Online Marketing Bureau Venray

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw marketing in Venray?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Venray verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Venray – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Venray gezocht?

Een marketing bureau uit Venray vinden

Marketing Venray
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venray, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Merselo, Veulen en Heide bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Venray

Het aantrekken van een marketing Venray is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Daar waar je eerst je potentiële klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Venray kan jou hiermee helpen. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Venray zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Venray

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Venray in te schakelen. Online marketing is eigenlijk een redelijk makkelijke manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Doordat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Om deze reden doen ook de grote bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw onderneming een maatwerk strategie opstellen, met deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten bepaald. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Venray.

marketing service Venray

Heb jij al een idee van welke diensten je graag wilt afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op organische zichtbaarheid, conversie optimalisatie of social media management Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van diverse bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Denk hier eerst goed over na voordat je een offerte aanvraagt. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Venray

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Venray– type marketingbureau Venray

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Venray: heb je behoefte aan een marketing Venray voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Venray die je in wilt zetten. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een gedegen advies. Door de ervaring van het marketingbureau uit Venray weten zij precies welke werkzaamheden passen bij jouw onderneming.

Zoek jij naar de juiste agency uit Venray die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Venray. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Venray?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Venray te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Venray

Het inzetten van een internet marketing bureau uit Venray heeft een aantal voordelen. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te concentreren op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Venray is het uitstralen van een bepaald imago. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette kanalen efficiënter. Een online marketingbureau uit Venray is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Venray?

Zoekmachine optimalisatie Venray

Zorg ervoor dat jouw SEO in Venray in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Venray‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Venray vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd belangrijk, ook als het gaat om samenwerken met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je voldoende moeite steekt in het zoeken naar de beste marketing Venray. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij een of ander online marketing bureau Venray. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een iets andere werkwijze.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Venray die de beste zijn in de volgende diensten.

  • SEA Venray
  • SEO Venray
  • Content marketing Venray
  • Social Media Bureau Venray
  • E-mailmarketing Venray
  • Marketing communicatiebureau Venray

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Venray

Door helder te zijn bij je aanvraag kom je veel sneller uit bij het beste marketing agency uit Venray. Is het kantoor niet in staat om de werkzaamheden op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote problemen krijgt met je planning. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Venray, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Venray op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Venray?

Direct zoekmachine adverteren Venray

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Venray‘ om SEA Venray specialisten te vergelijken.

Marketing Venray is altijd een goede investering

Aarzel niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Venray in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Door middel van marketing Venray ben je in staat om jouw bedrijf laten groeien, je wilt uiteraard wel dat jouw bedrijf optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing Venray.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Venray te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Venray, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Venray).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Venray?

Conversie optimalisatie Venray

Klik op ‘Conversie optimalisatie Venray‘ om de kosten voor een CRO Venray specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Venray

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Venray is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Venray. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Venray en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Venray die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Venray

Dit werkt fijn

30 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erwin Kuiper

Werkt lekker!

26 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

25 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Jansen

Super service

25 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johannes de Boer

Werkt goed dit

23 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth Smeets

Snelle offerte

22 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie de Jonge

Aangenaam verrast

21 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona Verhoeven

Goed contact

22 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roel Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja van de Veen

betaalbaar en professioneel

19 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce van de Ven

Marketingkaart werkt erg fijn

18 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Linda van den Heuvel

Marketingkaart werkt erg fijn

18 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Robertus Bosch

Lang leve google

14 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten de Lange

Goed contact

18 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Diana Maas

Geen linkedin nodig

17 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra van Leeuwen

erg betaalbaar

16 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Bosman

Snelle offerte

9 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus Dekker

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Koen de Graaf

Ideale match

8 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jasper van der Linden

Super service

12 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pascal de Vos

Forum bood hulp

7 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ronald Mulder

Goede werking van de website

8 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roy Visser

Snelle offerte

6 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Kuiper

snelle service

7 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Adriaan Mulder

Forum bood hulp

6 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Iris Bakker

Aangenaam verrast

1 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mark de Vries

Super service

30 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marco van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

30 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemarie Willemsen

Super service

29 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tim van Dam

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van de Wal

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus de Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Dave Visser

erg snel

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Klaas van Dijk

vlot en makkelijk

18 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Yvonne van der Meulen

De perfecte match

20 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels de Boer

Via Via maar dan beter

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin van de Pol

Super service

16 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marianne van de Velde

Marketingkaart is top!

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Christian Willems

Heel positief

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rob van Dongen

zeer rap geholpen

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Rogier Peters

Super service

12 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ingrid Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan de Wit

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilse van Loon

snel geholpen

12 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marcel Willems

Ideale tip

9 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Renate van Beek

Perfecte website

13 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique van de Velde

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Jonker

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse van Wijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes van Vliet

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Frank Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Molenaar

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin de Jong

Google is je grootste vriend

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Visser

Snelle offerte

4 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim de Jong

Positieve ervaring

5 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marijke van der Linden

erg betaalbaar

1 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van de Velden

Duidelijke website

3 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marije Postma

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne Bakker

Goede werking van de website

2 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Jansen

Erg tevreden

30 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerrit van Dijk

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Groen

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Smits

Via forum hier terechtgekomen

23 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rogier Scholten

Super service

24 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Björn Kramer

De perfecte match

25 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven de Vos

Ideale website

21 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacob Hoekstra

Forum bood hulp

26 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Bianca Dekker

Erg tevreden

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Michiel van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob Peeters

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Bos

erg snel

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johanna Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke van de Velden

Via Via maar dan beter

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Schouten

Snelle match via marketingkaart.nl

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan Mol

Via linkedin niet hetzelfde

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca van den Broek

Dé tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn Smit

vlot en makkelijk

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simon Hendriks

Erg tevreden

9 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eveline Mol

betaalbaar en professioneel

7 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Kuipers

Ideale tip

9 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martinus van de Velde

Snelle offerte

9 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Verhoeven

aangename service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Frank de Wit

Erg tevreden

7 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bram Willemsen

erg betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Groen

Positieve ervaring

3 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Christian de Haan

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Tamara van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost van Dam

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Evers

Ideale match

4 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke de Vos

Via Via maar dan beter

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Kuipers

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob van den Bosch

Via Via maar dan beter

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Koster

Snelle offerte

24 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Koster

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeroen Prins

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martijn Bosch

De perfecte match

24 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sebastiaan van Wijk

Perfecte tip

27 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus van Doorn

Forum bood hulp

22 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Charlotte van Vliet

Ideale match

19 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa Hoekstra

zeer rap geholpen

25 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Tim van der Laan

Heel positief

22 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marco van den Bosch

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Kirsten Boer

Ideale website

16 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petra van der Meulen

Snelle match via marketingkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bram Hermans

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Kuipers

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Timmermans

Snelle offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha van de Ven

Snelle match via marketingkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jan Evers

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje Maas

Aangenaam verrast

10 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rutger Molenaar

Perfecte tip

16 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes de Bruijn

Snelle offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemieke de Bruijn

De perfecte match

13 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana Hendriks

Marketingkaart werkt erg fijn

7 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Thijs Veenstra

Vlugge offerte

12 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald Boer

Marketingkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sanne van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd van den Bosch

Erg tevreden

6 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Catharina Kok

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine van Dam

Marketingkaart is top!

3 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michael Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Vink

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Bos

Gevonden via forum

5 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Ilona Vermeulen

betaalbaar en professioneel

30 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle van de Velde

Ideale tip

31 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle Schipper

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje van der Linden

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Charlotte van de Wal

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ramona van den Heuvel

Zeer verrast

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Paul Wolters

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk de Haan

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Suzanne Koster

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Maas

erg snel

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Vanessa Veenstra

Zeer verrast

25 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cindy Hofman

Perfecte website

23 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Astrid van der Horst

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anouk van Loon

Snelle offerte

21 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje Kramer

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith Gerritsen

Vlugge offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Sanders

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Karin Hofman

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas de Ruiter

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn van den Heuvel

Super service

17 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Lisette Driessen

Eindelijk een fijne site

11 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly de Jonge

Zeer verrast

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy van Doorn

Snelle match via marketingkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patrick de Vries

Zeer verrast

8 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost de Lange

De perfecte match

1 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon Boer

Dit werkt fijn

21 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander van de Velde

Forum bood hulp

16 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eva van der Linden

Perfecte website

11 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Janneke Bos

aangename service

4 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jessica van Wijk

Goed contact

27 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina de Vos

Fijne service

17 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter Bos

Eindelijk een goede site gevonden

14 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse Bos

Gevonden via forum

6 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sander Hendriks

Snelle offerte

28 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank Scholten

Geen linkedin nodig

19 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Danny Prins

Gevonden via forum

18 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrika van Leeuwen

Vlugge offerte

8 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob van Dijk

Super service

7 december 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martijn Kuipers

Voortreffelijke match

28 november 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sharon Evers

Forum bood hulp

5 december 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marieke Molenaar

Fijne service

23 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Natasja de Leeuw

Vlugge offerte

19 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke Bos

Ideale match

11 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Femke van Beek

aangename service

6 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Peeters

Prettige service

30 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicole de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

20 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry de Groot

erg snel

17 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Guido Bosch

Goed contact

6 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Margaretha Groen

Gevonden via forum

3 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Linda Visser

aangename service

25 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Pascal van der Meulen

Voortreffelijke match

19 september 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joris Jonker

Snelle match via marketingkaart.nl

10 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jasper Willemsen

Marketingkaart is top!

31 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Johanna Bakker

Geen linkedin nodig

24 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Vermeulen

Geen linkedin nodig

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Peeters

Geen linkedin nodig

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Smeets

snel geholpen

3 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jeroen Boer

Prettige service

27 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Cornelis van de Veen

Duidelijke website

21 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon van Wijk

Goed contact

16 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon Dijkstra

Goed contact

4 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michiel Maas

Perfecte website

29 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeroen Blom

erg betaalbaar

26 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Kok

aangename service

17 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Alexander van Beek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

10 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Arie Mol

betaalbaar en professioneel

2 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Meijer

Eindelijk een fijne site

27 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob Bos

Fijn!

19 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Melanie Kramer

aangename service

15 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Daniël van der Horst

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda de Koning

Google is je grootste vriend

26 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van de Berg

Dit werkt fijn

3 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

12 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Kuijpers

Ideale match

3 maart 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke de Graaf

Voortreffelijke match

16 februari 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal Huisman

Erg tevreden

18 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Antonius van der Meer

Uitgelichte marketing bureau's uit Venray

Viduro – Marketing & Communicatie

Nieuwenbergweg 7A
5961 NR Horst
Nederland

0478 571 100
http://www.viduro.nl/

Bright Circle

Hofstraat 2a
5802 BJ Venray
Nederland

0478 745 464
https://brightcircle.nl/

Van der Sterren Marketing & Communicatie

Kempweg 12
5964 NE Meterik
Nederland

077 398 4418
http://www.vdsterren.com/