Online Marketing Bureau Terwolde

Ben jij opzoek naar een top marketing bureau uit Terwolde die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Terwolde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Terwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Terwolde gezocht?

Een marketing bureau uit Terwolde vinden

Marketing Terwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijbroek, Steenenkamer en Teuge bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Terwolde

Het vinden van een marketing Terwolde is voor iedere onderneming van cruciaal belang. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar vandaag de dag speelt het internet een belangrijke rol. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat veel bedrijven zich bezighouden met online aanwezigheid. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, organisaties die dit niet doen zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Terwolde met kennis en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Terwolde

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we al even kort hebben benoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een goed online marketing bureau. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw onderneming een persoonlijke strategie opstellen, door deze strategie weet je direct waar de focus op moet gaan liggen. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een effectieve SEA campagne. Dit soort werkzaamheden zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Terwolde.

marketing service Terwolde

Weet jij al exact welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Online marketing is zoals je weet een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van diverse bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en stuurt op eindresultaat? Dit zijn dingen waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Terwolde. Wij streven ernaar een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Terwolde

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Terwolde– type marketingbureau Terwolde

Het is cruciaal dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Terwolde: ben je op zoek naar een marketing Terwolde voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter te vinden zijn binnen de zoekmachines. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee kan beginnen, ben dan ook niet bang om aanbevelingen te vragen aan het marketingbureau in Terwolde. Een goed marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een goed advies. Door de ervaring van het marketingbureau uit Terwolde weten zij precies welke diensten aansluiten bij jouw bedrijf.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Terwolde die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Terwolde. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Terwolde?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Terwolde te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Terwolde

We kunnen ontzettend veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het inhuren van een marketingbureau Terwolde. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als bedrijfsleider zijnde te besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te verzinnen waarop je jouw potentiële klanten kunt gaan bereiken. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf energie over om je te concentreren op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook omzet op. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als ondernemer wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Door hier goed op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen efficiënter. Een online marketingbureau uit Terwolde is dus een investering die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Terwolde?

Zoekmachine optimalisatie Terwolde

Zorg ervoor dat jouw SEO in Terwolde in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Terwolde‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Terwolde vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een open manier met elkaar om kunt gaan, ook als het gaat om je marketing. Omdat er veel vraag is naar marketing Terwolde zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er verschillen zitten tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Terwolde die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • SEA Terwolde
  • SEO Terwolde
  • Content marketing Terwolde
  • Social Media Bureau Terwolde
  • E-mailmarketing Terwolde
  • Marketing communicatiebureau Terwolde

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Terwolde

Door specifiek te zijn bij je aanvraag kom je direct uit bij een goed marketing agency uit Terwolde. Als jij duidelijk aangeeft welke diensten je wilt uitbesteden en wat je doelen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bedrijf uit Terwolde om een geschikte offerte toe te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het wenselijk om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Terwolde, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Terwolde op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Terwolde?

Direct zoekmachine adverteren Terwolde

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Terwolde‘ om SEA Terwolde specialisten te vergelijken.

Marketing Terwolde is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Terwolde vinden voor jouw marketing opdrachten. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Terwolde.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Terwolde te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Terwolde, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Terwolde).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Terwolde?

Conversie optimalisatie Terwolde

Klik op ‘Conversie optimalisatie Terwolde‘ om de kosten voor een CRO Terwolde specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Terwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Terwolde is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Terwolde. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Terwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Terwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Terwolde

erg snel

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Cindy Wolters

Marketingkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Renate Jonker

Fijne service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Paulus Kok

niet verwacht zo betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van der Meulen

snelle service

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marleen de Graaf

aangename service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Wendy Kuijpers

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Simone van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Niels Timmermans

De perfecte match

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

2 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny de Boer

Voortreffelijke match

23 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave van den Heuvel

Vlugge offerte

19 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas van der Heijden

Ideale match

11 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Koen Bakker

Goed contact

5 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angelique Martens

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Iris Groen

Ideale website

23 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pascal Hofman

Fijne service

15 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Daniël van der Meulen

Ideale website

7 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline Huisman

Fijne service

29 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Sharon van Dongen

Heel positief

26 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Alexander Janssen

Heel positief

14 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Bart Mol

Fijn!

5 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona Peters

Via forum hier terechtgekomen

10 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kelly de Graaf

Vlugge offerte

29 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris van Wijk

Dit werkt fijn

1 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert van der Linden

Vlugge offerte

22 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Boer

Snelle offerte

18 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona van de Veen

snel geholpen

12 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bas van Dam

Prettige service

1 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martin Vermeulen

Super service

28 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk Vink

Dit werkt fijn

19 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Melanie Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

10 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Hendriks

snelle service

6 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Matthijs Bakker

Werkt goed dit

1 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine Smeets

Ideale website

22 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ronald Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

17 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara van Beek

snel geholpen

8 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marieke Mulder

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria Prins

Super service

28 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeffrey Jacobs

Vlugge offerte

16 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda de Ruiter

Aangenaam verrast

13 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemieke van der Meer

Ideale match

2 augustus 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ramona Peeters

erg snel

1 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Natasja Dijkstra

snelle service

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Matthijs Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

13 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey van Beek

Duidelijke website

6 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan Schouten

Werkt lekker!

1 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tamara van der Horst

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

24 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Anita Willemsen

De perfecte match

18 juni 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Driessen

Goed contact

9 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia van de Velden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

31 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien Groen

aangename service

24 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Johanna Schouten

Via forum hier terechtgekomen

18 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Jacqueline Jacobs

Goede werking van de website

11 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jelle Smeets

Snelle offerte

3 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Jansen

Perfecte tip

28 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

4 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ronald de Graaf

Marketingkaart werkt erg fijn

15 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Joyce van Leeuwen

Goed contact

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry Vermeulen

Snelle offerte

2 februari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina van Beek

Via Via maar dan beter

16 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter de Boer

Uitgelichte marketing bureau's uit Terwolde

Marketingbrain

Mulock Houwerstraat 9
7412 GA Deventer
Nederland

06 41447995
http://www.marketingbrain.nl/

Tekst die Spreekt

Roeterdsweg 14
7431 BW Diepenveen
Nederland

0570 547 284
http://tekstdiespreekt.nl/

Het Gilde | marketing & communicatie

Zwolseweg 439A
7414 KE Deventer
Nederland

06 22904186
https://www.het-gilde.nl/