Online Marketing Bureau Stadskanaal

Behoefte aan een professioneel marketing bureau in Stadskanaal die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Stadskanaal verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Stadskanaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Stadskanaal gezocht?

Een marketing bureau uit Stadskanaal vinden

Marketing Stadskanaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stadskanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vledderveen, Wildervank en Musselkanaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Stadskanaal

Het samenwerken met een marketing Stadskanaal is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Vroeger kon je nog wel bushokjes vullen met posters, maar vandaag de dag speelt het internet een onmisbare rol. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven zich bezighouden met online aanwezigheid. Organisaties die online marketing weten toe te passen zullen hier het meeste van profiteren, ondernemingen die dit niet doen zullen na een tijdje niet meer te redden zijn. Een marketing bureau Stadskanaal zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Stadskanaal

Veel bedrijven zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Stadskanaal in te schakelen. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de slimste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Het is essentieel dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het echt goed te kunnen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een bedreven online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw bedrijf een persoonlijke strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je direct waar de focus op zal gaan liggen. Bij het maken van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Stadskanaal.

marketing service Stadskanaal

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Online marketing is zoals je weet een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van elke taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn dingen waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Stadskanaal. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Stadskanaal

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Stadskanaal– type marketingbureau Stadskanaal

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Stadskanaal is het goed om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Stadskanaal die je in wilt zetten. Deze partij is er uiteraard niet enkel voor het uit handen nemen van de klusjes, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Stadskanaal zal bekijken op welke gebieden jouw organisatie versterkt kan worden op het online gebied.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Stadskanaal die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Stadskanaal. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Stadskanaal?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Stadskanaal te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Stadskanaal

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Stadskanaal. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Ook is het zo dat het in dienst nemen van een marketing bureau Stadskanaal kan zorgen voor een behoorlijke omzet. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je bedrijf er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Stadskanaal weet precies waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere ingezette middelen efficiënter worden. Twijfel dus niet langer en schakel direct een online marketing bureau Stadskanaal in.

Hoger in google in Stadskanaal?

Zoekmachine optimalisatie Stadskanaal

Zorg ervoor dat jouw SEO in Stadskanaal in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Stadskanaal‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Stadskanaal vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd wenselijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je genoeg tijd stopt in het zoeken naar de beste marketing Stadskanaal. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Stadskanaal. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Stadskanaal die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende diensten:

  • SEA Stadskanaal
  • SEO Stadskanaal
  • Content marketing Stadskanaal
  • Social Media Bureau Stadskanaal
  • E-mailmarketing Stadskanaal
  • Marketing communicatiebureau Stadskanaal

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Stadskanaal

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Stadskanaal vinden? Ben dan zo duidelijk mogelijk bij je aanvraag! Als jij duidelijk aankaart welke taken je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit Stadskanaal om een geschikte offerte uit te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het zaak om een eerste ontmoeting te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Stadskanaal, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Stadskanaal op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Stadskanaal?

Direct zoekmachine adverteren Stadskanaal

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Stadskanaal‘ om SEA Stadskanaal specialisten te vergelijken.

Marketing Stadskanaal is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Stadskanaal in. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Door middel van marketing Stadskanaal kan je jouw bedrijf laten groeien, je wilt natuurlijk wel dat jouw onderneming optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Stadskanaal, vul nu ons formulier in en begin met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Stadskanaal te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Stadskanaal, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Stadskanaal).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Stadskanaal?

Conversie optimalisatie Stadskanaal

Klik op ‘Conversie optimalisatie Stadskanaal‘ om de kosten voor een CRO Stadskanaal specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Stadskanaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Stadskanaal is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Stadskanaal. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Stadskanaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Stadskanaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Stadskanaal

snelle service

25 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Anouk Janssen

Ideale match

30 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie Blom

Eindelijk een goede site gevonden

24 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anna Vink

Ideale website

22 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Melanie Verhoeven

Dé tip

24 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie van der Heijden

Goede werking van de website

25 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart de Groot

Forum bood hulp

22 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Niels van de Velden

Erg tevreden

22 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sjoerd van de Velde

Heel positief

21 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Petrus de Bruijn

Ideale website

19 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Mol

Perfecte tip

17 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle Hermans

Erg tevreden

14 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Peter Schouten

Werkt lekker!

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Vink

Duidelijke website

12 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marijke van der Heijden

Snelle offerte

12 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- René Maas

Positieve ervaring

12 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michel Jacobs

Gevonden via forum

12 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Gerardus Janssen

Vlugge offerte

11 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben de Graaf

Ideale match

10 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabine Peeters

Vlugge offerte

14 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke de Vries

Fijn!

10 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Angela Hoekstra

Heel positief

10 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacob Hendriks

Marketingkaart werkt erg fijn

5 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Richard van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

10 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha de Vries

Geen linkedin nodig

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Sanders

aangename service

8 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Judith Mulder

Voortreffelijke match

4 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika Vermeulen

erg betaalbaar

30 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van der Heijden

aangename service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan van den Broek

zeer rap geholpen

4 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Wouter van der Heijden

snel geholpen

30 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Simone van de Veen

Positieve ervaring

1 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erik Post

Via linkedin niet hetzelfde

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Kuipers

Vlugge offerte

25 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Koster

Zeer verrast

23 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patricia van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sandra Mol

betaalbaar en professioneel

23 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Willemsen

Ideale match

21 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemarie Dijkstra

Forum bood hulp

15 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Gerrit van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Elisabeth van Vliet

De perfecte match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Raymond Hoekstra

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne Vos

vlot en makkelijk

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sharon van Veen

Voortreffelijke match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Björn de Groot

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Martens

Perfecte tip

12 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeffrey Peeters

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse Smit

Gevonden via forum

8 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erik Wolters

Ideale tip

13 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacqueline de Ruiter

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cindy van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier van Veen

Lang leve google

7 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Haan

snelle service

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- David van Dongen

Lang leve google

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Mulder

Dé tip

8 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc van der Heijden

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Renate van der Meulen

Geen linkedin nodig

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Hoekstra

Perfecte website

5 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard van Beek

Perfecte website

3 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ellen Vos

Snelle match via marketingkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patrick van der Heijden

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Susanne Maas

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilse de Haan

De perfecte match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah Smits

Erg tevreden

29 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Annemarie Bosch

Marketingkaart is top!

23 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eva Bosman

Fijne service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sander Bosch

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas Verbeek

Positieve ervaring

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Annemarie de Ruiter

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Albert van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Yvonne van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

22 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Hendriks

Fijn!

18 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Judith de Groot

erg snel

16 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Anouk de Jong

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

14 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michael van der Horst

Heel positief

14 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Monique Vink

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ellen Peeters

Perfecte tip

12 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barbara Boer

Ideale website

14 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rob van de Ven

Geen linkedin nodig

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Wolters

Prettige service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ruud van de Velde

Prettige service

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Vanessa Molenaar

Super service

7 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Inge van Leeuwen

Marketingkaart is top!

9 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Remco de Boer

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Arjan Bosch

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Bosch

Dit werkt fijn

9 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Björn Jonker

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce Hermans

Perfecte tip

5 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Astrid Peters

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- René Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Antonius Bosman

Geen linkedin nodig

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben de Wit

Google is je grootste vriend

2 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth van der Meulen

Positieve ervaring

5 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Anita Hofman

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nancy Prins

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johannes Schouten

erg snel

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Caroline Mol

Vlugge offerte

25 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten Bakker

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roel Groen

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia de Boer

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan van der Meer

Vlugge offerte

24 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond de Groot

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maarten Verhoeven

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jessica Kuipers

Perfecte tip

24 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anna de Boer

betaalbaar en professioneel

18 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Driessen

De perfecte match

21 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Hendriks

vlot en makkelijk

20 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Janneke van Doorn

Ideale website

17 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Hendriks

Geen linkedin nodig

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris van Beek

Eindelijk een fijne site

14 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martijn van Veen

Lang leve google

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van Dam

Snelle offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Jansen

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Mol

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan van de Veen

Fijn!

14 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bas Vink

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van der Laan

aangename service

8 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Linda Koster

Lang leve google

7 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Wit

Snelle offerte

3 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marijke van der Linden

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce Dekker

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Rogier de Jong

Dé tip

2 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nancy Post

Fijne service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Björn de Haan

Dé tip

6 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Irene van den Bosch

Perfecte tip

2 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia Sanders

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maartje van Doorn

Fijn!

2 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tamara de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerrit Postma

Lang leve google

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van de Wal

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Kramer

Via Via maar dan beter

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Inge van de Velde

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmus van der Laan

Vlugge offerte

27 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ramona Kramer

Werkt lekker!

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilona van de Ven

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Bosch

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Irene van de Veen

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marijke van Doorn

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger de Vos

De perfecte match

16 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Huisman

erg snel

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Linda Timmermans

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita van der Meulen

Lang leve google

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ronald van Wijk

Heel positief

10 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacoba van der Meer

Perfecte website

12 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan Kramer

Lang leve google

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- René Huisman

betaalbaar en professioneel

28 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Schipper

Prettige service

20 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Pascal Meijer

Aangenaam verrast

19 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eva Kuijpers

Voortreffelijke match

11 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marco Post

Perfecte website

4 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dave van den Broek

Vlugge offerte

24 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Manon Willemsen

Via Via maar dan beter

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Smits

Zeer verrast

13 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Miranda van Loon

Dé tip

7 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly de Jong

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Visser

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilse Kuijpers

De perfecte match

15 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk Dijkstra

Fijne service

17 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Margaretha de Groot

aangename service

10 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Kelly Smits

Via forum hier terechtgekomen

5 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Adriaan Brouwer

Vlugge offerte

4 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Kok

Goed contact

4 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmus de Vries

Goed contact

24 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marco de Koning

Aangenaam verrast

20 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Koster

Werkt goed dit

12 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke de Wit

Goed contact

7 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pascal Evers

Forum bood hulp

26 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barry Wolters

Dit werkt fijn

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Peter van den Bosch

Forum bood hulp

12 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Lisette van Doorn

Marketingkaart is top!

9 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Yvonne van Doorn

Lang leve google

29 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk de Graaf

Ideale tip

25 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie van der Meulen

erg betaalbaar

13 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

8 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine van de Pol

erg betaalbaar

5 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van de Pol

Ideale website

24 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Edwin de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

15 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Timmermans

Goede werking van de website

2 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ellen Jacobs

Goede werking van de website

25 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tim van der Horst

aangename service

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Patrick van de Brink

Goed contact

17 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Saskia Vermeulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

29 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter de Haan

Goed contact

25 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anna Vermeulen

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Monique Dekker

Fijn!

11 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Charlotte van den Bosch

Forum bood hulp

31 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Jan de Bruin

Perfecte website

25 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Astrid Veenstra

Snelle offerte

20 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Patricia de Jonge

Positieve ervaring

9 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Irene Hendriks

Goed contact

6 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth Vos

Snelle offerte

29 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan Boer

Werkt lekker!

3 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marleen Veenstra

Google is je grootste vriend

30 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco de Jong

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

27 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy de Boer

Gevonden via forum

15 februari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sylvia Meijer

aangename service

16 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Franciscus Sanders

Uitgelichte marketing bureau's uit Stadskanaal

GebruikteAuto.NL – Al 10 jaar vertrouwd auto adverteren!

Dassenwissel 28
9675 PA Winschoten
Nederland

0597 857 788
http://www.gebruikteauto.nl/

Uw Marketing Strateeg

Pastoriegang 3
9679 AT Scheemda
Nederland

0597 672 536
http://www.uwmarketingstrateeg.nl/

Online Ondernemers – internet marketing

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten
Nederland

0597 561 571
https://www.onlineondernemers.nl/