Online Marketing Bureau Well

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw marketing in Well?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Well verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Well – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Well gezocht?

Een marketing bureau uit Well vinden

Marketing Well
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Well, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Meerlo, Wanssum en Geijsteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Well

Marketingbureaus uit Well nemen een belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel organisaties. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van het internet. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Well kan jou hiermee helpen. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achter de feiten aanlopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Well met kunde en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Well

Veel organisaties zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Well in te schakelen. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is wenselijk dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel ondernemers zal het niet makkelijk zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Om deze reden doen ook de grote organisaties er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je gelijk waar de focus op moet gaan liggen. Zo is het mogelijk dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een solide SEA campagne. Samenvattend, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing Well.

marketing service Well

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is zoals je weet een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het resultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Well. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Well

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Well– type marketingbureau Well

Het is cruciaal dat je gaat kijken naar het type taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Well: ben je op zoek naar een marketing Well voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee kan beginnen, schroom dan ook niet om advies te vragen aan het marketingbureau in Well. Een ervaren marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een waardevol advies. De marketing Well zal onderzoeken in welke opzichten jouw organisatie versterkt kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Well die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Well. We hebben het diensten overzicht voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Well?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Well te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Well

Het inzetten van een internet marketing bureau uit Well heeft een aantal voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel tijd als bedrijfsleider zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw website te verbeteren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan aanspreken. Het marketingbureau Well is er om al deze online taken van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw website. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Well is het over laten komen van een bepaald imago. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Twijfel dus niet langer en schakel nu een online marketing bureau Well in.

Hoger in google in Well?

Zoekmachine optimalisatie Well

Zorg ervoor dat jouw SEO in Well in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Well‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Well vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg tijd steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Well. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Well. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere werkwijze.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Well die de beste zijn in de volgende diensten.

  • SEA Well
  • SEO Well
  • Content marketing Well
  • Social Media Bureau Well
  • E-mailmarketing Well
  • Marketing communicatiebureau Well

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Well

Door specifiek te zijn in je aanvraag kom je meteen uit bij het beste marketing agency uit Well. Als jij helder aankaart welke diensten je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bedrijf uit Well om een geschikte offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een eerste ontmoeting in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Well, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Well op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Well?

Direct zoekmachine adverteren Well

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Well‘ om SEA Well specialisten te vergelijken.

Marketing Well is altijd een goede investering

Aarzel niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Well in. Wij weten zeker dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Door middel van marketing Well ben je in staat om jouw onderneming laten groeien, je wilt uiteraard wel dat jouw onderneming optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je gelijk wat de kosten zijn voor de marketing Well.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Well te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Well, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Well).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Well?

Conversie optimalisatie Well

Klik op ‘Conversie optimalisatie Well‘ om de kosten voor een CRO Well specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Well

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Well is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Well. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Well en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Well die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Well

Ideale match

27 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Irene de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

24 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elizabeth Bosman

Geen linkedin nodig

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Scholten

Snelle offerte

23 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie van de Wal

Snelle offerte

26 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Janssen

De perfecte match

24 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jolanda Kramer

Aangenaam verrast

23 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kelly Molenaar

Vlugge offerte

19 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

22 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Groen

Gevonden via forum

17 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Nancy de Ruiter

Snelle offerte

16 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemieke Martens

Fijn!

16 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paulus Verhoeven

Vlugge offerte

16 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arie Mulder

Dé tip

15 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tom Evers

Snelle offerte

18 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Visser

betaalbaar en professioneel

17 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Verhoeven

Erg tevreden

12 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pieter Driessen

Perfecte tip

14 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tamara Kramer

Goed contact

13 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barry Wolters

Perfecte tip

9 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny Peters

Prettige service

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Mark Hendriks

Voortreffelijke match

8 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacoba van der Meulen

Super service

10 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan Visser

Via Via maar dan beter

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

7 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Raymond Timmermans

Positieve ervaring

2 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruud de Ruiter

Geen linkedin nodig

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon van der Meer

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas de Koning

Perfecte website

5 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerardus Bos

Fijne service

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Kelly Post

snelle service

27 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Antonius Peeters

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rogier Hermans

Eindelijk een fijne site

24 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dirk de Wit

Duidelijke website

20 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter de Groot

Ideale website

18 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marloes van de Veen

Werkt lekker!

19 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- David Jonker

Marketingkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Cornelia Peters

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike van der Heijden

Prettige service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Erik Kuiper

Google is je grootste vriend

17 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van Loon

Fijn!

16 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robertus van de Pol

Aangenaam verrast

17 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kevin van de Berg

snelle service

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Björn Scholten

betaalbaar en professioneel

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Bos

betaalbaarder dan ik dacht

17 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert van der Meulen

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas van de Berg

Duidelijke website

14 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marjolein Post

Via Via maar dan beter

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan van Leeuwen

Werkt lekker!

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke Driessen

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Janneke de Ruiter

Ideale tip

10 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elizabeth Smit

Erg tevreden

9 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jacqueline van Beek

Fijn!

9 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Hoekstra

Eindelijk een fijne site

8 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Molenaar

Geen linkedin nodig

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura de Vries

Forum bood hulp

28 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Danny van Wijk

Lang leve google

29 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Meijer

Perfecte tip

27 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice Janssen

Snelle offerte

30 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cindy Schipper

Erg tevreden

26 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Remco de Boer

betaalbaar en professioneel

29 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël de Ruiter

Via Via maar dan beter

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Brouwer

Duidelijke website

28 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Antonius Veenstra

Dé tip

22 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen van der Horst

vlot en makkelijk

21 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Yvonne van de Velde

Zeer verrast

20 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dennis van Dijk

Vlugge offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander van den Bosch

erg snel

21 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anouk Hofman

erg snel

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vanessa Jonker

Snelle offerte

21 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan van der Meer

zeer rap geholpen

21 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anna de Jong

Ideale match

14 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke van der Heijden

Ideale tip

18 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Iris Schipper

Via Via maar dan beter

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Timmermans

Via Via maar dan beter

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan Smeets

Snelle offerte

11 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten Meijer

Dé tip

15 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander van de Berg

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robert van de Ven

Perfecte tip

14 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander Gerritsen

Marketingkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marieke Bosch

Forum bood hulp

11 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Diana van den Heuvel

Perfecte website

9 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angela van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Hermans

Dé tip

5 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Smeets

Duidelijke website

1 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Post

snel geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martine van de Velde

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van Loon

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Richard Huisman

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelis de Groot

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Prins

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael Mol

Positieve ervaring

27 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Petra van de Wal

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van de Ven

erg betaalbaar

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Hermans

Geen linkedin nodig

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Vink

Via Via maar dan beter

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Peters

Ideale tip

24 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Angela Dekker

Super service

20 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerardus van der Linden

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

17 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry Smits

Vlugge offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maartje Verhoeven

Heel positief

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sander Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van Vliet

snelle service

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jelle de Vos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita van de Velde

De perfecte match

13 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ronald Bakker

snelle service

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sander de Graaf

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maartje Scholten

Perfecte tip

8 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dennis Molenaar

Snelle offerte

14 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Paul de Boer

Lang leve google

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Veenstra

Lang leve google

7 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Hermans

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Vermeulen

Via Via maar dan beter

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim Willems

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ruben van der Horst

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Edwin van der Horst

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eveline Gerritsen

Ideale website

5 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johan de Jong

Erg tevreden

5 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Caroline van der Meer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sebastiaan Groen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wouter de Lange

Perfecte website

27 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petronella Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

1 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte van Dongen

Geen linkedin nodig

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan van Doorn

Ideale tip

27 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmina de Wit

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Lisette van Loon

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elizabeth Bosch

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ramona Smit

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Peeters

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nicolaas Hermans

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus Martens

Perfecte website

18 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paul van de Berg

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke Hoekstra

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van der Linden

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Richard de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth de Jong

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Evers

zeer rap geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nicolaas Mol

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda van der Linden

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Anna de Vos

Marketingkaart is top!

10 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Diana Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

8 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Koning

Google is je grootste vriend

29 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Gerritsen

Forum bood hulp

21 februari 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana van Dam

betaalbaar en professioneel

13 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin Evers

betaalbaar en professioneel

8 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Smit

Aangenaam verrast

3 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maria Martens

Dé tip

24 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michiel Jacobs

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marijke de Jonge

erg snel

10 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan van Dijk

Positieve ervaring

4 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Evelien Vermeulen

Duidelijke website

30 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marije Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

26 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- David Schouten

Ideale tip

19 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna Hendriks

Dé tip

7 december 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marjolein Janssen

erg betaalbaar

8 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van der Meer

Fijne service

29 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Deborah Kok

Google is je grootste vriend

1 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

14 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda de Wit

Gevonden via forum

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dennis Kok

Super service

1 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriana van Leeuwen

aangename service

24 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jelle Kuiper

Perfecte tip

18 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marijke Veenstra

Gevonden via forum

14 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina van Loon

Positieve ervaring

5 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Claudia van de Pol

Geen linkedin nodig

27 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel van de Velden

Lang leve google

22 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Bruijn

Ideale tip

15 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn van Vliet

Voortreffelijke match

10 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne Driessen

Snelle offerte

1 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona Gerritsen

Perfecte tip

27 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha van de Brink

Eindelijk een fijne site

18 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Smits

Goed contact

6 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemarie van de Berg

Erg tevreden

30 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Cornelia van de Wal

Via Via maar dan beter

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Vermeulen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke van der Heijden

Voortreffelijke match

6 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike Janssen

Via forum hier terechtgekomen

28 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Mol

zeer rap geholpen

23 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Wilhelmina Meijer

Perfecte tip

18 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Diana van der Meer

Fijne service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ellen van de Brink

Lang leve google

4 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas Jansen

Dé tip

27 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela Post

De perfecte match

20 mei 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Kuijpers

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Manon Vermeulen

Super service

6 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adriaan de Lange

Prettige service

27 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Mariska Smeets

Vlugge offerte

12 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johanna Gerritsen

Marketingkaart is top!

30 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jeroen Willemsen

Snelle offerte

2 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus van de Velde

Aangenaam verrast

13 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kelly van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

24 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus de Boer

Uitgelichte marketing bureau's uit Well

Logoz – Logo Laten Maken

Laurens Janszoon Costerstraat 36
5916 PS Venlo
Nederland

085 060 6717
http://www.logoz.nl/

Libelnet

Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Nederland

077 465 0295
https://www.libelnet.nl/

Orange Gorilla

Ruys de Beerenbrouckstraat 69
5931 HB Tegelen
Nederland

077 851 3879
https://orangegorilla.nl/