Online Marketing Bureau Evertsoord

Behoefte aan een betaalbaar marketing bureau uit Evertsoord die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Evertsoord verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Evertsoord – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Evertsoord gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Evertsoord
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Evertsoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Griendtsveen, Meterik en Panningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Evertsoord

Marketingbureaus uit Evertsoord nemen een cruciale positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je eerst je klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Evertsoord kan jou hiermee helpen. Als je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Evertsoord met kunde en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Evertsoord

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde omgeving voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we eerder hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Om deze reden doen ook de grotere bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een bedreven online marketeer, zij weten namelijk wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Evertsoord.

marketing service Evertsoord

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op e-mailmarketing, betaalde zichtbaarheid of social media management Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van verschillende bureaus. Zo houden een aantal bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je even bij stil moet staan voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Evertsoord. Wij doen natuurlijk ons best een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Evertsoord

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Evertsoord– type marketingbureau Evertsoord

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Evertsoord is het handig om na te denken over de taken die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan uit helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet wat het beste is, uiteraard kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Evertsoord die je in wilt zetten. Deze partij is er namelijk niet alleen voor het uitbesteden van de klusjes, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. Door de ervaring van het marketingbureau uit Evertsoord weten zij exact welke diensten passen bij jouw onderneming.

Zoek jij naar de juiste agency uit Evertsoord die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Evertsoord. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Evertsoord?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Evertsoord te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Evertsoord

Het aantrekken van een internet marketing bureau uit Evertsoord heeft een aantal voordelen. Allereerst is het mogelijk om enorm veel energie als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te verbeteren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Evertsoord is er om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online aanwezigheid. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook meer omzet op. Doordat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette middelen weet je altijd meteen wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Evertsoord is het over laten komen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Evertsoord weet precies waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan uitstralen. Door hier actief op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen effectiever. Een online marketingbureau uit Evertsoord is dus een uitgave die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Evertsoord?

Zoekmachine optimalisatie Evertsoord

Zorg ervoor dat jouw SEO in Evertsoord in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Evertsoord‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Evertsoord vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd fijn, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg aandacht steekt in het zoeken naar de beste marketing Evertsoord. Omdat je waarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Evertsoord die samenwerken met marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Evertsoord
  • SEO Evertsoord
  • Content marketing Evertsoord
  • Social Media Bureau Evertsoord
  • E-mailmarketing Evertsoord
  • Marketing communicatiebureau Evertsoord

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Evertsoord

Door duidelijk te zijn bij je aanvraag kom je sneller uit bij een goed marketing agency uit Evertsoord. Als jij duidelijk aangeeft welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je doelstellingen zijn is het makkelijker voor het marketing bedrijf uit Evertsoord om een passende offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het zaak om een ontmoetingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Evertsoord, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Evertsoord op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Evertsoord?

Direct zoekmachine adverteren Evertsoord

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Evertsoord‘ om SEA Evertsoord specialisten te vergelijken.

Marketing Evertsoord is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Evertsoord in. Wij denken dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat goed aansluit bij jouw wensen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Evertsoord, vul ons formulier in en begin met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Evertsoord te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Evertsoord, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Evertsoord).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Evertsoord?

Conversie optimalisatie Evertsoord

Klik op ‘Conversie optimalisatie Evertsoord‘ om de kosten voor een CRO Evertsoord specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Evertsoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Evertsoord is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Evertsoord. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Evertsoord en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Evertsoord die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Evertsoord

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thijs de Vos

Werkt lekker!

27 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Femke Kok

Via forum hier terechtgekomen

21 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marije Visser

Zeer verrast

20 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Paul Jonker

Marketingkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roy de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

24 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van der Horst

Ideale tip

17 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Guido Dekker

Geen linkedin nodig

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon de Koning

Heel positief

16 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sylvia Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Kuijpers

Perfecte tip

17 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johanna Kramer

Lang leve google

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Mol

Goede werking van de website

14 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Koen Hoekstra

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mirjam Gerritsen

Super service

10 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Guido Kuijpers

Prettige service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Vincent Bakker

Snelle match via marketingkaart.nl

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- David Vermeulen

Werkt lekker!

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd de Wit

Google is je grootste vriend

8 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein de Haan

Prettige service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Thomas Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Maas

Via linkedin niet hetzelfde

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Driessen

Fijn!

8 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eric de Vries

Forum bood hulp

5 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs Visser

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patricia van der Meulen

betaalbaar en professioneel

5 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Kok

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Koen Jacobs

Ideale tip

1 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie Peters

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Charlotte Verbeek

Snelle offerte

2 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marieke Kuipers

Zeer verrast

26 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrik Kuiper

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina Driessen

Heel positief

27 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nathalie de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

25 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine van de Veen

Fijne service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Niels Mulder

vlot en makkelijk

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis van de Wal

Voortreffelijke match

23 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Leonie van Dam

Werkt lekker!

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric Brouwer

Ideale tip

21 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marjolein Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Bosman

Fijn!

17 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marianne van der Horst

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Bos

Dé tip

17 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Astrid van den Heuvel

Gevonden via forum

20 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ilona de Jong

betaalbaar en professioneel

19 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Martens

Via Via maar dan beter

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Willemsen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erwin Smeets

snelle service

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jacoba van Doorn

Perfecte website

11 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joost Vos

De perfecte match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge van Beek

Heel positief

10 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rutger Koning

Positieve ervaring

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wendy de Jonge

Super service

8 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sylvia van Dongen

Positieve ervaring

11 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ilona Hermans

Dé tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Leonie Janssen

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bas Bakker

Positieve ervaring

8 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Linda van Wijk

Prettige service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Inge de Wit

Werkt lekker!

7 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid de Lange

Fijn!

4 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Irene van der Horst

Perfecte tip

7 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Björn Visser

betaalbaarder dan ik dacht

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Meijer

Fijne service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jacob van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

27 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate de Wit

erg betaalbaar

3 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Brouwer

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacob van der Meulen

Erg tevreden

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Astrid van Dongen

Duidelijke website

25 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maurice Schipper

Geen linkedin nodig

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus de Graaf

Perfecte tip

24 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert Visser

Aangenaam verrast

22 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje Scholten

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Mulder

Via forum hier terechtgekomen

23 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simon van Doorn

Ideale tip

21 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Iris Bos

Zeer verrast

19 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Iris Jonker

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Ronald de Wit

Ideale match

18 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid Smeets

Perfecte tip

15 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan Kuijpers

Via Via maar dan beter

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van Wijk

erg snel

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nicolaas Vermeulen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

12 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Eva de Wit

Snelle match via marketingkaart.nl

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petrus Mol

Marketingkaart is top!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Christian van Leeuwen

vlot en makkelijk

14 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barbara de Lange

Snelle offerte

16 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas de Wit

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Chantal de Graaf

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Niels Huisman

Snelle offerte

7 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Timmermans

erg betaalbaar

4 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël de Ruiter

Geen linkedin nodig

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Koning

Voortreffelijke match

8 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara Blom

Positieve ervaring

8 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Dennis Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Patricia Bosch

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simone Postma

Fijn!

2 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nienke van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anita de Bruin

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline Postma

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sylvia van der Laan

Marketingkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Janneke Gerritsen

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jasper Koster

Gevonden via forum

30 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jolanda Hoekstra

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna Vos

vlot en makkelijk

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johanna de Bruijn

Gevonden via forum

21 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Leonie van de Brink

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan van Dam

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Martinus van der Heijden

Ideale match

20 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra van de Pol

Super service

24 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christiaan Post

Ideale tip

22 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes Jansen

Perfecte website

22 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriaan van Doorn

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost de Jonge

Erg tevreden

13 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Joris de Jonge

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy Molenaar

Perfecte website

16 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ronald de Vos

Heel positief

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mark Timmermans

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René van Doorn

Dit werkt fijn

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia Visser

Goed contact

9 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kevin Evers

Aangenaam verrast

28 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacqueline de Jong

Goed contact

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen Kuipers

Voortreffelijke match

13 februari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

8 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne Vink

Ideale website

6 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maria van der Laan

Geen linkedin nodig

24 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

13 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Vink

Eindelijk een fijne site

8 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bianca van der Horst

Fijne service

29 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Rogier de Bruijn

Via Via maar dan beter

31 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Bakker

Perfecte website

23 december 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke Kramer

Via Via maar dan beter

16 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Bos

Super service

13 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wilhelmus Kok

zeer rap geholpen

6 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jacobus Timmermans

Super service

5 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Hofman

Super service

30 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniël van de Veen

Super service

29 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Femke Kuipers

Fijn!

28 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram de Jong

Zeer verrast

16 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wendy Dijkstra

aangename service

9 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sandra Gerritsen

Vlugge offerte

7 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Annemieke Bosch

aangename service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Anouk Bakker

Ideale tip

23 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina de Jong

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn Postma

aangename service

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Kelly Brouwer

Google is je grootste vriend

29 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Smit

Via Via maar dan beter

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Kuijpers

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Manon Bakker

Heel positief

9 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martin Vermeulen

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jessica de Graaf

Marketingkaart is top!

28 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Esther Willemsen

Super service

19 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Renate van der Linden

Voortreffelijke match

8 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Vincent de Groot

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

7 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marco de Vos

Duidelijke website

25 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël Brouwer

Ideale website

25 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dirk van Loon

vlot en makkelijk

17 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Miranda Jacobs

De perfecte match

9 juli 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël van Doorn

Fijn!

27 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Robertus Kuiper

zeer rap geholpen

25 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nancy Vink

Ideale tip

15 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert Koster

Dé tip

11 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne Meijer

aangename service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Caroline van der Meulen

De perfecte match

27 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne Boer

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Boer

Erg tevreden

11 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Caroline Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

6 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

29 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid de Haan

Voortreffelijke match

16 april 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke Meijer

Gevonden via forum

12 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Mariska Smits

Marketingkaart is top!

26 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Charlotte van der Linden

Aangenaam verrast

4 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nienke Kramer

Via Via maar dan beter

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido van der Laan

Uitgelichte marketing bureau's uit Evertsoord

Libelnet

Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Nederland

077 465 0295
https://www.libelnet.nl/

Intercindy

Maasbreeseweg 44
5975 BP Sevenum
Nederland

06 48380899
http://www.intercindy.nl/

Joosten&Co

Hoekerstraat 26
5987 AN Egchel
Nederland

06 23845536
http://www.joostenenco.nl/