Online Marketing Bureau Bant

Wil jij een ijzersterk marketing bureau in Bant die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Bant verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Bant – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Bant gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Bant
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bant, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kraggenburg, Creil en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Bant

Marketingbureaus uit Bant nemen een cruciale positie in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten bewegen, marketing Bant zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Ondernemingen die online marketing weten toe te passen zullen het snelst groeien, ondernemingen die achterblijven zullen na een tijdje niet meer te redden zijn. Een marketing bureau Bant zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Bant

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Online marketing is eigenlijk een redelijk goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij adviseren dan ook om het uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een persoonlijke strategie opstellen, met deze strategie weet je direct waar de focus op zal gaan liggen. Bij het opstellen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten gedefinieerd. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing Bant.

marketing service Bant

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Online marketing is natuurlijk een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij iemand die strak wilt managen? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en stuurt op eindresultaat? Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Bant. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Bant

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Bant– type marketingbureau Bant

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Bant is het handig om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan assisteren met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je het beste mee kan beginnen, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Bant. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het uitbesteden van de taken, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. Door de ervaring van het marketingbureau uit Bant weten zij precies welke diensten aansluiten bij jouw organisatie.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Bant die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Bant. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Bant?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Bant te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Bant

Het inhuren van een internet marketing bureau uit Bant heeft diverse voordelen. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te richten. Het marketingbureau Bant is bereid om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw website. Ook is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Bant kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Bant is het uitstralen van een bepaald imago. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je website. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere ingezette middelen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Bant is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Bant?

Zoekmachine optimalisatie Bant

Zorg ervoor dat jouw SEO in Bant in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Bant‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Bant vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het belangrijk dat je op een open manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op je marketing. Doordat er veel vraag is naar marketing Bant zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Bant. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te checken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere werkwijze.

De marketing agencies uit Bant die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Bant
  • SEO Bant
  • Content marketing Bant
  • Social Media Bureau Bant
  • E-mailmarketing Bant
  • Marketing communicatiebureau Bant

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Bant

Wil je direct het beste marketing agency uit Bant vinden? Ben dan zo specifiek mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het kantoor niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote issues krijgt met je planning. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Bant, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Bant op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Bant?

Direct zoekmachine adverteren Bant

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Bant‘ om SEA Bant specialisten te vergelijken.

Marketing Bant is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Bant vinden voor jouw marketing opdrachten. Wij weten dat je met onze hulp snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de ideale doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing Bant.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Bant te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Bant, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Bant).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Bant?

Conversie optimalisatie Bant

Klik op ‘Conversie optimalisatie Bant‘ om de kosten voor een CRO Bant specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Bant

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Bant is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Bant. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Bant en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Bant die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Bant

Lang leve google

27 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Verbeek

Via linkedin niet hetzelfde

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Driessen

Goede werking van de website

26 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Mulder

Fijn!

22 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sylvia Verhoeven

Ideale website

25 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simon Willems

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk van der Linden

De perfecte match

21 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Koen van Leeuwen

erg snel

18 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michael Peeters

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Angela Smits

betaalbaar en professioneel

14 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Huisman

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria van Wijk

Forum bood hulp

14 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Caroline Kuiper

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander Gerritsen

Perfecte website

11 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Diana Meijer

Perfecte tip

15 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marieke de Bruin

Snelle offerte

13 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Molenaar

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline van der Horst

snel geholpen

6 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marianne Bos

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Tom van der Linden

Werkt goed dit

6 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabrina Verhoeven

Prettige service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Charlotte de Leeuw

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Koster

Zeer verrast

3 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Peter de Jonge

Werkt goed dit

1 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Bos

Dit werkt fijn

2 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin Smits

Google is je grootste vriend

30 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

29 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marije van Loon

Forum bood hulp

27 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Inge Martens

Snelle match via marketingkaart.nl

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis de Boer

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Smits

erg snel

30 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mariska Vos

Dit werkt fijn

30 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniëlle Kuipers

Super service

26 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marijke van Dijk

Fijne service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Maurice van de Veen

erg betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christiaan de Vos

Dé tip

22 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana Brouwer

Perfecte tip

21 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel de Haan

snelle service

17 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Rogier Kuipers

Geen linkedin nodig

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus van de Ven

Perfecte website

18 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maartje Hendriks

Vlugge offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van Dijk

snel geholpen

21 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Thomas van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan van der Linden

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn Dijkstra

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacqueline Mulder

erg snel

12 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mariska van Veen

Ideale match

16 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda de Vries

Aangenaam verrast

11 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice van der Laan

Perfecte website

11 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Verbeek

Heel positief

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jacqueline Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen Hoekstra

Marketingkaart is top!

12 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Simon Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

4 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Willems

Perfecte website

9 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Klaas Schipper

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus de Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Natasja Maas

Erg tevreden

7 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marijke Jonker

Vlugge offerte

30 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke van Vliet

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Martin Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke Willemsen

Marketingkaart is top!

29 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Albert van Dijk

Goede werking van de website

25 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne Vermeulen

aangename service

27 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jan Bakker

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Femke Vink

Vlugge offerte

28 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert de Boer

Perfecte tip

23 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Charlotte van de Ven

Aangenaam verrast

24 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paul Visser

zeer rap geholpen

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marianne de Vos

Lang leve google

25 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van de Pol

Gevonden via forum

19 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Niels Schouten

Lang leve google

20 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Dijkstra

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Michiel Boer

Forum bood hulp

22 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maaike Prins

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Vincent de Haan

Perfecte tip

19 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan de Haan

Snelle offerte

19 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha van der Horst

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus de Groot

Ideale match

16 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petrus Vos

Google is je grootste vriend

17 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis de Bruijn

vlot en makkelijk

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Erwin Smit

Eindelijk een goede site gevonden

15 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia van Beek

Marketingkaart is top!

11 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Anouk de Boer

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Verbeek

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ramona Huisman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

5 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ilona van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline de Groot

Super service

9 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nicole Kuiper

zeer rap geholpen

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Caroline Huisman

snelle service

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Raymond Bakker

Via Via maar dan beter

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Mol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Mulder

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine Schouten

Gevonden via forum

4 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Steven de Lange

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Vos

Marketingkaart is top!

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Elizabeth Veenstra

Marketingkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Arie Timmermans

Perfecte website

28 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Jacobs

Voortreffelijke match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Bos

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Blom

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Kuiper

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jacob Boer

Perfecte website

26 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Alexander van Veen

Positieve ervaring

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anne van der Meulen

Heel positief

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sander de Ruiter

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne Visser

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha Scholten

Super service

16 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey de Bruijn

Super service

15 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Brenda de Koning

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Richard de Wit

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joris Willemsen

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Karin van Leeuwen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roel Mol

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Visser

Marketingkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Björn de Wit

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jan de Bruin

Geen linkedin nodig

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda van der Laan

Via Via maar dan beter

8 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene van der Laan

aangename service

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Chantal Bosch

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Antonius van Veen

Fijn!

18 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petra Sanders

Super service

6 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce de Haan

snelle service

3 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Evelien Timmermans

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Mariska Bos

Perfecte tip

21 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eva Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

15 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

3 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus van Dijk

Fijn!

31 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marijke van de Velden

Ideale match

29 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simone Bosman

Eindelijk een fijne site

20 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van der Heijden

erg betaalbaar

12 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 december 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius van der Meer

Eindelijk een fijne site

7 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas Kuiper

Ideale match

8 december 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Björn de Jong

Voortreffelijke match

4 december 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël Postma

Forum bood hulp

24 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina Bakker

Perfecte tip

14 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc van Wijk

Dé tip

18 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Margaretha Groen

aangename service

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Dirk van Doorn

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

7 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anita Willemsen

Goede werking van de website

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Martijn Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Mol

Dé tip

21 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natascha Schipper

Marketingkaart is top!

11 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ronald Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

7 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa de Koning

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin Smit

Lang leve google

25 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Verhoeven

Ideale match

18 september 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmina van Doorn

snelle service

9 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- David Koster

Dé tip

1 september 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Hermans

Vlugge offerte

24 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard Vink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marcel van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Lisette Dijkstra

Werkt goed dit

7 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost Janssen

Voortreffelijke match

31 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Meijer

Snelle offerte

23 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

13 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie van Veen

Gevonden via forum

11 juli 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia van de Brink

Marketingkaart is top!

3 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Joyce Visser

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Pascal Mol

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Smeets

Ideale website

9 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben de Vos

Werkt lekker!

6 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Bosman

Heel positief

27 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martine Koster

Marketingkaart is top!

19 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Susanne Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

16 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nathalie Prins

De perfecte match

7 mei 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke van de Veen

Goed contact

26 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly de Ruiter

Super service

8 april 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anne de Wit

Fijne service

28 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Linda Kramer

Werkt goed dit

8 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis de Vries

De perfecte match

16 februari 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica de Koning

Snelle offerte

22 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke van Dijk

Uitgelichte marketing bureau's uit Bant

HenK Ontwerpers

Emmakade 8
8531 DT Lemmer
Nederland

0514 565 577
https://www.henkontwerpers.nl/

Bodé Media – Tekst & Publiciteit

Diezestraat 2
8303 DA Emmeloord
Nederland

06 11200529
http://www.bodemedia.nl/

Zoekvisie.nl

Kennemerlandlaan 12
8302 NC Emmeloord
Nederland

06 57323238
http://www.zoekvisie.nl/