Online Marketing Bureau Velserbroek

Zoek jij een topper voor jouw marketing in Velserbroek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Velserbroek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Velserbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Velserbroek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Velserbroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Velsen Noord, Santpoort Noord en Spaarndam bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Velserbroek

Het samenwerken met een marketing Velserbroek is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. In het verleden kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar vandaag de dag speelt het internet een cruciale rol. Door de digitalisering zal je dan ook als onderneming mee moeten gaan, marketing Velserbroek kan jou hiermee helpen. Ondernemingen die online marketing weten toe te passen zullen hier het meeste van profiteren, organisaties die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Velserbroek zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Velserbroek

Veel ondernemingen weten niet wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau Velserbroek in te zetten. Online marketing is echter een redelijk makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online goed gevonden wordt. Het is echter wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een professioneel online marketing bureau.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Het is dan ook makkelijker om het gewoon uit te besteden aan een bedreven online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw onderneming een persoonlijke strategie ontwikkelen, door deze strategie weet je gelijk waar de focus op moet gaan liggen. Zo is het mogelijk dat je op zoek bent naar een betere organische vindbaarheid, maar het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan een sterke SEA campagne. Samenvattend, iedere organisatie heeft baat bij het inzetten van een marketing Velserbroek.

marketing service Velserbroek

Heb jij al voor ogen welke diensten je zou willen inzetten? Online marketing is zoals je weet een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige bureaus je van elke taak op de hoogte terwijl andere bureau’s alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Sta hier eerst bij stil alvorens je een aanvraag indient. In jouw aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je koppelen aan een professional die bij je past.

Alle marketing bureau's uit Velserbroek

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Velserbroek– type marketingbureau Velserbroek

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het type taken die je wilt laten uitvoeren door het marketingbureau Velserbroek: zoek je naar een marketing Velserbroek voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, uiteraard kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Velserbroek die je in wilt zetten. Een degelijk marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een goed advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Velserbroek weten zij precies welke werkzaamheden aansluiten bij jouw onderneming.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Velserbroek die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Velserbroek. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Velserbroek?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Velserbroek te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Velserbroek

We kunnen ontzettend veel voordelen benoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau Velserbroek. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als ondernemer zijnde over te houden, je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf tijd over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Ook is het zo dat het inschakelen van een marketing bureau Velserbroek kan zorgen voor een aardige omzet. Omdat online marketingbureaus exact kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun inspanningen weet je altijd direct wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je daarnaast ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Een online marketingbureau uit Velserbroek weet exact waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Zij verbeteren het imago waardoor de andere ingezette middelen efficiënter worden. Wacht dus niet langer en schakel nu een online marketing bureau Velserbroek in.

Hoger in google in Velserbroek?

Zoekmachine optimalisatie Velserbroek

Zorg ervoor dat jouw SEO in Velserbroek in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Velserbroek‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Velserbroek vinden – tips om op te letten

Een goede relatie is altijd fijn, ook als het gaat om samenwerken met een marketingbureau. Doordat er veel vraag is naar marketing Velserbroek zijn er ook veel aanbieders. Omdat je meestal langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het aan te raden om goed onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bureaus om te kijken waar de verschillen zitten. Ieder marketingbureau heeft namelijk weer een iets andere aanpak.

Wij hebben een selectie gemaakt van marketing agencies uit Velserbroek die enorm goed zijn in de volgende diensten.

  • SEA Velserbroek
  • SEO Velserbroek
  • Content marketing Velserbroek
  • Social Media Bureau Velserbroek
  • E-mailmarketing Velserbroek
  • Marketing communicatiebureau Velserbroek

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Velserbroek

Wil je meteen het beste marketing agency uit Velserbroek vinden? Ben dan zo helder mogelijk in je aanvraag! Als jij helder aankaart welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat je doelstellingen zijn is het makkelijker voor het marketing bureau uit Velserbroek om een passende offerte uit te sturen. Ten slotte kan je een kennismakingsgesprek inplannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Velserbroek uit zal gaan voeren.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Velserbroek, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Velserbroek op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Velserbroek?

Direct zoekmachine adverteren Velserbroek

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Velserbroek‘ om SEA Velserbroek specialisten te vergelijken.

Marketing Velserbroek is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Velserbroek vinden voor jouw marketing taken. Het is niet eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online zichtbaarheid en het aanspreken van de ideale doelgroep. Om je nog meer te begeleiden bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Velserbroek, vul ons formulier in en start met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Velserbroek te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Velserbroek, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Velserbroek).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Velserbroek?

Conversie optimalisatie Velserbroek

Klik op ‘Conversie optimalisatie Velserbroek‘ om de kosten voor een CRO Velserbroek specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Velserbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Velserbroek is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Velserbroek. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Velserbroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Velserbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Velserbroek

Google is je grootste vriend

1 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Meijer

Marketingkaart werkt erg fijn

28 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- David van der Linden

Dé tip

29 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa de Groot

Snelle offerte

29 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maurice Smits

Fijne service

28 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Elizabeth van Doorn

Ideale website

26 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petrus Bakker

Forum bood hulp

26 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Ellen van der Meer

Marketingkaart is top!

19 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Lisette van Loon

zeer rap geholpen

17 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Suzanne Maas

Vlugge offerte

16 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik van Loon

Via Via maar dan beter

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van der Laan

Werkt lekker!

22 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eric van Leeuwen

Aangenaam verrast

19 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barry Blom

Prettige service

17 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jacqueline Bakker

Fijne service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Björn Blom

Goed contact

13 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marc van den Heuvel

Marketingkaart is top!

16 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marije Timmermans

betaalbaar en professioneel

14 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van Loon

Perfecte website

12 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael van der Meulen

Vlugge offerte

14 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne de Leeuw

Fijne service

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Christiaan Smit

Forum bood hulp

12 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jacobus Mulder

Goede werking van de website

6 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sebastiaan Brouwer

Werkt goed dit

5 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cornelis Vos

Ideale match

9 juli 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon Willemsen

Geen linkedin nodig

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

3 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ruud Evers

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander de Groot

Vlugge offerte

1 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank Hendriks

Lang leve google

4 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Molenaar

betaalbaar en professioneel

1 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Hendriks

Snelle offerte

28 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Postma

Voortreffelijke match

3 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas Bos

Ideale tip

23 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Timmermans

Perfecte tip

23 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge Driessen

Dit werkt fijn

23 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wilhelmus van Dam

erg snel

20 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Dave van der Meulen

Gevonden via forum

23 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Charlotte Janssen

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeffrey Postma

Vlugge offerte

16 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Peeters

Werkt lekker!

16 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Remco Timmermans

Positieve ervaring

17 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrika van der Laan

Aangenaam verrast

16 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Frank Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Willemsen

Perfecte tip

17 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michel van den Broek

Goede werking van de website

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Kuipers

erg snel

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michael Kok

Via Via maar dan beter

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

7 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Verbeek

Ideale match

5 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius Hoekstra

Snelle offerte

6 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon van Leeuwen

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina van Wijk

Vlugge offerte

6 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse van Doorn

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Irene Driessen

Erg tevreden

7 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper Meijer

Vlugge offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Vermeulen

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth de Bruijn

Geen linkedin nodig

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob de Vos

Goede werking van de website

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jan Schouten

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marijke Mol

betaalbaar en professioneel

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Boer

Lang leve google

30 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Kuiper

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Raymond Smit

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sanne van der Meulen

Zeer verrast

27 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petronella van der Heijden

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marianne Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van de Pol

Ideale match

23 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kelly de Haan

Perfecte website

21 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Bakker

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maurice Kuipers

Vlugge offerte

24 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Bart van de Wal

Marketingkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Matthijs Martens

Vlugge offerte

17 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerardus van Dam

Zeer verrast

20 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Claudia Bos

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs Vermeulen

Marketingkaart is top!

18 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maurice Meijer

Gevonden via forum

19 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Tamara Meijer

Fijn!

16 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Christiaan Vermeulen

Erg tevreden

11 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sandra Vink

Via forum hier terechtgekomen

15 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marije de Bruin

Snelle offerte

16 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anna van der Laan

zeer rap geholpen

9 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Cornelia Bosman

Marketingkaart is top!

12 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Bianca Peeters

Aangenaam verrast

11 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marinus Janssen

Snelle offerte

8 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Brouwer

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

4 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelia van Leeuwen

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Antonius van der Meulen

Lang leve google

7 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Vos

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van Leeuwen

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kevin Smit

Dé tip

3 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert Maas

Ideale website

30 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Willems

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marc de Vries

Goede werking van de website

29 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

28 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia van de Wal

Gevonden via forum

26 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Brenda Boer

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Bosman

Aangenaam verrast

23 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martinus van Loon

Werkt lekker!

28 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marije van Dam

Heel positief

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelia Gerritsen

Fijn!

23 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anna Postma

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Roy de Bruijn

Voortreffelijke match

20 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jelle van den Heuvel

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Janneke Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Richard van de Wal

Perfecte tip

18 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy Martens

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joris Smit

Erg tevreden

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerrit de Haan

Zeer verrast

13 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmina de Jonge

erg betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Blom

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Martinus Timmermans

Werkt lekker!

13 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erik de Bruin

Perfecte website

10 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jessica Mol

Lang leve google

9 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Leeuw

Snelle offerte

10 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Jacobs

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Karin van de Veen

aangename service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sebastiaan Verhoeven

Vlugge offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Angela van Loon

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Iris de Jonge

Werkt goed dit

9 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barbara Schipper

Werkt lekker!

8 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Klaas van de Wal

Positieve ervaring

1 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marco Schouten

Eindelijk een fijne site

6 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave Smit

Via linkedin niet hetzelfde

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Kuijpers

Dit werkt fijn

1 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Franciscus Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline de Vos

Erg tevreden

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Rob Sanders

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric van de Brink

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joris Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Huisman

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmina Maas

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eric Bosch

Heel positief

27 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dirk van de Veen

Forum bood hulp

23 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelia Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Anna Visser

snel geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniëlle van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Adriana van der Laan

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bas van Dijk

vlot en makkelijk

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marianne Hoekstra

Gevonden via forum

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marianne Dijkstra

erg betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barbara de Bruijn

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike Hofman

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Arie Schouten

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Wolters

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara van den Broek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal Janssen

Voortreffelijke match

10 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth van de Velden

Via Via maar dan beter

6 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska van de Wal

Goed contact

4 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Mulder

Via Via maar dan beter

17 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Rogier Prins

Ideale website

10 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva de Vries

Duidelijke website

30 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martine Peeters

Werkt goed dit

28 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie Kuijpers

Zeer verrast

16 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrik van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Dennis Kok

Snelle match via marketingkaart.nl

3 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tessa van den Broek

Erg tevreden

2 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Annemieke van der Linden

Goed contact

20 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan Gerritsen

Zeer verrast

17 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sander Bosch

Vlugge offerte

11 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel de Vos

Fijne service

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eveline Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

30 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke Jonker

Werkt lekker!

4 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Rutger Hofman

Goede werking van de website

20 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Diana van Loon

Gevonden via forum

10 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thomas Visser

Vlugge offerte

4 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin van der Horst

Vlugge offerte

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Martens

Prettige service

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Angelique van der Linden

Vlugge offerte

10 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Peters

Marketingkaart is top!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Patrick van Doorn

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

29 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Martinus Koning

Perfecte tip

26 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido Koning

Goed contact

13 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sharon Bos

Via Via maar dan beter

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van Wijk

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rogier de Koning

Snelle offerte

23 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne Boer

snelle service

21 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Steven Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

15 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus de Koning

Ideale website

3 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elisabeth van de Veen

Lang leve google

30 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie van den Heuvel

Ideale match

24 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten van de Velden

Vlugge offerte

12 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René Meijer

Duidelijke website

7 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Stefan Janssen

Prettige service

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marijke de Bruijn

Lang leve google

27 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Hofman

Zeer verrast

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Elisabeth Groen

betaalbaarder dan ik dacht

8 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van de Ven

Forum bood hulp

1 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Laura Molenaar

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda Jonker

Dit werkt fijn

16 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Wolters

Eindelijk een fijne site

9 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah de Bruin

Ideale tip

9 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna van de Velde

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Patricia Peeters

erg betaalbaar

9 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Postma

Google is je grootste vriend

21 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Hermans

Duidelijke website

5 maart 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joost de Haan

Goed contact

7 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johanna Schouten

Ideale tip

18 januari 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Miranda Molenaar

Uitgelichte marketing bureau's uit Velserbroek

EL CONTENTO

Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Nederland

023 201 0280
http://elcontento.nl/

FBI design

Tappersweg 12-K
2031 ET Haarlem
Nederland

023 531 2977
https://www.fbidesign.nl/

Versgeplukt communicatie

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Nederland

023 234 0005
https://www.versgeplukt.nl/