Online Marketing Bureau Tuk

Zoek jij een topper voor jouw marketing in Tuk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Tuk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Tuk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Tuk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Tuk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tuk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Willemsoord, Steenwijkerwold en De Bult bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Tuk

Marketingbureaus uit Tuk nemen een steeds belangrijkere positie in in de organisatiestructuur van veel bedrijven. Daar waar je eerst je klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van online kanalen. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten bewegen, marketing Tuk zorgt ervoor dat ook jij dit kan bereiken. Bedrijven die online marketing weten toe te passen zullen het snelst groeien, organisaties die hier niet mee bezig zijn zullen waarschijnlijk niet overleven. Er zijn gelukkig meerdere marketing bureaus uit Tuk met kunde en ervaring om jou hierbij te helpen.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Tuk

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag op welk moment ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Tuk in te huren. Online marketing is eigenlijk een relatief goedkope manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is handig om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Om deze reden doen ook de grote organisaties er goed aan om te zoeken naar een ervaren online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie opstellen, met deze strategie weet je direct waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten gedefinieerd. Dit soort strategieën zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Tuk.

marketing service Tuk

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Online marketing is zoals je weet een container begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook een verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Zo houden een aantal agencies je van iedere stap op de hoogte terwijl andere agencies alleen het eindresultaat communiceren, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn zaken waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Tuk. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Tuk

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Tuk– type marketingbureau Tuk

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in Tuk is het slim om na te denken over de opdrachten die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Uiteraard kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om advies te vragen aan het marketingbureau in Tuk. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een gedegen advies. Door de ervaring van het marketingbureau uit Tuk weten zij exact welke diensten passen bij jouw organisatie.

Zoek jij naar de juiste agency uit Tuk die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Tuk. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Tuk?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Tuk te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Tuk

Het vinden van een internet marketing bureau uit Tuk heeft een aantal voordelen. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het vaak te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf energie over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Daarnaast is het zo dat het aantrekken van een marketing bureau Tuk kan zorgen voor een behoorlijke besparing. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel sneller resultaten op. Een ander bijkomend voordeel van het inzetten van een marketing bureau uit Tuk is het over laten komen van een bepaalde betrouwbaarheid. Door de kennis van het bureau weten zij precies wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je website. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere marketingkanalen effectiever worden. Twijfel dus niet langer en schakel een online marketing bureau Tuk in.

Hoger in google in Tuk?

Zoekmachine optimalisatie Tuk

Zorg ervoor dat jouw SEO in Tuk in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Tuk‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Tuk vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd belangrijk, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook wenselijk dat je veel tijd steekt in het zoeken naar de beste marketing Tuk. Omdat je hoogstwaarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Daarnaast is het handig om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je regio. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Tuk die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • SEA Tuk
  • SEO Tuk
  • Content marketing Tuk
  • Social Media Bureau Tuk
  • E-mailmarketing Tuk
  • Marketing communicatiebureau Tuk

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Tuk

Door duidelijk te zijn bij je aanvraag kom je meteen uit bij het beste marketing agency uit Tuk. Als jij duidelijk aankaart welke werkzaamheden je wilt afnemen en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing bureau uit Tuk om een passende offerte uit te sturen. Na het ontvangen van de offertes is het tijd om een eerste ontmoeting te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Tuk, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Tuk op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Tuk?

Direct zoekmachine adverteren Tuk

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Tuk‘ om SEA Tuk specialisten te vergelijken.

Marketing Tuk is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Tuk in. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch snel een match vinden. Door marketing Tuk ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 geschikte offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing Tuk.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Tuk te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Tuk, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Tuk).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Tuk?

Conversie optimalisatie Tuk

Klik op ‘Conversie optimalisatie Tuk‘ om de kosten voor een CRO Tuk specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Tuk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Tuk is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Tuk. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Tuk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Tuk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Tuk

Perfecte tip

1 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René Kuipers

Forum bood hulp

30 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sharon de Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

22 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Antonius de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Esther Meijer

Via forum hier terechtgekomen

21 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Esther Hendriks

Forum bood hulp

20 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bianca de Lange

Snelle offerte

18 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kevin Peeters

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Elizabeth Smit

Google is je grootste vriend

16 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Bruijn

Werkt goed dit

19 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel Schouten

Ideale website

13 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Caroline Hermans

Werkt goed dit

18 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thijs van der Linden

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacqueline Molenaar

Fijne service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Jeroen van de Berg

Super service

12 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelis Martens

snel geholpen

15 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Daniëlle Janssen

erg betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper van Vliet

Duidelijke website

9 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Margaretha de Wit

Prettige service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Saskia van de Velde

Snelle offerte

6 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Steven de Boer

Marketingkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Ingrid Bakker

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Verbeek

betaalbaar en professioneel

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis de Haan

Snelle offerte

1 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco Evers

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sylvia de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina van de Velden

Zeer verrast

1 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johanna van der Horst

Dit werkt fijn

2 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel van den Heuvel

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marc van Doorn

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bart van der Linden

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Schouten

Positieve ervaring

26 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Inge Vermeulen

betaalbaar en professioneel

29 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Dijkstra

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wouter van Loon

Gevonden via forum

27 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Diana Schipper

Ideale website

25 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Suzanne Groen

aangename service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marco Maas

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cindy de Koning

Gevonden via forum

21 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk de Bruin

Lang leve google

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Dekker

Marketingkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jeroen van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Johan Sanders

Werkt goed dit

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona de Graaf

aangename service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Erik Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ilse Smits

Aangenaam verrast

16 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adriaan Hofman

Voortreffelijke match

17 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita Mulder

Snelle match via marketingkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wouter van Veen

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van der Meer

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Blom

Dé tip

9 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien de Vos

betaalbaar en professioneel

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Bosch

Snelle offerte

10 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina van de Pol

Aangenaam verrast

12 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom van der Linden

Snelle match via marketingkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin de Boer

Goede werking van de website

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia Hoekstra

Duidelijke website

9 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ivo Bakker

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nicole Martens

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger Peeters

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marco Hendriks

Lang leve google

29 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus de Jong

erg snel

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Adrianus de Graaf

snelle service

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Karin van den Bosch

Snelle offerte

2 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle de Lange

De perfecte match

1 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes de Vos

Perfecte tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robin de Lange

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dirk Janssen

Marketingkaart is top!

23 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marleen van Wijk

Marketingkaart is top!

23 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Arjan de Ruiter

Eindelijk een fijne site

22 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Evers

Super service

21 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Guido Sanders

Heel positief

23 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rogier van de Berg

Erg tevreden

24 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Johannes Prins

Vlugge offerte

24 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten Smit

Perfecte website

22 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Remco van Doorn

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes van de Velden

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana van der Horst

Forum bood hulp

19 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacqueline Bos

Snelle offerte

14 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Mol

Werkt goed dit

12 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Antonius van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

16 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Anouk van Dam

Vlugge offerte

16 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus de Wit

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marcel Kramer

Gevonden via forum

12 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petronella Huisman

Zeer verrast

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Karin Smit

Werkt goed dit

8 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine de Bruijn

erg betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Kok

Prettige service

6 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ruben van der Meer

Gevonden via forum

8 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond Jansen

Aangenaam verrast

6 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia van der Meer

Ideale tip

2 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hanneke de Jonge

Geen linkedin nodig

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Kramer

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Willemsen

Ideale match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Diana van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin van de Velden

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes van der Meulen

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Arjan Mulder

Fijne service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kelly Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johanna Kramer

Perfecte website

29 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerardus de Ruiter

Marketingkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Richard Molenaar

Marketingkaart is top!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Suzanne van der Meulen

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Steven van Loon

Marketingkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Barbara van de Velden

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacob de Lange

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van Dijk

De perfecte match

24 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patricia de Koning

Positieve ervaring

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Deborah Vermeulen

Zeer verrast

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Angelique Hermans

Snelle offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Steven Schipper

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Vos

Lang leve google

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Hendriks

Perfecte tip

12 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco Groen

Ideale match

18 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas Brouwer

Lang leve google

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Vermeulen

Aangenaam verrast

11 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barry van Veen

Werkt lekker!

12 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel Jacobs

aangename service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Manon Boer

niet verwacht zo betaalbaar

1 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marcel Evers

Eindelijk een goede site gevonden

27 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Claudia de Vos

snelle service

19 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martijn de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marjolein Blom

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

2 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin Bos

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacqueline de Bruijn

Dit werkt fijn

20 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Danny de Jonge

Snelle offerte

10 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan van der Heijden

Snelle match via marketingkaart.nl

2 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Bakker

zeer rap geholpen

2 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacoba Schouten

zeer rap geholpen

21 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas Meijer

Dé tip

18 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco van der Meulen

Marketingkaart is top!

7 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Caroline Schouten

Gevonden via forum

8 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vanessa Dekker

Gevonden via forum

3 december 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Christiaan Bosman

Positieve ervaring

30 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anna Bosch

Positieve ervaring

24 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander de Jonge

Dé tip

17 november 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michael Kok

Lang leve google

10 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy de Lange

Snelle match via marketingkaart.nl

1 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barbara Jonker

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Anouk de Bruijn

Geen linkedin nodig

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Huisman

Perfecte website

15 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Caroline Kuiper

Marketingkaart is top!

6 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marloes de Vries

Fijn!

2 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anita van de Wal

Google is je grootste vriend

25 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

12 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Verbeek

Goed contact

9 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marcel Jansen

Heel positief

24 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas van den Broek

Goed contact

18 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacobus Hofman

Via forum hier terechtgekomen

13 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Ilse Willemsen

Super service

6 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Thomas Postma

Heel positief

27 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sebastiaan van der Meulen

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny van Dijk

Prettige service

16 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Sandra de Jonge

Lang leve google

10 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van Dongen

Dé tip

27 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Karin Timmermans

Fijn!

21 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wouter van den Broek

Goed contact

16 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

7 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Roel de Graaf

Ideale match

6 juni 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriana Hoekstra

aangename service

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Michiel Hoekstra

Aangenaam verrast

16 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rutger de Wit

erg betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Willems

Zeer verrast

6 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arie Wolters

Ideale match

29 april 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart van Doorn

Dé tip

15 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sebastiaan de Graaf

Ideale match

30 maart 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabine van der Heijden

Google is je grootste vriend

3 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Timmermans

Ideale website

2 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jessica Bos

Voortreffelijke match

9 januari 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simon Schouten

Uitgelichte marketing bureau's uit Tuk

LaagLand Media

De Splitting 55
8472 AN Wolvega
Nederland

06 26808328
http://www.laaglandmedia.nl/

Van Nieuwenhoven MediaAdvies

Weemstraat 15-16
8391 AE Noordwolde
Nederland

0561 431 600
http://www.goedmediaadvies.nl/

Koel ICT – Online Marketing

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 854 176
https://www.koelict.nl/