Online Marketing Bureau Hoofdplaat

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in Hoofdplaat?

Lees dan vooral verder.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Hoofdplaat verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hoofdplaat – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Hoofdplaat gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Hoofdplaat
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoofdplaat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Philippine, Oost Souburg en Biervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Hoofdplaat

Het vinden van een marketing Hoofdplaat is voor iedere onderneming enorm belangrijk. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel gebruik maken van offline kanalen, maar tegenwoordig speelt het internet een belangrijke rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Hoofdplaat zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Bedrijven die online marketing effectief inzetten zullen het snelst groeien, bedrijven die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Hoofdplaat met kennis en ervaring om jou hierbij te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Hoofdplaat

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Online marketing is eigenlijk een redelijk makkelijke manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden te beheersen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een bedreven online marketing bureau. Daarnaast heeft het meerdere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je opstelt weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een effectieve advertentie in Google. Kortom, iedere organisatie is geholpen met het inzetten van een marketing Hoofdplaat.

marketing service Hoofdplaat

Weet jij al precies welke soort marketingservice je in wilt zetten? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op organische zichtbaarheid, conversie optimalisatie of social media management Er zit daarnaast ook verschil in de werkwijze van verschillende bureaus. Zo houden sommige agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Denk hier eerst goed over na alvorens je een aanvraag indient. Wij proberen natuurlijk altijd een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Hoofdplaat

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Hoofdplaat– type marketingbureau Hoofdplaat

Het is essentieel dat je gaat kijken naar het soort werkzaamheden die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Hoofdplaat: ben je op zoek naar een marketing Hoofdplaat voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee kan beginnen, ben dan ook niet bang om raad te vragen aan het marketingbureau in Hoofdplaat. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een gedegen advies. De marketing Hoofdplaat zal onderzoeken op welke gebieden jouw bedrijf verbeterd kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar de juiste agency uit Hoofdplaat die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Hoofdplaat. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Hoofdplaat?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Hoofdplaat te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Hoofdplaat

Het in zee gaan met een internet marketing bureau uit Hoofdplaat heeft diverse voordelen. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel energie als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Hoofdplaat is bereid om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online marketing. Daarnaast is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Hoofdplaat kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Doordat online marketingbureaus precies kunnen meten wat de resultaten zijn van hun ingezette middelen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Hoofdplaat weet precies waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Een online marketingbureau uit Hoofdplaat is dus een uitgave die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Hoofdplaat?

Zoekmachine optimalisatie Hoofdplaat

Zorg ervoor dat jouw SEO in Hoofdplaat in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Hoofdplaat‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Hoofdplaat vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op je marketing. Omdat er veel vraag is naar marketing Hoofdplaat zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het verstandig om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook diverse marketing bureaus om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zijn tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Hoofdplaat die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Hoofdplaat
  • SEO Hoofdplaat
  • Content marketing Hoofdplaat
  • Social Media Bureau Hoofdplaat
  • E-mailmarketing Hoofdplaat
  • Marketing communicatiebureau Hoofdplaat

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Hoofdplaat

Door helder te zijn in je aanvraag kom je sneller uit bij het beste marketing agency uit Hoofdplaat. Is het marketingbureau niet in staat om de taken uit te voeren dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote issues krijgt met je planning. Na het ontvangen van de offertes is het handig om een ontmoetingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Hoofdplaat, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Hoofdplaat op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Hoofdplaat?

Direct zoekmachine adverteren Hoofdplaat

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Hoofdplaat‘ om SEA Hoofdplaat specialisten te vergelijken.

Marketing Hoofdplaat is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Hoofdplaat contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij weten zeker dat je met onze hulp snel beland bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Hoofdplaat ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt uiteraard wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing Hoofdplaat.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Hoofdplaat te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Hoofdplaat, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Hoofdplaat).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Hoofdplaat?

Conversie optimalisatie Hoofdplaat

Klik op ‘Conversie optimalisatie Hoofdplaat‘ om de kosten voor een CRO Hoofdplaat specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Hoofdplaat

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Hoofdplaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Hoofdplaat. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Hoofdplaat en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Hoofdplaat die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Hoofdplaat

Snelle offerte

3 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Kuipers

Gevonden via forum

1 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Simone Martens

Marketingkaart is top!

3 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Simone Verbeek

Positieve ervaring

28 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Richard van den Bosch

Prettige service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Anna Kuiper

Via Via maar dan beter

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Peeters

Via forum hier terechtgekomen

22 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Tessa van Loon

Gevonden via forum

25 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Melanie Kuiper

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan de Jong

Vlugge offerte

21 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry de Vos

Duidelijke website

19 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona Bosch

Vlugge offerte

17 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten van der Laan

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Kuijpers

Dé tip

14 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus Smits

Goede werking van de website

18 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid Vermeulen

Ideale website

17 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Danny van Veen

Duidelijke website

14 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dennis van der Horst

Ideale match

10 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Peter de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Martens

Google is je grootste vriend

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Hermans

Erg tevreden

6 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Steven Vink

Heel positief

6 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Paulus Schouten

De perfecte match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Björn van der Laan

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram van der Laan

Ideale match

10 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Caroline van Dam

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona van Vliet

Marketingkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Diana Schipper

Perfecte tip

7 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René van den Bosch

De perfecte match

1 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ramona van der Meer

Fijne service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Robert Smits

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Sharon Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Pascal de Graaf

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Iris Verhoeven

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan van der Heijden

Prettige service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Rutger de Haan

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse van der Meer

Fijn!

29 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Renate Schipper

snel geholpen

24 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Renate Bosman

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Evers

Zeer verrast

27 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Arjan de Bruijn

Ideale tip

23 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca Peeters

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Postma

Snelle offerte

21 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger Veenstra

Dé tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ronald van Dam

Aangenaam verrast

21 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roy Peeters

Fijne service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Martine de Koning

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robertus de Vries

Eindelijk een fijne site

17 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dennis van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van der Laan

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Meijer

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marinus Smits

Aangenaam verrast

13 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robertus Blom

Via linkedin niet hetzelfde

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy de Haan

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Stefan van Dongen

Ideale website

7 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tom de Lange

Gevonden via forum

8 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Leonie Jonker

Marketingkaart werkt erg fijn

8 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Nancy Mulder

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Willems

snel geholpen

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bastiaan Visser

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrika de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten van Beek

Lang leve google

30 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Martens

Snelle offerte

30 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond Kuipers

Prettige service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Elizabeth de Jonge

Ideale match

4 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jasper Timmermans

Ideale tip

29 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Caroline Willems

Gevonden via forum

28 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van der Meer

Via linkedin niet hetzelfde

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van de Velden

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Petronella Driessen

Vlugge offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra Willemsen

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriaan Mol

vlot en makkelijk

22 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Saskia de Jong

Erg tevreden

27 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marinus Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Hoekstra

Fijne service

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Nicole Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

21 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Melanie Bos

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Annemieke Wolters

Marketingkaart is top!

16 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Iris van der Meulen

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Veenstra

De perfecte match

12 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sylvia van de Veen

Perfecte tip

12 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmina Groen

snelle service

14 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Willem Smit

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bart de Graaf

Ideale match

10 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marinus Groen

betaalbaar en professioneel

13 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Smeets

Dé tip

14 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

6 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marinus Kok

Super service

12 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Susanne van de Brink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Kok

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Esther Meijer

Snelle offerte

2 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara Scholten

Erg tevreden

8 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Laura Verbeek

Dé tip

4 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen Timmermans

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tim Martens

Vlugge offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk van de Ven

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel van der Heijden

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne Verhoeven

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark Vink

Positieve ervaring

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Barry Boer

Aangenaam verrast

1 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike van den Bosch

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeroen de Ruiter

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Esther Kok

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost Peeters

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Sharon Gerritsen

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Bakker

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander Meijer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sabrina Vink

De perfecte match

22 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Schipper

Dé tip

19 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica de Jonge

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Jacoba van der Meulen

Heel positief

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hanneke Hermans

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eric Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel van der Horst

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rogier Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika de Groot

Marketingkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Martin Scholten

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arjan Kuijpers

Snelle offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond van der Horst

Geen linkedin nodig

8 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mirjam van de Ven

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim Willemsen

Goed contact

23 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Cornelia de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 februari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barbara Schipper

Perfecte website

11 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johanna de Groot

Via Via maar dan beter

31 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Boer

Goed contact

24 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robertus Prins

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Janssen

Goed contact

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus van der Heijden

Goed contact

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha Dekker

Via forum hier terechtgekomen

26 december 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jolanda Huisman

Marketingkaart werkt erg fijn

30 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Björn van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

19 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bas van Dijk

Snelle offerte

18 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Linda de Bruin

Gevonden via forum

17 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs van der Linden

Marketingkaart is top!

10 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Tim van der Laan

Ideale match

12 december 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Margaretha Verhoeven

Vlugge offerte

2 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Femke Bakker

Marketingkaart is top!

4 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Hanneke de Jong

Ideale match

22 november 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara Smeets

Prettige service

15 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Deborah Kuipers

Lang leve google

7 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Molenaar

Zeer verrast

7 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rutger van de Berg

aangename service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Verhoeven

Voortreffelijke match

15 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrik van den Bosch

Google is je grootste vriend

4 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Mol

Google is je grootste vriend

28 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Kuipers

Vlugge offerte

22 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Koning

Via linkedin niet hetzelfde

12 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Hoekstra

Snelle offerte

7 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

2 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth Postma

Zeer verrast

25 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Antonius Schipper

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

20 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen de Boer

Gevonden via forum

9 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Linda Vos

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johan van den Broek

Ideale tip

28 juli 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Kramer

Duidelijke website

20 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacoba de Bruin

Super service

11 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sandra Willemsen

Fijn!

5 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Astrid van Loon

Dé tip

28 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk van Doorn

Eindelijk een fijne site

23 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly Koster

niet verwacht zo betaalbaar

15 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus van Vliet

Dé tip

8 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patrick de Haan

Goed contact

3 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michel van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier Sanders

Dit werkt fijn

17 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien Verbeek

Ideale match

13 mei 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Smit

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patrick de Haan

Lang leve google

2 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Kuiper

vlot en makkelijk

17 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Niels Smeets

Marketingkaart is top!

8 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Thijs van de Velde

Lang leve google

7 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

18 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Brouwer

Uitgelichte marketing bureau's uit Hoofdplaat

BRANDSTOFF. | Marketing & Strategie

Schorerweg 1
4515 MD IJzendijke
Nederland

085 130 5656
http://www.brandstoff.nl/

Anderson Concepting

Spuistraat 6
4381 HR Vlissingen
Nederland

06 14104744
http://www.andersonconcepting.nl/

Elloro

Edisonweg 41A6
4382 NV Vlissingen
Nederland

0118 820 994
https://www.elloro.nl/