Online Marketing Bureau Herten

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Herten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Herten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Herten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Herten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Herten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Linne, Horn en Beegden bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Herten

Marketingbureaus uit Herten nemen een hele belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je voorheen je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van het internet. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Herten kan jou hiermee helpen. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Herten met kennis en ervaring om jou hierbij te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Herten

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau Herten in te schakelen. Online marketing is eigenlijk een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om het uit te besteden aan een kundig online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Om deze reden doen ook de grote ondernemingen er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je precies waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een effectieve advertentie in Google. Kortom, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Herten.

marketing service Herten

Weet jij al precies welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Online marketing is zoals je weet een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Denk hier eerst goed over na voordat je een aanvraag indient. In jouw aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee als we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Herten

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Herten– type marketingbureau Herten

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Herten is het goed om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan uit helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je het beste mee geholpen bent, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Herten. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. De marketing Herten zal analyseren in welke opzichten jouw bedrijf verbeterd kan worden op het online gebied.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Herten die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Herten. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Herten?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Herten te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Herten

We kunnen ongelooflijk veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Herten. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel energie als bedrijfsleider zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te verbeteren en om manieren te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Ook is het zo dat het in dienst nemen van een marketing bureau Herten kan zorgen voor een aardige besparing. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je daarnaast ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Herten weet exact waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan neerzetten. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere marketingmiddelen efficiënter. Een online marketingbureau uit Herten is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Herten?

Zoekmachine optimalisatie Herten

Zorg ervoor dat jouw SEO in Herten in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Herten‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Herten vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd fijn, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je voldoende moeite steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Herten. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Herten. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere aanpak.

De marketing agencies uit Herten die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Herten
  • SEO Herten
  • Content marketing Herten
  • Social Media Bureau Herten
  • E-mailmarketing Herten
  • Marketing communicatiebureau Herten

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Herten

Wil je meteen het beste marketing agency uit Herten contacteren? Ben dan zo specifiek mogelijk bij je offerte aanvraag! Als jij duidelijk aangeeft welke taken je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit Herten om een geschikte offerte toe te sturen. Ten slotte kan je een kennismakingsgesprek inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Herten uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Herten, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Herten op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Herten?

Direct zoekmachine adverteren Herten

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Herten‘ om SEA Herten specialisten te vergelijken.

Marketing Herten is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Herten contacteren voor jouw marketing taken. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Om je nog meer te begeleiden bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Herten, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Herten te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Herten, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Herten).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Herten?

Conversie optimalisatie Herten

Klik op ‘Conversie optimalisatie Herten‘ om de kosten voor een CRO Herten specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Herten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Herten is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Herten. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Herten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Herten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Herten

Vlugge offerte

4 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Driessen

Erg tevreden

27 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost Koster

Perfecte website

24 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline de Leeuw

Geen linkedin nodig

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Molenaar

Snelle offerte

25 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine de Haan

Lang leve google

22 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Bakker

Voortreffelijke match

20 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemieke Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan Meijer

Via Via maar dan beter

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

17 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick Hermans

Perfecte website

15 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan Willems

aangename service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Niels Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Martens

Ideale tip

15 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne van den Broek

Marketingkaart werkt erg fijn

15 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Petronella van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia van de Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Huisman

Lang leve google

11 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra van Loon

Snelle match via marketingkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ivo Vos

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Dekker

Snelle match via marketingkaart.nl

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hanneke de Koning

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Smits

Snelle offerte

10 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Vos

Eindelijk een goede site gevonden

10 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Niels Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Claudia van Dam

Vlugge offerte

4 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan Smit

Lang leve google

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Lange

zeer rap geholpen

3 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Peter Peeters

Geen linkedin nodig

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Kramer

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tamara van de Ven

Lang leve google

1 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Dijkstra

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan Bakker

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard van de Veen

Zeer verrast

28 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Peter van der Laan

Lang leve google

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Smit

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Karin Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo Jansen

Geen linkedin nodig

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn de Groot

Snelle match via marketingkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Renate Hofman

Goede werking van de website

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana de Leeuw

Lang leve google

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper de Lange

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Guido de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein de Leeuw

Snelle match via marketingkaart.nl

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie de Lange

Google is je grootste vriend

18 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van den Broek

Eindelijk een fijne site

16 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido van de Velde

Ideale match

18 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda Smeets

De perfecte match

12 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicole Dijkstra

vlot en makkelijk

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Gerardus Jonker

Vlugge offerte

16 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christian Koning

Fijne service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jasper de Wit

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes Jansen

Fijn!

14 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anne Hofman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sylvia van de Ven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy van de Berg

erg betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben van Doorn

Eindelijk een goede site gevonden

5 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René van der Heijden

Super service

8 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marcel de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Scholten

Via forum hier terechtgekomen

5 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mark van de Veen

Gevonden via forum

30 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Kim Evers

Perfecte website

3 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marinus van den Heuvel

Duidelijke website

30 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johanna Mol

Ideale website

3 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rutger de Wit

Gevonden via forum

28 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Bram Prins

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martine Peters

Perfecte tip

27 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

29 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van Dijk

Forum bood hulp

27 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa van Wijk

Fijne service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Joris van der Heijden

Ideale tip

23 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara de Jong

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van den Bosch

Gevonden via forum

23 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maartje Timmermans

Marketingkaart werkt erg fijn

23 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Melanie de Koning

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van Dongen

Marketingkaart is top!

19 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marinus Scholten

Snelle offerte

18 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Monique van den Broek

Lang leve google

18 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Koster

Werkt lekker!

20 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas Groen

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Renate Hoekstra

Vlugge offerte

20 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Roel van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

16 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Jacoba Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

13 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Veen

snel geholpen

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tessa Post

Google is je grootste vriend

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Koning

Fijne service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Erik van de Veen

Snelle offerte

11 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Willems

zeer rap geholpen

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelia van Doorn

aangename service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Martinus Scholten

Google is je grootste vriend

10 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Sanders

snel geholpen

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Angelique Schipper

Perfecte tip

10 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel van den Broek

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara Driessen

Lang leve google

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Prins

Ideale match

4 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius de Vries

Perfecte tip

31 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eva de Groot

erg snel

4 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Susanne Sanders

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate van Leeuwen

Marketingkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Astrid Jacobs

Erg tevreden

2 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ramona Wolters

Perfecte website

29 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michael van den Bosch

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus de Vries

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Stefan Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole de Wit

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Bosman

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- David van Leeuwen

Werkt lekker!

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arjan van Loon

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joyce Jonker

Snelle match via marketingkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sanne Kramer

Werkt goed dit

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maaike de Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Jacobs

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse Janssen

Marketingkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Arjan Boer

Erg tevreden

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabrina van de Velde

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Christian Schouten

Marketingkaart is top!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sylvia Peeters

snelle service

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Natasja van de Velden

Dé tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne Scholten

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger van der Laan

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda de Vries

Forum bood hulp

10 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natascha de Bruijn

Lang leve google

25 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Gerardus Sanders

Fijn!

16 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Remco Kuiper

Goed contact

8 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Antonius Scholten

Ideale tip

6 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Willemsen

niet verwacht zo betaalbaar

30 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sabrina van Wijk

Gevonden via forum

19 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost Bos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

11 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michiel de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

7 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Verhoeven

Perfecte website

26 december 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke van Leeuwen

Voortreffelijke match

30 december 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Stefan Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah Vermeulen

erg betaalbaar

12 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije de Ruiter

Via Via maar dan beter

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 december 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia Bosman

Ideale tip

11 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier Hendriks

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Catharina Hendriks

Werkt lekker!

2 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Franciscus Schouten

Duidelijke website

21 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique van der Meulen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ellen de Lange

Eindelijk een fijne site

13 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond Veenstra

Marketingkaart werkt erg fijn

4 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja van den Bosch

Dé tip

30 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Lisette Koning

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tamara van de Velde

De perfecte match

14 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne van de Brink

Forum bood hulp

10 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Raymond van Dongen

Ideale match

1 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simon van den Bosch

Vlugge offerte

22 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Schipper

Perfecte website

18 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Elisabeth Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

7 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Bosman

vlot en makkelijk

29 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rob Bos

Via Via maar dan beter

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Smit

Via linkedin niet hetzelfde

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Visser

Ideale website

11 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Melanie Bosch

Positieve ervaring

1 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bram van den Bosch

Heel positief

29 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ilse van de Berg

Ideale website

24 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit Bos

Prettige service

16 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Cornelis Vermeulen

Goede werking van de website

10 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martin Jacobs

Gevonden via forum

4 juli 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas Maas

Eindelijk een fijne site

24 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard de Boer

Aangenaam verrast

19 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruben de Ruiter

snelle service

8 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wilhelmina Dijkstra

Marketingkaart werkt erg fijn

2 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maartje de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Janssen

erg snel

20 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Angela de Boer

Google is je grootste vriend

9 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van den Broek

snelle service

4 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Deborah Schouten

Snelle match via marketingkaart.nl

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thijs Jansen

Lang leve google

5 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Jacobs

Snelle match via marketingkaart.nl

6 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ivo de Vos

Fijne service

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sandra Hoekstra

Goed contact

10 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Veenstra

Uitgelichte marketing bureau's uit Herten

LinQxx BV

Bakkerstraat 19
6041 JP Roermond
Nederland

0475 745 487
https://www.linqxx.nl/

Morgen Media

Kasteel Horionstraat 66
6043 XX Roermond
Nederland

06 46783731
http://www.morgenmedia.nl/

iMonkeys

Kitskensdal 25
6045 EW Roermond
Nederland

0475 855 315
https://imonkeys.net/