Online Marketing Bureau Ekehaar

Zoek jij een expert voor jouw marketing in Ekehaar?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Ekehaar verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ekehaar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Ekehaar gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Ekehaar
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ekehaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijlande, Amen en Balloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Ekehaar

Het vinden van een marketing Ekehaar is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Vroeger kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar vandaag de dag speelt het internet een belangrijke rol. Door de digitalisering zal je dan ook als onderneming mee moeten bewegen, marketing Ekehaar zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Als je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Ekehaar zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Ekehaar

Veel organisaties weten niet op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Ekehaar in te huren. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de slimste manier om jouw ideale klant aan te spreken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een tijdrovend proces, wij adviseren dan ook om het uit te besteden aan een professioneel online marketing bureau.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je maakt weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken gedefinieerd. Dit soort strategieën zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Ekehaar.

marketing service Ekehaar

Heb jij al voor ogen welke diensten je graag wilt afnemen? Online marketing is natuurlijk een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en stuurt op eindresultaat? Sta hier eerst bij stil alvorens je een aanvraag indient. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Ekehaar

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Ekehaar– type marketingbureau Ekehaar

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Ekehaar: ben je op zoek naar een marketing Ekehaar voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, gelukkig kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Ekehaar die je in wilt schakelen. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het uitbesteden van de opdrachten, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. Door de ervaring van het marketingbureau uit Ekehaar weten zij precies welke diensten aansluiten bij jouw bedrijf.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Ekehaar die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Ekehaar. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Ekehaar?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Ekehaar te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Ekehaar

Het samenwerken met een internet marketing bureau uit Ekehaar heeft meerdere voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze werkzaamheden uit handen te geven hou je zelf energie over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing uiteraard ook extra omzet op. Doordat online marketingbureaus precies kunnen meten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je website. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Wacht dus niet langer en zet meteen een online marketing bureau Ekehaar in.

Hoger in google in Ekehaar?

Zoekmachine optimalisatie Ekehaar

Zorg ervoor dat jouw SEO in Ekehaar in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Ekehaar‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Ekehaar vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op de marketing. Omdat er veel behoefte is aan marketing Ekehaar zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het aan te raden om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een iets andere aanpak.

De marketing agencies uit Ekehaar die samenwerken met marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Ekehaar
  • SEO Ekehaar
  • Content marketing Ekehaar
  • Social Media Bureau Ekehaar
  • E-mailmarketing Ekehaar
  • Marketing communicatiebureau Ekehaar

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Ekehaar

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Ekehaar contacteren? Ben dan zo helder mogelijk in je aanvraag! Als jij helder aankaart welke diensten je wilt uitbesteden en wat je wensen zijn is het makkelijker voor het marketing agency uit Ekehaar om een geschikte offerte toe te sturen. Daarna kan je een eerste ontmoeting inplannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Ekehaar op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Ekehaar, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Ekehaar op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Ekehaar?

Direct zoekmachine adverteren Ekehaar

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Ekehaar‘ om SEA Ekehaar specialisten te vergelijken.

Marketing Ekehaar is altijd een goede investering

Aarzel niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Ekehaar in. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch een heel eind moeten komen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Ekehaar.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Ekehaar te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Ekehaar, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Ekehaar).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Ekehaar?

Conversie optimalisatie Ekehaar

Klik op ‘Conversie optimalisatie Ekehaar‘ om de kosten voor een CRO Ekehaar specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Ekehaar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Ekehaar is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Ekehaar. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Ekehaar en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Ekehaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Ekehaar

erg snel

1 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Dave Kramer

Marketingkaart is top!

28 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Yvonne Vos

Snelle offerte

20 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeroen van Dongen

Aangenaam verrast

20 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Björn Schipper

Forum bood hulp

24 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tessa van Loon

Erg tevreden

24 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anouk Hendriks

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Groen

Gevonden via forum

20 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Karin van Doorn

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jolanda Brouwer

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Charlotte Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Gerardus van de Pol

Ideale match

12 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sjoerd de Bruin

betaalbaar en professioneel

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Gerritsen

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angela Wolters

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Hendrik Dekker

Marketingkaart is top!

11 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Deborah Koster

Ideale match

15 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Timmermans

De perfecte match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria van de Ven

Dit werkt fijn

13 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eric Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem van de Veen

Dit werkt fijn

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Annemarie Boer

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kelly Kok

De perfecte match

10 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Brenda Mulder

Aangenaam verrast

3 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrika Jacobs

Forum bood hulp

8 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Danny de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

2 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Post

betaalbaarder dan ik dacht

30 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van der Laan

Forum bood hulp

2 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johan de Vries

Zeer verrast

31 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Irene van der Laan

Via Via maar dan beter

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Post

Aangenaam verrast

1 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rob van Dijk

erg snel

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marije de Haan

Lang leve google

27 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Veenstra

snelle service

25 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jeroen de Boer

Ideale website

23 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Caroline Smits

Eindelijk een fijne site

24 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina de Koning

erg betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa de Leeuw

Geen linkedin nodig

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle de Graaf

Goede werking van de website

21 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus van den Heuvel

Perfecte tip

23 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Bos

Werkt lekker!

25 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Frank Koning

Prettige service

22 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Janneke van Doorn

Voortreffelijke match

19 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank van de Brink

Via Via maar dan beter

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Hofman

Fijne service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Hendrik Verbeek

Dé tip

21 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dirk Vos

Marketingkaart werkt erg fijn

16 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Thomas Jansen

Ideale tip

17 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tamara Martens

Snelle match via marketingkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anna van der Linden

Prettige service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bram Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

14 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein van der Meer

Perfecte website

8 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Danny Evers

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Albert Vink

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van de Berg

Duidelijke website

7 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robert van Beek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eva van de Pol

De perfecte match

7 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark Smeets

Super service

3 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara van Wijk

Ideale website

1 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marloes Vermeulen

Snelle offerte

1 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon de Boer

vlot en makkelijk

7 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Esther Timmermans

zeer rap geholpen

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Maaike de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nienke de Lange

Marketingkaart werkt erg fijn

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Arie de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Scholten

Marketingkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Patrick Willemsen

Zeer verrast

27 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adrianus van Dongen

Aangenaam verrast

26 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anita Bosch

Perfecte tip

24 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Driessen

Ideale tip

28 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elizabeth Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

24 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petra Vermeulen

Werkt lekker!

26 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Klaas Smit

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marieke van de Ven

Erg tevreden

22 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marco Gerritsen

Perfecte website

17 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Willem van Dijk

Goede werking van de website

18 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angela Maas

Dit werkt fijn

17 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline Vos

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kirsten de Koning

Geen linkedin nodig

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam de Ruiter

Aangenaam verrast

16 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne van Veen

Heel positief

15 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rob Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

12 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Robin Bosch

Marketingkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Anita Vermeulen

Lang leve google

13 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Kuiper

Goede werking van de website

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin Visser

Erg tevreden

11 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martijn van der Linden

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Evers

Marketingkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Erik Boer

Heel positief

4 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Franciscus van Dijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Femke van de Brink

Dit werkt fijn

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Irene van der Meer

Goede werking van de website

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco de Bruijn

Aangenaam verrast

3 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tessa Boer

betaalbaar en professioneel

4 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Schouten

Gevonden via forum

3 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Deborah Vermeulen

Fijne service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Hanneke de Leeuw

snelle service

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sabrina de Jonge

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmina de Koning

Heel positief

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper van Dijk

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Post

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Christian Gerritsen

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole van der Laan

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Jonge

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan Hofman

Aangenaam verrast

24 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paulus van Vliet

Gevonden via forum

22 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Robert Koning

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid van de Brink

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Koster

Perfecte website

23 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tessa Huisman

Lang leve google

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Vink

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Chantal Hermans

Lang leve google

15 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van der Laan

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie Post

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nathalie van der Meer

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle Dekker

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Raymond Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van Vliet

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian Verbeek

Via Via maar dan beter

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dirk van Dijk

Goed contact

14 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël Dijkstra

Lang leve google

12 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van de Brink

aangename service

6 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Linda van de Ven

aangename service

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina Hendriks

Goede werking van de website

16 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle Dijkstra

Perfecte website

12 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vincent Schouten

Zeer verrast

4 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle van de Ven

Werkt lekker!

1 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Bosch

Super service

2 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein Molenaar

De perfecte match

20 december 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth van den Bosch

Aangenaam verrast

12 december 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda de Bruijn

Lang leve google

19 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger de Vos

Snelle match via marketingkaart.nl

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemarie Schouten

Goed contact

30 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan Smit

aangename service

4 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nicolaas Maas

Voortreffelijke match

27 november 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella Sanders

snelle service

17 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Roel van Dijk

Duidelijke website

7 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerardus Veenstra

Lang leve google

5 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Michel van Veen

Goed contact

31 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Judith Brouwer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

22 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Leonie Gerritsen

Gevonden via forum

17 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michael Smit

zeer rap geholpen

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Arie de Lange

Marketingkaart werkt erg fijn

27 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Simon de Wit

Ideale website

19 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Inge Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc Smeets

zeer rap geholpen

12 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Roel van Wijk

Duidelijke website

3 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabrina Smits

Duidelijke website

29 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels Bosch

Perfecte website

19 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Manon van de Wal

Marketingkaart is top!

15 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Lisette Janssen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim Mol

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Matthijs van Beek

Marketingkaart is top!

25 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roel Hendriks

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Adriaan van de Velden

Fijn!

7 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Mark Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natascha Hofman

Ideale match

24 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan Blom

Goede werking van de website

13 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger Visser

Duidelijke website

8 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Diana Boer

Marketingkaart werkt erg fijn

30 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Michel Kramer

Goed contact

25 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thijs Smeets

Heel positief

17 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hanneke de Ruiter

betaalbaar en professioneel

10 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van de Brink

Snelle offerte

7 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Mulder

aangename service

30 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Roel de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

5 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Groen

Dit werkt fijn

14 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline Kuijpers

Zeer verrast

3 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Diana van de Pol

Via Via maar dan beter

1 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Kuijpers

Eindelijk een fijne site

16 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas Dijkstra

Uitgelichte marketing bureau's uit Ekehaar

SEO Copywriter Nico Jan van Hemel

Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Nederland

06 13811469
https://nicojan.nl/

Goeie Tekst!

Citadel 80
9401 BZ Assen
Nederland

06 27555322
https://www.goeietekst.com/

Het Geheime Wapen Communicatie

Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Nederland

06 13811469
http://hetgeheimewapen.nl/