Online Marketing Bureau Roermond

Behoefte aan een betaalbaar marketing bureau in Roermond die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Roermond verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Roermond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Roermond gezocht?

Een marketing bureau uit Roermond vinden

Marketing Roermond
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Buggenum, Herten en Linne bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Roermond

Het vinden van een marketing Roermond is voor iedere organisatie enorm belangrijk. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Roermond zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Roermond zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Roermond

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau Roermond in te zetten. Online marketing is echter een relatief goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is slim om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Omdat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Hierdoor doen ook de grotere bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een ervaren online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een effectieve SEA campagne. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Roermond.

marketing service Roermond

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Er is namelijk keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of social media management Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Dit zijn zaken waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Roermond. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Roermond

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Roermond– type marketingbureau Roermond

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Roermond is het aan te raden om na te denken over de opdrachten die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee geholpen bent, schroom dan ook niet om raad te vragen aan het marketingbureau in Roermond. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het uit handen nemen van de opdrachten, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. De marketing Roermond zal analyseren op welke gebieden jouw organisatie verbeterd kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Roermond die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Roermond. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Roermond?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Roermond te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Roermond

Het vinden van een internet marketing bureau uit Roermond heeft een aantal voordelen. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Het marketingbureau Roermond is bereid om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf heb je geen omkijken meer naar jouw online marketing. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Roermond is het over laten komen van een bepaald imago. Door de kennis van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Roermond is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Roermond?

Zoekmachine optimalisatie Roermond

Zorg ervoor dat jouw SEO in Roermond in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Roermond‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Roermond vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om de marketing. Het is dan ook wenselijk dat je veel moeite steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Roermond. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Roermond. Daarnaast is het wenselijk om te vragen wat hun zo uniek maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in de omgeving. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Roermond die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • SEA Roermond
  • SEO Roermond
  • Content marketing Roermond
  • Social Media Bureau Roermond
  • E-mailmarketing Roermond
  • Marketing communicatiebureau Roermond

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Roermond

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Roermond vinden? Ben dan zo duidelijk mogelijk bij je aanvraag! Als jij helder aankaart welke werkzaamheden je wilt afnemen en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing agency uit Roermond om een passende offerte toe te sturen. Daarna kan je een eerste ontmoeting inplannen, zo weet je meteen wie er voor jou de marketing Roermond op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Roermond, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Roermond op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Roermond?

Direct zoekmachine adverteren Roermond

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Roermond‘ om SEA Roermond specialisten te vergelijken.

Marketing Roermond is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Roermond in. Wij hopen dat je met onze hulp snel beland bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door marketing Roermond ben je in staat om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw onderneming optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog meer te begeleiden bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Roermond, vul meteen ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Roermond te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Roermond, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Roermond).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Roermond?

Conversie optimalisatie Roermond

Klik op ‘Conversie optimalisatie Roermond‘ om de kosten voor een CRO Roermond specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Roermond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Roermond is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Roermond. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Roermond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Roermond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Roermond

Marketingkaart is top!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Arjan Hermans

Heel positief

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Vincent Veenstra

Werkt lekker!

12 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ellen Scholten

Positieve ervaring

13 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Barry Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Brenda Dijkstra

erg betaalbaar

10 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan van Leeuwen

Werkt goed dit

9 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse van Beek

snelle service

5 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Alexander de Bruin

Voortreffelijke match

14 februari 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René Bosch

betaalbaar en professioneel

9 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Vink

Snelle offerte

6 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacob van de Pol

De perfecte match

24 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marcel Vink

betaalbaar en professioneel

23 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris de Haan

Marketingkaart werkt erg fijn

16 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marieke de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

4 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin van Doorn

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Vincent van de Veen

Goed contact

26 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone Huisman

Snelle offerte

15 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs Hendriks

snel geholpen

15 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Petra van Doorn

Aangenaam verrast

11 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natascha de Bruin

aangename service

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Claudia de Vos

erg snel

4 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marjolein Timmermans

Fijne service

28 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Tessa van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

26 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten van den Broek

Forum bood hulp

17 november 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Raymond Visser

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Smits

Snelle offerte

5 november 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Sanders

Heel positief

30 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas de Leeuw

vlot en makkelijk

21 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Hendrika Blom

erg betaalbaar

16 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Martens

Werkt lekker!

6 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne van de Pol

Ideale website

29 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan Dijkstra

Super service

21 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robertus de Koning

Ideale match

17 september 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Kok

Eindelijk een goede site gevonden

5 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie van Leeuwen

Voortreffelijke match

1 september 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja de Vos

De perfecte match

22 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kevin de Boer

Perfecte website

20 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Matthijs Bosman

Werkt lekker!

9 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Bosman

Aangenaam verrast

2 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Astrid Kuiper

Lang leve google

30 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Schipper

aangename service

23 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marloes Vos

erg snel

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ramona Bakker

Aangenaam verrast

11 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vincent de Haan

zeer rap geholpen

3 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Martin Driessen

Heel positief

24 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robert Schouten

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wendy Prins

Google is je grootste vriend

9 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Kuipers

aangename service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Miranda van den Bosch

Perfecte tip

25 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline Wolters

Perfecte website

23 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël Verbeek

Marketingkaart werkt erg fijn

13 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Natascha Smits

niet verwacht zo betaalbaar

6 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van Dongen

snelle service

30 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rob Brouwer

Ideale website

7 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis Kramer

Voortreffelijke match

23 maart 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petronella Mol

Aangenaam verrast

10 maart 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thijs Mulder

Ideale match

2 februari 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Yvonne Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Hoekstra

Uitgelichte marketing bureau's uit Roermond

LinQxx BV

Bakkerstraat 19
6041 JP Roermond
Nederland

0475 745 487
https://www.linqxx.nl/

Blue Duck interactive

Westhoven 7
6042 NV Roermond
Nederland

0475 202 233
https://www.blueduck.nl/

Commcom

Westhoven 7
6042 NV Roermond
Nederland

0475 339 332
https://www.commcom.nu/