Online Marketing Bureau Winterswijk Brinkh

Zoek jij een expert voor jouw marketing in Winterswijk Brinkh?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Winterswijk Brinkh verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Winterswijk Brinkh – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Winterswijk Brinkh gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Winterswijk Brinkh
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk Brinkh, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Winterswijk Corle, Winterswijk Henxel en Winterswijk Ratum bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Winterswijk Brinkh

Het samenwerken met een marketing Winterswijk Brinkh is voor ieder bedrijf van cruciaal belang. Vroeger kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar tegenwoordig speelt het internet een belangrijke rol. Het is dan ook een logische ontwikkeling dat veel organisaties zich bezighouden met online aanwezigheid. Als je hier niet voldoende op inspeelt zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Winterswijk Brinkh zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Winterswijk Brinkh

Vaak denken bedrijfseigenaren nog dat de meeste klanten toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing overbodig is. Zoals we al even kort hebben genoemd is internet marketing echt de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. Het is essentieel dat je ook online goed gevonden wordt. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal op jezelf nemen, het is handig om hier een professioneel kantoor bij te halen.

Voor veel ondernemers zal het niet eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Om deze reden doen ook de grotere bedrijven er goed aan om te zoeken naar een bedreven online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een goed online marketing bureau zal voor jouw organisatie een persoonlijke strategie opstellen, door deze strategie weet je direct waar de focus op moet gaan liggen. Zo is het mogelijk dat je op zoek bent naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een sterke SEA campagne. Samenvattend, iedere organisatie heeft baat bij het inzetten van een marketing Winterswijk Brinkh.

marketing service Winterswijk Brinkh

Weet jij al precies welke soort marketingkanaal je in wilt zetten? Er is namelijk keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op e-mailmarketing, conversie optimalisatie of content marketing. Daarnaast gaan bureau’s en specialisten door het hele land ook net iets anders te werk. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uitbesteed en kijkt naar eindresultaat? Dit zijn allemaal dingen waar je even over zult moeten nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Winterswijk Brinkh. Wij proberen natuurlijk altijd een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Winterswijk Brinkh

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Winterswijk Brinkh– type marketingbureau Winterswijk Brinkh

Het is belangrijk dat je gaat kijken naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Winterswijk Brinkh: zoek je naar een marketing Winterswijk Brinkh voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet welke diensten je het beste kan afnemen, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Winterswijk Brinkh die je in wilt schakelen. Een gedegen marketingbureau zal je namelijk ten alle tijden voorzien van een waardevol advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Winterswijk Brinkh weten zij precies welke werkzaamheden passen bij jouw bedrijf.

Zoek jij naar de juiste agency uit Winterswijk Brinkh die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Winterswijk Brinkh. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou opgesomd en uitgelicht.

Op zoek naar een marketing bureau uit Winterswijk Brinkh?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Winterswijk Brinkh te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Winterswijk Brinkh

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het samenwerken met een marketingbureau Winterswijk Brinkh. Allereerst is het mogelijk om enorm veel energie als ondernemer zijnde te besparen, je hoeft namelijk niet meer zelf aan de slag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en om manieren te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan bereiken. Door deze taken uit te besteden hou je zelf tijd over om je te focussen op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook meer omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Winterswijk Brinkh is het uitstralen van een bepaalde betrouwbaarheid. Een online marketingbureau uit Winterswijk Brinkh weet exact waar je potentiële klant naar op zoek is en hoe jij dit online kan uitstralen. Zij optimaliseren het imago waardoor de andere marketingmiddelen efficiënter worden. Een online marketingbureau uit Winterswijk Brinkh is dus een investering die zichzelf terugbetaald.

Hoger in google in Winterswijk Brinkh?

Zoekmachine optimalisatie Winterswijk Brinkh

Zorg ervoor dat jouw SEO in Winterswijk Brinkh in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Winterswijk Brinkh‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Winterswijk Brinkh vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort investering is het belangrijk dat je op een goede manier met elkaar samenwerkt, ook als het aankomt op de marketing. Omdat er veel vraag is naar marketing Winterswijk Brinkh zijn er ook meerdere aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het aan te raden om goed onderzoek te doen. Daarnaast is het wenselijk om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in de omgeving. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er verschillen zijn tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Winterswijk Brinkh die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA Winterswijk Brinkh
  • SEO Winterswijk Brinkh
  • Content marketing Winterswijk Brinkh
  • Social Media Bureau Winterswijk Brinkh
  • E-mailmarketing Winterswijk Brinkh
  • Marketing communicatiebureau Winterswijk Brinkh

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Winterswijk Brinkh

Door duidelijk te zijn in je aanvraag kom je direct uit bij een geschikt marketing agency uit Winterswijk Brinkh. Is het marketing agency niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later grote issues krijgt met je planning. Vervolgens kan je een eerste ontmoeting plannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Winterswijk Brinkh uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Winterswijk Brinkh, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Winterswijk Brinkh op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Winterswijk Brinkh?

Direct zoekmachine adverteren Winterswijk Brinkh

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Winterswijk Brinkh‘ om SEA Winterswijk Brinkh specialisten te vergelijken.

Marketing Winterswijk Brinkh is altijd een goede investering

Jij wilt dus ook een marketing bureaus Winterswijk Brinkh contacteren voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet eenvoudig, al zal je door de stappen uit dit artikel toch een heel eind moeten komen. Door middel van marketing Winterswijk Brinkh ben je in staat om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw onderneming optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij aanbieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je vrijwel meteen wat de kosten zijn voor de marketing Winterswijk Brinkh.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Winterswijk Brinkh te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Winterswijk Brinkh, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Winterswijk Brinkh).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Winterswijk Brinkh?

Conversie optimalisatie Winterswijk Brinkh

Klik op ‘Conversie optimalisatie Winterswijk Brinkh‘ om de kosten voor een CRO Winterswijk Brinkh specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Winterswijk Brinkh

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Winterswijk Brinkh is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Winterswijk Brinkh. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Winterswijk Brinkh en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Winterswijk Brinkh die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Winterswijk Brinkh

vlot en makkelijk

29 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriana Martens

Forum bood hulp

30 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Cornelia Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Willemsen

Via Via maar dan beter

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Gerritsen

Duidelijke website

25 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruud de Boer

Perfecte tip

22 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elizabeth Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven Martens

Vlugge offerte

20 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara van de Wal

Dé tip

21 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Peter Blom

betaalbaarder dan ik dacht

16 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Vink

Aangenaam verrast

18 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Franciscus Maas

Vlugge offerte

17 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Koning

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Iris Driessen

Vlugge offerte

15 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Martens

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Post

Perfecte website

13 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Linda Maas

Fijne service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Judith van der Meer

Goede werking van de website

7 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole Scholten

Eindelijk een fijne site

6 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Paulus van Wijk

Snelle offerte

8 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simone de Jong

Fijn!

5 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Raymond de Wit

Snelle offerte

9 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Peeters

betaalbaar en professioneel

3 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Koning

Goede werking van de website

6 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roel Kuipers

Zeer verrast

6 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dennis Jonker

Fijne service

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Cindy Jacobs

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Schipper

Ideale website

31 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona Brouwer

Lang leve google

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van Vliet

Via Via maar dan beter

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Kramer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd van Wijk

Werkt goed dit

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simone de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

1 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Inge Smit

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bram Kuiper

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kevin Smits

Gevonden via forum

23 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Marianne van Dongen

Goede werking van de website

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacqueline Gerritsen

Ideale website

22 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eric van der Horst

Aangenaam verrast

20 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Franciscus Dekker

Vlugge offerte

23 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Bos

Super service

23 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joost van Leeuwen

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke de Leeuw

vlot en makkelijk

16 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Caroline van der Linden

Voortreffelijke match

19 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius de Haan

Werkt lekker!

19 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kim van de Velde

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Hanneke de Vries

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sjoerd van Loon

Aangenaam verrast

17 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- René Kuiper

Duidelijke website

17 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke van der Meulen

Duidelijke website

13 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- René de Jonge

Super service

10 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Albert van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

15 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Anouk van der Horst

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vanessa Vink

Via linkedin niet hetzelfde

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien van der Heijden

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Elisabeth Bos

Heel positief

8 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Saskia de Jong

Marketingkaart is top!

7 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Martin van de Berg

Heel positief

7 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petrus de Lange

Vlugge offerte

8 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Meijer

erg betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Visser

Positieve ervaring

4 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Kelly Visser

zeer rap geholpen

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kevin van Loon

erg snel

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Miranda Timmermans

snel geholpen

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jan de Graaf

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kelly Groen

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Vos

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin de Jong

aangename service

29 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Simon de Leeuw

Gevonden via forum

27 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adrianus Hermans

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Hermans

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erik van de Velde

Goede werking van de website

25 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Visser

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan Mulder

Snelle offerte

19 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Hofman

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse Vos

Duidelijke website

18 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter de Graaf

Ideale match

20 april 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian Gerritsen

Zeer verrast

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nicolaas Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

18 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse de Lange

Eindelijk een fijne site

17 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christian van Dam

De perfecte match

16 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marc Postma

Marketingkaart werkt erg fijn

17 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Bastiaan Vink

erg betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria de Jong

Fijne service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Cornelia Blom

Goede werking van de website

15 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Postma

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marcel van den Bosch

vlot en makkelijk

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Gerardus van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

13 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Kuijpers

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia Willemsen

Perfecte website

10 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly Schipper

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sander Kuijpers

Forum bood hulp

10 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marcel Vink

aangename service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Roel Timmermans

Marketingkaart werkt erg fijn

5 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Nicolaas van de Ven

erg betaalbaar

2 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline de Jonge

Voortreffelijke match

6 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Jansen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Suzanne van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Johannes Hermans

Dé tip

2 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela van der Meulen

Ideale website

26 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natasja Prins

Ideale tip

1 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric van der Laan

Super service

31 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Johanna Verhoeven

Snelle offerte

29 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten van de Berg

Ideale tip

25 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Willem de Graaf

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan van de Pol

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Saskia Smits

Lang leve google

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Molenaar

Marketingkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Michel van der Meer

Geen linkedin nodig

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Bosman

Snelle match via marketingkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan van der Meulen

Lang leve google

22 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina van der Meulen

Marketingkaart is top!

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Adriaan Mol

Ideale website

16 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natasja Post

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Meijer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis de Leeuw

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Willemsen

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald Jonker

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Susanne Dekker

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey de Boer

Positieve ervaring

10 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter van de Wal

Werkt goed dit

1 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Kuijpers

betaalbaar en professioneel

27 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joost de Vos

Fijn!

14 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mark Wolters

Perfecte tip

6 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmina Postma

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Susanne Veenstra

Voortreffelijke match

25 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke van Wijk

Perfecte tip

16 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost Smeets

Marketingkaart is top!

9 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maurice Hofman

Werkt goed dit

3 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus Jansen

vlot en makkelijk

26 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Mariska Molenaar

Marketingkaart werkt erg fijn

24 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Patricia Smits

Marketingkaart is top!

16 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marco Evers

Duidelijke website

6 december 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maarten van de Veen

Eindelijk een goede site gevonden

6 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Kuijpers

Ideale website

3 december 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge van de Velde

Goed contact

30 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- René Schipper

betaalbaar en professioneel

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram Blom

Via forum hier terechtgekomen

20 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marloes van der Meer

Ideale match

14 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Albert van de Ven

De perfecte match

3 november 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sander Meijer

Prettige service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Margaretha Molenaar

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René de Jonge

Forum bood hulp

17 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marieke Hoekstra

Vlugge offerte

4 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes Smit

Geen linkedin nodig

27 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus de Haan

Duidelijke website

24 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vanessa Schipper

Snelle offerte

17 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marc Gerritsen

vlot en makkelijk

5 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Vincent de Vries

Lang leve google

3 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

23 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina van de Brink

Eindelijk een fijne site

22 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik van den Heuvel

Marketingkaart werkt erg fijn

12 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Bianca Kuiper

Marketingkaart is top!

8 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Vanessa Kuipers

Marketingkaart is top!

28 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eveline Gerritsen

snelle service

23 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Caroline Schipper

Goed contact

18 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper de Haan

erg snel

11 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Alexander van Dam

Geen linkedin nodig

3 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon de Lange

Duidelijke website

24 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus Jacobs

Werkt goed dit

17 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan Willems

aangename service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Marc Jansen

Google is je grootste vriend

1 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike van Leeuwen

Marketingkaart werkt erg fijn

30 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Bart Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen Schouten

Via Via maar dan beter

3 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Boer

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van den Broek

Ideale match

13 april 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra van Vliet

Goede werking van de website

12 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marianne Huisman

Geen linkedin nodig

24 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van de Wal

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

1 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Renate van de Wal

Google is je grootste vriend

21 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Kuiper

Uitgelichte marketing bureau's uit Winterswijk Brinkh

FREIZEIT.MEDIA

Im Schlatt 24
46414 Rhede
Duitsland

+49 2872 9496637
https://www.freizeit.media/

Centrum De Horst

Meddoseweg 22
7104 AA Winterswijk Meddo
Nederland

0543 550 066
https://www.centrumdehorst.com/

Bij Dageraad

Gasthuisstraat 14
7101 DV Winterswijk
Nederland

0543 533 603
https://www.bijdageraad.nl/