Online Marketing Bureau Brouwershaven

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Brouwershaven?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Brouwershaven verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Brouwershaven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Brouwershaven gezocht?

Een marketing bureau uit Brouwershaven vinden

Marketing Brouwershaven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brouwershaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dreischor, Ellemeet en Zonnemaire bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Brouwershaven

Het aantrekken van een marketing Brouwershaven is voor ieder bedrijf van cruciaal belang. Daar waar je voorheen je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Brouwershaven kan jou hiermee helpen. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen sneller vooruit gaan, ondernemingen die hier niet mee bezig zijn zullen waarschijnlijk niet overleven. Een marketing bureau Brouwershaven zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Brouwershaven

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is essentieel dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een persoonlijke strategie ontwikkelen, door middel van deze strategie weet je meteen waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort strategieën zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Brouwershaven.

marketing service Brouwershaven

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden een aantal agencies je van iedere taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Brouwershaven. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Brouwershaven

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Brouwershaven– type marketingbureau Brouwershaven

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Brouwershaven: ben je op zoek naar een marketing Brouwershaven voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, gelukkig kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Brouwershaven die je in wilt zetten. Deze partij is er namelijk niet alleen voor het overnemen van de werkzaamheden, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. Door de ervaring van het marketingbureau uit Brouwershaven weten zij precies welke werkzaamheden aansluiten bij jouw onderneming.

Zoek jij naar de juiste agency uit Brouwershaven die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Brouwershaven. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Brouwershaven?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Brouwershaven te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Brouwershaven

We kunnen ontzettend veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Brouwershaven. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als ondernemer zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze taken uit te besteden hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander bijkomend voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Brouwershaven is het uitstralen van een bepaald imago. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je website. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Brouwershaven is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Brouwershaven?

Zoekmachine optimalisatie Brouwershaven

Zorg ervoor dat jouw SEO in Brouwershaven in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Brouwershaven‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Brouwershaven vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op je marketing. Het is dan ook belangrijk dat je voldoende aandacht steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Brouwershaven. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het aan te raden om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld zoekmachine marketing is het zo dat er verschillen zijn tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Brouwershaven die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • SEA Brouwershaven
  • SEO Brouwershaven
  • Content marketing Brouwershaven
  • Social Media Bureau Brouwershaven
  • E-mailmarketing Brouwershaven
  • Marketing communicatiebureau Brouwershaven

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Brouwershaven

Door helder te zijn bij je offerte aanvraag kom je direct uit bij een geschikt marketing agency uit Brouwershaven. Als jij duidelijk aangeeft welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bedrijf uit Brouwershaven om een geschikte offerte uit te sturen. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Brouwershaven op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Brouwershaven, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Brouwershaven op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Brouwershaven?

Direct zoekmachine adverteren Brouwershaven

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Brouwershaven‘ om SEA Brouwershaven specialisten te vergelijken.

Marketing Brouwershaven is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Brouwershaven in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Door middel van marketing Brouwershaven ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt natuurlijk wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Brouwershaven.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Brouwershaven te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Brouwershaven, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Brouwershaven).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Brouwershaven?

Conversie optimalisatie Brouwershaven

Klik op ‘Conversie optimalisatie Brouwershaven‘ om de kosten voor een CRO Brouwershaven specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Brouwershaven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Brouwershaven is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Brouwershaven. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Brouwershaven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Brouwershaven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Brouwershaven

Via Via maar dan beter

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van Dongen

vlot en makkelijk

26 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marco Kok

Duidelijke website

21 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Lisette Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rob de Bruijn

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marcel van de Veen

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kirsten van de Wal

snel geholpen

18 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Maartje Hermans

Zeer verrast

24 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sjoerd Driessen

Snelle match via marketingkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth Vos

Fijn!

22 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vanessa Meijer

Marketingkaart werkt erg fijn

21 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sanne Hofman

Duidelijke website

20 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anouk van Vliet

De perfecte match

12 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave van den Broek

Erg tevreden

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arjan van der Horst

Zeer verrast

18 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johannes Mol

Via Via maar dan beter

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Smits

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Peters

Ideale website

13 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Iris Vos

Fijne service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Willem de Wit

Via forum hier terechtgekomen

12 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ivo Jonker

Duidelijke website

9 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mirjam de Jong

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van der Meulen

Snelle match via marketingkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Diana van der Laan

Fijn!

6 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Brenda van de Velde

Marketingkaart is top!

3 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Roel Visser

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke de Bruijn

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Janneke Blom

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Inge van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bianca Post

Super service

1 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Manon Meijer

Goede werking van de website

29 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maartje Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nienke Wolters

Lang leve google

27 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa de Wit

Lang leve google

27 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Verbeek

Ideale tip

28 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Judith Bakker

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja Peeters

Perfecte website

22 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Chantal de Boer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Johannes de Leeuw

betaalbaar en professioneel

26 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van Wijk

aangename service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ruben van der Laan

Ideale tip

22 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Natasja Huisman

Snelle offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus Smeets

Via Via maar dan beter

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Vos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marc Kramer

Snelle match via marketingkaart.nl

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce Smeets

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald Blom

Via Via maar dan beter

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Dijkstra

Forum bood hulp

20 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Mark de Ruiter

vlot en makkelijk

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Christian Vermeulen

Gevonden via forum

14 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Sandra Sanders

De perfecte match

15 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje Koster

Marketingkaart is top!

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Wendy Jonker

Super service

10 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Christian de Jong

Dé tip

13 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sebastiaan Schouten

Super service

11 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Gerardus Groen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Saskia Brouwer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Judith Willems

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique de Bruijn

Prettige service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marloes de Koning

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Sanders

Forum bood hulp

8 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maartje Smeets

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke Scholten

Heel positief

3 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nicolaas de Jong

erg snel

1 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Erik de Haan

Werkt lekker!

29 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maaike de Groot

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marloes Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit van den Broek

Goede werking van de website

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robertus Groen

Snelle offerte

25 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje van Dongen

Snelle offerte

27 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke Jansen

Aangenaam verrast

30 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ellen Gerritsen

snel geholpen

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Elisabeth Willems

Fijne service

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Patrick Molenaar

Gevonden via forum

21 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sebastiaan Prins

Prettige service

26 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Martinus van de Velde

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Rogier van de Pol

Zeer verrast

24 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jasper van der Horst

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Rutger Schouten

Marketingkaart werkt erg fijn

18 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Deborah van Dijk

Fijn!

20 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michael van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Bosch

Marketingkaart werkt erg fijn

18 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Michel Prins

Dé tip

19 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anouk Bos

Positieve ervaring

14 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sanne van de Brink

Ideale tip

15 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martinus de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

12 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Peter Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald de Wit

Ideale match

14 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrik Smit

Zeer verrast

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Miranda van der Linden

aangename service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Maaike Blom

Ideale match

5 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid de Boer

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jacoba de Jong

Ideale website

9 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas Jonker

Goede werking van de website

8 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martinus de Lange

Marketingkaart is top!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Iris Vermeulen

Fijn!

7 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ruben de Bruijn

Forum bood hulp

5 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne Meijer

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Peeters

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Gerritsen

Ideale match

30 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje van den Broek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Erwin van Dam

erg snel

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Adriaan van Beek

Super service

28 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Willem van der Meulen

Werkt goed dit

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan Visser

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cornelia Prins

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Esther Prins

Gevonden via forum

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Chantal Meijer

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Veenstra

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Klaas van der Linden

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Frank Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Hofman

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Petronella Visser

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Melanie Driessen

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Daniëlle de Vries

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja de Groot

Ideale tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sharon Brouwer

Marketingkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Rogier de Jonge

Dit werkt fijn

11 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Melanie van Dijk

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Frank Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne van de Brink

Goed contact

7 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ilona Vermeulen

Positieve ervaring

29 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marieke van de Berg

Lang leve google

24 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry Molenaar

Marketingkaart is top!

15 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Matthijs de Vries

Dit werkt fijn

9 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barry Maas

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

5 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Stefan van Beek

snel geholpen

28 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara de Leeuw

Positieve ervaring

20 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Johanna de Ruiter

Erg tevreden

15 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bram Kuijpers

Voortreffelijke match

5 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sanne Vos

betaalbaar en professioneel

31 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Meijer

Werkt goed dit

27 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin Vink

Gevonden via forum

21 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marc Hoekstra

Werkt goed dit

18 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan Boer

Positieve ervaring

13 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Leonie Vos

Ideale match

7 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie van de Velden

erg betaalbaar

6 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Veenstra

erg betaalbaar

29 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Hermans

Aangenaam verrast

4 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tessa Jonker

Lang leve google

25 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

20 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel de Graaf

Lang leve google

17 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jolanda Huisman

Lang leve google

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeroen Hendriks

Voortreffelijke match

27 oktober 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven Martens

Marketingkaart werkt erg fijn

18 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jeroen de Groot

Ideale tip

13 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Klaas de Koning

Fijn!

3 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jasper Verbeek

Perfecte website

30 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicolaas Kok

Aangenaam verrast

23 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Yvonne van der Meer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

11 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander de Bruin

Dé tip

2 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus Dijkstra

Geen linkedin nodig

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Sanders

Via forum hier terechtgekomen

20 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Eva van Dongen

snelle service

13 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anita van den Broek

De perfecte match

4 augustus 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tessa Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper Kok

Gevonden via forum

19 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Miranda Smits

Goede werking van de website

18 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle van de Velde

erg betaalbaar

10 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Brouwer

Super service

4 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk Willemsen

Goed contact

27 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Suzanne Kok

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerrit Vos

Goed contact

10 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Janneke Peters

Eindelijk een fijne site

1 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Post

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Karin Postma

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

19 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Miranda Veenstra

Vlugge offerte

11 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Timmermans

Ideale match

7 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah Vos

Perfecte website

28 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adrianus Vink

Eindelijk een fijne site

13 april 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa van der Horst

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eveline de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

24 februari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joris Kuipers

Goed contact

4 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda Janssen

Fijn!

28 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paulus de Ruiter

Uitgelichte marketing bureau's uit Brouwershaven

JK-media Marketing & Communicatie

Parelmoerboog 13
4533 BB Terneuzen
Nederland

06 81776827
https://jk-media.nl/

JMTele.com

Burgemeester Jansenstraat 15
4431 BL 's-Gravenpolder
Nederland

0113 316 631
http://jmtele.com/

BRANDSTOFF. | Marketing & Strategie

Schorerweg 1
4515 MD IJzendijke
Nederland

085 130 5656
http://www.brandstoff.nl/