Online Marketing Bureau Swifterbant

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw marketing in Swifterbant?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Swifterbant verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Swifterbant – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Swifterbant gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Swifterbant
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swifterbant, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bant, Biddinghuizen en Creil bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Swifterbant

Het vinden van een marketing Swifterbant is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. Daar waar je voorheen je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van het internet. Het is dan ook logisch dat veel organisaties zich bezighouden met online aanwezigheid. Wanneer je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Swifterbant zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Swifterbant

Veel bedrijven weten niet op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Swifterbant in te zetten. Zoals we eerder hebben benoemd is internet marketing echt de slimste manier om jouw ideale klant aan te spreken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze werkzaamheden nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is slim om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Doordat online marketing zo’n groot vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Hierdoor doen ook de grote organisaties er goed aan om te zoeken naar een ervaren online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw onderneming een persoonlijke strategie opstellen, met deze strategie weet je direct waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken gedefinieerd. Kortom, iedere organisatie is geholpen met het inschakelen van een marketing Swifterbant.

marketing service Swifterbant

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op organische zichtbaarheid, conversie optimalisatie of social media management Daarnaast gaan bureau’s en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Ben jij iemand die strak wilt managen? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Sta hier eerst bij stil voordat je een aanvraag indient. Wij proberen natuurlijk altijd een ideale match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Swifterbant

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Swifterbant– type marketingbureau Swifterbant

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Swifterbant is het aan te raden om na te denken over de werkzaamheden die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan uit helpen met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, uiteraard kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Swifterbant die je in wilt zetten. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het overnemen van de klusjes, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw situatie. Door de ervaring van het marketingbureau uit Swifterbant weten zij exact welke diensten aansluiten bij jouw organisatie.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Swifterbant die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Swifterbant. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Swifterbant?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Swifterbant te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Swifterbant

Het samenwerken met een internet marketing bureau uit Swifterbant heeft diverse voordelen. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het meestal te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau Swifterbant is er om al deze online taken van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw website. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook meer omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en meemaken op je online kanalen. Door hier goed rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Een online marketingbureau uit Swifterbant is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Swifterbant?

Zoekmachine optimalisatie Swifterbant

Zorg ervoor dat jouw SEO in Swifterbant in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Swifterbant‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Swifterbant vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het wenselijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op de marketing. Doordat er veel behoefte is aan marketing Swifterbant zijn er ook veel aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Swifterbant. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo bijzonder maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ook bij bijvoorbeeld content marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Swifterbant die samenwerken met marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Swifterbant
  • SEO Swifterbant
  • Content marketing Swifterbant
  • Social Media Bureau Swifterbant
  • E-mailmarketing Swifterbant
  • Marketing communicatiebureau Swifterbant

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Swifterbant

Door specifiek te zijn bij je offerte aanvraag kom je meteen uit bij een geschikt marketing agency uit Swifterbant. Is het kantoor niet in staat om de taken uit handen te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote issues krijgt met de planning. Ten slotte kan je een eerste ontmoeting inplannen, zo weet je meteen wie er voor jou de marketing Swifterbant op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Swifterbant, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Swifterbant op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Swifterbant?

Direct zoekmachine adverteren Swifterbant

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Swifterbant‘ om SEA Swifterbant specialisten te vergelijken.

Marketing Swifterbant is altijd een goede investering

Jij wilt natuurlijk ook een marketing bureaus Swifterbant contacteren voor jouw marketing taken. Wij denken dat je met onze handvatten snel beland bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Swifterbant ben je in staat om jouw onderneming laten groeien, je wilt natuurlijk wel dat jouw bedrijf zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog verder te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Swifterbant, vul nu ons formulier in en start met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Swifterbant te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Swifterbant, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Swifterbant).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Swifterbant?

Conversie optimalisatie Swifterbant

Klik op ‘Conversie optimalisatie Swifterbant‘ om de kosten voor een CRO Swifterbant specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Swifterbant

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Swifterbant is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Swifterbant. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Swifterbant en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Swifterbant die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Swifterbant

Via forum hier terechtgekomen

12 september 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Suzanne Dekker

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

15 september 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem Hoekstra

Snelle offerte

10 september 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

7 september 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Mulder

Snelle match via marketingkaart.nl

29 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Remco de Vos

Dit werkt fijn

31 augustus 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus Wolters

Goed contact

21 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Hendriks

De perfecte match

19 augustus 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels Post

Google is je grootste vriend

14 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van de Veen

Duidelijke website

16 augustus 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte Evers

Duidelijke website

9 augustus 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joris Visser

Zeer verrast

5 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus Wolters

Goede werking van de website

5 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien de Wit

Aangenaam verrast

4 augustus 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ellen Scholten

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

28 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël van de Pol

Ideale tip

30 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Caroline Post

Fijn!

29 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martinus Hofman

Snelle offerte

22 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan de Ruiter

Prettige service

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Ronald de Jong

Werkt lekker!

19 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja Boer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paulus Evers

Ideale website

20 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther van de Wal

Perfecte tip

23 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus van Leeuwen

Werkt lekker!

21 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- René Hoekstra

Duidelijke website

16 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Catharina de Jong

snel geholpen

19 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rutger de Groot

Ideale website

15 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erik de Graaf

Ideale tip

19 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije Hendriks

snel geholpen

15 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Edwin de Graaf

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van Dijk

Voortreffelijke match

11 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent de Bruin

Ideale match

14 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jan de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Kuiper

Zeer verrast

7 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Brenda Mulder

Perfecte website

9 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Diana van der Linden

Heel positief

11 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacob de Lange

Lang leve google

3 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline Bosman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob Koster

Ideale website

8 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Yvonne van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Prins

Duidelijke website

5 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacob Kuiper

Vlugge offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Visser

Perfecte website

2 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joost Blom

Eindelijk een goede site gevonden

29 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robertus Gerritsen

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wendy Hermans

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Saskia van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Huisman

Marketingkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Jasper de Groot

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

18 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Pieter Koning

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Remco van Dijk

Geen linkedin nodig

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Brouwer

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter de Bruin

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond Kok

Marketingkaart werkt erg fijn

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacob Jonker

Ideale match

15 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joris van de Velde

zeer rap geholpen

16 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jessica Postma

vlot en makkelijk

18 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vincent van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van den Heuvel

Super service

13 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel Postma

Snelle offerte

10 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda van de Velden

Lang leve google

11 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim de Jonge

Snelle match via marketingkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maaike van Wijk

Snelle offerte

5 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina van de Brink

Ideale match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn Bosman

Dit werkt fijn

8 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sylvia Timmermans

Voortreffelijke match

8 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Albert Hoekstra

Via Via maar dan beter

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Hermans

Positieve ervaring

2 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Lisette van den Bosch

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mark Jonker

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nienke Veenstra

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bram de Bruin

Perfecte tip

29 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

31 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Martinus de Leeuw

Gevonden via forum

1 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Michel Hofman

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian Hofman

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal Verbeek

Zeer verrast

28 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas Driessen

Heel positief

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Charlotte de Jonge

Lang leve google

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Hofman

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Karin van de Velde

Werkt lekker!

27 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris de Wit

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sanne Brouwer

Super service

24 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sabine Jonker

Ideale match

22 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke van de Brink

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan Visser

zeer rap geholpen

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marjolein Kok

Ideale website

16 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Alexander Kramer

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Prins

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem van Dongen

zeer rap geholpen

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Astrid de Boer

Lang leve google

15 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van der Meulen

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus Smeets

Ideale tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacobus Vink

Werkt lekker!

16 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost Wolters

Werkt goed dit

9 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sandra Kok

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke Bos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik Brouwer

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Cornelis Willems

Ideale match

5 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bram Koning

Eindelijk een goede site gevonden

4 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriaan van de Veen

Dé tip

2 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina van Beek

erg snel

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Michael de Jong

Vlugge offerte

7 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn van der Laan

Marketingkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Ruud van de Berg

Perfecte website

6 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sandra Jacobs

Duidelijke website

1 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patrick de Bruijn

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Bosch

Lang leve google

30 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Groen

Ideale tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Albert de Groot

Perfecte website

1 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Martens

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander Kok

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Guido Smeets

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Pieter Smits

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Roy Brouwer

Ideale match

23 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Niels van der Horst

snelle service

19 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Natasja de Vos

Vlugge offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van Dongen

zeer rap geholpen

18 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Dave Smits

Perfecte website

18 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barbara Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

21 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte van Dijk

Ideale website

21 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Remco van Dijk

Marketingkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Nicolaas van de Wal

Werkt lekker!

12 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerardus van de Veen

Fijne service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Simone Bakker

Forum bood hulp

13 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Lisette Mol

Ideale website

9 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrik Koster

Voortreffelijke match

11 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon Gerritsen

Gevonden via forum

8 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Guido Huisman

Werkt goed dit

10 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte Wolters

Aangenaam verrast

13 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dave Verbeek

Gevonden via forum

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Nicole van den Bosch

Marketingkaart werkt erg fijn

5 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Janneke Huisman

Eindelijk een fijne site

3 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Koster

Erg tevreden

7 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Iris van Vliet

Dit werkt fijn

3 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth Postma

Voortreffelijke match

6 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs Veenstra

Snelle offerte

30 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen van Dijk

Snelle offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth Peeters

Perfecte tip

31 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge Kuiper

erg snel

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kirsten van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

1 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Groen

Perfecte website

1 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marije Willems

Erg tevreden

25 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Suzanne Martens

Zeer verrast

29 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Deborah Peeters

Ideale website

25 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten Schouten

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Vanessa Hofman

De perfecte match

28 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina van Dijk

snel geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Christian van der Heijden

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacqueline van Veen

Ideale tip

19 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle van Dijk

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martine Willems

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jessica van Dam

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Post

Lang leve google

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk van der Linden

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mirjam Mulder

Snelle offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra van de Pol

Snelle offerte

12 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan Blom

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Hanneke Bakker

Via Via maar dan beter

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Veenstra

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Franciscus Koster

erg betaalbaar

10 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Koning

Voortreffelijke match

5 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna Vink

Eindelijk een goede site gevonden

28 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anita van der Horst

Vlugge offerte

20 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy Dekker

erg snel

12 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacob van Dam

snelle service

31 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elisabeth Groen

Via forum hier terechtgekomen

25 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Laura van de Berg

Perfecte website

23 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Charlotte van den Bosch

Eindelijk een fijne site

15 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Vink

erg snel

8 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie de Groot

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacobus van Leeuwen

Via Via maar dan beter

19 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van de Velde

Perfecte tip

14 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel van Beek

Super service

11 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eric Willemsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

29 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Pascal de Graaf

Forum bood hulp

3 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rutger Gerritsen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

25 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Miranda de Leeuw

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline van Doorn

Ideale tip

7 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Brouwer

Forum bood hulp

3 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simone Schouten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

25 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie Jansen

Voortreffelijke match

24 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bianca de Haan

Snelle offerte

16 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna Hofman

betaalbaar en professioneel

7 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Smit

snel geholpen

30 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Robertus Janssen

Duidelijke website

23 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Alexander van Dam

Ideale tip

14 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Steven van der Laan

Heel positief

9 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Albert Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

1 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Mol

Ideale tip

23 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sylvia van den Bosch

Heel positief

17 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Richard van Loon

Marketingkaart is top!

15 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Steven van Loon

Perfecte website

7 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marieke Janssen

Marketingkaart is top!

30 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Dennis Willems

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna van Dam

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Edwin van der Linden

Werkt goed dit

11 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud van Veen

Vlugge offerte

4 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

20 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie de Graaf

Ideale website

20 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Astrid van Beek

De perfecte match

10 juni 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

2 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dirk de Vos

Goed contact

24 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Remco van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

22 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van de Veen

Dé tip

10 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maartje Gerritsen

Ideale website

7 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije Verhoeven

Forum bood hulp

1 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Tim Huisman

Via forum hier terechtgekomen

11 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Ivo van der Meer

zeer rap geholpen

28 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Margaretha Smits

Google is je grootste vriend

2 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke de Ruiter

Perfecte website

8 februari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marloes de Leeuw

Perfecte tip

18 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bastiaan Koster

Uitgelichte marketing bureau's uit Swifterbant

SPIKKER

Het Spijk 4
8321 WT Urk
Nederland

0527 689 134
http://www.spikker.nl/

Marketingpartner

Pampus 5
8321 WZ Urk
Nederland

06 23098070
https://marketingpartner.nl/

VWA Internet and advertising

De Rede 40
8251 EW Dronten
Nederland

0321 382 457
https://www.vwa.nu/