Online Marketing Bureau Groeningen

Zoek jij een topper voor jouw marketing in Groeningen?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Groeningen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Groeningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Groeningen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Groeningen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groeningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vortum Mullem, Sambeek en Holthees bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Groeningen

Marketingbureaus uit Groeningen nemen een belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Daar waar je eerst je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van het internet. Het is dan ook logisch dat veel ondernemingen zich bezighouden met online aanwezigheid. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, organisaties die hier niet mee bezig zijn zullen na een tijdje niet meer te redden zijn. Een marketing bureau Groeningen zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Groeningen

Veel bedrijven weten niet op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Groeningen in te zetten. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is handig om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere organisaties er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je precies waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een solide advertentie in Google. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Groeningen.

marketing service Groeningen

Weet jij al exact welke soort marketingservice je in wilt zetten? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden een aantal bureaus je van elke stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn dingen waar je even over moet nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Groeningen. Wij streven ernaar een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Groeningen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Groeningen– type marketingbureau Groeningen

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Groeningen is het aan te raden om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan uit helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee kan beginnen, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Groeningen. Een goed marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een gedegen advies. De marketing Groeningen zal bekijken in welke opzichten jouw onderneming versterkt kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Groeningen die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Groeningen. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Groeningen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Groeningen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Groeningen

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Groeningen. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Door deze taken uit te besteden hou je zelf energie over om je te richten op zaken die beter bij je passen. Ook is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Groeningen kan zorgen voor een aardige omzet. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere vormen van marketing, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Groeningen is het uitstralen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Groeningen weet exact waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Wacht dus niet langer en schakel direct een online marketing bureau Groeningen in.

Hoger in google in Groeningen?

Zoekmachine optimalisatie Groeningen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Groeningen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Groeningen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Groeningen vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op je marketing. Het is dan ook wenselijk dat je veel aandacht steekt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Groeningen. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Groeningen. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je regio. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Groeningen die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • SEA Groeningen
  • SEO Groeningen
  • Content marketing Groeningen
  • Social Media Bureau Groeningen
  • E-mailmarketing Groeningen
  • Marketing communicatiebureau Groeningen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Groeningen

Door specifiek te zijn bij je offerte aanvraag kom je meteen uit bij een goed marketing agency uit Groeningen. Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei problemen krijgt met je marketing planning. Ten slotte kan je een eerste ontmoeting inplannen, op die manier kan je zien wie er voor jou de marketing Groeningen uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Groeningen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Groeningen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Groeningen?

Direct zoekmachine adverteren Groeningen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Groeningen‘ om SEA Groeningen specialisten te vergelijken.

Marketing Groeningen is altijd een goede investering

Aarzel niet langer en schakel vandaag nog een marketing bureau uit Groeningen in. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aanspreken van de juiste doelgroep. Om je nog meer te assisteren bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Groeningen, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Groeningen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Groeningen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Groeningen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Groeningen?

Conversie optimalisatie Groeningen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Groeningen‘ om de kosten voor een CRO Groeningen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Groeningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Groeningen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Groeningen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Groeningen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Groeningen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Groeningen

Marketingkaart is top!

29 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Charlotte Kok

zeer rap geholpen

27 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Anne Bos

Forum bood hulp

22 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petronella Hendriks

Ideale match

28 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Irene van de Velden

Fijne service

27 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Mariska Brouwer

betaalbaar en professioneel

22 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Jansen

Snelle offerte

19 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Smeets

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost Maas

Perfecte tip

22 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit van de Veen

Snelle offerte

17 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bram Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

16 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda Hermans

Eindelijk een fijne site

19 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- David Willemsen

Google is je grootste vriend

17 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie van Leeuwen

Marketingkaart werkt erg fijn

14 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sandra Smits

Zeer verrast

14 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marije van Doorn

Aangenaam verrast

17 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Edwin de Wit

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Miranda van der Laan

Geen linkedin nodig

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke de Koning

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Erwin de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie Prins

Fijne service

13 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eva van den Broek

Forum bood hulp

5 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Frank de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van Wijk

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Willems

Eindelijk een fijne site

3 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christiaan Hermans

Heel positief

6 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Eva Molenaar

Erg tevreden

1 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jelle Molenaar

Heel positief

5 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cornelis de Vos

aangename service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kim Koning

aangename service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sabine Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

29 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Brouwer

Aangenaam verrast

2 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eveline Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper Smits

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maaike Kramer

Perfecte website

24 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mariska van Vliet

Geen linkedin nodig

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy van de Velde

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido van de Berg

Ideale tip

18 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Miranda de Bruijn

Snelle offerte

22 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan Koning

Ideale tip

18 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald van de Pol

Gevonden via forum

13 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry Koning

Gevonden via forum

12 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Roel Prins

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud Smit

snelle service

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ruben de Bruijn

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eveline Smit

Marketingkaart werkt erg fijn

12 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Bram van Dam

Snelle match via marketingkaart.nl

15 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrikus Groen

Duidelijke website

13 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter van de Berg

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Bakker

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus Blom

Super service

10 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dirk Peters

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johan Blom

Geen linkedin nodig

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel Hofman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eric Meijer

Werkt goed dit

2 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia van der Heijden

betaalbaar en professioneel

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Dekker

aangename service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Brenda de Groot

Eindelijk een fijne site

28 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Mirjam de Lange

erg betaalbaar

30 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Evers

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Kim Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Hofman

Marketingkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacobus Dekker

erg snel

26 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Maartje Schipper

Lang leve google

29 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van de Velden

Gevonden via forum

27 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Paulus Willems

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmus Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica Gerritsen

Perfecte website

21 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ellen Kuijpers

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marije Koster

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van der Heijden

Ideale tip

21 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Irene de Ruiter

Erg tevreden

18 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marinus van der Meulen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Wouter van der Laan

Via Via maar dan beter

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Martens

Perfecte tip

21 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina van der Heijden

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Vink

Voortreffelijke match

16 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten de Vos

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Adriana Visser

Voortreffelijke match

10 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Verhoeven

erg snel

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Steven van Leeuwen

Geen linkedin nodig

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline van Dam

betaalbaar en professioneel

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Driessen

Voortreffelijke match

13 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Groen

Erg tevreden

6 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Mirjam Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Visser

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda van Dongen

Ideale tip

4 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petrus Groen

Lang leve google

7 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Kuiper

Forum bood hulp

6 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nancy Bos

Positieve ervaring

2 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patrick Smits

betaalbaar en professioneel

3 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Vermeulen

Snelle offerte

1 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco van den Heuvel

Gevonden via forum

28 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Hendrik Sanders

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Caroline Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart van Dam

Fijn!

25 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicole Meijer

Snelle match via marketingkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Maas

Ideale website

24 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bastiaan Martens

Forum bood hulp

30 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Pascal Mol

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin de Wit

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Verhoeven

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel van Loon

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natascha Koning

Ideale match

21 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben de Graaf

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van de Ven

Perfecte tip

16 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Schouten

Via Via maar dan beter

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha van der Meulen

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petra Visser

Via linkedin niet hetzelfde

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Molenaar

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Janneke de Ruiter

vlot en makkelijk

11 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kelly Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

10 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Vos

Fijn!

12 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Janneke Jansen

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan de Boer

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

13 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Femke Bakker

Positieve ervaring

7 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Niels Molenaar

Eindelijk een fijne site

10 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda Bosch

Lang leve google

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine de Haan

Positieve ervaring

3 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ingrid Blom

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine van Dijk

Fijn!

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas de Bruin

Werkt lekker!

5 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robert Schipper

Dé tip

6 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bart Maas

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van der Meulen

Fijn!

31 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Johanna Dekker

Forum bood hulp

29 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Angela van Veen

Ideale match

1 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roy de Jong

De perfecte match

2 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Edwin van de Brink

Aangenaam verrast

27 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adrianus de Ruiter

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ivo Peeters

Marketingkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jelle Vos

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Simon van Loon

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van de Velden

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis de Bruijn

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Eric Kuipers

Forum bood hulp

25 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Tom Willemsen

erg snel

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Simone Jacobs

Zeer verrast

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Christian Kuipers

Snelle match via marketingkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maria van de Wal

Snelle offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda van der Horst

Snelle offerte

14 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan Kuijpers

Ideale match

16 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica van de Velden

snelle service

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anna Boer

Fijn!

17 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arie van den Bosch

snelle service

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Angelique de Graaf

zeer rap geholpen

9 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ronald Huisman

Dé tip

9 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica Visser

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Leonie Bosch

Duidelijke website

22 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein Schouten

vlot en makkelijk

16 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Charlotte Peters

vlot en makkelijk

12 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sabine van den Broek

Perfecte website

1 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerardus van de Berg

Prettige service

31 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Koen van der Laan

snelle service

28 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Klaas Dijkstra

Goed contact

23 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jasper Brouwer

Aangenaam verrast

14 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Melanie Brouwer

Google is je grootste vriend

8 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline Kuipers

Positieve ervaring

29 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Franciscus Dijkstra

aangename service

1 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ivo de Koning

Goed contact

21 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kim van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

13 december 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick van de Pol

Google is je grootste vriend

16 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Evers

Erg tevreden

6 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Karin Bosman

aangename service

7 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Roel van de Velden

zeer rap geholpen

2 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Adriana de Wit

Werkt lekker!

5 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kevin Scholten

Perfecte website

28 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thomas Meijer

Ideale website

21 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba de Jonge

Google is je grootste vriend

8 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob de Vries

Perfecte website

5 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dennis Bos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van de Brink

Fijn!

20 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marco Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth de Bruijn

Lang leve google

26 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Molenaar

Geen linkedin nodig

21 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael de Leeuw

Perfecte website

17 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes Hendriks

Voortreffelijke match

11 september 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael Schipper

Ideale tip

30 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicole de Ruiter

aangename service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Cornelia Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Hendriks

betaalbaar en professioneel

11 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus van de Velden

Fijne service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Arjan Blom

Fijne service

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sylvia Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

21 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Deborah de Bruin

zeer rap geholpen

15 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mark de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke Bosch

Werkt goed dit

3 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patrick Bosman

Werkt goed dit

24 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit van den Broek

Fijne service

17 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Matthijs de Vos

Goed contact

13 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patrick de Ruiter

Lang leve google

31 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Kok

Lang leve google

18 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Hofman

Aangenaam verrast

12 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Niels Kok

vlot en makkelijk

3 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Pascal de Haan

Vlugge offerte

1 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara de Wit

Vlugge offerte

19 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marco Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 maart 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Björn Kok

Eindelijk een goede site gevonden

4 maart 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patrick van Dam

Goed contact

18 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ramona Kok

Heel positief

20 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martin Jacobs

Uitgelichte marketing bureau's uit Groeningen

Bright Circle

Hofstraat 2a
5802 BJ Venray
Nederland

0478 745 464
https://brightcircle.nl/

Imagro B.V.

Sint Janstraat 22
6595 AC Ottersum
Nederland

0485 550 410
https://www.imagro.nl/

Bureau Vet

De Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer
Nederland

0485 520 172
https://www.bureauvet.nl/