Online Marketing Bureau Broeksterwoude

Behoefte aan een ijzersterk marketing bureau in Broeksterwoude die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Broeksterwoude verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Broeksterwoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Broeksterwoude gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Broeksterwoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broeksterwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Twijzelerheide, Wouterswoude en De Valom bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Broeksterwoude

Marketingbureaus uit Broeksterwoude nemen een hele belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je eerst je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van het internet. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat steeds meer ondernemingen zich focussen op online aanwezigheid. Wanneer je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Broeksterwoude zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Broeksterwoude

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun eigen netwerk voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Online marketing is eigenlijk een redelijk goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Het is essentieel dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Om deze reden doen ook de grote bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je opstelt weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een sterke advertentie in Google. Samenvattend, iedere organisatie heeft baat bij het inschakelen van een marketing Broeksterwoude.

marketing service Broeksterwoude

Weet jij al exact welke soort marketingservice je nodig hebt? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op e-mailmarketing, betaalde zichtbaarheid of social media management Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij iemand die strak wilt managen? Of iemand die vooral alles uitbesteed en stuurt op eindresultaat? Denk hier eerst goed over na voordat je een offerte aanvraagt. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Broeksterwoude

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Broeksterwoude– type marketingbureau Broeksterwoude

Het is essentieel dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Broeksterwoude: zoek je naar een marketing Broeksterwoude voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Broeksterwoude die je in wilt schakelen. Deze partij is er namelijk niet enkel voor het uit handen nemen van de taken, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing Broeksterwoude zal onderzoeken op welke gebieden jouw organisatie verbeterd kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Broeksterwoude die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Broeksterwoude. We hebben alle services voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Broeksterwoude?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Broeksterwoude te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Broeksterwoude

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het inhuren van een marketingbureau Broeksterwoude. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als ondernemer zijnde te besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze taken uit te besteden hou je zelf energie over om je te richten op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing uiteraard ook omzet op. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij exact wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Broeksterwoude is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Broeksterwoude?

Zoekmachine optimalisatie Broeksterwoude

Zorg ervoor dat jouw SEO in Broeksterwoude in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Broeksterwoude‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Broeksterwoude vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een open manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op je marketing. Omdat er veel behoefte is aan marketing Broeksterwoude zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Broeksterwoude die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Broeksterwoude
  • SEO Broeksterwoude
  • Content marketing Broeksterwoude
  • Social Media Bureau Broeksterwoude
  • E-mailmarketing Broeksterwoude
  • Marketing communicatiebureau Broeksterwoude

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Broeksterwoude

Door helder te zijn in je offerte aanvraag kom je sneller uit bij het beste marketing agency uit Broeksterwoude. Als jij duidelijk aangeeft welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bureau uit Broeksterwoude om een passende offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een ontmoetingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Broeksterwoude, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Broeksterwoude op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Broeksterwoude?

Direct zoekmachine adverteren Broeksterwoude

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Broeksterwoude‘ om SEA Broeksterwoude specialisten te vergelijken.

Marketing Broeksterwoude is altijd een goede investering

Twijfel niet langer en schakel direct een marketing bureau uit Broeksterwoude in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Door marketing Broeksterwoude ben je in staat om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen, je wilt natuurlijk wel dat jouw organisatie zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Broeksterwoude.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Broeksterwoude te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Broeksterwoude, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Broeksterwoude).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Broeksterwoude?

Conversie optimalisatie Broeksterwoude

Klik op ‘Conversie optimalisatie Broeksterwoude‘ om de kosten voor een CRO Broeksterwoude specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Broeksterwoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Broeksterwoude is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Broeksterwoude. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Broeksterwoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Broeksterwoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Broeksterwoude

niet verwacht zo betaalbaar

30 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Vink

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik van Vliet

Eindelijk een fijne site

26 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke de Haan

Snelle offerte

27 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Kuiper

Fijn!

26 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriana Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

26 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Ramona van de Brink

Erg tevreden

23 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johannes van de Velde

Gevonden via forum

19 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Eva Vink

Forum bood hulp

22 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adriana Jansen

Gevonden via forum

22 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Arjan de Boer

zeer rap geholpen

17 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Hendrikus Kramer

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Edwin Jansen

zeer rap geholpen

19 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Mark van Leeuwen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

13 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michiel van Doorn

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Wolters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Suzanne de Bruin

Duidelijke website

15 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petrus Jonker

Dé tip

10 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart Schouten

Perfecte tip

10 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone van der Laan

vlot en makkelijk

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Nienke van de Pol

aangename service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Nicole Sanders

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Karin Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Bosman

Gevonden via forum

8 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Wilhelmus de Boer

aangename service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sander de Leeuw

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Steven Peeters

Prettige service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sebastiaan Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik de Jong

Fijn!

29 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marcel van der Horst

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeroen Prins

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maurice Bosman

Duidelijke website

31 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke de Boer

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mariska Janssen

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole van der Meulen

Google is je grootste vriend

28 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie Kuipers

aangename service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van der Meer

Vlugge offerte

24 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris de Boer

Ideale tip

28 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke Smit

Lang leve google

26 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Hermans

zeer rap geholpen

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Monique Mulder

Goede werking van de website

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke van de Ven

Zeer verrast

18 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Johan Wolters

Google is je grootste vriend

16 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Wolters

Ideale match

15 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique Timmermans

Marketingkaart is top!

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jelle Groen

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kelly van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn Molenaar

De perfecte match

18 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simon Peeters

Ideale website

12 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Esther van den Broek

Perfecte tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara Dijkstra

Perfecte website

13 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicole van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anouk Dekker

Fijn!

8 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kirsten Bakker

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Peters

De perfecte match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob van de Ven

Heel positief

10 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Patricia van de Brink

Snelle offerte

4 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Bosch

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Dijkstra

aangename service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Charlotte Wolters

Fijn!

3 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Scholten

Dé tip

2 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne Martens

vlot en makkelijk

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Suzanne van de Ven

De perfecte match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nancy de Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

29 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maria van den Broek

Marketingkaart is top!

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Cornelia de Jong

Ideale website

26 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mark Dijkstra

Marketingkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marjolein Jonker

Dé tip

26 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice van der Heijden

aangename service

28 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Maaike Verbeek

Dit werkt fijn

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten Janssen

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Verbeek

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Willem van der Horst

Fijn!

26 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petrus Groen

Forum bood hulp

20 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marleen van der Meer

Duidelijke website

22 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dirk van Leeuwen

Dit werkt fijn

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johannes Hermans

Gevonden via forum

20 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Ruud Timmermans

erg betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Iris Martens

Vlugge offerte

15 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco de Bruin

Duidelijke website

19 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thijs Bosch

Lang leve google

18 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Koning

Aangenaam verrast

12 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marieke Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

11 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Verbeek

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marjolein Bosch

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen Jansen

zeer rap geholpen

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Alexander Visser

snelle service

12 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Annemieke Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry van den Heuvel

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marinus Dijkstra

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Stefan Jansen

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Albert van Leeuwen

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Willem van Vliet

Dé tip

5 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Antonius van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Danny Bos

Lang leve google

4 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie van Wijk

Lang leve google

4 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van de Velde

Gevonden via forum

31 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Manon Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ivo Schouten

De perfecte match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus de Lange

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal Peters

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein Koning

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen van de Wal

Ideale website

22 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike van der Laan

Snelle offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie van Wijk

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wouter Schouten

Marketingkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Charlotte van de Wal

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid de Jong

betaalbaar en professioneel

22 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Anne Kramer

Zeer verrast

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maaike Mulder

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Natasja van der Horst

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Robert Verhoeven

Dé tip

12 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Iris Veenstra

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eric van der Meulen

Werkt lekker!

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jessica van de Ven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriana Postma

Forum bood hulp

9 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Manon Hoekstra

snel geholpen

7 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus van Beek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

3 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Bart van Dam

De perfecte match

23 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sebastiaan de Jong

Duidelijke website

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba van den Broek

Fijn!

8 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Bakker

Dé tip

1 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pascal Hendriks

De perfecte match

26 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maria Janssen

Snelle offerte

23 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein Evers

Ideale website

14 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten van den Bosch

Vlugge offerte

2 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Bosman

snelle service

27 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Daniëlle de Bruin

Erg tevreden

29 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jasper Jacobs

Lang leve google

25 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bas Verbeek

Snelle offerte

12 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke van der Laan

snel geholpen

17 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Richard de Graaf

Ideale website

6 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marjolein Hermans

Marketingkaart is top!

8 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maartje de Bruijn

Ideale website

3 december 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruud van Vliet

Werkt lekker!

4 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Lisette Schouten

vlot en makkelijk

25 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Leonie van Doorn

Super service

17 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram Verhoeven

Marketingkaart werkt erg fijn

18 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Tom van der Heijden

zeer rap geholpen

7 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan Bosman

Google is je grootste vriend

6 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Vos

Snelle offerte

25 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Michel van Beek

snel geholpen

18 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Remco van Loon

snelle service

11 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Peter Willemsen

Forum bood hulp

10 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Simone Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jeffrey Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

25 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Cornelia van de Veen

Erg tevreden

15 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patrick Bosman

Snelle match via marketingkaart.nl

11 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan Smits

Goede werking van de website

31 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marc Peeters

Vlugge offerte

22 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith Hendriks

Aangenaam verrast

21 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martine Jansen

Eindelijk een fijne site

10 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon van de Berg

Erg tevreden

27 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Diana Willems

Eindelijk een goede site gevonden

19 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marcel van de Brink

Dit werkt fijn

14 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Kuijpers

Fijn!

8 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilona de Haan

Positieve ervaring

1 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simone de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van der Heijden

Lang leve google

6 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Blom

Heel positief

30 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Melanie Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

18 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Kim Veenstra

Dé tip

14 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Esther de Jonge

Ideale website

6 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Steven Willems

Eindelijk een fijne site

30 april 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nienke Scholten

Werkt lekker!

8 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marloes van de Velde

Ideale website

17 maart 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart Smit

Via Via maar dan beter

5 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica van der Laan

Lang leve google

16 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Vink

Erg tevreden

16 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina Scholten

Uitgelichte marketing bureau's uit Broeksterwoude

Matthijs Hooghiemstra – Ontwerper en Marketeer

Wylgekamp 51
9255 JN Tietjerk
Nederland

06 44028774
http://www.matthijshooghiemstra.nl/

ACServices

Fogelsang 69
9271 GC De Westereen
Nederland

058 744 0091
https://acservices.nl/

De Mediastrateeg Online

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
Nederland

0511 461 294
http://www.demediastrateeg.nl/