Online Marketing Bureau De Valom

Zoek jij een professional voor jouw marketing in De Valom?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau De Valom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit De Valom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing De Valom gezocht?

Een marketing bureau uit De Valom vinden

Marketing De Valom
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Valom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Broeksterwoude, Twijzelerheide en Wouterswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing De Valom

Het aantrekken van een marketing De Valom is voor iedere organisatie enorm belangrijk. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat steeds meer ondernemingen zich bezighouden met online aanwezigheid. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau De Valom zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau De Valom

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Het is belangrijk dat je ook online zichtbaar bent. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij adviseren dan ook om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een kundig online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een bedreven online marketing bureau. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een solide SEA campagne. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in De Valom.

marketing service De Valom

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is natuurlijk een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en experts door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden een aantal agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn dingen waar je even over moet nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit De Valom. In jouw offerte aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit De Valom

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing De Valom– type marketingbureau De Valom

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in De Valom is het aan te raden om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau De Valom die je in wilt schakelen. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een waardevol advies. Door de kennis van het marketingbureau uit De Valom weten zij exact welke werkzaamheden passen bij jouw organisatie.

Zoek jij naar de juiste agency uit De Valom die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit De Valom. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit De Valom?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit De Valom te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing De Valom

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau De Valom. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau De Valom is er om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw website. Ook is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau De Valom kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit De Valom is het over laten komen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit De Valom weet waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen efficiënter. Twijfel dus niet langer en schakel direct een online marketing bureau De Valom in.

Hoger in google in De Valom?

Zoekmachine optimalisatie De Valom

Zorg ervoor dat jouw SEO in De Valom in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie De Valom‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau De Valom vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om de marketing. Doordat er veel vraag is naar marketing De Valom zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau De Valom. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de omgeving. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere aanpak.

De marketing agencies uit De Valom die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA De Valom
  • SEO De Valom
  • Content marketing De Valom
  • Social Media Bureau De Valom
  • E-mailmarketing De Valom
  • Marketing communicatiebureau De Valom

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency De Valom

Wil je meteen het beste marketing agency uit De Valom contacteren? Ben dan zo duidelijk mogelijk bij je aanvraag! Als jij helder aangeeft welke diensten je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit De Valom om een passende offerte uit te sturen. Vervolgens kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing De Valom uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in De Valom, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit De Valom op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in De Valom?

Direct zoekmachine adverteren De Valom

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren De Valom‘ om SEA De Valom specialisten te vergelijken.

Marketing De Valom is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus De Valom contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Om je nog verder te assisteren bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit De Valom, vul ons formulier in en start met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld De Valom te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit De Valom, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO De Valom).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in De Valom?

Conversie optimalisatie De Valom

Klik op ‘Conversie optimalisatie De Valom‘ om de kosten voor een CRO De Valom specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

De Valom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in De Valom is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in De Valom. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in De Valom en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit De Valom die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing De Valom

Prettige service

28 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sanne de Graaf

Lang leve google

30 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Schipper

Snelle match via marketingkaart.nl

28 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jelle Kok

Lang leve google

25 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rob Postma

Super service

23 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- David van Dongen

De perfecte match

23 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jan Mol

Perfecte tip

18 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Catharina Visser

Erg tevreden

19 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michel Scholten

Geen linkedin nodig

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Bosch

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmina van Beek

Ideale match

16 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Janssen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maartje Post

Goede werking van de website

12 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Janssen

Perfecte tip

17 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simone de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Iris van der Horst

Ideale tip

9 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

9 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël Kuiper

Google is je grootste vriend

12 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van der Horst

Marketingkaart is top!

9 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Natascha Mulder

Goed contact

5 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard de Groot

aangename service

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Wendy Verbeek

Duidelijke website

6 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sander de Vries

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

3 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Rogier van Dongen

Ideale website

7 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper de Lange

Ideale tip

7 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tim van Vliet

Gevonden via forum

1 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ivo van der Laan

Geen linkedin nodig

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Janssen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilona van Loon

vlot en makkelijk

27 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ruben Verhoeven

Via linkedin niet hetzelfde

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda van Leeuwen

snel geholpen

28 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Peter de Koning

Positieve ervaring

23 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Simon Meijer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

22 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Charlotte Kramer

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Renate Visser

Lang leve google

23 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba de Jong

betaalbaar en professioneel

17 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie de Bruijn

Ideale match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Björn Mulder

Via forum hier terechtgekomen

22 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Laura Vos

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Rogier van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

17 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Kuipers

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Schipper

Super service

10 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Yvonne van Dam

Gevonden via forum

11 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Thijs Gerritsen

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes de Boer

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert Visser

Dé tip

12 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn van Vliet

Heel positief

10 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Hendrikus van der Laan

De perfecte match

11 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique de Graaf

Perfecte tip

11 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anne van Dongen

Forum bood hulp

7 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martinus van der Heijden

Marketingkaart is top!

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Christian van den Broek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bram Smeets

Super service

6 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nancy Willems

snel geholpen

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Maartje van de Brink

Perfecte website

3 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marinus de Wit

Geen linkedin nodig

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke van Dongen

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marieke Kuipers

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Nienke Mulder

Aangenaam verrast

28 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Elizabeth Vermeulen

Ideale tip

1 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije de Haan

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje van de Velden

Ideale tip

26 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna de Ruiter

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robin van Loon

Lang leve google

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Jansen

Via Via maar dan beter

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke de Haan

Super service

23 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Huisman

Snelle match via marketingkaart.nl

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Simone van den Heuvel

Perfecte website

18 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom Huisman

De perfecte match

17 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse de Bruijn

Duidelijke website

19 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cindy van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike Willems

betaalbaar en professioneel

14 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart de Jonge

Ideale match

13 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilona Dekker

erg snel

14 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Thomas Martens

Werkt goed dit

14 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Margaretha de Koning

Ideale tip

12 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacob Brouwer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Eric Post

Fijne service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Barbara Mol

Aangenaam verrast

11 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Karin Mulder

Erg tevreden

13 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wilhelmina Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Wolters

snelle service

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adriana Vos

Lang leve google

4 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Post

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angelique Koning

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Kok

Prettige service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Remco van Wijk

aangename service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Remco van Vliet

betaalbaar en professioneel

2 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda van Wijk

Heel positief

29 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arie de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Koster

Lang leve google

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter Scholten

Super service

1 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus Kuiper

Vlugge offerte

28 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Hermans

Zeer verrast

29 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus de Boer

Forum bood hulp

30 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacobus Kuiper

Aangenaam verrast

28 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sylvia de Groot

snelle service

29 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marc de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem de Haan

Super service

26 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter Martens

De perfecte match

21 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Koning

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis van de Veen

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maaike Vermeulen

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michael Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van den Bosch

Perfecte website

20 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël Postma

Perfecte tip

16 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dennis Bos

Dé tip

13 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Astrid Peeters

Perfecte tip

10 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina van den Bosch

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina van Wijk

Google is je grootste vriend

12 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander van Dijk

Marketingkaart werkt erg fijn

15 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roel de Ruiter

Eindelijk een fijne site

12 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid de Jonge

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van de Velden

De perfecte match

12 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paul van de Velde

snelle service

7 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Remco van Doorn

Snelle offerte

3 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara Kok

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ellen Kuijpers

Forum bood hulp

4 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Marijke van Loon

Eindelijk een fijne site

8 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrika Blom

Duidelijke website

3 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin Postma

Duidelijke website

1 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart van de Velden

Dé tip

31 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost Driessen

Ideale website

2 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Steven Dijkstra

Vlugge offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Karin de Vos

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Jonker

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sylvia Verhoeven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johanna van de Berg

Ideale match

22 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk van de Wal

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- René Kok

Dit werkt fijn

27 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Lisette van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Renate Koster

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Natascha Kramer

Dé tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- René Visser

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Michiel Dijkstra

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Saskia Vos

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Timmermans

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sander Smit

Perfecte website

15 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tom Wolters

Perfecte website

12 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nathalie de Boer

Snelle offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robert de Bruin

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Johan Jansen

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline Jacobs

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin de Vos

Goede werking van de website

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ilse van der Meulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maarten de Lange

vlot en makkelijk

22 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marleen Hendriks

Vlugge offerte

18 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth de Bruijn

Snelle offerte

13 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Postma

Goed contact

5 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith Postma

Ideale tip

23 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Evers

Werkt goed dit

23 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ellen Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

5 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paulus Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

28 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Hofman

Goed contact

22 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Wolters

Goede werking van de website

14 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Iris de Leeuw

Fijne service

17 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Stefan Vink

Perfecte tip

9 december 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan van den Bosch

Voortreffelijke match

12 december 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne Blom

aangename service

1 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Rob Peeters

Gevonden via forum

28 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Eva Schouten

snelle service

23 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rutger Hermans

Marketingkaart werkt erg fijn

20 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Margaretha Vink

Via linkedin niet hetzelfde

9 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Petronella Meijer

Ideale match

2 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie de Ruiter

Voortreffelijke match

28 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

19 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond Hofman

Dé tip

14 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Smeets

Fijn!

4 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anne van der Meulen

Marketingkaart is top!

1 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin Dijkstra

Fijn!

19 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Renate Molenaar

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik Bos

Snelle offerte

10 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Peeters

Heel positief

31 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dennis Smeets

Google is je grootste vriend

27 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Meijer

Lang leve google

16 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina de Lange

Fijn!

8 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Edwin Kuiper

aangename service

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Pascal van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

31 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Edwin de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda van Beek

Marketingkaart is top!

10 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Wendy van de Ven

Dit werkt fijn

4 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wouter Martens

Zeer verrast

26 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Judith van der Heijden

Duidelijke website

20 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Catharina Jonker

De perfecte match

11 juni 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

2 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

24 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maria Scholten

Perfecte website

21 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marco van Loon

zeer rap geholpen

11 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Klaas van den Broek

Duidelijke website

5 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Suzanne Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

10 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pascal Driessen

Forum bood hulp

17 maart 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Frank van der Heijden

Prettige service

27 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Catharina Mulder

Ideale website

1 februari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna de Jong

Ideale website

19 januari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Claudia Hofman

Uitgelichte marketing bureau's uit De Valom

Matthijs Hooghiemstra – Ontwerper en Marketeer

Wylgekamp 51
9255 JN Tietjerk
Nederland

06 44028774
http://www.matthijshooghiemstra.nl/

ACServices

Fogelsang 69
9271 GC De Westereen
Nederland

058 744 0091
https://acservices.nl/

De Mediastrateeg Online

Schoolstraat 23
9251 EA Burgum
Nederland

0511 461 294
http://www.demediastrateeg.nl/