Online Marketing Bureau Leek

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw marketing in Leek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Leek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Leek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Leek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Leek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tolbert, Midwolde en Lettelbert bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Leek

Marketingbureaus uit Leek nemen een cruciale positie in in de organisatiestructuur van veel organisaties. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Leek zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Organisaties die online marketing weten toe te passen zullen sneller vooruit gaan, organisaties die hier niet mee bezig zijn zullen waarschijnlijk niet overleven. Een marketing bureau Leek zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Leek

Veel ondernemingen weten niet op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Leek in te huren. Online marketing is eigenlijk een redelijk goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet makkelijk zijn om al die online taken goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je maakt weet je precies waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten bepaald. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inschakelen van een marketing Leek.

marketing service Leek

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of content marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de werkwijze van diverse bureaus. Ben jij iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en stuurt op eindresultaat? Dit zijn allemaal dingen waar je even over zult moeten nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Leek. Wij doen natuurlijk ons best een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Leek

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Leek– type marketingbureau Leek

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het type werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Leek: zoek je naar een marketing Leek voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee geholpen bent, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Leek. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het uit handen nemen van de taken, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. De marketing Leek zal onderzoeken op welke gebieden jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar de juiste agency uit Leek die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Leek. We hebben het diensten overzicht voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Leek?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Leek te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Leek

We kunnen enorm veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Leek. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te concentreren op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing uiteraard ook omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je daarnaast ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere marketingmiddelen effectiever. Een online marketingbureau uit Leek is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Leek?

Zoekmachine optimalisatie Leek

Zorg ervoor dat jouw SEO in Leek in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Leek‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Leek vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een open manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Het is dan ook aan te raden dat je voldoende tijd stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Leek. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Leek. Vergelijk dan ook diverse marketing bedrijven om te checken waar de verschillen zitten. Ook bij bijvoorbeeld email marketing is het zo dat er verschillen zijn tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Leek die gespecialiseerd zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Leek
  • SEO Leek
  • Content marketing Leek
  • Social Media Bureau Leek
  • E-mailmarketing Leek
  • Marketing communicatiebureau Leek

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Leek

Door duidelijk te zijn bij je aanvraag kom je sneller uit bij een geschikt marketing agency uit Leek. Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later grote problemen krijgt met je marketing planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Leek op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Leek, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Leek op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Leek?

Direct zoekmachine adverteren Leek

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Leek‘ om SEA Leek specialisten te vergelijken.

Marketing Leek is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Leek contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Door middel van marketing Leek kan je jouw onderneming laten groeien, je wilt immers wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog verder te assisteren bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Leek, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Leek te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Leek, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Leek).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Leek?

Conversie optimalisatie Leek

Klik op ‘Conversie optimalisatie Leek‘ om de kosten voor een CRO Leek specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Leek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Leek is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Leek. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Leek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Leek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Leek

snel geholpen

9 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Johan Hermans

Snelle match via marketingkaart.nl

6 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter de Bruin

Fijn!

29 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Angelique de Boer

De perfecte match

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmus Jacobs

snelle service

13 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marcel de Bruijn

Prettige service

11 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Franciscus van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

6 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tamara Sanders

Gevonden via forum

23 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

18 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine van den Bosch

snel geholpen

12 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

7 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Kuiper

Goed contact

1 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

31 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen de Koning

Geen linkedin nodig

20 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Bos

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Angelique Postma

Google is je grootste vriend

13 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van der Linden

Google is je grootste vriend

8 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas van Beek

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacqueline van der Laan

Zeer verrast

5 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Iris van de Berg

Geen linkedin nodig

2 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Bos

Dit werkt fijn

28 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana de Jong

Dé tip

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris van de Velde

Vlugge offerte

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelis Evers

Snelle offerte

2 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Mol

Voortreffelijke match

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Vermeulen

Via Via maar dan beter

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Post

Via Via maar dan beter

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen van de Veen

De perfecte match

8 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johanna van der Horst

Super service

30 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Simon Smit

Voortreffelijke match

19 september 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmina de Boer

Voortreffelijke match

18 september 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid van de Velde

niet verwacht zo betaalbaar

7 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Bosman

snelle service

4 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Daniël van de Velde

Goede werking van de website

24 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jelle Koster

Lang leve google

19 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Mulder

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

10 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem Scholten

Dé tip

5 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anita de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

20 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marco van der Horst

Perfecte tip

11 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Karin van de Wal

Zeer verrast

4 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kim Veenstra

Forum bood hulp

27 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

26 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eveline de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

3 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Vos

Werkt goed dit

29 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tessa Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Petrus Peeters

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Maas

Snelle offerte

9 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Hoekstra

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel Willems

Dit werkt fijn

13 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marc Postma

Fijn!

14 maart 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marijke Jansen

aangename service

24 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Evelien van de Veen

Prettige service

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jessica Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

18 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sjoerd Jansen

Uitgelichte marketing bureau's uit Leek

Buro Reng – Design en Communicatie Groningen

Munnekeholm 4
9711 JA Groningen
Nederland

06 14284672
http://www.buroreng.nl/

LiftingSEO

Korreweg 206A
9715 AM Groningen
Nederland

06 23638986
http://liftingseo.nl/

ManufaQtory

Koolstraat 49
9717 KC Groningen
Nederland

06 25217519
http://www.manufaqtory.nl/