Online Marketing Bureau Lemele

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw marketing in Lemele?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Lemele verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Lemele – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Lemele gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Lemele
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Arrien, Marienheem en Nijverdal bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Lemele

Marketingbureaus uit Lemele nemen een belangrijke rol in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Daar waar je eerst je doelgroep bereikte door op beurzen te staan, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van online kanalen. Het is dan ook logisch dat steeds meer ondernemingen zich focussen op online aanwezigheid. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen het snelst groeien, organisaties die achterblijven zullen na een tijdje niet meer te redden zijn. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Lemele met kunde en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Lemele

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Online marketing is eigenlijk een relatief goedkope manier om de juiste mensen te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is slim om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit handen te geven aan een bedreven online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw bedrijf een maatwerk strategie opstellen, met deze strategie weet je meteen waar de focus op zal gaan liggen. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een effectieve SEA campagne. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Lemele.

marketing service Lemele

Weet jij al precies welke soort marketingservice je nodig hebt? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld richten op e-mailmarketing, conversie optimalisatie of social media management Daarnaast gaan agencies en experts door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van elke taak op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij liever hebt. Sta hier eerst bij stil voordat je een offerte aanvraagt. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Lemele

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Lemele– type marketingbureau Lemele

Het is essentieel dat je onderzoek doet naar het type werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Lemele: zoek je naar een marketing Lemele voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, natuurlijk kan je hiervoor altijd terecht bij het marketingbureau Lemele die je in wilt zetten. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een goed advies. De marketing Lemele zal onderzoeken in welke opzichten jouw onderneming versterkt kan worden op het online gebied.

Zoek jij naar de juiste agency uit Lemele die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Lemele. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Lemele?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Lemele te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Lemele

We kunnen ontzettend veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau Lemele. Op de eerste plaats is het mogelijk om enorm veel energie als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te verbeteren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Het marketingbureau Lemele is er om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw website. Daarnaast is het zo dat het inzetten van een marketing bureau Lemele kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Lemele is het uitstralen van een bepaald imago. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Een online marketingbureau uit Lemele is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Lemele?

Zoekmachine optimalisatie Lemele

Zorg ervoor dat jouw SEO in Lemele in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Lemele‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Lemele vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het gaat om de marketing. Doordat er veel vraag is naar marketing Lemele zijn er ook meerdere aanbieders. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Lemele. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld email marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zijn tussen de bedrijven.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Lemele die enorm goed zijn in de volgende diensten.

  • SEA Lemele
  • SEO Lemele
  • Content marketing Lemele
  • Social Media Bureau Lemele
  • E-mailmarketing Lemele
  • Marketing communicatiebureau Lemele

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Lemele

Door specifiek te zijn in je aanvraag kom je meteen uit bij een goed marketing agency uit Lemele. Als jij helder aangeeft welke taken je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bureau uit Lemele om een geschikte offerte toe te sturen. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het handig om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Lemele, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Lemele op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Lemele?

Direct zoekmachine adverteren Lemele

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Lemele‘ om SEA Lemele specialisten te vergelijken.

Marketing Lemele is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Lemele contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij hopen dat je met onze tips snel uitkomt bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het aantrekken van de ideale doelgroep. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je gelijk wat de kosten zijn voor de marketing Lemele.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Lemele te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Lemele, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Lemele).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Lemele?

Conversie optimalisatie Lemele

Klik op ‘Conversie optimalisatie Lemele‘ om de kosten voor een CRO Lemele specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Lemele

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Lemele is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Lemele. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Lemele en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Lemele die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Lemele

Zeer verrast

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Thomas van de Berg

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anouk van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn van Wijk

Zeer verrast

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Arie de Leeuw

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne van de Velden

Perfecte tip

17 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmus van de Ven

Super service

17 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Charlotte de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

14 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline van Dam

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roy Huisman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wouter van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

9 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Joyce van den Broek

Snelle match via marketingkaart.nl

29 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sandra Smit

Lang leve google

20 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Erik Hoekstra

Via Via maar dan beter

11 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robin van Doorn

Marketingkaart is top!

31 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Melanie van Dongen

Geen linkedin nodig

26 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia van der Meulen

Zeer verrast

23 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jeffrey Willems

Via forum hier terechtgekomen

10 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Dennis de Boer

snel geholpen

8 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Melanie van de Veen

aangename service

31 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ingrid Mulder

Voortreffelijke match

30 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella Janssen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

26 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pieter Mulder

Heel positief

15 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Robin de Jonge

Vlugge offerte

14 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Saskia Post

aangename service

8 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Pascal van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven de Haan

Snelle offerte

5 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Blom

Goed contact

1 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik van Dongen

Marketingkaart werkt erg fijn

21 november 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrikus van Wijk

Via Via maar dan beter

19 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia van de Veen

Vlugge offerte

9 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Jansen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost Boer

Prettige service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Matthijs Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

17 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Frank Verbeek

Erg tevreden

10 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anna de Jonge

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella de Leeuw

Forum bood hulp

28 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Paulus de Vos

Aangenaam verrast

20 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmina Mulder

Prettige service

17 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Inge Evers

Duidelijke website

8 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ronald Janssen

Google is je grootste vriend

29 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna van der Laan

Aangenaam verrast

25 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruud Willemsen

zeer rap geholpen

22 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vincent de Haan

Goede werking van de website

11 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald de Graaf

Forum bood hulp

4 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Tessa Smits

Marketingkaart werkt erg fijn

29 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sjoerd Vink

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

23 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Paul Hendriks

snelle service

11 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Astrid de Ruiter

Perfecte tip

8 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johan de Leeuw

Forum bood hulp

28 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Michel Koster

Goed contact

27 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina Kuiper

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sharon Hoekstra

Werkt goed dit

6 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nathalie Blom

Fijn!

2 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan van Dam

Vlugge offerte

26 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal de Lange

Aangenaam verrast

23 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Astrid Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem Verbeek

Super service

3 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Linda van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

25 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Groen

Via linkedin niet hetzelfde

11 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van Loon

vlot en makkelijk

18 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mark de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

5 maart 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabine Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn Peters

Lang leve google

16 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus van der Meer

Uitgelichte marketing bureau's uit Lemele

Comcept B.V.

Zeesserweg 5
7731 BG Ommen
Nederland

0529 712 525
https://comceptcommunicatie.nl/

It’s Marketing

Jacob Marisstraat 5
7731 MS Ommen
Nederland

06 83032605
https://www.itsmarketing.nl/

StandOut Advertising

Kruisstraat 6
7731 CR Ommen
Nederland

0529 769 040
https://www.standoutreclame.nl/