Online Marketing Bureau Vortum Mullem

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw marketing in Vortum Mullem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Vortum Mullem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vortum Mullem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Vortum Mullem gezocht?

Een marketing bureau uit Vortum Mullem vinden

Marketing Vortum Mullem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vortum Mullem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sambeek, Groeningen en Holthees bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Vortum Mullem

Het aantrekken van een marketing Vortum Mullem is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar tegenwoordig speelt het internet een belangrijke rol. Door de digitalisering zal je dan ook als bedrijf mee moeten bewegen, marketing Vortum Mullem kan jou hiermee helpen. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Vortum Mullem met kunde en ervaring om jou hiermee te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Vortum Mullem

Veel bedrijven weten niet wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Vortum Mullem in te schakelen. Zoals we hierboven hebben genoemd is internet marketing echt de beste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken goed onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grote organisaties er goed aan om te zoeken naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw bedrijf een persoonlijke strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Bij het maken van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Vortum Mullem.

marketing service Vortum Mullem

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen inzetten? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of content marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Sta hier eerst bij stil alvorens je een offerte aanvraagt. In jouw aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je koppelen aan een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Vortum Mullem

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Vortum Mullem– type marketingbureau Vortum Mullem

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het type taken die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Vortum Mullem: ben je op zoek naar een marketing Vortum Mullem voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, uiteraard kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Vortum Mullem die je in wilt zetten. Deze partij is er namelijk niet enkel voor het overnemen van de opdrachten, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. De marketing Vortum Mullem zal analyseren in welke opzichten jouw bedrijf verbeterd kan worden op het online speelveld.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Vortum Mullem die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Vortum Mullem. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Vortum Mullem?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Vortum Mullem te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Vortum Mullem

Het aantrekken van een internet marketing bureau uit Vortum Mullem heeft diverse voordelen. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te richten. Het marketingbureau Vortum Mullem is bereid om al deze online taken van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online marketing. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook extra omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Vortum Mullem is het over laten komen van een bepaald imago. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en ervaren op je website. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Twijfel dus niet langer en zet meteen een online marketing bureau Vortum Mullem in.

Hoger in google in Vortum Mullem?

Zoekmachine optimalisatie Vortum Mullem

Zorg ervoor dat jouw SEO in Vortum Mullem in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Vortum Mullem‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Vortum Mullem vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd belangrijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je genoeg moeite stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Vortum Mullem. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Vortum Mullem. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo bijzonder maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in de regio. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bureaus.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Vortum Mullem die de beste zijn in de volgende diensten.

  • SEA Vortum Mullem
  • SEO Vortum Mullem
  • Content marketing Vortum Mullem
  • Social Media Bureau Vortum Mullem
  • E-mailmarketing Vortum Mullem
  • Marketing communicatiebureau Vortum Mullem

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Vortum Mullem

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit Vortum Mullem contacteren? Ben dan zo specifiek mogelijk in je offerte aanvraag! Is het marketing agency niet in staat om de werkzaamheden op zich te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote problemen krijgt met de planning. Daarna kan je een kennismakingsgesprek inplannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Vortum Mullem uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Vortum Mullem, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Vortum Mullem op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Vortum Mullem?

Direct zoekmachine adverteren Vortum Mullem

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Vortum Mullem‘ om SEA Vortum Mullem specialisten te vergelijken.

Marketing Vortum Mullem is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Vortum Mullem vinden voor jouw marketing opdrachten. Wij denken dat je met onze handvatten snel uitkomt bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het vergroten van je online aanwezigheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Vortum Mullem, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Vortum Mullem te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Vortum Mullem, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Vortum Mullem).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Vortum Mullem?

Conversie optimalisatie Vortum Mullem

Klik op ‘Conversie optimalisatie Vortum Mullem‘ om de kosten voor een CRO Vortum Mullem specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Vortum Mullem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Vortum Mullem is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Vortum Mullem. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Vortum Mullem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Vortum Mullem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Vortum Mullem

Marketingkaart werkt erg fijn

1 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Peter van der Laan

Geen linkedin nodig

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van Loon

aangename service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Thomas van de Velde

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jacoba Kuiper

Vlugge offerte

20 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Bosch

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Timmermans

Marketingkaart is top!

19 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Suzanne Jonker

Zeer verrast

22 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Mark Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin de Bruijn

Positieve ervaring

14 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Maartje de Lange

Voortreffelijke match

13 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas van Beek

Marketingkaart is top!

15 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Edwin van de Wal

Prettige service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Tessa Peeters

betaalbaar en professioneel

12 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Smeets

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petra de Jonge

Goede werking van de website

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave de Jonge

Gevonden via forum

13 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Nicole Smits

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Esther de Leeuw

niet verwacht zo betaalbaar

7 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin de Boer

Erg tevreden

6 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sanne de Bruijn

snelle service

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tessa Verhoeven

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Irene van de Ven

snelle service

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ruben Dijkstra

Erg tevreden

7 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacob de Koning

Fijne service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Simone Hermans

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Smits

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Mulder

De perfecte match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roel Sanders

Duidelijke website

31 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline van Loon

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert Schouten

Vlugge offerte

29 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Mol

Fijne service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Martijn Huisman

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Cindy van Vliet

Snelle match via marketingkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vincent Boer

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Kramer

Fijne service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Daniël Molenaar

Gevonden via forum

22 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Marieke Koning

Lang leve google

20 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus van de Velden

Lang leve google

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Brouwer

Dé tip

17 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel Hofman

Snelle offerte

20 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy Molenaar

erg snel

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sanne Koning

Goede werking van de website

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Timmermans

Zeer verrast

18 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marjolein Mulder

Fijn!

17 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Suzanne Meijer

Ideale tip

15 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie de Jong

Forum bood hulp

17 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jeroen Jansen

Marketingkaart is top!

10 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Chantal van der Laan

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Mulder

Forum bood hulp

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Kuijpers

Dit werkt fijn

12 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michael Koning

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Tessa de Leeuw

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus Hermans

erg snel

9 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Patrick Meijer

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tom Smit

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth de Boer

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacqueline Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adriana van Wijk

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus Postma

Duidelijke website

7 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sander Peeters

Super service

29 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Alexander Kuijpers

Via Via maar dan beter

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne de Ruiter

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelis van der Meer

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Miranda Veenstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique Bosch

Dé tip

28 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank van Beek

Super service

29 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Saskia van Veen

Heel positief

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mariska van Wijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maartje Huisman

Zeer verrast

24 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Brouwer

Vlugge offerte

21 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- René Vink

Zeer verrast

24 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nancy Maas

Super service

18 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen Janssen

zeer rap geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Claudia Post

Google is je grootste vriend

22 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Timmermans

De perfecte match

20 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacob Scholten

Ideale match

18 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cindy Evers

Heel positief

15 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maartje van de Ven

Lang leve google

18 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin van de Veen

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Albert Martens

Snelle offerte

14 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Guido Evers

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

15 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Judith van der Heijden

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Hofman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Patricia Smits

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey van de Wal

Super service

13 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Antonius de Leeuw

Snelle match via marketingkaart.nl

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël Smits

Duidelijke website

4 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Margaretha de Boer

snelle service

5 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Guido Hoekstra

Werkt goed dit

4 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Annemieke Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Molenaar

Snelle offerte

6 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris van Dijk

Perfecte tip

7 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba Vermeulen

Positieve ervaring

31 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pascal van der Meulen

aangename service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marco Evers

De perfecte match

4 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Groen

Ideale match

2 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon Dijkstra

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van de Ven

Goede werking van de website

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barbara Evers

Erg tevreden

1 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Erik van Dam

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon de Bruijn

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Frank van Dijk

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda de Bruijn

Dé tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacobus Maas

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona Timmermans

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy Groen

Marketingkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Susanne Prins

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Johanna Huisman

Positieve ervaring

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barbara Scholten

Lang leve google

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela van den Broek

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel van Dam

Heel positief

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tom de Groot

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marijke Peeters

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Kevin van de Ven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Kuipers

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kevin de Wit

Dé tip

14 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud van der Heijden

Ideale website

15 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Alexander Bosman

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van Veen

Dit werkt fijn

4 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martinus Dijkstra

snelle service

24 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Richard de Graaf

Via Via maar dan beter

15 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse de Lange

Duidelijke website

6 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Michel van den Heuvel

Dé tip

3 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Judith Wolters

Snelle offerte

23 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline Post

betaalbaar en professioneel

18 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Mark Sanders

Vlugge offerte

13 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Esther van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabine de Vos

Snelle offerte

2 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco van der Heijden

Zeer verrast

24 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Richard van Loon

Fijn!

14 december 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike van de Brink

Ideale match

10 december 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten Mulder

Lang leve google

6 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin de Haan

Prettige service

30 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nathalie de Lange

Goed contact

1 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen van Dongen

Forum bood hulp

25 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid Peeters

Fijn!

14 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Linda Evers

Eindelijk een goede site gevonden

10 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martinus Blom

aangename service

3 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus Mol

aangename service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

20 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Joyce van de Velden

Via Via maar dan beter

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid de Jong

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

5 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Danny Schipper

Google is je grootste vriend

1 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Vermeulen

Via linkedin niet hetzelfde

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

16 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Scholten

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

11 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Maurice de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jolanda Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Boer

Prettige service

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Charlotte van de Ven

Gevonden via forum

10 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Marcel van Vliet

Forum bood hulp

8 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Barbara van de Brink

Dit werkt fijn

25 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan Wolters

Forum bood hulp

25 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein Kuijpers

Lang leve google

14 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Molenaar

Positieve ervaring

7 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Joost Scholten

Marketingkaart werkt erg fijn

1 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Thomas Huisman

Fijn!

27 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Niels Hermans

Dit werkt fijn

20 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

8 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny Hoekstra

Snelle offerte

30 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Karin de Bruin

betaalbaar en professioneel

29 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva van den Heuvel

Forum bood hulp

20 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa van den Broek

Heel positief

11 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mirjam Mol

Aangenaam verrast

2 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrika Smits

Ideale tip

30 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Dekker

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Hanneke de Bruin

Lang leve google

27 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 februari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

10 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Björn van Dijk

snelle service

23 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marije van Wijk

Uitgelichte marketing bureau's uit Vortum Mullem

Bright Circle

Hofstraat 2a
5802 BJ Venray
Nederland

0478 745 464
https://brightcircle.nl/

MarketingMiddel

Kleine Beekstraat 1A
5845 AE Sint Anthonis
Nederland

06 16944076
http://www.marketingmiddel.nl/

Imagro B.V.

Sint Janstraat 22
6595 AC Ottersum
Nederland

0485 550 410
https://www.imagro.nl/