Online Marketing Bureau Vierhuizen

Zoek jij een expert voor jouw marketing in Vierhuizen?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Vierhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vierhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Vierhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Vierhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vierhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Houwerzijl, Hornhuizen en Grijpskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Vierhuizen

Het samenwerken met een marketing Vierhuizen is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. Daar waar je eerst je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook logisch dat steeds meer organisaties zich bezighouden met online aanwezigheid. Bedrijven die online marketing weten toe te passen zullen hier het meeste van profiteren, ondernemingen die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Vierhuizen met kunde en ervaring om jou hierbij te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Vierhuizen

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Zoals we hierboven hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Het is wenselijk dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw bedrijf een persoonlijke strategie ontwikkelen, door middel van deze strategie weet je gelijk waar de focus op moet gaan liggen. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een effectieve advertentie in Google. Kortom, iedere onderneming heeft baat bij het inschakelen van een marketing Vierhuizen.

marketing service Vierhuizen

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Marketing is natuurlijk een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn allemaal dingen waar je even over moet nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Vierhuizen. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Vierhuizen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Vierhuizen– type marketingbureau Vierhuizen

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het type werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Vierhuizen: heb je behoefte aan een marketing Vierhuizen voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om advies te vragen aan het marketingbureau in Vierhuizen. Deze partij is er uiteraard niet enkel voor het uit handen nemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing Vierhuizen zal bekijken in welke opzichten jouw onderneming versterkt kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Vierhuizen die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Vierhuizen. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Vierhuizen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Vierhuizen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Vierhuizen

We kunnen ongelooflijk veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau Vierhuizen. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te focussen. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te richten op zaken die beter bij je passen. Ook is het zo dat het inzetten van een marketing bureau Vierhuizen kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Doordat online marketingbureaus exact kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette middelen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je daarnaast ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Door hier actief op in te spelen maken ze je andere ingezette middelen efficiënter. Een online marketingbureau uit Vierhuizen is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Vierhuizen?

Zoekmachine optimalisatie Vierhuizen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Vierhuizen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Vierhuizen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Vierhuizen vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Omdat er veel vraag is naar marketing Vierhuizen zijn er ook meerdere aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bedrijven om te kijken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Vierhuizen die enorm goed zijn in de volgende diensten.

  • SEA Vierhuizen
  • SEO Vierhuizen
  • Content marketing Vierhuizen
  • Social Media Bureau Vierhuizen
  • E-mailmarketing Vierhuizen
  • Marketing communicatiebureau Vierhuizen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Vierhuizen

Door helder te zijn in je offerte aanvraag kom je meteen uit bij een geschikt marketing agency uit Vierhuizen. Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote problemen krijgt met de marketing planning. Na het ontvangen van de offertes is het tijd om een ontmoetingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Vierhuizen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Vierhuizen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Vierhuizen?

Direct zoekmachine adverteren Vierhuizen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Vierhuizen‘ om SEA Vierhuizen specialisten te vergelijken.

Marketing Vierhuizen is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Vierhuizen contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij weten zeker dat je met onze tips snel uitkomt bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw wensen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Om je nog verder te begeleiden bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Vierhuizen, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Vierhuizen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Vierhuizen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Vierhuizen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Vierhuizen?

Conversie optimalisatie Vierhuizen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Vierhuizen‘ om de kosten voor een CRO Vierhuizen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Vierhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Vierhuizen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Vierhuizen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Vierhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Vierhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Vierhuizen

erg snel

30 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Erwin van Dongen

Ideale tip

26 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey van de Veen

Perfecte tip

23 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia van de Berg

Ideale tip

25 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin Jonker

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje de Jonge

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ruud Mulder

Heel positief

21 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrik de Boer

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke Meijer

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Wit

Geen linkedin nodig

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Kuipers

erg betaalbaar

17 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van der Meulen

Lang leve google

11 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel van de Berg

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

15 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein van den Bosch

Positieve ervaring

9 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tim Brouwer

zeer rap geholpen

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marieke Kuijpers

Fijn!

10 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Kuipers

Dé tip

12 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Iris Jacobs

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie Bakker

Erg tevreden

11 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marije van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes van Dam

Perfecte website

3 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Peter de Boer

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter Post

Lang leve google

4 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Kuipers

Fijne service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Arjan van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

4 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacobus van Dam

Marketingkaart werkt erg fijn

29 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Hanneke Evers

niet verwacht zo betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

29 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein de Wit

De perfecte match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne Hendriks

Google is je grootste vriend

24 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert Hendriks

Dé tip

22 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle Maas

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Janneke Willemsen

Goede werking van de website

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Gerritsen

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Iris van de Velde

Eindelijk een fijne site

26 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicole de Boer

Via Via maar dan beter

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Dijkstra

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Astrid van Vliet

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marcel Jacobs

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Willem Peeters

Prettige service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Martine Smeets

Snelle offerte

20 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patricia Verbeek

Aangenaam verrast

13 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mark van der Horst

aangename service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sabrina van der Laan

Positieve ervaring

15 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Claudia de Bruin

Perfecte tip

11 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rutger Smeets

Erg tevreden

10 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martijn Brouwer

De perfecte match

13 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bas Meijer

Prettige service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Angelique Mulder

Dé tip

14 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

13 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha de Graaf

Vlugge offerte

5 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie de Wit

Forum bood hulp

4 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Arjan Hofman

De perfecte match

8 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels de Koning

Gevonden via forum

5 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Klaas van Dongen

Duidelijke website

5 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marije van den Broek

Eindelijk een fijne site

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela van de Ven

Dé tip

3 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabrina Willemsen

snelle service

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marcel Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Iris Kuijpers

Ideale match

27 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene Hofman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nienke Mulder

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Thomas Wolters

Via Via maar dan beter

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Schouten

Heel positief

25 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Margaretha Kuiper

De perfecte match

30 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara de Jong

Dit werkt fijn

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

27 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes de Haan

Eindelijk een fijne site

22 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriaan van de Pol

Marketingkaart werkt erg fijn

22 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Rogier van de Brink

Snelle offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis Bos

Erg tevreden

20 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johannes de Groot

Perfecte website

18 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marieke Smeets

Perfecte tip

22 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Willemsen

Dit werkt fijn

19 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram Vermeulen

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

16 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis de Lange

Heel positief

15 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacobus Willems

Erg tevreden

15 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kelly Blom

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simone Koster

Via linkedin niet hetzelfde

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Dijkstra

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sanne van der Meulen

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vanessa van Leeuwen

Vlugge offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin Smits

Perfecte tip

6 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petra van de Velde

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank de Leeuw

Voortreffelijke match

4 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Kok

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michel Driessen

betaalbaar en professioneel

8 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes van de Berg

Ideale match

7 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha van Leeuwen

Vlugge offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Evelien Jansen

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Peeters

Perfecte tip

4 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacoba Koster

Fijne service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jacoba Kok

Ideale match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud Timmermans

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke van Dam

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michel Kok

Erg tevreden

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anna Kuiper

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tessa van Loon

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Raymond Maas

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Melanie van der Meulen

Super service

21 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ilse Dekker

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra Bos

erg snel

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ellen van den Heuvel

Marketingkaart is top!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Paulus van den Broek

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten Verbeek

Ideale tip

18 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander Evers

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah van Vliet

Gevonden via forum

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Joost van den Bosch

Duidelijke website

17 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bastiaan Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Erwin van de Ven

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Remco van de Velde

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Joris Janssen

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Daniël van Dongen

Forum bood hulp

9 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius Vink

Gevonden via forum

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Martine Postma

De perfecte match

25 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joyce Prins

Goed contact

18 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Jonker

Werkt lekker!

9 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Hermans

Perfecte website

30 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eveline Willems

Ideale tip

25 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Groen

Snelle offerte

18 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin van de Berg

Dé tip

12 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie Blom

Goede werking van de website

4 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Bosman

De perfecte match

28 december 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrika Peters

Perfecte tip

20 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Driessen

Via forum hier terechtgekomen

19 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina van de Velden

Super service

6 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Monique Vos

zeer rap geholpen

9 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Angelique van der Linden

Eindelijk een fijne site

2 december 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy Schipper

Erg tevreden

30 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martijn van den Broek

zeer rap geholpen

22 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ellen Boer

Goede werking van de website

15 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martine Sanders

Super service

7 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marloes Bosch

Dit werkt fijn

5 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Susanne Jacobs

snel geholpen

26 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes Kuijpers

Goed contact

19 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry Gerritsen

Google is je grootste vriend

11 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Kuiper

Perfecte website

9 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angelique Smeets

Goed contact

29 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rogier van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

19 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Rogier van der Laan

Zeer verrast

16 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jacob Bos

Marketingkaart werkt erg fijn

12 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Lisette Hermans

Snelle offerte

1 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Karin Wolters

Perfecte tip

25 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob Prins

Snelle match via marketingkaart.nl

17 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elisabeth de Wit

Dé tip

9 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica van Doorn

Google is je grootste vriend

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Wolters

Geen linkedin nodig

31 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Bruijn

betaalbaar en professioneel

20 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Vink

Goed contact

17 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tessa van der Laan

Marketingkaart werkt erg fijn

9 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marleen Mulder

Eindelijk een fijne site

27 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrik Schouten

Snelle offerte

27 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kevin Hoekstra

Super service

12 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martinus Schipper

Voortreffelijke match

3 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Verhoeven

Perfecte website

28 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Lisette van Veen

snelle service

10 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Johanna Maas

Voortreffelijke match

2 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus van Dongen

Perfecte website

2 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anouk de Vries

erg snel

18 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Petronella van Dam

zeer rap geholpen

22 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mark Verbeek

Forum bood hulp

27 februari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Robin van der Laan

aangename service

5 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Erwin de Vries

Marketingkaart werkt erg fijn

28 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacob Smit

Uitgelichte marketing bureau's uit Vierhuizen

Franq Websites

Meynemaheem 15
9821 PW Oldekerk
Nederland

0594 697 057
https://websites.franq.nl/

Quotion

Lage Traan 4F
9351 VL Leek
Nederland

088 027 7812
https://www.quotion.nl/

Sterc Internet en Marketing

Nije Jirden 3
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 361 114
https://www.sterc.nl/