Online Marketing Bureau Sluiskil

Ben jij opzoek naar een professioneel marketing bureau in Sluiskil die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Sluiskil verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Sluiskil – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Sluiskil gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Sluiskil
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sluiskil, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westdorpe, Spui en Philippine bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Sluiskil

Het samenwerken met een marketing Sluiskil is voor iedere onderneming enorm belangrijk. Voorheen kon je nog wel bushokjes vullen met posters, maar vandaag de dag speelt het internet een belangrijke rol. Het is dan ook vanzelfsprekend dat steeds meer organisaties zich focussen op online aanwezigheid. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achter de feiten aanlopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Sluiskil met kennis en ervaring om jou hierbij te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Sluiskil

Veel bedrijven zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Sluiskil in te huren. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is handig om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat gebruiken bepaald. Kortom, iedere onderneming is geholpen met het inschakelen van een marketing Sluiskil.

marketing service Sluiskil

Weet jij al precies welke soort marketingservice je in wilt zetten? Online marketing is zoals je weet een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en experts door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige bureaus je van iedere stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Sta hier eerst bij stil alvorens je een aanvraag indient. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op als we je koppelen aan een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Sluiskil

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Sluiskil– type marketingbureau Sluiskil

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Sluiskil: ben je op zoek naar een marketing Sluiskil voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Sluiskil. Deze partij is er natuurlijk niet alleen voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. Door de ervaring van het marketingbureau uit Sluiskil weten zij exact welke diensten passen bij jouw organisatie.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Sluiskil die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Sluiskil. We hebben het diensten overzicht voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Sluiskil?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Sluiskil te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Sluiskil

Het aantrekken van een internet marketing bureau uit Sluiskil heeft meerdere voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan aanspreken. Het marketingbureau Sluiskil is er om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw website. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Doordat online marketingbureaus exact kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Sluiskil is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Sluiskil weet waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingmiddelen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Sluiskil is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Sluiskil?

Zoekmachine optimalisatie Sluiskil

Zorg ervoor dat jouw SEO in Sluiskil in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Sluiskil‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Sluiskil vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd wenselijk, ook als het aankomt op in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je voldoende moeite stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Sluiskil. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Sluiskil. Daarnaast is het wenselijk om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere aanpak.

De marketing agencies uit Sluiskil die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA Sluiskil
  • SEO Sluiskil
  • Content marketing Sluiskil
  • Social Media Bureau Sluiskil
  • E-mailmarketing Sluiskil
  • Marketing communicatiebureau Sluiskil

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Sluiskil

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Sluiskil contacteren? Ben dan zo specifiek mogelijk in je aanvraag! Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met je marketing planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek plannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Sluiskil uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Sluiskil, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Sluiskil op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Sluiskil?

Direct zoekmachine adverteren Sluiskil

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Sluiskil‘ om SEA Sluiskil specialisten te vergelijken.

Marketing Sluiskil is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Sluiskil in. Wij hopen dat je met onze hulp snel uitkomt bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het aanspreken van de ideale doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Sluiskil, vul ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Sluiskil te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Sluiskil, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Sluiskil).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Sluiskil?

Conversie optimalisatie Sluiskil

Klik op ‘Conversie optimalisatie Sluiskil‘ om de kosten voor een CRO Sluiskil specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Sluiskil

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Sluiskil is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Sluiskil. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Sluiskil en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Sluiskil die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Sluiskil

Werkt lekker!

23 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marco Hendriks

Google is je grootste vriend

26 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Peeters

De perfecte match

28 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram Kok

Werkt goed dit

23 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jelle van de Ven

Ideale match

22 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeroen Post

Gevonden via forum

25 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke Koster

Snelle offerte

20 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Dijkstra

Goed contact

19 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arie van der Laan

Forum bood hulp

23 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Eric van de Wal

Ideale tip

18 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan Smits

Duidelijke website

18 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nancy van der Linden

Super service

20 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maurice Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Maas

Super service

13 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna de Koning

erg betaalbaar

11 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco van der Laan

Fijn!

16 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- David Kuiper

Positieve ervaring

12 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Petrus van Dongen

Werkt lekker!

12 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard van Leeuwen

Marketingkaart werkt erg fijn

13 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Willem Molenaar

Perfecte tip

12 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Suzanne Post

Ideale match

7 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark Verhoeven

Marketingkaart is top!

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Ellen van Wijk

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben Kok

Fijn!

4 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dave Peeters

Erg tevreden

6 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Richard Kramer

Lang leve google

5 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Smits

Prettige service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Joris van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

6 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella Timmermans

Marketingkaart werkt erg fijn

5 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jessica van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Mulder

Snelle offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Brouwer

Dit werkt fijn

29 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem Scholten

Google is je grootste vriend

21 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van der Laan

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maurice van de Brink

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Hermans

Snelle match via marketingkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mark van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ruben van Vliet

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michael Dijkstra

Snelle offerte

20 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

21 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Schouten

Geen linkedin nodig

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van Doorn

Marketingkaart is top!

12 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Charlotte Dijkstra

Snelle offerte

12 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Manon Evers

Dé tip

17 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arie Willemsen

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Miranda van Dongen

Via Via maar dan beter

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Bakker

Snelle offerte

8 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Willemsen

Vlugge offerte

11 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Postma

Snelle match via marketingkaart.nl

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacobus van de Pol

Lang leve google

8 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Gerritsen

De perfecte match

11 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sanne Jansen

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vincent Schipper

Google is je grootste vriend

10 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Wit

Positieve ervaring

6 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- David Jansen

Fijne service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Paulus Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Velde

vlot en makkelijk

2 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Gerardus Bos

Vlugge offerte

3 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid van de Veen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris van Dongen

erg snel

2 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicole Scholten

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michael Peters

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sjoerd van der Linden

Ideale match

30 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika Koster

Snelle offerte

28 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Steven de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marjolein Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerrit van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

23 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus de Graaf

snel geholpen

20 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Robert van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem Smits

Ideale website

25 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ellen Schipper

Forum bood hulp

17 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia de Bruijn

Fijn!

18 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Alexander Bos

Werkt goed dit

17 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patrick Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerrit Kuipers

Werkt lekker!

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petronella Kuijpers

Geen linkedin nodig

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Sanders

Gevonden via forum

18 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Saskia Brouwer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeffrey Groen

Gevonden via forum

11 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jasper Hofman

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joost van der Meer

De perfecte match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra de Vos

Via forum hier terechtgekomen

7 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Elizabeth Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Hendrika de Vries

Marketingkaart is top!

12 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Antonius de Jong

Snelle match via marketingkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maarten de Boer

snelle service

5 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Nienke van den Broek

aangename service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Evelien Evers

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria de Boer

Gevonden via forum

5 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Willem van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

3 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Jansen

Voortreffelijke match

1 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kelly Jansen

vlot en makkelijk

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Petrus Martens

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina de Vos

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda van der Heijden

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Bosch

Ideale tip

1 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wendy Driessen

Ideale match

25 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicole Post

Super service

30 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hanneke Verbeek

Via Via maar dan beter

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie de Wit

Ideale tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia Smits

Vlugge offerte

21 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Driessen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge Jansen

erg betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Mol

Super service

22 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maarten Timmermans

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Berg

snelle service

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Janneke de Jong

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik Willemsen

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van Doorn

Google is je grootste vriend

18 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Dijkstra

Perfecte tip

20 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Antonius Post

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marije Driessen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maaike van der Linden

Duidelijke website

11 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Suzanne Evers

snelle service

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Judith Smit

Vlugge offerte

12 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam Schipper

Via Via maar dan beter

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan van de Wal

De perfecte match

9 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Raymond van de Wal

Perfecte tip

13 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Edwin Wolters

Dé tip

11 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk Smit

Ideale match

4 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Jonker

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Schouten

De perfecte match

2 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël de Groot

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Cornelia de Jong

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Hendriks

Forum bood hulp

4 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrik Maas

snelle service

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Charlotte Bosch

Ideale tip

1 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joyce Martens

betaalbaar en professioneel

4 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid de Boer

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eveline van de Pol

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Nicolaas Sanders

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mark Brouwer

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Leonie de Bruin

Marketingkaart is top!

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Christiaan Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Daniëlle Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van Dam

De perfecte match

28 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne Koster

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen van Wijk

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Alexander de Jonge

Marketingkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Monique Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martine van den Heuvel

Positieve ervaring

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Angelique Schipper

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein Koster

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sander Jacobs

Erg tevreden

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Elisabeth Schipper

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Marjolein Blom

zeer rap geholpen

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilona Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom Mol

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniël van Leeuwen

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adrianus van de Velde

Fijn!

10 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martine de Jonge

Marketingkaart werkt erg fijn

5 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Koen van den Broek

Positieve ervaring

27 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Saskia Brouwer

Fijn!

25 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joris Gerritsen

Geen linkedin nodig

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Visser

Ideale website

6 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maartje Kuipers

Goede werking van de website

5 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Caroline Wolters

Snelle match via marketingkaart.nl

28 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sandra Molenaar

snel geholpen

20 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Karin Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

11 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roel Koster

Super service

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen de Ruiter

Snelle match via marketingkaart.nl

26 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Brouwer

Dit werkt fijn

23 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barry Janssen

Goede werking van de website

18 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Renate Hendriks

vlot en makkelijk

13 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Guido Wolters

Duidelijke website

5 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabrina de Vos

Snelle offerte

10 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Schipper

Vlugge offerte

3 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joris Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Huisman

Ideale tip

15 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martine Postma

Zeer verrast

14 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmus van Leeuwen

Marketingkaart werkt erg fijn

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Susanne de Boer

Fijn!

28 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Peters

Via linkedin niet hetzelfde

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Dekker

Fijn!

10 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jacqueline Vos

Goed contact

8 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patricia Hofman

Lang leve google

1 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen van de Velden

Dit werkt fijn

20 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angelique Koster

Perfecte tip

14 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge de Lange

Goed contact

8 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas Molenaar

Aangenaam verrast

3 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sylvia de Lange

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

27 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petronella Peters

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave de Bruijn

betaalbaar en professioneel

9 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Jonker

Erg tevreden

6 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Matthijs de Vries

Fijne service

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Kim Mol

Marketingkaart werkt erg fijn

18 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Thomas Dijkstra

Erg tevreden

13 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marije de Jonge

Google is je grootste vriend

6 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Verhoeven

Geen linkedin nodig

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Bakker

Google is je grootste vriend

27 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van de Berg

Forum bood hulp

18 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Remco Vos

Lang leve google

8 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Scholten

zeer rap geholpen

2 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Robertus Mulder

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Sander van Dongen

Fijne service

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jeffrey Evers

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander Bakker

Ideale website

4 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natascha Hendriks

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Thijs Mulder

Fijn!

11 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Laura de Bruijn

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maaike Meijer

Werkt lekker!

8 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha van Wijk

Dit werkt fijn

3 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Bosman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Erik de Koning

Uitgelichte marketing bureau's uit Sluiskil

JK-media Marketing & Communicatie

Parelmoerboog 13
4533 BB Terneuzen
Nederland

06 81776827
https://jk-media.nl/

info-pol.eu

Meester F.J. Haarmanweg 59-a
4538 AN Terneuzen
Nederland

06 30384591
http://info-pol.eu/kontakt/

TiDi Media BV

Mr. F.J. Haarmanweg 27
4538 AN Terneuzen
Nederland

0115 648 444
https://www.tidi.nl/