Online Marketing Bureau Hellevoetsluis

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw marketing in Hellevoetsluis?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Hellevoetsluis verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hellevoetsluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Hellevoetsluis gezocht?

Een marketing bureau uit Hellevoetsluis vinden

Marketing Hellevoetsluis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hellevoetsluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sommelsdijk, Melissant en Oostvoorne bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Hellevoetsluis

Marketingbureaus uit Hellevoetsluis nemen een belangrijke positie in in de organisatiestructuur van veel ondernemingen. Voor het digitale tijdperk kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar tegenwoordig speelt het internet een cruciale rol. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als organisatie mee moeten gaan, marketing Hellevoetsluis kan jou hiermee helpen. Als je hier niet op tijd mee begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Hellevoetsluis zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Hellevoetsluis

Veel organisaties weten niet op welk moment het verstandig is om ook een internet marketing bureau Hellevoetsluis in te schakelen. Zoals we hierboven hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw ideale klant aan te spreken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Het is echter wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit handen te geven aan een professioneel online marketing bureau.

Omdat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak jaren om het onder de knie te krijgen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit te besteden aan een bedreven online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw onderneming een persoonlijke strategie opstellen, met deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Bij het maken van die strategie worden ook de kanalen die je gaat gebruiken bepaald. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, geholpen kan worden door marketingbureaus in Hellevoetsluis.

marketing service Hellevoetsluis

Heb jij al een idee van welke diensten je zou willen afnemen? Er is zoals je weet keuze genoeg, je kan je bijvoorbeeld focussen op organische zichtbaarheid, betaalde zichtbaarheid of social media management Er zit daarnaast ook een verschil in de werkwijze van verschillende bureaus. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op de hoogte gehouden wilt worden? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en stuurt op eindresultaat? Dit zijn zaken waar je even over zult moeten nadenken voordat je gaat samenwerken met een marketingbureau uit Hellevoetsluis. In jouw offerte aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je koppelen aan een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Hellevoetsluis

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Hellevoetsluis– type marketingbureau Hellevoetsluis

Het is cruciaal dat je gaat kijken naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Hellevoetsluis: ben je op zoek naar een marketing Hellevoetsluis voor het verhogen van jouw internetverkeer? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Hellevoetsluis die je in wilt zetten. Een fatsoenlijk marketingbureau zal je namelijk altijd voorzien van een goed advies. Door de kennis van het marketingbureau uit Hellevoetsluis weten zij precies welke diensten aansluiten bij jouw onderneming.

Ben jij opzoek naar de juiste agency uit Hellevoetsluis die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Hellevoetsluis. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Hellevoetsluis?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Hellevoetsluis te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Hellevoetsluis

We kunnen ontzettend veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau Hellevoetsluis. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het meestal te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Door deze werkzaamheden uit te besteden hou je zelf energie over om je te richten op dingen die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd en energie levert online marketing natuurlijk ook meer omzet op. Hoe kan dit dan vraag je je af? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingmiddelen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de kennis van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en ervaren op je online kanalen. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere ingezette kanalen effectiever. Een online marketingbureau uit Hellevoetsluis is dus een uitgave die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Hellevoetsluis?

Zoekmachine optimalisatie Hellevoetsluis

Zorg ervoor dat jouw SEO in Hellevoetsluis in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Hellevoetsluis‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Hellevoetsluis vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het wenselijk dat je op een goede manier met elkaar samenwerkt, ook als het gaat om je marketing. Het is dan ook belangrijk dat je genoeg tijd stopt in het zoeken naar de beste marketing Hellevoetsluis. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau Hellevoetsluis. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken waar de verschillen zitten. Ook bij bijvoorbeeld social media marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bedrijven.

Wij hebben een selectie samengesteld van marketing agencies uit Hellevoetsluis die de beste zijn in onderstaande diensten.

  • SEA Hellevoetsluis
  • SEO Hellevoetsluis
  • Content marketing Hellevoetsluis
  • Social Media Bureau Hellevoetsluis
  • E-mailmarketing Hellevoetsluis
  • Marketing communicatiebureau Hellevoetsluis

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Hellevoetsluis

Wil je meteen het beste marketing agency uit Hellevoetsluis contacteren? Ben dan zo duidelijk mogelijk in je aanvraag! Is het marketingbureau niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je op een later tijdstip allerlei issues krijgt met de marketing planning. Na het ontvangen van de offertes is het handig om een eerste ontmoeting te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Hellevoetsluis, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Hellevoetsluis op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Hellevoetsluis?

Direct zoekmachine adverteren Hellevoetsluis

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Hellevoetsluis‘ om SEA Hellevoetsluis specialisten te vergelijken.

Marketing Hellevoetsluis is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Hellevoetsluis contacteren voor jouw marketing opdrachten. Wij weten zeker dat je met onze tips snel uitkomt bij een marketingbureau dat aansluit bij jouw wensen. Door middel van marketing Hellevoetsluis ben je in staat om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw onderneming optimaal terechtkomt bij je potentiële klant. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je snel wat je kwijt zal zijn voor de marketing Hellevoetsluis.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Hellevoetsluis te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Hellevoetsluis, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Hellevoetsluis).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Hellevoetsluis?

Conversie optimalisatie Hellevoetsluis

Klik op ‘Conversie optimalisatie Hellevoetsluis‘ om de kosten voor een CRO Hellevoetsluis specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Hellevoetsluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Hellevoetsluis is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Hellevoetsluis. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Hellevoetsluis en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Hellevoetsluis die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Hellevoetsluis

zeer rap geholpen

27 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Patricia van den Broek

Goed contact

28 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

22 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter van de Ven

Positieve ervaring

25 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marc de Groot

Forum bood hulp

24 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Richard Kramer

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

19 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wouter Wolters

De perfecte match

22 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas Peeters

Super service

20 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Richard Jansen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

17 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Sandra Maas

Lang leve google

22 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Martens

Eindelijk een fijne site

22 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- David de Vos

Via forum hier terechtgekomen

14 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva van de Pol

Aangenaam verrast

17 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Mark Willems

Goed contact

14 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly Hendriks

Eindelijk een fijne site

18 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas van Loon

Vlugge offerte

10 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent Peters

Eindelijk een fijne site

15 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joost Kuijpers

Vlugge offerte

11 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith Verbeek

Voortreffelijke match

8 juli 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arjan Post

niet verwacht zo betaalbaar

13 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke van der Meer

Gevonden via forum

9 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Angelique Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

9 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Chantal Mol

De perfecte match

5 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke van de Ven

Positieve ervaring

8 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maria Vink

De perfecte match

8 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle van Dam

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Linda Dijkstra

Werkt lekker!

5 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond van de Pol

Dé tip

4 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bart van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

2 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Vincent Huisman

Fijne service

30 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Eveline van den Broek

Perfecte website

2 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Susanne Jacobs

Vlugge offerte

23 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Jansen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Margaretha de Vos

Fijn!

21 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Albert van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel Blom

De perfecte match

22 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Caroline Boer

Dé tip

17 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Brenda van Veen

Forum bood hulp

23 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maria van Wijk

erg snel

17 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eric van de Velden

Marketingkaart is top!

21 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Diana Kok

Prettige service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Michael van Beek

Ideale match

14 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon Scholten

betaalbaar en professioneel

16 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter de Bruin

Perfecte website

17 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bianca Gerritsen

Goede werking van de website

15 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia Willemsen

erg betaalbaar

9 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin van de Berg

Ideale match

9 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels van der Heijden

Gevonden via forum

12 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Angela Koning

Positieve ervaring

11 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Cindy van der Heijden

snel geholpen

10 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ivo Kok

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Boer

Perfecte tip

11 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marinus Mol

Aangenaam verrast

3 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacob Blom

Voortreffelijke match

4 juni 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmina van der Linden

Vlugge offerte

3 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Mol

vlot en makkelijk

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mariska Hermans

Snelle offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Kuijpers

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Steven Koning

Werkt lekker!

28 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Schouten

Snelle offerte

2 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Sanders

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Hofman

Marketingkaart is top!

26 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Raymond Verhoeven

Perfecte website

30 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard van Vliet

Via linkedin niet hetzelfde

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Driessen

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Willemsen

Erg tevreden

25 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Roy Peters

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Diana de Bruin

De perfecte match

19 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal van den Bosch

Werkt lekker!

22 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arjan Gerritsen

Erg tevreden

19 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pascal Veenstra

Fijn!

20 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anouk Bosman

Snelle offerte

21 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sjoerd Wolters

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella de Bruin

Perfecte tip

14 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike Hofman

Erg tevreden

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jacoba Willems

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa Boer

Gevonden via forum

15 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kim van der Heijden

Ideale match

11 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ivo Visser

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eveline de Jonge

Fijne service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Robin van der Heijden

Dit werkt fijn

11 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin van de Velden

betaalbaarder dan ik dacht

13 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan van de Velden

Marketingkaart is top!

7 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Angelique Evers

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth van Doorn

Snelle offerte

9 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Jacobs

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus van Doorn

Dé tip

3 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriaan de Haan

Via forum hier terechtgekomen

1 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Manon Bosch

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Vermeulen

Prettige service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Matthijs Peeters

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Michael Kramer

Ideale match

28 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan van de Wal

Heel positief

30 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter de Bruijn

Super service

27 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Willem Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marcel de Leeuw

Dé tip

26 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin Brouwer

betaalbaar en professioneel

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie van Beek

Marketingkaart is top!

29 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Sabine Groen

Lang leve google

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram van de Wal

Goede werking van de website

21 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne van Veen

Ideale match

20 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Wolters

Erg tevreden

21 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Hendriks

Ideale match

23 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus van der Horst

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joost Hoekstra

Snelle offerte

21 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Visser

Ideale match

22 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus van Dijk

Fijn!

18 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel Bosch

Heel positief

21 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruben de Vos

Duidelijke website

17 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob Kuipers

Vlugge offerte

19 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes van de Pol

snelle service

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Petra van Loon

Fijne service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmus Schouten

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Gerritsen

Marketingkaart werkt erg fijn

11 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Marc de Boer

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Saskia Verbeek

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Björn Kuipers

Werkt lekker!

13 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard Jonker

Ideale match

11 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein Jacobs

Lang leve google

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Smit

Dé tip

4 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniël Kuijpers

Marketingkaart werkt erg fijn

5 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Melanie Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anne van der Meulen

Snelle match via marketingkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David Veenstra

snel geholpen

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Richard van Dijk

Positieve ervaring

31 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Willem van der Linden

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert Smeets

Ideale tip

30 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Koning

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Postma

Voortreffelijke match

30 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René Huisman

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan van den Broek

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Suzanne Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Verbeek

betaalbaar en professioneel

25 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Kuipers

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben Schouten

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van Dam

Lang leve google

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Peeters

Super service

23 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marleen Hoekstra

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke Prins

erg snel

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Eric Gerritsen

Fijn!

21 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Willemsen

Marketingkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Matthijs de Haan

Ideale tip

17 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rogier Willemsen

Goede werking van de website

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Judith van Dongen

Perfecte website

19 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelis Prins

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Bram van Veen

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse Kramer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Suzanne Meijer

Ideale match

9 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Eva Janssen

Lang leve google

3 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van Doorn

Goede werking van de website

21 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Niels van der Laan

Aangenaam verrast

19 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Kim Scholten

Goed contact

10 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Maria van de Velden

Goed contact

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna Wolters

Ideale match

28 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha Evers

Geen linkedin nodig

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- René van der Meulen

Duidelijke website

8 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tim van de Brink

Fijn!

28 december 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michiel Sanders

Goed contact

29 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle van den Heuvel

Snelle offerte

24 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Richard Maas

Voortreffelijke match

17 december 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis van Veen

Marketingkaart is top!

14 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Inge de Lange

Duidelijke website

6 december 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabrina Gerritsen

Dé tip

5 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Daniëlle de Wit

Duidelijke website

30 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrikus van den Broek

Fijn!

23 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije de Leeuw

Vlugge offerte

17 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wouter van de Veen

Goede werking van de website

11 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia Kok

Lang leve google

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk Koster

Werkt lekker!

27 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Annemarie Smits

Gevonden via forum

23 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Monique Mol

Goed contact

16 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit de Groot

Goed contact

4 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Kuiper

Werkt lekker!

28 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michael van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

25 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Arjan Hoekstra

Fijn!

17 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arie Bakker

Goed contact

12 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle van der Meulen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

30 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Diana de Jonge

zeer rap geholpen

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Erwin van der Laan

Lang leve google

15 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Dekker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Jacobs

Erg tevreden

1 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mariska Driessen

Goede werking van de website

31 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tamara Peters

Goede werking van de website

23 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Catharina Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adrianus Blom

Ideale match

7 juli 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kelly de Koning

Google is je grootste vriend

4 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Vermeulen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Wilhelmina van de Velde

De perfecte match

17 juni 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter Scholten

snel geholpen

6 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Catharina van Vliet

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

31 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Vanessa de Graaf

Erg tevreden

24 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ruud de Ruiter

Forum bood hulp

21 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Matthijs Smits

Dé tip

14 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nathalie van der Linden

niet verwacht zo betaalbaar

9 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Kramer

Zeer verrast

27 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tamara van de Velden

Lang leve google

2 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon van de Velde

Geen linkedin nodig

17 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 maart 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van den Heuvel

Voortreffelijke match

12 februari 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander Dijkstra

Lang leve google

25 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van de Veen

Uitgelichte marketing bureau's uit Hellevoetsluis

Rankify – SEO Bureau

Lijsterbesweg 77
3241 BL Middelharnis
Nederland

0187 820 187
https://rankify.nl/

ZOUT Media | Reclamebureau Goeree-Overflakkee

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
Nederland

0187 642 164
http://www.zoutmedia.nl/

XSARUS Digital Commerce

De Hofjes 22
3241 ML Middelharnis
Nederland

0187 747 400
http://www.xsarus.nl/