Online Marketing Bureau De Lutte

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw marketing in De Lutte?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau De Lutte verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit De Lutte – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing De Lutte gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing De Lutte
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Lutte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overdinkel, Denekamp en Tilligte bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing De Lutte

Het aantrekken van een marketing De Lutte is voor iedere onderneming enorm belangrijk. Daar waar je eerst je potentiële klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt nu iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing De Lutte kan jou hiermee helpen. Wanneer je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau De Lutte zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau De Lutte

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste leads toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we hierboven hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Het is wenselijk dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is wenselijk om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel ondernemers zal het niet makkelijk zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit te besteden aan een goed online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw onderneming een maatwerk strategie opstellen, door middel van deze strategie weet je gelijk waar de focus op moet gaan liggen. Bij het creëren van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken gedefinieerd. Samenvattend, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing De Lutte.

marketing service De Lutte

Weet jij al precies welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Zo houden een aantal agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Sta hier eerst bij stil alvorens je een offerte aanvraagt. In jouw aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je matchen met een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit De Lutte

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing De Lutte– type marketingbureau De Lutte

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau De Lutte: zoek je naar een marketing De Lutte voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau De Lutte die je in wilt schakelen. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het overnemen van de klusjes, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing De Lutte zal analyseren in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online gebied.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit De Lutte die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit De Lutte. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit De Lutte?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit De Lutte te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing De Lutte

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau De Lutte. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf energie over om je te concentreren op dingen die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het inzetten van een marketing bureau De Lutte kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Omdat online marketingbureaus exact kunnen meten wat de opbrengsten zijn van hun inspanningen weet je altijd meteen wat het je heeft opgeleverd. Een ander bijkomend voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit De Lutte is het over laten komen van een bepaald imago. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je online kanalen. Door hier slim rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Een online marketingbureau uit De Lutte is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in De Lutte?

Zoekmachine optimalisatie De Lutte

Zorg ervoor dat jouw SEO in De Lutte in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie De Lutte‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau De Lutte vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het belangrijk dat je op een open manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om je marketing. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg moeite stopt in het zoeken naar de beste marketing De Lutte. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij een of ander online marketing bureau De Lutte. Daarnaast is het wenselijk om te checken wat hun zo speciaal maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de regio. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere aanpak.

De marketing agencies uit De Lutte die samenwerken met marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA De Lutte
  • SEO De Lutte
  • Content marketing De Lutte
  • Social Media Bureau De Lutte
  • E-mailmarketing De Lutte
  • Marketing communicatiebureau De Lutte

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency De Lutte

Door duidelijk te zijn bij je aanvraag kom je veel sneller uit bij het beste marketing agency uit De Lutte. Is het kantoor niet in staat om de taken uit te voeren dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met de planning. Na het ontvangen van de offertes is het handig om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in De Lutte, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit De Lutte op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in De Lutte?

Direct zoekmachine adverteren De Lutte

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren De Lutte‘ om SEA De Lutte specialisten te vergelijken.

Marketing De Lutte is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus De Lutte vinden voor jouw marketing opdrachten. Wij weten zeker dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw wensen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het aanspreken van de ideale doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit De Lutte, vul ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld De Lutte te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit De Lutte, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO De Lutte).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in De Lutte?

Conversie optimalisatie De Lutte

Klik op ‘Conversie optimalisatie De Lutte‘ om de kosten voor een CRO De Lutte specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

De Lutte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in De Lutte is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in De Lutte. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in De Lutte en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit De Lutte die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing De Lutte

Voortreffelijke match

5 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Stefan Kuipers

Geen linkedin nodig

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van den Heuvel

Dé tip

30 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus de Haan

Google is je grootste vriend

22 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne Blom

Voortreffelijke match

25 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus Kuiper

Ideale tip

22 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mark Hoekstra

Zeer verrast

23 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Albert Kuiper

Heel positief

19 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bastiaan Bakker

vlot en makkelijk

18 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martine van Beek

aangename service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Yvonne van den Heuvel

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eveline Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Irene van der Meer

Duidelijke website

17 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sharon van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Margaretha van de Velden

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Blom

erg betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Esther Smit

Duidelijke website

15 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny Jacobs

Ideale website

10 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte Groen

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Jacobs

De perfecte match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark Schouten

Marketingkaart is top!

10 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Jan Vink

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Groen

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacob Schouten

Marketingkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jacob van der Linden

Google is je grootste vriend

2 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Dijkstra

Eindelijk een fijne site

6 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marianne Verbeek

Super service

5 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sjoerd de Jonge

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam Bakker

Ideale website

4 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kelly Bos

Ideale tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sjoerd de Vos

Lang leve google

27 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Schipper

Fijne service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Patricia Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Catharina Visser

Prettige service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Remco Hermans

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johannes Molenaar

Dé tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke van der Meulen

Ideale website

24 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Margaretha Smit

Ideale tip

27 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nancy Schouten

Ideale match

24 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije van den Broek

Prettige service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Pascal Groen

Werkt goed dit

21 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Schouten

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin Groen

Duidelijke website

20 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kelly Verbeek

Werkt goed dit

21 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mark van der Linden

Forum bood hulp

20 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Patricia Smit

Forum bood hulp

19 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Eric Mol

Ideale tip

18 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tamara de Koning

Via Via maar dan beter

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van de Berg

Marketingkaart is top!

11 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin Schipper

Erg tevreden

13 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arjan de Haan

erg snel

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Angela Peters

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van de Veen

Ideale match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Hoekstra

Snelle match via marketingkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius Martens

Snelle offerte

10 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline Dijkstra

Ideale tip

5 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Driessen

Super service

8 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Deborah Maas

Via linkedin niet hetzelfde

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Bosman

Snelle offerte

1 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger Janssen

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia van de Velde

De perfecte match

2 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sandra Dijkstra

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bianca van de Velden

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan van de Brink

erg betaalbaar

1 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Koning

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Smit

Aangenaam verrast

24 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilona van de Veen

Marketingkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wouter Driessen

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wouter Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris van Dam

Ideale tip

23 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Schouten

Lang leve google

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Kuijpers

Heel positief

21 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Raymond Jansen

Forum bood hulp

24 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Kirsten de Leeuw

Via Via maar dan beter

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Meijer

zeer rap geholpen

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Hanneke Kramer

aangename service

19 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Chantal Visser

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Koning

erg snel

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Willem Boer

Positieve ervaring

19 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robertus Bosch

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara de Bruin

Positieve ervaring

13 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nathalie Jansen

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniël Schouten

Perfecte tip

13 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost van Loon

Dé tip

11 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin van Veen

betaalbaar en professioneel

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska de Groot

Vlugge offerte

8 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud de Ruiter

Perfecte website

6 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anita Meijer

Heel positief

9 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ramona van der Laan

Dit werkt fijn

10 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela de Jonge

Dit werkt fijn

3 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Laura Gerritsen

Forum bood hulp

8 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joris Verbeek

Eindelijk een fijne site

3 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra Kok

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Maartje Jonker

De perfecte match

3 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Verhoeven

Vlugge offerte

5 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin van der Meulen

Ideale tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris de Groot

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- René van de Veen

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Frank Vink

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Jansen

Geen linkedin nodig

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy de Wit

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Peters

Zeer verrast

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bas Vos

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent de Vries

Perfecte tip

19 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rutger de Lange

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmina van der Horst

Snelle match via marketingkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maarten van den Broek

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelia van de Ven

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije Hermans

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arie Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mariska de Groot

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Saskia Koster

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marco Hofman

Positieve ervaring

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pieter van de Veen

Ideale tip

17 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia Hendriks

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Postma

Dit werkt fijn

5 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline van der Meulen

Perfecte website

5 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Kuijpers

Ideale match

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram Peters

Goed contact

16 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick Hoekstra

Dit werkt fijn

12 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simon van den Bosch

Via forum hier terechtgekomen

3 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius Wolters

Via linkedin niet hetzelfde

23 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marc Martens

aangename service

17 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- René Driessen

Goede werking van de website

10 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey Wolters

Ideale website

2 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin de Graaf

Fijn!

2 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Patrick Smits

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

28 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patricia Hermans

Lang leve google

22 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

19 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René Vermeulen

snel geholpen

14 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Cornelis Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

5 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Mulder

Via forum hier terechtgekomen

11 december 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ilona Mulder

Vlugge offerte

3 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Monique van de Pol

Fijne service

29 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Elizabeth van der Meulen

Goed contact

22 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis van de Pol

Geen linkedin nodig

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Hofman

zeer rap geholpen

10 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Johanna Vink

Perfecte tip

31 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine Verbeek

Super service

29 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sharon van de Velde

Ideale tip

23 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn Wolters

Vlugge offerte

10 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim de Wit

Google is je grootste vriend

4 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Molenaar

Snelle offerte

1 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina Sanders

Fijne service

25 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marijke Hofman

Prettige service

13 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jolanda Jonker

Vlugge offerte

6 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique de Koning

Zeer verrast

4 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina Jacobs

Dit werkt fijn

22 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander van de Velden

Gevonden via forum

19 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- René van Veen

Gevonden via forum

10 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jelle Hofman

Lang leve google

4 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Willemsen

Goed contact

29 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk van der Meer

Voortreffelijke match

22 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Petra Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Gerrit de Jong

Fijn!

29 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barry van Dongen

Dit werkt fijn

20 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria Peeters

erg snel

19 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sanne de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

10 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte van der Linden

Eindelijk een fijne site

31 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim Driessen

Ideale tip

21 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerrit Blom

Fijn!

15 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Peters

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jan de Jonge

Gevonden via forum

16 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Edwin Martens

Geen linkedin nodig

16 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel van der Horst

Eindelijk een fijne site

20 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy van Vliet

Marketingkaart is top!

15 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Rutger Vink

betaalbaarder dan ik dacht

13 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia de Boer

Uitgelichte marketing bureau's uit De Lutte

Artica B.V.

Oldenzaalsestraat 21
7631 CT Ootmarsum
Nederland

0541 680 666
http://www.artica.nl/

Yellow Agency

Enschedesestraat 2 /F
7575 AB Oldenzaal
Nederland

0541 820 217
https://www.yellow-agency.nl/

MARKETINGKR8

Haverstraat 11
7573 GK Oldenzaal
Nederland

0541 297 271
http://www.marketingkr8.nl/