32 50 95 09 07
http://www.wify.eu/

WiSEO

Baron Ruzettelaan 1/bus 1
8310 Brugge
België

+32 50 14 07 11
https://www.wiseo.be/

Anderson Concepting

Spuistraat 6
4381 HR Vlissingen
Nederland

06 14104744
http://www.andersonconcepting.nl/