Online Marketing Bureau Oranje

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw marketing in Oranje?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Oranje verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oranje – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Oranje gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Oranje
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oranje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogersmilde, Hijken en Beilen bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Oranje

Het vinden van een marketing Oranje is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Vroeger kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar tegenwoordig speelt het internet een onmisbare rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als bedrijf mee moeten gaan, marketing Oranje zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Wanneer je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achterliggen op je concurrentie. Een marketing bureau Oranje zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Oranje

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste leads toch uit hun eigen omgeving voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de beste methode om jouw doelgroep aan te spreken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is slim om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Omdat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak veel tijd om het onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grote organisaties er goed aan om op zoek te gaan naar een ervaren online marketeer, zij weten namelijk wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een solide SEA campagne. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Oranje.

marketing service Oranje

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en professionals door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige agencies je van elke stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Oranje. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op als we je koppelen aan een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Oranje

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Oranje– type marketingbureau Oranje

Voordat je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Oranje is het aan te raden om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan uit helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee kan beginnen, ben dan ook niet bang om aanbevelingen te vragen aan het marketingbureau in Oranje. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het overnemen van de taken, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. De marketing Oranje zal onderzoeken in welke opzichten jouw bedrijf versterkt kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Oranje die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Oranje. We hebben het diensten overzicht voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Oranje?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Oranje te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Oranje

We kunnen enorm veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Oranje. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om manieren te verzinnen waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Het marketingbureau Oranje is bereid om al deze online werkzaamheden van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online aanwezigheid. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Omdat online marketingbureaus exact kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun inspanningen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je uiteraard ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Zij optimaliseren het koopproces waardoor de andere marketingkanalen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Oranje is dus een uitgave die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Oranje?

Zoekmachine optimalisatie Oranje

Zorg ervoor dat jouw SEO in Oranje in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Oranje‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Oranje vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd belangrijk, ook als het gaat om samenwerken met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je voldoende tijd stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Oranje. Marketing is een langdurig proces, je kan dus niet al na een uurtje aankloppen bij het eerste online marketing bureau Oranje. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Oranje die enorm goed zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Oranje
  • SEO Oranje
  • Content marketing Oranje
  • Social Media Bureau Oranje
  • E-mailmarketing Oranje
  • Marketing communicatiebureau Oranje

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Oranje

Wil je meteen het meest geschikte marketing agency uit Oranje contacteren? Ben dan zo duidelijk mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het kantoor niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je op een later tijdstip grote issues krijgt met je marketing planning. Na het in ontvangst nemen van de offertes is het wenselijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Oranje, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Oranje op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Oranje?

Direct zoekmachine adverteren Oranje

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Oranje‘ om SEA Oranje specialisten te vergelijken.

Marketing Oranje is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Oranje vinden voor jouw marketing opdrachten. Wij denken dat je met onze tips snel beland bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door marketing Oranje ben je in staat om jouw organisatie laten groeien, je wilt immers wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog verder te assisteren bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Oranje, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Oranje te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Oranje, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Oranje).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Oranje?

Conversie optimalisatie Oranje

Klik op ‘Conversie optimalisatie Oranje‘ om de kosten voor een CRO Oranje specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Oranje

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Oranje is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Oranje. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Oranje en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Oranje die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Oranje

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vanessa de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

28 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas de Leeuw

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marianne van Beek

Perfecte tip

23 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal van der Linden

Via Via maar dan beter

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Gerritsen

Dé tip

20 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn van der Linden

Heel positief

21 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michiel de Groot

Snelle match via marketingkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeffrey Vermeulen

Marketingkaart werkt erg fijn

16 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Petra Sanders

Geen linkedin nodig

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Koning

Ideale website

13 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Richard Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Blom

Aangenaam verrast

17 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ruben Bakker

Geen linkedin nodig

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Vink

Eindelijk een fijne site

16 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob Maas

Eindelijk een fijne site

16 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda Vermeulen

erg snel

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kelly Evers

aangename service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Anna Smeets

Ideale tip

10 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marieke Koning

Marketingkaart is top!

12 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Patrick Willemsen

vlot en makkelijk

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Diana de Haan

Duidelijke website

10 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes Jonker

De perfecte match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Koster

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Suzanne Schouten

Marketingkaart werkt erg fijn

5 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jeroen de Koning

Geen linkedin nodig

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Sanders

Dit werkt fijn

2 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Richard Meijer

Zeer verrast

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eric Hendriks

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Christiaan van der Linden

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dennis Kuijpers

Voortreffelijke match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy van Wijk

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Jonge

Gevonden via forum

26 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Mirjam Hofman

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce Mol

Werkt goed dit

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roy Boer

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Molenaar

Snelle match via marketingkaart.nl

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natasja Mol

Perfecte tip

23 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Evers

Positieve ervaring

23 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rogier Mulder

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique de Haan

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robertus Molenaar

Via Via maar dan beter

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia Hermans

Dé tip

21 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- David van der Heijden

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thomas Bakker

vlot en makkelijk

17 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jelle Jonker

Zeer verrast

14 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tom Kramer

erg betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Deborah Bos

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Anouk de Leeuw

Perfecte website

11 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ivo Jacobs

Marketingkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Matthijs de Lange

erg betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Boer

Ideale match

7 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeroen van den Broek

Geen linkedin nodig

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van de Brink

Lang leve google

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

6 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rutger de Jong

Via forum hier terechtgekomen

7 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Maria van Dongen

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Guido Post

erg betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel van de Ven

Perfecte tip

5 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pascal van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein de Groot

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus van der Linden

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kelly Willemsen

Snelle match via marketingkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Karin van den Heuvel

Fijn!

27 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilona de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie van Vliet

Snelle offerte

25 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Jacobs

Fijne service

27 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Joost Smit

Ideale match

24 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Wolters

Snelle offerte

29 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona van Veen

Lang leve google

24 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Huisman

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Wouter Visser

Marketingkaart is top!

23 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Willem Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

19 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kevin de Groot

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob Boer

Dé tip

21 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda van de Veen

Positieve ervaring

21 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jacqueline Willems

Perfecte tip

16 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco Gerritsen

Ideale tip

13 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ellen Bakker

Voortreffelijke match

14 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joost van der Laan

Dé tip

15 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johan Veenstra

De perfecte match

11 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johanna Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Kuijpers

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Klaas de Koning

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Koen Boer

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Peters

Dit werkt fijn

5 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marleen Kramer

Snelle match via marketingkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda Mol

Zeer verrast

7 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kevin van der Heijden

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon Peeters

Marketingkaart is top!

5 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maurice Sanders

Voortreffelijke match

4 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Chantal Visser

Vlugge offerte

2 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne de Graaf

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne de Vries

Super service

1 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Suzanne van der Linden

Positieve ervaring

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Björn Maas

niet verwacht zo betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Sanders

Vlugge offerte

2 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna de Bruijn

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon van de Wal

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine Hermans

Ideale match

27 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit van den Broek

Zeer verrast

28 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Thijs van den Bosch

De perfecte match

23 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Evers

De perfecte match

26 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Saskia Koster

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nathalie Mol

Marketingkaart werkt erg fijn

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Robertus van Dongen

Vlugge offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus de Graaf

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther van Beek

Forum bood hulp

23 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Frank van de Veen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angelique van Veen

Ideale tip

21 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan Willemsen

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline de Jong

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Esther de Vos

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johannes Mulder

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Guido van der Linden

Dé tip

10 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas Vermeulen

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Maartje Bosch

Ideale match

6 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem Peters

Lang leve google

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Bosman

erg betaalbaar

22 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca de Ruiter

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica Wolters

Ideale website

11 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob Post

Ideale website

1 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina Visser

Ideale tip

30 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sebastiaan de Vos

Gevonden via forum

19 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ilse van den Broek

Perfecte website

10 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmina de Koning

Positieve ervaring

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel van de Veen

Eindelijk een fijne site

1 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petronella Peters

Via linkedin niet hetzelfde

21 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke Mulder

zeer rap geholpen

15 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Iris Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

19 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick Kuijpers

Fijne service

11 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Petrus Smits

Perfecte tip

8 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marcel Koster

aangename service

1 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Joris van de Veen

Perfecte tip

28 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Melanie van de Velde

Gevonden via forum

20 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Martine van Dongen

Via Via maar dan beter

10 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Yvonne de Wit

Ideale tip

3 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey de Haan

Via Via maar dan beter

28 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Peters

Prettige service

21 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Cornelia de Jonge

Prettige service

14 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Adrianus Peeters

Vlugge offerte

10 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Brouwer

Erg tevreden

26 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maria de Jonge

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas Evers

Ideale match

19 september 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne Smit

Prettige service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Tamara Verhoeven

Marketingkaart is top!

2 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Linda de Leeuw

Perfecte tip

26 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pascal van Dijk

Zeer verrast

15 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Astrid Dijkstra

betaalbaar en professioneel

11 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Kuipers

Goed contact

8 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriana van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

26 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paul van der Horst

Fijne service

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Wouter Vos

Duidelijke website

16 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmus de Ruiter

Eindelijk een fijne site

4 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim Groen

Lang leve google

29 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jolanda van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan Evers

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

9 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Matthijs Jansen

Werkt goed dit

31 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika van Loon

Duidelijke website

25 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elizabeth Blom

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Antonius Martens

Via linkedin niet hetzelfde

12 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim Peeters

De perfecte match

4 mei 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana Schipper

Goede werking van de website

1 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon Scholten

Goed contact

5 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Smit

Perfecte tip

22 maart 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Vink

Marketingkaart is top!

26 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmus van de Wal

Duidelijke website

5 februari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ellen Vink

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

26 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sabine Meijer

Uitgelichte marketing bureau's uit Oranje

Studio Christiaan Koppelaar, tekstschrijver

Tijmpark 10
9408 AP Assen
Nederland

06 13664277
http://www.christiaankoppelaar.nl/

Wija Internetmarketing

Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde
Nederland

0592 459 380
http://www.wija.nl/

De Noormannen Marketing & Communicatie

Noordveen 1
9412 AG Beilen
Nederland

0593 222 123
http://www.de-noormannen.nl/