Online Marketing Bureau Slochteren

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Slochteren?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Slochteren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Slochteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Slochteren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Slochteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slochteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Froombosch, Hellum en Schildwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Slochteren

Marketingbureaus uit Slochteren nemen een cruciale positie in in de organisatiestructuur van veel organisaties. Daar waar je eerst je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Slochteren zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Slochteren zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Slochteren

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Online marketing is echter een redelijk goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is slim om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het creëren van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken gedefinieerd. Samenvattend, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Slochteren.

marketing service Slochteren

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Marketing is natuurlijk een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van verschillende bureaus. Ben jij iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Sta hier eerst bij stil voordat je een offerte aanvraagt. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Slochteren

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Slochteren– type marketingbureau Slochteren

Alvorens je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Slochteren is het slim om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Slochteren die je in wilt schakelen. Deze partij is er uiteraard niet enkel voor het overnemen van de opdrachten, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Slochteren zal bekijken op welke gebieden jouw organisatie versterkt kan worden op het online gebied.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Slochteren die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Slochteren. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Slochteren?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Slochteren te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Slochteren

Het in zee gaan met een internet marketing bureau uit Slochteren heeft een aantal voordelen. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als bedrijfsleider zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Slochteren is bereid om al deze online taken van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw online aanwezigheid. Ook is het zo dat het inzetten van een marketing bureau Slochteren kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere ingezette middelen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Slochteren is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Slochteren?

Zoekmachine optimalisatie Slochteren

Zorg ervoor dat jouw SEO in Slochteren in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Slochteren‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Slochteren vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om je marketing. Het is dan ook aan te raden dat je veel tijd steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Slochteren. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij een of ander online marketing bureau Slochteren. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te checken waar de verschillen zitten. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Slochteren die gespecialiseerd zijn in de volgende diensten.

  • SEA Slochteren
  • SEO Slochteren
  • Content marketing Slochteren
  • Social Media Bureau Slochteren
  • E-mailmarketing Slochteren
  • Marketing communicatiebureau Slochteren

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Slochteren

Door duidelijk te zijn in je offerte aanvraag kom je veel sneller uit bij een goed marketing agency uit Slochteren. Is het marketingbureau niet in staat om de taken uit te voeren dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met de planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Slochteren uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Slochteren, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Slochteren op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Slochteren?

Direct zoekmachine adverteren Slochteren

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Slochteren‘ om SEA Slochteren specialisten te vergelijken.

Marketing Slochteren is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Slochteren vinden voor jouw marketing werkzaamheden. Wij weten zeker dat je met onze hulp snel uitkomt bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw behoeften. Door marketing Slochteren ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw organisatie optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog meer te begeleiden bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Slochteren, vul meteen ons formulier in en begin met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Slochteren te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Slochteren, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Slochteren).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Slochteren?

Conversie optimalisatie Slochteren

Klik op ‘Conversie optimalisatie Slochteren‘ om de kosten voor een CRO Slochteren specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Slochteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Slochteren is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Slochteren. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Slochteren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Slochteren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Slochteren

Geen linkedin nodig

27 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice de Vries

betaalbaar en professioneel

29 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Smit

Lang leve google

29 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van de Pol

Fijn!

28 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johannes Huisman

Google is je grootste vriend

21 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Visser

Marketingkaart werkt erg fijn

23 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marijke van den Broek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Rutger Kuiper

Super service

22 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel van den Bosch

betaalbaar en professioneel

20 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Jacobs

De perfecte match

18 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Chantal de Vries

Marketingkaart werkt erg fijn

19 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sabrina Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan Evers

Snelle offerte

20 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy de Graaf

Ideale match

14 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wouter Smits

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

13 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sabrina van de Veen

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Maas

erg betaalbaar

12 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse de Jong

Aangenaam verrast

16 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus Kuiper

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Alexander Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Koster

De perfecte match

6 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Jacobs

Google is je grootste vriend

6 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Groen

Werkt goed dit

4 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maarten Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Peeters

Lang leve google

2 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Kramer

Forum bood hulp

7 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Molenaar

Eindelijk een fijne site

7 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sander Jacobs

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Miranda Driessen

Goede werking van de website

6 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy Maas

Werkt lekker!

2 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy Willems

aangename service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Thijs Janssen

Forum bood hulp

3 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nicolaas van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

23 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Kok

Snelle match via marketingkaart.nl

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita Koning

Eindelijk een fijne site

24 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Guido de Koning

Heel positief

22 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Antonius Schouten

Goede werking van de website

24 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martijn Kuiper

Snelle match via marketingkaart.nl

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd van den Bosch

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy de Boer

De perfecte match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas van de Brink

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Verhoeven

Dit werkt fijn

13 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria van Dijk

Lang leve google

18 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Koning

Vlugge offerte

17 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie van Leeuwen

Prettige service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Caroline Driessen

Prettige service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Nienke Scholten

Erg tevreden

9 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ruud van Beek

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Laura de Vos

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

7 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Tim van de Veen

Dé tip

9 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik van Leeuwen

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie Willemsen

Snelle match via marketingkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Claudia Postma

Goede werking van de website

4 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marieke Kramer

Super service

1 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elisabeth van Doorn

Fijn!

2 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sjoerd Scholten

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Tamara Mol

Duidelijke website

3 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd van Dijk

Positieve ervaring

1 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacob van der Linden

Perfecte website

27 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus Dijkstra

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal van den Heuvel

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Willemsen

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Prins

Snelle offerte

30 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus Bakker

Vlugge offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Peters

Voortreffelijke match

23 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Veenstra

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Smit

Ideale tip

20 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Patrick van Wijk

Gevonden via forum

23 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Marcel van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van der Linden

Goed contact

17 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Remco Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marleen van der Meer

Duidelijke website

17 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petronella van den Bosch

Heel positief

16 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martijn Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

19 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicole de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Frank de Lange

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda Driessen

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Sanders

Fijn!

13 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel van de Brink

Marketingkaart is top!

8 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Inge Scholten

Eindelijk een fijne site

9 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije de Bruin

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robin Schouten

Gevonden via forum

10 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Remco de Groot

Fijne service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Renate van den Broek

Werkt lekker!

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart van der Linden

Lang leve google

3 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van der Meulen

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle van Dam

Marketingkaart is top!

2 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Natascha van den Bosch

aangename service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Judith Bos

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marloes van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Guido Schipper

Prettige service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Evelien Martens

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna van der Linden

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

29 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Wouter Sanders

Google is je grootste vriend

29 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Hermans

Via Via maar dan beter

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus van de Brink

snel geholpen

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Manon de Vries

Ideale tip

23 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Iris Mulder

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

25 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Veenstra

Fijn!

23 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniëlle de Leeuw

Fijn!

25 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella Koning

Ideale website

21 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marcel Schipper

Dit werkt fijn

20 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacqueline de Ruiter

Snelle offerte

21 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke Mulder

Lang leve google

16 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wouter van der Horst

betaalbaar en professioneel

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

13 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Miranda de Lange

Snelle offerte

13 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martin van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem van de Velde

Marketingkaart is top!

11 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin Mulder

Perfecte website

11 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tessa Visser

Super service

13 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Danny van den Bosch

Perfecte website

12 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna Willemsen

Heel positief

8 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Barry van Dam

erg betaalbaar

5 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van Loon

Marketingkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Petronella van der Heijden

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maria Janssen

Vlugge offerte

8 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Kuijpers

Zeer verrast

7 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ivo Verhoeven

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Paul Kramer

Zeer verrast

31 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Caroline de Graaf

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Wolters

Perfecte website

5 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Remco van der Heijden

vlot en makkelijk

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marloes de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Jessica Hermans

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Johannes van de Veen

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike Jonker

De perfecte match

26 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patrick Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Kuipers

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander Dekker

Dé tip

28 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben Boer

Ideale match

25 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Iris Visser

Duidelijke website

21 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Manon Blom

Prettige service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Paulus Wolters

Zeer verrast

18 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Femke van Dongen

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paulus Kramer

Snelle match via marketingkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter Schipper

Positieve ervaring

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Leonie van der Meulen

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska de Jong

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Suzanne Maas

Marketingkaart is top!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Robertus van Vliet

Vlugge offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy Kuijpers

erg snel

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Bart Molenaar

snelle service

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Joost van de Pol

Lang leve google

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Kuiper

Fijn!

3 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram Blom

Heel positief

24 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Koning

Lang leve google

16 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle Peters

Snelle offerte

11 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Kuijpers

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

1 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eveline Peters

Snelle offerte

28 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ruben van Dam

Ideale tip

19 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Stefan Groen

Lang leve google

13 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob de Leeuw

Goed contact

27 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Saskia van de Berg

De perfecte match

19 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeffrey Hermans

Prettige service

16 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marinus Boer

Perfecte website

19 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicole van Veen

Perfecte tip

8 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin Boer

Marketingkaart is top!

7 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Paulus van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

4 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith van Beek

zeer rap geholpen

3 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Alexander van de Pol

Fijn!

27 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabrina van den Heuvel

Goed contact

15 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David van de Berg

Ideale website

7 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Guido Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anita van Dijk

Voortreffelijke match

30 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

24 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana van Veen

Forum bood hulp

11 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Kuipers

Fijne service

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Arjan van den Heuvel

Dé tip

1 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- David Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus Kuipers

Forum bood hulp

14 september 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Joost van Vliet

Zeer verrast

6 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Arjan Schouten

Prettige service

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Astrid Bosman

Marketingkaart werkt erg fijn

28 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Petrus Martens

Zeer verrast

19 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacobus Dekker

Marketingkaart is top!

13 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Simon Veenstra

Fijne service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Robin Koning

Eindelijk een goede site gevonden

31 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Björn de Haan

Vlugge offerte

19 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne Maas

snel geholpen

17 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Claudia van Dijk

Lang leve google

5 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter Dijkstra

Zeer verrast

4 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Vanessa van Vliet

Google is je grootste vriend

24 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Smit

Positieve ervaring

16 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patricia de Bruin

Vlugge offerte

11 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter van Beek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Miranda Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs Brouwer

Ideale tip

22 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martinus van der Heijden

Zeer verrast

14 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Esther de Lange

Goed contact

5 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sebastiaan Jonker

Goed contact

27 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thijs van der Meulen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

1 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Catharina Vos

Prettige service

15 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Hanneke de Koning

Goed contact

4 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus van de Brink

Werkt goed dit

3 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Richard Dekker

snel geholpen

27 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Cornelia Evers

Uitgelichte marketing bureau's uit Slochteren

Nationaal Bureau voor Communicatie

Parallelweg 93
9601 HS Hoogezand
Nederland

0598 850 571
http://www.hetnbc.nl/

Make a Zine

J.H. Schaperweg 48
9649 AL Muntendam
Nederland

06 15347801
https://www.makeazine.nl/

Multicopy The Communication Company | Groningen

Gebroeders Wrightlaan 2
9615 TN Kolham
Nederland

0598 394 242
http://www.multicopy.nl/groningen