Online Marketing Bureau Geijsteren

Behoefte aan een top marketing bureau uit Geijsteren die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Geijsteren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Geijsteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Geijsteren gezocht?

Een marketing bureau uit Geijsteren vinden

Marketing Geijsteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geijsteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Meerlo, Smakt en Oirlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Geijsteren

Marketingbureaus uit Geijsteren nemen een steeds belangrijkere rol in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Voorheen kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar vandaag de dag speelt het internet een cruciale rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten bewegen, marketing Geijsteren kan jou hiermee helpen. Als je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Geijsteren met kunde en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Geijsteren

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing alleen maar geld kost. Online marketing is echter een redelijk goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit handen te geven aan een professioneel online marketing bureau.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak jaren om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een sterke advertentie in Google. Kortom, iedere onderneming heeft baat bij het inschakelen van een marketing Geijsteren.

marketing service Geijsteren

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of social media management Daarnaast gaan bureau’s en experts door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Geijsteren. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Geijsteren

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Geijsteren– type marketingbureau Geijsteren

Het is cruciaal dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Geijsteren: ben je op zoek naar een marketing Geijsteren voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Geijsteren die je in wilt zetten. Een goed marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een goed advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Geijsteren weten zij precies welke werkzaamheden passen bij jouw organisatie.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Geijsteren die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Geijsteren. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Geijsteren?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Geijsteren te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Geijsteren

We kunnen ongelooflijk veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het inhuren van een marketingbureau Geijsteren. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan het werk om jouw online aanwezigheid te verbeteren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf tijd over om je te focussen op dingen die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Geijsteren kan zorgen voor een aardige omzet. Doordat online marketingbureaus exact kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd meteen wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Geijsteren weet exact waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit op je website kan neerzetten. Zij verbeteren het imago waardoor de andere marketingmiddelen effectiever worden. Wacht dus niet langer en schakel nu een online marketing bureau Geijsteren in.

Hoger in google in Geijsteren?

Zoekmachine optimalisatie Geijsteren

Zorg ervoor dat jouw SEO in Geijsteren in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Geijsteren‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Geijsteren vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd wenselijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Omdat er veel vraag is naar marketing Geijsteren zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een iets andere aanpak.

De marketing agencies uit Geijsteren die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • SEA Geijsteren
  • SEO Geijsteren
  • Content marketing Geijsteren
  • Social Media Bureau Geijsteren
  • E-mailmarketing Geijsteren
  • Marketing communicatiebureau Geijsteren

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Geijsteren

Wil je direct het beste marketing agency uit Geijsteren contacteren? Ben dan zo specifiek mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het kantoor niet in staat om de taken uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met de marketing planning. Vervolgens kan je een eerste ontmoeting plannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Geijsteren uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Geijsteren, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Geijsteren op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Geijsteren?

Direct zoekmachine adverteren Geijsteren

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Geijsteren‘ om SEA Geijsteren specialisten te vergelijken.

Marketing Geijsteren is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Geijsteren in. Het is niet bepaald makkelijk, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aanspreken van de juiste doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je snel wat de kosten zijn voor de marketing Geijsteren.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Geijsteren te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Geijsteren, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Geijsteren).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Geijsteren?

Conversie optimalisatie Geijsteren

Klik op ‘Conversie optimalisatie Geijsteren‘ om de kosten voor een CRO Geijsteren specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Geijsteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Geijsteren is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Geijsteren. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Geijsteren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Geijsteren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Geijsteren

Positieve ervaring

26 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jelle Hofman

Fijne service

28 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Remco de Wit

Google is je grootste vriend

22 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Peeters

Duidelijke website

23 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Brenda Maas

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Linda Dekker

aangename service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Tessa Koning

De perfecte match

22 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Stefan van der Meer

Goed contact

21 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba de Bruijn

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan Hermans

Snelle offerte

16 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Postma

Goede werking van de website

17 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel Bosch

erg betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Vos

Dit werkt fijn

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Arjan Visser

Google is je grootste vriend

12 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije van der Laan

Zeer verrast

13 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Joost de Vries

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Driessen

Fijne service

15 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sabine van Dijk

Snelle match via marketingkaart.nl

14 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michiel Bos

Marketingkaart is top!

12 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Franciscus Bakker

Goede werking van de website

13 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal de Ruiter

Fijn!

11 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anouk Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erwin van der Linden

Marketingkaart is top!

8 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Chantal Wolters

Lang leve google

6 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Brouwer

Gevonden via forum

7 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Brenda van de Pol

zeer rap geholpen

8 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thijs Vermeulen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus van den Bosch

Snelle offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Paul de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

4 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter de Vries

Ideale tip

2 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ellen van Doorn

Super service

26 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kevin van Dam

Marketingkaart is top!

23 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Johannes Kuipers

Heel positief

25 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Deborah Vermeulen

Google is je grootste vriend

21 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Mol

Werkt lekker!

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper Boer

De perfecte match

21 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

21 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van Loon

Via Via maar dan beter

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter van der Heijden

Fijn!

16 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tim van de Velden

Via linkedin niet hetzelfde

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Kuijpers

Zeer verrast

12 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Natascha Bos

Forum bood hulp

15 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Björn van de Berg

Lang leve google

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Brouwer

Google is je grootste vriend

15 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Koning

Heel positief

16 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ilona van Veen

Ideale tip

8 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus de Wit

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van den Broek

Fijne service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Frank Prins

Aangenaam verrast

5 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martin de Haan

Via forum hier terechtgekomen

4 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Thijs Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica de Jonge

Super service

4 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elisabeth Hoekstra

Perfecte tip

7 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels van de Brink

Gevonden via forum

2 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eva Mol

betaalbaarder dan ik dacht

5 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Maas

Heel positief

4 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Melanie de Boer

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Jonker

Google is je grootste vriend

30 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Brouwer

Via Via maar dan beter

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Bosch

Goede werking van de website

29 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob Boer

Marketingkaart is top!

26 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Petrus Kok

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid van Loon

Super service

29 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Renate Gerritsen

De perfecte match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Peeters

Goede werking van de website

28 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska van Leeuwen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Caroline de Bruijn

snel geholpen

24 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Adrianus Driessen

Super service

25 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ronald de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

24 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Catharina van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van Leeuwen

Prettige service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marjolein van de Wal

Via linkedin niet hetzelfde

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Dekker

Snelle offerte

18 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle de Groot

Dé tip

19 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maartje Prins

Ideale tip

14 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Molenaar

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anita Janssen

Lang leve google

14 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Prins

Ideale website

15 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin Wolters

Fijne service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Maurice van de Pol

Fijn!

12 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sabrina Sanders

Gevonden via forum

7 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Kuiper

Werkt lekker!

14 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry Vink

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Blom

Dit werkt fijn

5 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy Driessen

betaalbaar en professioneel

11 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Schipper

Forum bood hulp

4 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva Verbeek

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ingrid Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

4 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Hanneke van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Meijer

Prettige service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Edwin Schouten

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan Prins

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke Prins

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Koning

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Peeters

Dé tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Franciscus Peters

snelle service

29 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kim Smeets

Via forum hier terechtgekomen

24 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marloes Veenstra

Duidelijke website

24 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther Martens

Snelle offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Koning

Perfecte website

27 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bianca van de Velden

Fijne service

25 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Michael Kok

Perfecte tip

26 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Danny Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Molenaar

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne de Boer

Lang leve google

16 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Verbeek

Snelle offerte

18 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje Schipper

Marketingkaart is top!

16 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Inge Vink

Google is je grootste vriend

20 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van de Ven

Ideale match

19 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Charlotte van den Broek

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Irene van de Berg

Dit werkt fijn

12 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pieter Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus van de Brink

Geen linkedin nodig

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Driessen

Fijn!

10 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruud Willemsen

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja van de Velde

De perfecte match

12 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maurice van Wijk

Duidelijke website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Margaretha de Vos

Super service

9 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Alexander Evers

Snelle offerte

8 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben Brouwer

Werkt lekker!

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Yvonne Vermeulen

erg snel

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jasper Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Margaretha de Boer

Perfecte website

6 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana Visser

Ideale tip

4 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy van de Berg

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Groen

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erik van den Broek

Marketingkaart is top!

3 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Roel Hoekstra

Gevonden via forum

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Roy Hendriks

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten Martens

Marketingkaart is top!

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jessica Driessen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marco van der Horst

Ideale website

30 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart de Haan

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Frank Willemsen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sylvia de Bruijn

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michael Hermans

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Femke de Ruiter

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Catharina Kuiper

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Chantal Verhoeven

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Mulder

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel van de Berg

erg betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Bosman

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne Willems

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- René van Doorn

aangename service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Chantal Scholten

Positieve ervaring

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marieke Gerritsen

snel geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marc Jansen

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Inge Postma

Fijn!

12 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marco Schouten

Zeer verrast

10 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Niels van de Veen

Marketingkaart werkt erg fijn

9 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Verhoeven

betaalbaar en professioneel

5 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmina Timmermans

Ideale website

24 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel van der Horst

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bram Meijer

Fijn!

12 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bas Bosman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sharon van de Velde

Goede werking van de website

28 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa Kok

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elizabeth van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

14 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna Visser

Dé tip

9 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius de Leeuw

De perfecte match

2 januari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk Wolters

snelle service

29 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nancy van der Linden

Goed contact

26 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo van de Velden

Duidelijke website

15 december 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin Kuipers

Duidelijke website

12 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna de Bruijn

Duidelijke website

11 december 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

10 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita van Vliet

Positieve ervaring

28 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Gerrit Kuijpers

Vlugge offerte

5 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije van Doorn

Ideale tip

21 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Hoekstra

erg betaalbaar

10 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Smits

erg betaalbaar

4 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine de Bruijn

Duidelijke website

27 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adrianus de Graaf

Ideale website

23 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim Maas

Ideale match

16 oktober 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart Martens

niet verwacht zo betaalbaar

9 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Visser

Goed contact

29 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sander van de Brink

Dit werkt fijn

26 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke Smeets

Goed contact

13 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke van de Velde

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jelle van der Linden

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

31 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anne Kuijpers

Zeer verrast

25 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nicolaas de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Wolters

Geen linkedin nodig

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Martens

Google is je grootste vriend

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sabine van de Berg

Ideale tip

20 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit Willems

vlot en makkelijk

13 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Manon van den Broek

Fijne service

10 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Anita Blom

Positieve ervaring

1 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cornelis van der Laan

Super service

25 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jelle van der Horst

Marketingkaart werkt erg fijn

14 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Paul de Jonge

Gevonden via forum

13 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erik van der Horst

snel geholpen

30 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Matthijs de Groot

aangename service

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ruud van Wijk

De perfecte match

17 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabine Smits

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke de Wit

Goede werking van de website

7 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriaan Hoekstra

Voortreffelijke match

27 april 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus van der Meulen

Eindelijk een goede site gevonden

19 april 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Koster

Ideale match

30 maart 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven van der Heijden

De perfecte match

2 maart 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin Visser

betaalbaarder dan ik dacht

16 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Driessen

Super service

20 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maarten de Bruin

Uitgelichte marketing bureau's uit Geijsteren

Viduro – Marketing & Communicatie

Nieuwenbergweg 7A
5961 NR Horst
Nederland

0478 571 100
http://www.viduro.nl/

Bright Circle

Hofstraat 2a
5802 BJ Venray
Nederland

0478 745 464
https://brightcircle.nl/

Van der Sterren Marketing & Communicatie

Kempweg 12
5964 NE Meterik
Nederland

077 398 4418
http://www.vdsterren.com/