Online Marketing Bureau Bocholtz

Behoefte aan een professioneel marketing bureau in Bocholtz die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Bocholtz verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Bocholtz – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Bocholtz gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Bocholtz
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bocholtz, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Baneheide, Vijlen en Lemiers bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Bocholtz

Marketingbureaus uit Bocholtz nemen een belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je eerst je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat veel ondernemingen zich bezighouden met online aanwezigheid. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Bocholtz met kennis en ervaring om jou hierbij te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Bocholtz

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau Bocholtz in te schakelen. Zoals we eerder hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een goed online marketing bureau. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een sterke advertentie in Google. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Bocholtz.

marketing service Bocholtz

Weet jij al precies welke soort marketingservice je in wilt zetten? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en professionals door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden een aantal bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl andere agencies alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Denk hier eerst goed over na alvorens je een offerte aanvraagt. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Bocholtz

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Bocholtz– type marketingbureau Bocholtz

Het is essentieel dat je onderzoek doet naar het type taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Bocholtz: heb je behoefte aan een marketing Bocholtz voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Bocholtz die je in wilt zetten. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een goed advies. De marketing Bocholtz zal onderzoeken in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Bocholtz die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Bocholtz. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Bocholtz?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Bocholtz te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Bocholtz

Het inzetten van een internet marketing bureau uit Bocholtz heeft diverse voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan het werk om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Ook is het zo dat het in dienst nemen van een marketing bureau Bocholtz kan zorgen voor een aardige omzet. Omdat online marketingbureaus precies kunnen meten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette middelen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je daarnaast ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij exact wat je potentiële klant wil zien en meemaken op je online kanalen. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Bocholtz is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Bocholtz?

Zoekmachine optimalisatie Bocholtz

Zorg ervoor dat jouw SEO in Bocholtz in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Bocholtz‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Bocholtz vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een goede manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Het is dan ook belangrijk dat je veel tijd stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Bocholtz. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Bocholtz die samenwerken met marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande diensten:

  • SEA Bocholtz
  • SEO Bocholtz
  • Content marketing Bocholtz
  • Social Media Bureau Bocholtz
  • E-mailmarketing Bocholtz
  • Marketing communicatiebureau Bocholtz

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Bocholtz

Door helder te zijn bij je offerte aanvraag kom je meteen uit bij een goed marketing agency uit Bocholtz. Als jij helder aankaart welke diensten je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit Bocholtz om een geschikte offerte uit te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het tijd om een ontmoetingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Bocholtz, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Bocholtz op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Bocholtz?

Direct zoekmachine adverteren Bocholtz

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Bocholtz‘ om SEA Bocholtz specialisten te vergelijken.

Marketing Bocholtz is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Bocholtz in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aantrekken van de ideale doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Bocholtz.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Bocholtz te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Bocholtz, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Bocholtz).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Bocholtz?

Conversie optimalisatie Bocholtz

Klik op ‘Conversie optimalisatie Bocholtz‘ om de kosten voor een CRO Bocholtz specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Bocholtz

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Bocholtz is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Bocholtz. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Bocholtz en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Bocholtz die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Bocholtz

Marketingkaart is top!

26 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacqueline van de Wal

Eindelijk een fijne site

24 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique Driessen

Erg tevreden

24 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Matthijs Mulder

De perfecte match

23 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne de Jong

erg betaalbaar

18 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Hoekstra

Marketingkaart werkt erg fijn

25 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Tom de Boer

snel geholpen

24 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barry Jonker

Dé tip

23 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Manon van Veen

snelle service

15 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Natascha van de Berg

Snelle offerte

17 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- René van Vliet

Ideale match

15 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny Gerritsen

Ideale match

13 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan van Beek

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martin Kramer

Heel positief

12 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Karin de Leeuw

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin Schipper

Goede werking van de website

14 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Schipper

Vlugge offerte

12 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa Evers

Dé tip

10 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Manon Evers

Fijne service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Monique Dekker

Super service

8 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Claudia de Ruiter

Dit werkt fijn

11 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

6 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël de Lange

vlot en makkelijk

7 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Petrus de Bruin

Vlugge offerte

9 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Daniël Jonker

Vlugge offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Veenstra

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maurice Peeters

Werkt lekker!

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten Smits

Marketingkaart is top!

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ilse Prins

Zeer verrast

30 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina van de Pol

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simon Evers

Vlugge offerte

29 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn van Wijk

Werkt goed dit

27 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vanessa de Ruiter

Super service

28 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik Mol

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriaan de Koning

Lang leve google

28 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel van Loon

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eric de Jong

Heel positief

26 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michel Blom

Ideale tip

27 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Kuipers

Snelle offerte

25 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerrit Prins

Fijne service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan van Vliet

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

21 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein van Dongen

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Peter Willemsen

Dit werkt fijn

19 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tamara de Groot

aangename service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Natascha Huisman

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Ramona Blom

Super service

16 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roel van de Ven

Perfecte tip

15 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas Bosch

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke van de Veen

Super service

11 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anna Dijkstra

Goede werking van de website

12 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Remco van der Meulen

Marketingkaart is top!

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Bart de Wit

snelle service

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Niels van de Velde

Forum bood hulp

8 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia Kramer

Gevonden via forum

10 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Suzanne van de Pol

vlot en makkelijk

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marijke de Lange

Super service

8 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roy Bosch

Prettige service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina van de Wal

Ideale match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sylvia de Lange

betaalbaar en professioneel

2 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Kok

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Mol

Fijne service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Johan Post

Duidelijke website

2 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Jansen

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Christiaan Hermans

Positieve ervaring

29 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jasper Blom

betaalbaarder dan ik dacht

30 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van der Meulen

Marketingkaart is top!

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Christiaan de Vries

aangename service

27 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Annemieke Smits

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke Bosch

Gevonden via forum

28 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marinus de Groot

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Bakker

Snelle offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Jacobs

Perfecte website

18 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Brenda de Vries

Super service

21 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin van Veen

Aangenaam verrast

20 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik van der Laan

Zeer verrast

21 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tamara van de Ven

Werkt goed dit

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene Koning

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Willemsen

Vlugge offerte

13 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon Peeters

Goede werking van de website

13 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hanneke van Dijk

Prettige service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Frank Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Laura van Doorn

Fijne service

12 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

11 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Caroline van der Meer

Snelle offerte

13 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Gerritsen

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Smeets

Aangenaam verrast

5 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicole Vermeulen

Ideale website

5 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marinus Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Martens

snel geholpen

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Judith van Dam

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabine Timmermans

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Susanne Visser

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Janneke Prins

Perfecte tip

5 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin van de Velde

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maria Kok

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Dennis Meijer

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marc van de Velden

Snelle match via marketingkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Kuipers

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bastiaan Veenstra

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jelle Kok

Werkt lekker!

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina van der Meer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas Willems

Lang leve google

23 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier van den Broek

Heel positief

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simone Peters

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Adriana van de Pol

Erg tevreden

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sabrina Groen

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse Visser

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sylvia Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne van Leeuwen

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van Wijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Deborah de Vos

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Evers

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paul van de Pol

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabine de Groot

Ideale website

11 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly Kuipers

Zeer verrast

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Brenda Smeets

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Femke van de Velde

Snelle match via marketingkaart.nl

24 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Leonie Boer

Goed contact

16 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole Smit

Goed contact

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen Janssen

Aangenaam verrast

4 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marleen Mulder

Prettige service

27 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sabrina van Veen

Eindelijk een fijne site

20 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Irene Kok

betaalbaar en professioneel

15 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Susanne van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

6 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Kramer

Marketingkaart werkt erg fijn

26 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Chantal van de Ven

Dé tip

27 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martinus Groen

Ideale website

21 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hanneke Dekker

Lang leve google

16 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van de Pol

Eindelijk een fijne site

17 december 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Schouten

Eindelijk een fijne site

9 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle van Wijk

Zeer verrast

11 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Niels Veenstra

Gevonden via forum

5 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Johanna Willems

Aangenaam verrast

2 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Astrid Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

26 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne de Bruijn

Gevonden via forum

17 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nienke Bosman

Snelle match via marketingkaart.nl

20 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Matthijs Bosman

Snelle offerte

13 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Bakker

Dé tip

5 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Judith Timmermans

Super service

26 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robin van Vliet

Marketingkaart werkt erg fijn

23 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Annemieke van Beek

Gevonden via forum

17 oktober 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Inge Groen

Lang leve google

9 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric van de Velde

Ideale tip

28 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco van Beek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eveline Brouwer

Via Via maar dan beter

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan van Wijk

Perfecte website

11 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anita Hendriks

erg snel

31 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jeroen van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Vos

Via forum hier terechtgekomen

16 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Peeters

Fijn!

8 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrika van Dongen

Erg tevreden

1 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ivo van de Wal

Perfecte tip

27 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs de Bruin

Erg tevreden

24 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Blom

Ideale tip

10 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeffrey de Lange

Perfecte website

1 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerardus Smits

Dé tip

22 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thijs van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

14 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sebastiaan Jonker

betaalbaar en professioneel

12 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten de Bruijn

Werkt lekker!

1 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Kuiper

Goed contact

27 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

17 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robin van de Ven

Ideale tip

10 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eveline van Beek

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Kramer

Marketingkaart is top!

30 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Alexander Vos

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis de Vries

Snelle offerte

30 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Post

aangename service

20 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jasper Smit

Google is je grootste vriend

5 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Bosman

vlot en makkelijk

21 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Patrick Bosch

Uitgelichte marketing bureau's uit Bocholtz

Hamers Grafische Communicatie

Havikweg 3
6374 AZ Landgraaf
Nederland

045 531 2273
http://www.hamerslandgraaf.nl/

Marketing Inspiratoren UG

Geilenkirchener Str. 65
52134 Herzogenrath
Duitsland

+49 2406 9899830
http://www.marketing-inspiratoren.de/

Medienagentur Klöcker

Kurbrunnenstraße 22
52066 Aachen
Duitsland

+49 170 6662225
http://www.kloecker.ac/